Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2. "az olyan kis vérpistik mint, te akik beszologatnak h:
"hühaaa ts" "hühaaaa hátba mint a buzik" és hasonlo viszik a béka segge alá a magyar cod társadalmat"
Erre sajnos azt kell mondanom, hogy szánalmas vagy...méghogy taktika LOL! a beszélõ hullák gyülekezete. Ezek után nem csodálom, hogy csak a saját szabályaitok szerint tudtok játszani és, hogy szerintetek mindenki más aki másképp játszik, más fegyvereket, más perkeket használ az noob,low, meg egyebek. Amit ti csináltok arról fogják forgatni lassan az Idiocracy 2-öt.
Amúgy ha ideges vagy keresd fel kezelõ orvosodat, gyógyszerészedet.(vigyél taj kártyát meg vizit dijjat is)
<#action>#action>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az hogy a lelõtt csapattárs megmondja hol, honnan lõtték le az meg messze nem taktika.A halott katona kussol, nem tud már bele szólni az ütközet végkimenetelébe.Szerintem.Bár lehet tévesen itélem meg a dolgokat.
csit a ventri???? miröl beszélsz????? könyörgön ilyen emeletes marhaságokat ne irj már könyörgöm
tudod te mi az a CSAPAT játék???
képzeld nem az h mész elöre és bumm-bumm jajdejó énvagyok itt az király
mivel csapatjáték ezért fontos, h halld a csapatot, tutod elég sokat jelent ha az épp leölt társad meg tudja mondani, h hol halt meg és ez KURVÁRA nem csit, ez kérlek taktika
az olyan kis vérpistik mint, te akik beszologatnak h:
"hühaaa ts" "hühaaaa hátba mint a buzik" és hasonlo viszik a béka segge alá a magyar cod társadalmat
még h a ventri csit anyám....
gondolom war-on még nem voltál, képzeld el ott rohattul nem az megy vent-en h húúúú mekkora hedsátot löttem meg ordibálás, el vagy nagyon tévedve, war alatt kuss van és mindenki csak a szükségeset mondja
pub-on meg jó röhögünk szórakozunk, beszélgetünk és élvezzük a játékot
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Én speciel és a haverjaim/barátaim (ezek szerint veled ellentétben) nem pofázni meg chatelni járunk a szerverekre hanem kikapcsolódni/játszani. Amikor pofázhatnékunk van akkor elmegyünk serezni.
Akármit is dumálsz az én szememben a ventri a cheat még nem tiltott formája, ha pedig ti a saját szervereteken náncsi nénit meg a sok heccsát üvöltözést akarjátok hallgatni az a ti bajotok, egészségetekre!
Szerintem az sem véletlen, hogy nagyon kevés magyar szarvert dob fel a COD4 belsõ szerver keresõje...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Rengeteg idõmet vette el, hogy kinyírjam ezeket a "kötelezõ" mp3-akat.<#mf1>#mf1>Amúgy pedig remélem, hogy a PB szépen megfogja a ventrit is, a css lassú halálához a ventri is hozzátartozik.( Kár tiltakozni a CSS igenis haldoklik) Hiszen nem csítel a paraszt, csak a haverja nyomja neki ventrin ki hol dekkol...
A Stat hiányáról annyit , hogy eléggé sok német klán oldalán mûködik a szerverhez tartozó stat.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Itt nem tartom fontosnak én se, nem azért codozok, csak mellékesen lazulásként, mert teljesen más. De tetszik a játékmenet nagyon. Kedvencem a Search and Destroy. Majd ha találok magamnak társaságot akkor jobb lesz.
1.: sajna az áltagéletkor pub-on a béka segge alatt van 12-18-ig kb. ugye ekkor ér rá a sok kis pistike
2.: itt is vna jó szerver, meg rossz😊 én is suraki sd/tdm szervert tudom ajánlani szinte mindig van elérhetö admin x-fire-ön, v a szerveren
3.: a voice már cod2 ota van, de senki nem használja, hülyegyerekek beszélgetésére senki nem kiváncsi, aki meg meg dumálni szeretnél arra ott van a ventri v a ts, cod-ban inkább ez a megszokott
4.: plugin alatt mire gondolsz? mert szép számmal jönnek ki mod-ok tömege, cod2-höz is rengeteg mod volt, cod4 meg azért nem olyan rég jelent még meg mint pl. a cs:s
cod2-ben lehetett statisztikát vezetni weboldalon, gondolom hamarosan cod4 alatt is meglehet csinálni ezt 😊, és rcon plugin ha jól tudom már van hozzá
szavazni lehet benne van call vote, és informácio-nál nem tudom mire lennél kiváncsi mindent meglehet tudni a szerverröl pl. az xfire-böl
A COD multival az a baj hogy kiforratlan. Pl. nem nagyon láttam szerver oldali plugineket, egy szerveren se, lehet nem kerestem eléggé. Szavazások, vagy információk lekérdezése, esetleg statisztikák. (pl. HLstatsx, cs:S-ben vagy mani admin plugin) semmi ilyet nem láttam. De miért nem foglalkoznak vele a készítõk, ezt nem értem.
Hát nekem kurvára nem hiányzik a public voice mert úgyis fél perc után kikapcsoltam CS-ben a sok gyökér miatt akik állandóan sírtak meg azt magyarázták mért haltak meg.TS-en meg úgyis mindig van valaki
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
COD-ból hiányolom, de nagyon a voice-t, nálunk CS:S-ben mindig megy az ökörködés röhögünk dumálunk, itt meg ha akarsz valamit akkor gépelni kell.
Hihetetlen hogy még mindig nincs benne egy normális voice. Pedig vérpistikék ellen jó lenne (mert ha megszólal, úgy leoltják a többiek hogy tuti elmenne a szerverrõl. Tapasztalat 😄)
Egyszerûen nem kapok szikrát hogy lehet valaki ekkora tahó már 7 évesen, na meg a többi hozzá hasonló társai kortól független. Pedig én azt hittem idõsebbek Cod-oznak, CS:S-hez képest. Nem pedig ilyen szarjankókkal lesz tele az összes magyar szerver. Na bye. Várom a reakciókat. (Remélem nem a szokásos SG színvonalon XD)
Lényeg a lényeg, tud valaki mondani egy olyan normálisan beconfigolt szervert, ami nem HardCore és nem Tízenéves hülyegyerekekkel van tele. Köszi szépen.
azért a második felében megtalálhatod az igazságot 😊
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Rühelltem hogy nincs futás, nyílt terepen öt perc alatt lehetett átjutni csúcssebességgel.
Tudom hogy nem a futkározáson van a hangsúly, de hiányzott belõle.
Ugyan ez volt a helyzet a SWAT sorozatban is.
Esküszöm ha simán kevernék a CoD4-et és a SWAT-vagy RAinbow Six-et, abból lenne egy igen ütõs alkotás.
Viszont ahogy látom, pont az ellenkezõje zajlik, minden az egyszerûsítés oltárán végzi. Nemsokára olyan játékok jönnek ahol mozogsz, van egy akciógomb, ami céloz, tüzel, fegyvert vált, és annyi.
Tíz éve várom a fejlõdést, a kiváló elõdök adta ötletek kiaknázását, de szinte semmi. Egy két igazi nagy durranáson kívül csak a grafika változik.
Azért sajnálom. <#conf>#conf>
\"Heroes never die. They just reload.\"
www.czekoart.hu
amúgy a cod4/main/demos mappába menti
Régebben sokkal több infó volt fent az oldalukon, müszaki rajzokkal egyebekkel, na meg a tervezés alatt álló fegyverek infóival. Ezeket sajna már zárolták. Azért tervezték így a csövét, hogy csökkentsék a méretét és a súlyát is, plussz még halk is legyen.
Van.<#vigyor4>#vigyor4>
Amúgy ha megnézed, hogy a játékban milyen távolságra milyen fegyverekkel lövöldözöl. Vedd csak az AK-47-est 710 méter/sec a csõtorkolati sebessége a skulónak és percenként 600-at tud kiköpni.
30-80 méterre miféle ballisztikát akarsz számolni? A fegyver meg elránt a játékban is.
Szerinted nem jó a hangzás?!?
Keresgélj a netem nyugodtan fegyver hangokat amiket felvettek lõtéren meg itt-ott...
Bocsi, ha már valahol le van írva, de nem találtam. Hogy tudok demot felvenni, mert még akármit írtam nem vette, vagy nem találom. 😄 Hová menti?
Bocsi a hülye kérdésért, de hülye vagyok. 😊
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Most játszottam a MOH Airborn-el,és eléggé megtetszett a nagyon élethû hangzás /magas,5.1/-re volt állítva,kár hogy a Call Of Dutyra nem csinálták meg ilyen jól!Rem jön vmi jó patch a Call of hoz mostanában!!
CALL OF DUTY 4 MULTI 4ever!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
sokáig nyomtam vele, csak cod pörgössége jobban bejött 😛
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.team-gigabyte.com
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elõször: Van egy asztali gépem (Nvidiaval) meg van egy laptopom (Atival)! Mindekettõn játszuk a CODot öcsemmel! Nekem nem az a kérdés hogy a játékon belül milyen beállításokat használsz, mert arra van jó configom! Hanem arra, hogy a VGA rendszeren (windowson) belül hogy van beallitva!!!!!!!!!??????? Mert ott is lehet varialni ami sokat tud segiteni! és itt a teljeseitmeny vagy minoseg legyen inkabb, hanyszor élsimitas, vonalsimitas stb....
Másodszor: Van olyan játék ami elég valósághûen kezelei pl: a sniperkedes! Operation Flashpoint a neve, csak mivel bonyolultés nehéz vel jatszani,ezrt magyarorszagon nem terjedt el! Régi játék, ezért jött rá egy kiegeszites amit ArmA vagy masneven Armedd Assaultnak hivtak, ami felturbozta (sztem gyönyörüre) a grafikat, viszont tele volt buggal, es nem javitottak ki (csehek fejlesztoi csapat munaja) Viszont készül az Operation Flashpoint 2, Codemasters,szintén, és már most ugyan csuszik mar majd 1 évet a kiadas, kurvaprecciz játék lesz, ilyen realitas szempontbol! Sebzesrendszer, golyoeses, mozgasok, animaciok! De Crysis szintu erõmû kell majd hozzá! Mert ott hatalmas harcterek vannak! Igaz vannak lekicsinyitett CTF pályák, de a BF2 méretû mapok az átlagosak! Taktika, tudás, rutin, elképzeleés és persze egy jó vas kell hozzá! Öcsém (JCSR Sarge) sokat tudna mesélni róla, õ Europa válogatott volt az OfP 1el! Nah errõl ennyit!
A VGAs kerdest meg mar remlem érti aki eddig nem!
www.team-gigabyte.com
Nyomjuk a CoD2-t, felvetem hogy a 4-et is lehetne ám telepíteni.
ÁÁÁÁ, semmiképpen sem, nem is futna, nem is akarnak vele játszani, stb..
Csak én meg egy másik haverom toltuk neten. Addig addig pofáztam míg fel nem rakta mindenki. Benyomtam a HC-t, úgy rákattantak mint kacsa a nokedlire, futott még laptopon is gyönyörûen.
A vicc az az egészben hogy jobban ment nekik mint a két szerencsétlen netesnek, nem hittem el amit láttam, na mondom még jó hogy gyakoroltam.
És persze azóta is ezt teszem... <#vigyor>#vigyor>
\"Heroes never die. They just reload.\"