Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt irja!
Fatboyz4ever!
Nah szóval felrakom a cod4-et egy cd-rõl amit egyik haveromtól kaptam.Felrakom crack elindítom de ki ír valami hibát elvileg a crackel van baj,de felrakok másik cracket az is rossz!HELP PLS!
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Letöltöttem egypár skin-t cod4-hez de sehogy sem tudom berakni õket. Ha vki tudja hova kell betenni és ha tudnátok mondani jó letöltõhelyet ahonnét skineket tudok letölteni akk az szóljon pls. Nem szeróhoz kéne csak simán multiba
The Matrix has you...
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jó lett volna ha ez itthon is elterjed annak idején... <#gonosz3>#gonosz3>
Ha egy fájlom írásvédett akkor nem tudok sehogy se hozzá férni?Vagy azt az írásvédést le lehet szedni?
I met God. She's black
Fatboyz4ever!
16:10es monitoromon a 16:9es felbontáson,azaz 1280x720on, VAASTAG fekete csikok lent és fent..A játék szét van nyujtva,bezzeg ha 4:3ban van a játék,akkor tökéletes a kép..És az aspect ratio auto-n van...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
felvétel fül
jobbegér letiltott akármik engedélyezése vagymi
és ott engedélyezed
igy megy
de ez csak vista/win7
Kérnék egy kis segítséget Tõletek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a cod 4 multiplayert az a kis kép aminek az elején ott kell lennie az nekem kb 5 percig ott van(nem pedig 2-3 másodpercig ahogy lennie kéne) és csak utána indul el a játék. <#szomoru1>#szomoru1> Újratelepítés nem segít. Mit kéne csinálnom, hogy rendesen mûködjön vagy miért van ez így???
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdvözlet!
Rap 4eva\'!!!!
de nembiztos
Nekem win7em van. Régebben cod4-eztem, de most nem jó, mert mindig kidob vmi corrupted file/memory <81354>81354> hibaüzenettel. Tudom h sokmindenkinek ez a baja, de igazán senkinek se érkezett igazi válasz. Megköszönném/megköszönnénk, ha vki tudna egy négykézláb magyarázatot és tanácsot adni. Köszi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mitõl van?
infok:
-PB legfrissebb mer pbsetupoltam
-PnkbstrA.exe hiányzik a pb mappából
-Windows 7
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kérnék egy kis segítséget Tõletek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a cod 4 multiplayert az a kis kép aminek az elején ott kell lennie az nekem kb 5 percig ott van(nem pedig 2-3 másodpercig ahogy lennie kéne) és csak utána indul el a játék. <#szomoru1>#szomoru1> Újratelepítés nem segít. Mit kéne csinálnom, hogy rendesen mûködjön vagy miért van ez így???
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdvözlet!
Schatz08
Rap 4eva\'!!!!
Kéne egy kis segítség 😄 Engem IP alapján bannoltak 1 szeróról csak mert beszóltam az adminnak (õ kezdte). Így hogy az ipmet bannolták nem birok visszatérni sehogy sem. Már próbáltam mindent új cd kulcs meg újra is telepítettem de semmi. Szóval aki tudja hogy mit kéne csinálnom Pls írja meg ha lehet egyáltalán valamit :S
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Fatboyz4ever!
Verify that the file exists and that you can access it.
nem eredeti a játék, ha tudtok segítsetek légyszíves!
elõre is köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan magyarositás ami 100%-os, pontosabban a multi része is magyar? Ha van légyszi linkelje be valaki. Eddig amiket próbáltam annak a multija eredeti nyelven maradt. köszi.
Hogyan lehet szervert csinálni ehhez a játékhoz ? Köszi!
Fatboyz4ever!
Multiban szeretnék játszani de nem enged be. Felraktam az 1.6 ,1,7-et is irtam uj kulcsot a COD4 generátorral de nem enged. Ha a haverjaimmal akarnék játszani mit kellene csinálnom? Meg kell venni eredetiben? Köszi annak aki segít!! 😊
Azért van olyan magyar klán akik tisztára mosták már a magyar színeket, nekik is vannak szeróik, clanbase oldalon biztos találsz olyat akikhez be is lehet lépni és játszani. Mármint szeróra, nem a klánba😊
Ez egyrészt a ping miatt elõnyösebb, hiszen külföldi szerón magasabb egy kicsivel, ez meg neked lesz hátrány.
The Matrix has you...
Vagy anyáznak vagy kidobálnak ok nélkül a szerverrõl!
Én már ki sem írom a nevem mögé hogy HUN mert egyesek tettek róla hogy szinte már ott tartok hogy szégyelljem!
És ennek semmi köze a politikához csupán a hazai játékostársadalomhoz!