Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alkalmazás vagy a DLL D:/Program Files/Activision/Call of Duty 4-Mondenr Warfare/miles/mssmp3.asi nem érvényes Windows bináris fáj.Ellenõrizze ezt telepítõ lemezén.
Ezt irja!
Mit ír ki? Mi a "hibakód"?

Fatboyz4ever!

Kösz,valami más megoldás?
mascarun
Vedd meg eredetiben!

Helló!
Nah szóval felrakom a cod4-et egy cd-rõl amit egyik haveromtól kaptam.Felrakom crack elindítom de ki ír valami hibát elvileg a crackel van baj,de felrakok másik cracket az is rossz!HELP PLS!
AudiQuattro
Kijáccottam,teccettis meg nemis,pl h kilövöm jön helyette másik meg ilyenek nemjön be,de a mesterlövészes nagyvolt!

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hi !
Letöltöttem egypár skin-t cod4-hez de sehogy sem tudom berakni õket. Ha vki tudja hova kell betenni és ha tudnátok mondani jó letöltõhelyet ahonnét skineket tudok letölteni akk az szóljon pls. Nem szeróhoz kéne csak simán multiba
Még azt megtudná mondani valaki, hogy ha csatlakozni akarok egy szerverhez miért írja ki, hogy aktiváljam a cd kulcsot miután már aktiváltam és azt írta hogy jónak tûnik?<#confused>
bigapó
az 1.6 tartalmazza az összes elõtte kiadott patch-et, ezért elég azt felrakni az 1.7 elõtt.

The Matrix has you...

Admin jog kelhet hozzá! Ha akkor sem megy az gyanús (vírus is lehet). Ha biztos hogy nem vírus akkor Jobb klikk - tulajdonság - biztonság fül - speciális - tulajdonos - szerkesztés - és ott a felhasználóddal tulajdonba veszed!

Fatboyz4ever!

A mi szerverünk régen ilyen volt, nem a mani-val csináltuk, nem tudom....

Fatboyz4ever!

Ha jól vágom 1.4 nélkül nincs winter crash!?

Fatboyz4ever!

1.6 és 1.7

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

köszi
NEOreg3
1.7

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Meg tudná nekem mondani vki, hogy melyik patchek kellenek a multizáshoz?
szabii98
nemengedi a pipát kivenni😞
kiveszem és alkalmaz de ugyanúgy olyan:/

I met God. She's black

Na ilyet sem láttam még, GL tilos szerverrõl automatikusanvágja ki valami (szkript?) azokat akik akár csak egyet is lõnek a gl-el! <#wow2>

Jó lett volna ha ez itthon is elterjed annak idején... <#gonosz3>

jobbklik -> tulajdonságok

szabii98
Hy!
Ha egy fájlom írásvédett akkor nem tudok sehogy se hozzá férni?Vagy azt az írásvédést le lehet szedni?

I met God. She's black

A hiba nem a játékban, hanem vagy a gépedben vagy benned van!

Fatboyz4ever!

berlinboy6329
mitõl lett ilyen gány a Cod4?

16:10es monitoromon a 16:9es felbontáson,azaz 1280x720on, VAASTAG fekete csikok lent és fent..A játék szét van nyujtva,bezzeg ha 4:3ban van a játék,akkor tökéletes a kép..És az aspect ratio auto-n van...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hangszóró beállítások
felvétel fül
jobbegér letiltott akármik engedélyezése vagymi
és ott engedélyezed

igy megy

de ez csak vista/win7
schatz08
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget Tõletek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a cod 4 multiplayert az a kis kép aminek az elején ott kell lennie az nekem kb 5 percig ott van(nem pedig 2-3 másodpercig ahogy lennie kéne) és csak utána indul el a játék. <#szomoru1> Újratelepítés nem segít. Mit kéne csinálnom, hogy rendesen mûködjön vagy miért van ez így???
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Üdvözlet!

Rap 4eva\'!!!!

és azt hol tom beállítani?
talán mert a hangszóró beállításoknál engedéjezni kell a stereo mix -et.
de nembiztos
Hali!
Nekem win7em van. Régebben cod4-eztem, de most nem jó, mert mindig kidob vmi corrupted file/memory <81354> hibaüzenettel. Tudom h sokmindenkinek ez a baja, de igazán senkinek se érkezett igazi válasz. Megköszönném/megköszönnénk, ha vki tudna egy négykézláb magyarázatot és tanácsot adni. Köszi
Ezt szedd le majd indít ott uninstall dobj egy újrát és megint indít install. Majd megint pbsetupal frissítés hát ha megint tölt valamit pb kedvéért megint egy újra és próba. Remélem segítettem nekem is ez volt a bajon és így sikerült megoldani.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

berlinboy6329
Service communication failure PnKbStRA.exe

mitõl van?

infok:
-PB legfrissebb mer pbsetupoltam
-PnkbstrA.exe hiányzik a pb mappából
-Windows 7

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

schatz08
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget Tõletek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a cod 4 multiplayert az a kis kép aminek az elején ott kell lennie az nekem kb 5 percig ott van(nem pedig 2-3 másodpercig ahogy lennie kéne) és csak utána indul el a játék. <#szomoru1> Újratelepítés nem segít. Mit kéne csinálnom, hogy rendesen mûködjön vagy miért van ez így???
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Üdvözlet!

Schatz08

Rap 4eva\'!!!!

Hello srácok!!
Kéne egy kis segítség 😄 Engem IP alapján bannoltak 1 szeróról csak mert beszóltam az adminnak (õ kezdte). Így hogy az ipmet bannolták nem birok visszatérni sehogy sem. Már próbáltam mindent új cd kulcs meg újra is telepítettem de semmi. Szóval aki tudja hogy mit kéne csinálnom Pls írja meg ha lehet egyáltalán valamit :S
hi, megvettem a játékot rákattintok hogy mode warfare beixelem hogy modern warfare és akkor megváltozik a menu+ át lesz X-el huzva az ERN- ez miért van? mit tud a modern warfare mod? értelme? hogy tudok server-t csinálni saját szabályokkal?
RNadal1203
M.O-n szinte csak tört cod 4 szerver van 😉 szal xfire (L)

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Sziasztok kis segítségre lenne szükségem XFIRE mûködik de nem enged fel a serverekre mert nem eredeti a termékkulcs.Most a GARENA-át használom ott lanon keresztül mûködik de ott nincsenek Magyar tört serverek.Van valakinek ötlete,hogy hogyan tudnék Magyar tört serverre felmenni?Elõre is köszi.
szedd le újra, vagy mount-old be az image-et deamontools-szal!

Fatboyz4ever!

heló! cod4 telepítése közben akadt ez a problémám:
Verify that the file exists and that you can access it.

nem eredeti a játék, ha tudtok segítsetek légyszíves!

elõre is köszönöm!
berlinboy6329
Semmi durva nincs benne...Lehet villogni a 3d tudással,de fragmuviban nem a 3d a lényeg..Lehet velel menõzni meg +t adni vele a muvinak,de nem véletlenül FRAGmuvi a neve, és nem villogjunka3dtudásunkkal muvi....Márpedig a frag része nagyon fos....MAx 6 pont,v. 3 az 5-bõl...

RNadal1203
mi értelme ? <#mf2> xD

MeoH
Multira nincs tudtommal magyarositas. Es igazabol minek is lenne?

fuck mmo's..i.,

Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan magyarositás ami 100%-os, pontosabban a multi része is magyar? Ha van légyszi linkelje be valaki. Eddig amiket próbáltam annak a multija eredeti nyelven maradt. köszi.
Szóval van lehetõség tört játékkal játszani nem eredeti szerveren?
Hogyan lehet szervert csinálni ehhez a játékhoz ? Köszi!
RNadal1203
egyetértek veled 😉 teljes mértékben! 😄

Ha "eredeti" szerón akarsz játszani, akkor igen!

Fatboyz4ever!

Sziasztok! HELP!

Multiban szeretnék játszani de nem enged be. Felraktam az 1.6 ,1,7-et is irtam uj kulcsot a COD4 generátorral de nem enged. Ha a haverjaimmal akarnék játszani mit kellene csinálnom? Meg kell venni eredetiben? Köszi annak aki segít!! 😊
Nagyon jó a multija egyen viszont felbaszom magam .Mennyi hülyegyerek jár játszani.Ma beléptem,(mint szinte mindennap) elõször egy nyomi wh val gyanusitott(érdekes mindig a lámák)Aztán egy másik leanyázott mert juggert használtam holott nem volt tiltva de, hogy az low perk.Jó kivettem a kedvéért.Aztán jött a harmadig szintén a maga 16 fragjával (nekem 50 volt)le lowozott.Egyszerüen nemértem hogy aki egy kicsit tapasztaltabb annak mért kell ugatni,nálam is vannak sokkal jobbak és ezt tiszteletben tartom és elfogadom.És miaz hogy idegesitõ a jugger perk?????Mert az ls meg a többi nem az???PL a dead silence??Remélem legalább lesz egy ember aki egyetért velem.
RNadal1203
járj* 😄

RNadal1203
én meg nemigazán vok meghatva a magyarok "oltásátol" mert amiket betolnak oltás címén az szánalmas :S (pl.:csicska szar anyád, elnézést a hangnemért) szóval szerintem játj magyar szerverekre és röhögj a sok oltásbajnokon! 😄 én is ezt teszem 😄 (rds-en, ibj-n, szal promodon) XD

bigapó
igen, ez sajnos így van, tettünk azért elég sokat, hogy meglegyen a hírünk 😞

Azért van olyan magyar klán akik tisztára mosták már a magyar színeket, nekik is vannak szeróik, clanbase oldalon biztos találsz olyat akikhez be is lehet lépni és játszani. Mármint szeróra, nem a klánba😊
Ez egyrészt a ping miatt elõnyösebb, hiszen külföldi szerón magasabb egy kicsivel, ez meg neked lesz hátrány.

The Matrix has you...

mascarun
Én nem is akarok magyarokkal játszani, mert nem lehet velük rendesen játszani!
Vagy anyáznak vagy kidobálnak ok nélkül a szerverrõl!
Én már ki sem írom a nevem mögé hogy HUN mert egyesek tettek róla hogy szinte már ott tartok hogy szégyelljem!
És ennek semmi köze a politikához csupán a hazai játékostársadalomhoz!

bigapó
csak abban kevés a magyar szeró, ha talál egyáltalán. az x-fire amit mondtál a jobb választás.

The Matrix has you...