Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Szerintem az nem csapatjáték, hogy elmondod a még élõknek, hogy hol az ellenség. A hulla nem beszél, csak valahogyan fekszik. A játékba épített VOIP pont ezt akadályozná meg, csak ugye mindenki inkább használja a külsõ VOIP progit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

1. A minõsítésed téged minõsít. Nem vagy képes elfogadni, hogy másnak más a véleménye. A beteg te vagy...
2. "az olyan kis vérpistik mint, te akik beszologatnak h:
"hühaaa ts" "hühaaaa hátba mint a buzik" és hasonlo viszik a béka segge alá a magyar cod társadalmat"
Erre sajnos azt kell mondanom, hogy szánalmas vagy...méghogy taktika LOL! a beszélõ hullák gyülekezete. Ezek után nem csodálom, hogy csak a saját szabályaitok szerint tudtok játszani és, hogy szerintetek mindenki más aki másképp játszik, más fegyvereket, más perkeket használ az noob,low, meg egyebek. Amit ti csináltok arról fogják forgatni lassan az Idiocracy 2-öt.
Amúgy ha ideges vagy keresd fel kezelõ orvosodat, gyógyszerészedet.(vigyél taj kártyát meg vizit dijjat is)
<#action>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Evil
Nálunk elég gyakran probálunk ötleteket adni ha már meghaltunk anélkül hogy zavarnánk a másikat de õ dolga mit csinál <#idiota>

A ventri nem csít,haverokkal mi is skypén oltjuk 1mást játék közben.
Az hogy a lelõtt csapattárs megmondja hol, honnan lõtték le az meg messze nem taktika.A halott katona kussol, nem tud már bele szólni az ütközet végkimenetelébe.Szerintem.Bár lehet tévesen itélem meg a dolgokat.

Evil
Hát akor nemcsak nálunk zajlik igy az élet 😄 Persze ventri helyett ts 😊

Zomil
te beteg vagy már bocs....

csit a ventri???? miröl beszélsz????? könyörgön ilyen emeletes marhaságokat ne irj már könyörgöm

tudod te mi az a CSAPAT játék???
képzeld nem az h mész elöre és bumm-bumm jajdejó énvagyok itt az király

mivel csapatjáték ezért fontos, h halld a csapatot, tutod elég sokat jelent ha az épp leölt társad meg tudja mondani, h hol halt meg és ez KURVÁRA nem csit, ez kérlek taktika

az olyan kis vérpistik mint, te akik beszologatnak h:
"hühaaa ts" "hühaaaa hátba mint a buzik" és hasonlo viszik a béka segge alá a magyar cod társadalmat

még h a ventri csit anyám....

gondolom war-on még nem voltál, képzeld el ott rohattul nem az megy vent-en h húúúú mekkora hedsátot löttem meg ordibálás, el vagy nagyon tévedve, war alatt kuss van és mindenki csak a szükségeset mondja
pub-on meg jó röhögünk szórakozunk, beszélgetünk és élvezzük a játékot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
ne is mert tele van szeméttel az egész

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

MimaSKATE
ja segíteni szoktak....kössz www.serials.ws de nálam nem jön be :S

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Miféle többség? Hol van itt többség? PFFFF! Minden magyar COD4 multis véleményét kikérted aki CSS-zott?
Én speciel és a haverjaim/barátaim (ezek szerint veled ellentétben) nem pofázni meg chatelni járunk a szerverekre hanem kikapcsolódni/játszani. Amikor pofázhatnékunk van akkor elmegyünk serezni.
Akármit is dumálsz az én szememben a ventri a cheat még nem tiltott formája, ha pedig ti a saját szervereteken náncsi nénit meg a sok heccsát üvöltözést akarjátok hallgatni az a ti bajotok, egészségetekre!
Szerintem az sem véletlen, hogy nagyon kevés magyar szarvert dob fel a COD4 belsõ szerver keresõje...

Soldiers
www.serials.ws innen tudsz szedni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Sadist
Kakilás után te szoktad kitörölni a popód, vagy valakit hívsz, hogy segítsen?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MimaSKATE
cd key ?vki plz

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Fujiryu
Ja és még mielött leoltanál hogy vannak haverjaid, nem azt írtam hogy nincsenek a való életben haverjaid hanem olyannincsen akivel közösen játszanál...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Azért mert neked nincsenek haverjaid akikkel közösen játszhatnál nem kéne utálni mindent ami arra való hogy másokkal kapcsolatot tartsál...(nem kötekedésképpen csak te mindig az ellenkezõjét mondod annak amit a többség)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Na hála az égnek, hogy a cod4-et nem engedik úgy szétbarmolni a készítõk mint a css-t. Nagyon rühellem ezeket az úgynevezett szerver oldali pluginokat, meg hogy minden barom betolja a külömbözõ zenéket game közben nehogy normálisan lehessen lopakodni.
Rengeteg idõmet vette el, hogy kinyírjam ezeket a "kötelezõ" mp3-akat.<#mf1>Amúgy pedig remélem, hogy a PB szépen megfogja a ventrit is, a css lassú halálához a ventri is hozzátartozik.( Kár tiltakozni a CSS igenis haldoklik) Hiszen nem csítel a paraszt, csak a haverja nyomja neki ventrin ki hol dekkol...
A Stat hiányáról annyit , hogy eléggé sok német klán oldalán mûködik a szerverhez tartozó stat.

Fujiryu
BF2-ben már jóval 100 fölött járok és ott regelni kellett külön, nem volt ilyen name névváltás 8)

Zomil
fuji most nézem az aláirásodat, ha mindegyik neved kiirnád amit codban haszálsz nem férne ki 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HeadHunter86
Csak példának hoztam a statot 😊 CS:S-ben szeretem ha van már nem tudnék meglenni nélküle, klántársakkal egymást baszogatjuk 😄

Itt nem tartom fontosnak én se, nem azért codozok, csak mellékesen lazulásként, mert teljesen más. De tetszik a játékmenet nagyon. Kedvencem a Search and Destroy. Majd ha találok magamnak társaságot akkor jobb lesz.

Fujiryu
Hát én a statok nélkül is kurvára elvagyok.Akinek nagy az egoja annak attól méginkább az lesz(ha meg nagy az ego de szar a stat az a világvége mert anyázik és magyarázkodik folyton), akit meg nemérdekel az tud élni nélküle.és énis azokkal játszom akikkel beszélek TS-en szóval tudom mirõl beszélsz, de percenként mute-zni egy hülyegyereket fárasztó.Inkább játszom azokkal akiket ismerek

Zomil
nah akkor probálok mindenre választani:

1.: sajna az áltagéletkor pub-on a béka segge alatt van 12-18-ig kb. ugye ekkor ér rá a sok kis pistike
2.: itt is vna jó szerver, meg rossz😊 én is suraki sd/tdm szervert tudom ajánlani szinte mindig van elérhetö admin x-fire-ön, v a szerveren
3.: a voice már cod2 ota van, de senki nem használja, hülyegyerekek beszélgetésére senki nem kiváncsi, aki meg meg dumálni szeretnél arra ott van a ventri v a ts, cod-ban inkább ez a megszokott
4.: plugin alatt mire gondolsz? mert szép számmal jönnek ki mod-ok tömege, cod2-höz is rengeteg mod volt, cod4 meg azért nem olyan rég jelent még meg mint pl. a cs:s
cod2-ben lehetett statisztikát vezetni weboldalon, gondolom hamarosan cod4 alatt is meglehet csinálni ezt 😊, és rcon plugin ha jól tudom már van hozzá
szavazni lehet benne van call vote, és informácio-nál nem tudom mire lennél kiváncsi mindent meglehet tudni a szerverröl pl. az xfire-böl

HeadHunter86
Én halálra unnám magam a Voice nélkül, mondjuk én olyan emberekkel szoktam beszélni akikbe szorult egy csöpp értelem is. Aki elkezdi a hülyeségét szerveren, azt elõször MUTE-olom, azt mehet a kick/ban.
A COD multival az a baj hogy kiforratlan. Pl. nem nagyon láttam szerver oldali plugineket, egy szerveren se, lehet nem kerestem eléggé. Szavazások, vagy információk lekérdezése, esetleg statisztikák. (pl. HLstatsx, cs:S-ben vagy mani admin plugin) semmi ilyet nem láttam. De miért nem foglalkoznak vele a készítõk, ezt nem értem.

Fujiryu
SURAKI.Amikor én játszom és valaki anyázik és nem hagyja abba azt kickelem.

Hát nekem kurvára nem hiányzik a public voice mert úgyis fél perc után kikapcsoltam CS-ben a sok gyökér miatt akik állandóan sírtak meg azt magyarázták mért haltak meg.TS-en meg úgyis mindig van valaki

NEOreg3
Van voice chat, a "z" betût kell nyomva tartani, amíg beszélsz a mikrofonba. Elég kevés magyar szerveren van bekapcsolva.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HeadHunter86
Az igaz, CS:S sokkal nehezebb, de nem is ez a lényeg.
COD-ból hiányolom, de nagyon a voice-t, nálunk CS:S-ben mindig megy az ökörködés röhögünk dumálunk, itt meg ha akarsz valamit akkor gépelni kell.
Hihetetlen hogy még mindig nincs benne egy normális voice. Pedig vérpistikék ellen jó lenne (mert ha megszólal, úgy leoltják a többiek hogy tuti elmenne a szerverrõl. Tapasztalat 😄)

szucsy89
nem hiszem hogy tényleg 7.5 volt, de az tény hogy rengeteg 14év körüli vérpistike szaladgál a szervereken sajnos akiknek elég nagy a szájuk:S...azt meg h codban nagyobb az átlagéletkor mint CS-ben az nem igaz...(cs-hez kell skill is)
HeadHunter86
Bocs, az kimaradt hogy ez 2. nap volt mikor COD-oztam, és megkérdeztem a gyereket aki le WH-zott (2. nap!!!) hogy hány éves. A válasz: 7.5 volt.
Egyszerûen nem kapok szikrát hogy lehet valaki ekkora tahó már 7 évesen, na meg a többi hozzá hasonló társai kortól független. Pedig én azt hittem idõsebbek Cod-oznak, CS:S-hez képest. Nem pedig ilyen szarjankókkal lesz tele az összes magyar szerver. Na bye. Várom a reakciókat. (Remélem nem a szokásos SG színvonalon XD)

Szomorú, de igaz...<#falbav>

szucsy89
külföldi szerverek
HeadHunter86
Nekiálltam kicsit COD4-ezni multiban, eddig CS:S-ztem, meg 20-as szinten vagyok, úgy érzem jól is megy, nagyon bejön. Viszont egy dolog rettenetesen idegesít, a sok Tizenéves k***a anyázása folyamatosan, meg hogy WH-zik és sorolhatnánk, biztos tudjátok mirõl beszélek. Nálunk CS:S-ben elvétve akad 1-2 ilyen emberke, mondjuk lehet a szerverünknek köszönhetõ hogy a sok gyík nem jár fel rá.

Lényeg a lényeg, tud valaki mondani egy olyan normálisan beconfigolt szervert, ami nem HardCore és nem Tízenéves hülyegyerekekkel van tele. Köszi szépen.

Fujiryu
ahahah
azért a második felében megtalálhatod az igazságot 😊

BigReaper
/record demoneve

www.team-gigabyte.com

És mit kell beírni, hogy vegyen?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Dick Riddick
Amit egyszer szívesen viszontlátnék játék formájában, az egy olyan Rainbow Six típusú game, amiben lehet gyorsan futni, esetleg sprintelni, ha csak rövid távon is.
Rühelltem hogy nincs futás, nyílt terepen öt perc alatt lehetett átjutni csúcssebességgel.
Tudom hogy nem a futkározáson van a hangsúly, de hiányzott belõle.
Ugyan ez volt a helyzet a SWAT sorozatban is.
Esküszöm ha simán kevernék a CoD4-et és a SWAT-vagy RAinbow Six-et, abból lenne egy igen ütõs alkotás.
Viszont ahogy látom, pont az ellenkezõje zajlik, minden az egyszerûsítés oltárán végzi. Nemsokára olyan játékok jönnek ahol mozogsz, van egy akciógomb, ami céloz, tüzel, fegyvert vált, és annyi.
Tíz éve várom a fejlõdést, a kiváló elõdök adta ötletek kiaknázását, de szinte semmi. Egy két igazi nagy durranáson kívül csak a grafika változik.
Azért sajnálom. <#conf>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Kovács legény
arra gondolt, hogy amíg 70kg-os menetfelszereléssel 6m-rõl leugrik az ember, esés közben tol egy fejest a map másik felébe és mikor leesik fut tovább mintha semmi sem történt volna, fölösleges tárakról meg röppályákról beszélni...

www.czekoart.hu

Sadist
Jólvan, látom nálad az számít reális szimulációnak, ha mindent kvark szinten lemodelleznek...

Sadist
Annál pont nincs. De a tárakat, csõre töltött fegyvert és a tûzmódot rendesen kezeli.

szucsy89
arról hogy veszi úgy tudsz megbizonyosodni, h a bal alsõ sarokban írja😊

amúgy a cod4/main/demos mappába menti
saviola
Sziasztok! Aki tud nekem segíteni szerver beállításban -helikopter-t és repcsit szeretném átállítani hogy 15 és 10 skill után jönne- azt megköszönném.

Sajna az az új H&K oldalon nincs fent.<#rinya>
Régebben sokkal több infó volt fent az oldalukon, müszaki rajzokkal egyebekkel, na meg a tervezés alatt álló fegyverek infóival. Ezeket sajna már zárolták. Azért tervezték így a csövét, hogy csökkentsék a méretét és a súlyát is, plussz még halk is legyen.

Van.<#vigyor4>
Amúgy ha megnézed, hogy a játékban milyen távolságra milyen fegyverekkel lövöldözöl. Vedd csak az AK-47-est 710 méter/sec a csõtorkolati sebessége a skulónak és percenként 600-at tud kiköpni.
30-80 méterre miféle ballisztikát akarsz számolni? A fegyver meg elránt a játékban is.

Szerinted nem jó a hangzás?!?
Keresgélj a netem nyugodtan fegyver hangokat amiket felvettek lõtéren meg itt-ott...

Hali!

Bocsi, ha már valahol le van írva, de nem találtam. Hogy tudok demot felvenni, mert még akármit írtam nem vette, vagy nem találom. 😄 Hová menti?

Bocsi a hülye kérdésért, de hülye vagyok. 😊

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Fujiryu
Az is csak közelítõleg számol...A felületi egyenetlenségek által keltett kis erõket nem tudja modellezni, szóval várhattok itt csodákat meg realitást.Meg megnézném azt a gépet amelyik tökéletesen lemodellez egy falat(jó azt aláírom hogy ez kukacoskodás de akkoris csak közelítés igaz kimérhetetlen a különbség de akkoris)...Úgyhogy nemtom mi a faszért keresitek a realitást az ilyen játékokban, amikor az ember mozgását se képesek rendesen megcsinálni...Arról nem is beszélve hogy a realitás ott kezdõdik hogy megnézik az emberi test anatómiáját és az alapján számolják a becsapódó lövedékek milyen hatást váltanak ki(mert azért lábon is van különbség hogy hol megy át a golyó meg hogy hol áll meg.Az meg hogy a haslövést úgy számolja mintha mellkasba lõtték volna egyszerûen egy vicc).Egy nagy lószar az egész realitás szempontjából már ezen a szinten is.Szóval sztem felesleges a realitáson sírni mert egyszerûen megvalósíthatatlan vagy legalábbis akkora muinka amit elég nehéz elvárni egy fejlesztõcsapattól...

16gaborm
Hali Skacok

Most játszottam a MOH Airborn-el,és eléggé megtetszett a nagyon élethû hangzás /magas,5.1/-re volt állítva,kár hogy a Call Of Dutyra nem csinálták meg ilyen jól!Rem jön vmi jó patch a Call of hoz mostanában!!

CALL OF DUTY 4 MULTI 4ever!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Zomil
naja, rengeteg frissités kijött már az Americas army-hoz és az is elég hüen ábrázolja a harcokat, nem arcade inkább már szimulácio, de nem véletlen hiszen a hadsereg fejelszti 😊

sokáig nyomtam vele, csak cod pörgössége jobban bejött 😛

JAG1
Rakjál mindent alapra, vagy Performance-ra, ne Quality-re és akkor nõ az FPS-ed. Szûrõket meg kapcsold ki, ha éppen be lenne...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BigReaper
meg létezik még az Americas Army, arrol Zoom tudna modnani per dolgot, de sztem ott is volt lyen röppályás dolog csipánál...

www.team-gigabyte.com

JAG1
Van ám, még a föld forgását is beleszámolja, ha akarod.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BigReaper
Na, végigolvata az utso 100 uzenetet, azota nem voltam itt!
Elõször: Van egy asztali gépem (Nvidiaval) meg van egy laptopom (Atival)! Mindekettõn játszuk a CODot öcsemmel! Nekem nem az a kérdés hogy a játékon belül milyen beállításokat használsz, mert arra van jó configom! Hanem arra, hogy a VGA rendszeren (windowson) belül hogy van beallitva!!!!!!!!!??????? Mert ott is lehet varialni ami sokat tud segiteni! és itt a teljeseitmeny vagy minoseg legyen inkabb, hanyszor élsimitas, vonalsimitas stb....
Másodszor: Van olyan játék ami elég valósághûen kezelei pl: a sniperkedes! Operation Flashpoint a neve, csak mivel bonyolultés nehéz vel jatszani,ezrt magyarorszagon nem terjedt el! Régi játék, ezért jött rá egy kiegeszites amit ArmA vagy masneven Armedd Assaultnak hivtak, ami felturbozta (sztem gyönyörüre) a grafikat, viszont tele volt buggal, es nem javitottak ki (csehek fejlesztoi csapat munaja) Viszont készül az Operation Flashpoint 2, Codemasters,szintén, és már most ugyan csuszik mar majd 1 évet a kiadas, kurvaprecciz játék lesz, ilyen realitas szempontbol! Sebzesrendszer, golyoeses, mozgasok, animaciok! De Crysis szintu erõmû kell majd hozzá! Mert ott hatalmas harcterek vannak! Igaz vannak lekicsinyitett CTF pályák, de a BF2 méretû mapok az átlagosak! Taktika, tudás, rutin, elképzeleés és persze egy jó vas kell hozzá! Öcsém (JCSR Sarge) sokat tudna mesélni róla, õ Europa válogatott volt az OfP 1el! Nah errõl ennyit!
A VGAs kerdest meg mar remlem érti aki eddig nem!

www.team-gigabyte.com

Dick Riddick
Karácsony után a két ünnep között Lanoztunk pár napot. Csak barátok, kb. 10-en.
Nyomjuk a CoD2-t, felvetem hogy a 4-et is lehetne ám telepíteni.
ÁÁÁÁ, semmiképpen sem, nem is futna, nem is akarnak vele játszani, stb..
Csak én meg egy másik haverom toltuk neten. Addig addig pofáztam míg fel nem rakta mindenki. Benyomtam a HC-t, úgy rákattantak mint kacsa a nokedlire, futott még laptopon is gyönyörûen.
A vicc az az egészben hogy jobban ment nekik mint a két szerencsétlen netesnek, nem hittem el amit láttam, na mondom még jó hogy gyakoroltam.
És persze azóta is ezt teszem... <#vigyor>

\"Heroes never die. They just reload.\"

szucsy89
az igaz hogy cod2-t még mindig rengetegen játszanak, de onnan is és uo-rõl is jöttek szépszámmal klánok, és nagy részük maradt is...de érdekes h a különbõzõ lan partykon még mindig cod2 van és nem 4...nem tudom ez mikorra fog megfordulni, de elõbb utóbb sztem a cod2esek is áttérnek 4re
csuszi
rosszul érzed😊

MJ rulz Pink Team The Only One