Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
minek akarod steamen aktiválni?
azt se értem,miért kéne megválnod a steamedtõl...
most vagy megveszed bótba,felteszed,játszol,örülsz,vagy steamen,felrakod,játszol,örülsz...a 2 közt semmi különbség(ja de,nem kell elmenni a boltig-lusták elõnyben)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HeadHunter86
Ha boltban veszem meg a játékot, akkor a kulcsot valahogyan lehet aktiválni STEAM-en vagy nem és marad a STEAM-es vásárlás doboz nélkül. Mert kedvenc kis STEAM-emtõl nem akarok megvállni.

OrionHungary
egy hete felmentem .:sHaRk:. szerverre szétgyaláztam 7 pucut egymás után kaptam egy bant amit azóta se szedtek le. ezúton szeretém üzenni hogy szánalmas lámák vagytok

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Lacee86
Hát a Colin Dirt meg a Pro Street vannak még fenn, azokkal semmi gond, tökéletesen mennek. Én is vinyótöredezettségre gyanakodtam, meg is csináltam a töredezettségmentesítést többször is, újratettem úgy a játékot, de ugyanolyan. Ehhez a játékhoz amúgy többféle crack is van? Mert esetleg akkor megpróbálhatnák mást. Vagy esetleg az lehet, h újabb videokártya driver vmit elcseszett? Mert leszedtem frissebbet annál, mint amit a kártyához adtak.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sadist
És te melyik felébe sorolod magad?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Igen, nyílván csak azért rakják bele a játékba, hogy menõk legyenek.
Vagy inkább azért, mert
1. hasznos
2. szabályozható
3. ma már az átlag játékosnak is van olyan netkapcsolata, hogy simán elbírja

De te biztos marketingstratéga vagy a játékiparban, és kiválóan tudod, hogy egy VOIP-tõl menõ lesz a játék, és jobban el lehet adni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Evil
Sztem félreérti hogy miis a gond.

1. Az csalás hogyha az ellenséges csapatban vagy vagypedig halott ként specben látsz mindenkit és úgy mondod hol vannak, ez teljesen nem fer, csalás sztem.

2. Waron amikor nincsen spec nemláthatod az enemyt csak a csapattársakat, amikor meghaltál akor ez nem csalás, mivel ugyse birsz neki jobbat mondani mint amit õ lát. Hogy nemveszi észre és szólsz neki hogy ottvolt szerintem teljesen reális dolog. És lanokon is ha megnézed egytõl egyik komunikálnak.

3. Viszont az hogy a csapat vezér megy a monitorok közt és nézi hogy holmegy az ellenség és az infrás fejhalgaton mondja a csapatának az megintcsak csalás 😄

Fujiryu
Gyertek suraki sd-re noobok mert gyilkolhatnékom van 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

csuszi
a cb az online. nem tertemben zajlik. és minden csapatban van egy taktikai leader, aki mondja ki merre. aki meghal elmondja honnan lõhették le, hol halt meg, merre tarthat az ellen. a leader elmondja (ha halott is) mit csináljon a csapat, vagy a maradék akár 1 ember is. mint kb egy edzõ.
és ezért nincs az a lan ahol szólnak, sõt a legtöbb lan-on van ts vagy ventri😉 a lámáért elnézést kérek, maradjunk az amatõrnél...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
lámák vitatkoznak nem lámákkal. én már szaladtam bele 1 ilyenbe még cod2ben itt sg.-én. felesleges az amatõröknek magyarázni, mert azt sem tudják hogy amatõrök...

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
Azért rakták a játékba a voipot, hogy olyanok is pofázhassanak akiknek nincs TS-ük/ventrijük...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mNzJean
Hát a te eszmefuttatásod szerint minden tilos ami kommunikáció mert szerinted a valóságban nem így van. Nem bántásból mondom de ha lenne fogalmad a modern hadviselésbõl akor tudnád hogy mekkora hangsúly van egy éles helyzetben a zavartalan kommunikáción.Tehát ha élõben valakit meglõnek lelõnek az még halála elõtt tudatja a helyzetét a társaival,fõleg a mai világban amikor már gps technikát már a kutyák nyomkövetésére is használják ,és a katonáknál azt is rögzítik ,hogy hányszor fingik akció közben akkor miért tartod lehetetlennek ,hogy a valóságban is pontossan tudják a halott ,vagy sérült pozícióját.

Ennyi értelmetlen ez a vita mert a ts-t ventrit a komolyabb csapatok úgyis használni fogják ,és ezzel el is mondtam mindent ,aki meg nem érti meg az széllel szembe..........

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Csinálja-e máshol, más játékban?
Újratelepíteni, vkártya túlmelegszik, töredezett vinyó, kimúló vinyó.
Esetleg másik vinyót bele és próba.

Egyellõre ennyi...

\"Heroes never die. They just reload.\"

Lacee86
Ja és már a betöltésnél is szakadozik a video...

Lacee86
Hali! Elég fura problémám van. Felteszem a játékot, crackelem, elindul, de mikor fut, néhány másodpercenként elakad a kép, szinte mint ha lefagyott volna, de aztán megy tovább, a vinyóról meg állandóan olvas mindent, tök hangosan. Mi lehet a gond? A gépem elég hozzá, demo ment rendesen.

HTS s3rg1nh00
azért használja mindenki halál után,mert az ellenfél is használja...ahol tudják ellenõrizni(LAN),ott nyilván nem,a halott ember nem beszél csak arra a szituációra vonatkozik...
most gondolj bele,akkor megóvnál mondjuk egy CB meccset azzal h.az ellenfél játékosai elmondták hol lõtték le õket,a Te csapatod meg nem?körberöhögnének...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kár hogy nincs olyan mod, hogy vagy 10-20 kutya szaladgálna a opályán, persze PERK-ként

Running
Jólvan hiszünk neked, csak kérlek fejezd be.

bigapó
azokkal a kutyákkal Én is megpróbálkoztam, nem sok sikerrel😊) pár mindig maradt a végén aki elkapott.

neten csak néhány magyar szerver a jó, azok közül is inkább az értelmesebb fajta a jobb (HQ,DOM,SAB,S&D), de ebbõl meg még kevesebb van😞( vmiért TDM-et szeretik sokan, csak tudnám abba mi a jó??

érdemes a saját keresõt is használni, mert jó pár külföldi szeró van amin óriási harcok vannak sokszor😊 ott nem anyáznak ha lelövöd õket és a sniperek sem sokat futkosnak, csak aki úgy áll hozzá, mint Te (meg Én), azaz pár lövés után távozás😊

The Matrix has you...

Szerintem meg pont nektek nincs fogalmatok a war-ról és a taktikáról, és ezt még be is ismertétek gratula.
Kívánom nektek, hogy jussatok minél feljebb és jussatok ki LAN-ra.
Ott ha a beépítetten kívûl másképp kommunikáltok majd remekül kizárnak a picsába és akkor nézhettek.
2-3 évvel ezelött asszem' CB-n a csapat "edzõjét" is kizavarták a terembõl mert utasítgatta a csapatát, hogy ki merre menjen, kit hol kaptak el és merre hány fõ mozog az ellenbõl. Kis hijján a csapatot is kizárták.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Lacee86
Hello! Elég gagyi kérdés, de nem lehet beállítani vhogy, h a térképet játék közben mindig mutassa?

Lunatic83
CoD 4 vs való világ.. 😉

bár néhány kép mintha a stalkerbõl lenne...
remélem még nem voltak berakva ezek a linkek, különben sorry...

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83

Lunatic83
sziasztok

a napokban kezdtem el játszani a CoD4-el, nagyon tetszik, fõleg a Pripyat pályája (két sniper), néha csak azon a pályán játszok... mindig megpróbálok valami mást, valami új dolgot... ma is gondoltam lelövöm azt a dögöt ami a hullánál van... gyönyörû találat volt... csak utána jött vagy 10 kutya.... wtf 😊

az internetre is kimerészkedtem már, s sajnos igazat kell adnom h sok a "vérpisti" , s ez eléggé rontja a játék értékét...
a másik dolog ami nem tetszik , h ált. a pályától függ milyen fegyvert és taktikát választok... mp5 és társai amikor szaladgálok mint egy mérgezett egér és kell a gyors tûzerõ, m249 amikor semmi nem számít...😊 de van olyan pálya amikor igenis dragunov és társai és akkor headshoot... de ilyenkor jön elõ h "ne kempelj" - de egy mesterlõvész mikor szaladgál????! az befészkeli magát, és várja az áldozatát... és ehez hozzá tartozik, h ha sikerül valakit "megtalálnia" utána el kell huzni a csikot, mert olyan szépen ki lesz onnan füstölve egy rakátával h csak na...vagy jobb esetben kilövi õt egy másik mesterlövész 😉 (egy csapatban min. egy lövész kell, szerintem)és ehez hozzá tartozik a kommunikáció, ami egy csapatnál elengedhetetlen és ez megint csak nem csalás, h szólunk a társainknak h itt meg ott egy mesterlõvész van,vigyázz... szóval, igen, fejlõdhetne még egy kicsit a magyar CoD társadalom...

Elõször csinálj uj profilt a régi névvel,menj fel 1 szerverre,ölj v halj meg,lépj ki és akkor másold be a régit.Legalibbis így emlékszem

ts meg ventri már akkor ment mikor még a gamekbe nemvolt voip
most azért teszik bele az uj gamekbe mert a 12 évesek még egy ts-t sem tudnak használni és igy kivisonghatják magukt meg amugyis ma már az a menõ ha benne van a játékba....
szucsy89
amúgy épp most játszottam egy nagyon jó kis s&d meccset pubon, ilyenkor már vérpisti mentesek a szerverek nagyjából, és nagyon jó kis gamet toltunk😊
szucsy89
ez alap h így van attól még hogy elmondom hogy lelõtt A-nál vagy B-nél még nem fogja a cs.társam tudni a pontos helyét ráadásul az ellen mivel ugye van 2 lába ezért el is mehet arról a helyrõl...ventri nélkül nekem nem is lenne igazi egy cod4war pl...
legjobb fps!

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

gabi89
Lenne egy fura kérdésem.
Na szóval egy hete újraraktam a Windowst de mielõtt ezt megtettem volna megnéztem,hogy a COD4 milyen serialal lett felrakva,hogy ugye a mentések jók legyenek amint szintén átmásoltam egy másik partícióra,hogy megmaradjanak. Ma feltettem a COD4-et avval a serialal amivel az elözõ is fel lett téve majd bemásoltam a mentéseimet és ezt írja ki: An error occurred while reading the stats data. Your stats have been reset.
---
Megnéztem még1x,hogy biztos jó serialal raktam-e fel és igen mégis ezt írja ki 😞 Mentéseim megvannak és jó minden csak a rangomat buktam 😞
Szerintetek ez mért van vagy elcsesztem valamit mégis ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

BigReaper
Akik itt arról beszélnek, hogy halál után nem szoljon a halott, azok funbol jatszanak! Akikmeg az ellenkezõjé állítják (én is) azok tudja ha tétre megy, CB,ESL, LANok... akkor bizony a minimum azt elmondani ki hol halt meg! Ez hozzá tartozik az összes eddig játszott MP game-nal igy volt van es lesz, ugyanis igy lehet nyerni nagyobb sanszszal! sztem egyebkent ezzel le is lehet zarni a vitat!

www.team-gigabyte.com

HeadHunter86
Kiírom még 1x, mert látom elveszik:

Ha boltban veszem meg a játékot, akkor a kulcsot valahogyan lehet aktiválni STEAM-en vagy nem és marad a STEAM-es vásárlás doboz nélkül. Mert kedvenc kis STEAM-emtõl nem akarok megvállni.

Zomil
nem nézi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HeadHunter86
Kulcsot ellenõriz? ^^ Mert eredeti megvételét csak tervezgetem a közeljövõben, elõször megnézem megéri-e ez nekem 😊

HeadHunter86
A public nem csak itt ilyen, szinte minden játékban jelen van, ha igazi csapatjátékot akarsz akkor kell egy csapat: Én Team Fortress 2 és Counter-Strike Source-ban képviseltetem magam, és csapat nélkül klántársak nélkül, le se ülök mostanság játszani. Fél óra után megunnám ha nem lenne kivel ökörködni Ventrin, most erõsen gondolkodom a COD4-en is hogy kicsit komolyabban játszak vele, mert elég jól ráéreztem 😊

Más: Ha boltban veszem meg a játékot, akkor a kulcsot valahogyan lehet aktiválni STEAM-en vagy nem és marad a STEAM-es vásárlás doboz nélkül. Mert kedvenc kis STEAM-emtõl nem akarok megvállni.

Zomil
suraki szervereken megtalálsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Evil
Én már hozzászoktam hogy pubon mindenki azt csinál amit akar persze néha nagyon zavar hogy védeni kéne valamit de a csapatárs a map másik végén bolyong de ezvan. Warokon haverokal meg úgyis tudja kinek mi a dolga elég jó a Clanbase szabályai és nemkell aggódni a dolgok miatt csak játszani legjobb tudás szerint.

HeadHunter86
Én ahol voltam eddig szerverek ott mindenhol csak a saját csapattársad tudtad spectelni, szóval ha haverjaiddal akik ventrin vannak 1 csapatba állsz, akkor már el is felejtheted hogy lesúgták neki, mivel nem látja az ellent.

(Zomil, szimpatikus gyereknek tûnsz, szívesen játszanék veletek 😄)

kakaoskalacs
háát nemtudom de én spec. rühellem ha hallom hogy haverok pofaznak nekem game közbe ....

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Kovács legény
mindenkinek joga van tst ventrit skypeot msnt akár mobilt vagy bármit használni ugyhogy nincs mirõl vitatkozni. Lehet inditani publik TS-t ha zavar hogy más használja, ennyi.
waron amúgyis alap hogy mind2 csapatnak van, publikon meg nem tök mind1???
Én sem sírok itt hogy 1000*jobb gépetek van mint nekem és emiatt jobb helyzetben vagytok...

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Ez tényleg csak etika kérdése.

Viszont etikáról beszélni CoD-ban...

Nagyon merész!

Sadist
"csak azok gondolják ezt marhaságnak akik:"

Nem azt mondjuk, hogy marhaság, hanem csak szimplán jogosulatlan elõny. És nem csak néhány ember gondolja így. Különben miért raktak volna a játékba VOIP-t, áruld már el!

Attól, hogy valakinek számít a fair play is, nem csak a gyõzelem, attól még nem kell betegezni, meg gyökerezni.

Nem tudom mirõl beszélsz.Lehet, h nem érthetõen írtam le a gondolataim.Én nem mondtam, h elõtte ne beszéljék meg, pont az a taktika, h az ÉLÕK össze dolgoznak, akár ventrin,TS-en, vagy amit akarsz. War-t nem tudom,ott még nem jártam.

Dick Riddick
Olyan dolgon vitatkoztok amire nincs jó megoldás.
Ennyi erõvel mehetne arról is a vita hogy tiltsák be a sört vagy ne.
Én azt mondom hogy a hulla nem beszél (azt sem hogy hol ölték meg, persze), de nincs ez mindenkinél így.
Tuti hogy a legtöbben vígan dalolnak utána is, plusz ha a haver nem vett észre valakit a monitorja szélén, ott is kisegítik picit, persze elhullás után. Az a legjobb mikor közös csetben írja oda mit nem vett észre a haver.
Halál után kapna egy fekete képernyõt, max annyit lehetne tenni, az meg f*sza lenne egy 10 perces meccsen. Viszont beszélni is kell valahol. Plusz akkor is elköpné hogy hol halt meg.

Vigyázz ezzel a gyökerezgetéssel mert elöbb-utobb valaki rácsap a szádra...
A probléma a stílusod hiánya. Mellesleg ameddig nem játszottál ellenem addig pofád lapos puttana!<#hehe>

#21357 Te már leírtad magadat. Ülj le 1-es.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Zomil
hulla nem beszél? jaj haggyálmár ezzel a dumával, tudtommal ez egy JÁTÉK
és képzeld, h nem csak kb 10 ember gondolja h marhaság amit leirtál

és igenis taktika ha a csapattársad megmondja, h merre lötték le

egy war-on rengeteget számit akár a gyözelmet is a pontos informácio

"hulla nem beszél" haha, ilyen hülye ellenérvet még nem olvastam

csak azok gondolják ezt marhaságnak akik:
1.: nincsenek haverjaik játékhoz
2.: fingjuk sincs mit jelent az h war
3.: fingjuk sincs mi az h taktika

Kovács legény
mivel livecam nincs waron túl sok infót nem is lehet halál után közölni a csapattárssal max, annyit amit õ is lát... ugyhogy nem tudom mirõl beszélünk, mert olyanról még nem hallottam hogy egy csapat ne beszélhetné meg kör elött hogy ki merre menjen.
War alatt meg amúgysem pofázik senki,mert rávan épülve a hangszórókra hogy minden kis neszt meghaljon.

www.czekoart.hu

Bár ezt valószínû embere válogatja, mi 5-en szoktunk skype alatt COD2-t játszani, de soha nem jutott eszünkbe halálunk után utba igazítást adni, max annyi ha a haver másik csapatba volt,h ott 1 fej,de szép a hátad, 1más cukkolása.

Kovács legény
Mi arra használjuk a TS-t hogy az ilyen gyökereken mint te jót röhögjünk
probléma ezzel?

www.czekoart.hu

Szerintem az inkább taktika ha az élõk dolgoznak össze, pl: beszorítottak x helyre, z+y pontról lõnnek,segíts, vagy valami hasonló.De az, h lelõtt csapattárs megmondja hol az ellen? Amíg él segítsen ahogy tud, de a koporsóból már ne kiabáljon.