Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
cod2

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

DarkSector
A harmadik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sadist
Inkább CS, mint BF. Viszont van ironsight, nem körökre osztott játékmódok, UAV felderítés, légi támogatás, és classok.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Shep
Ennek a multija mihez hasonlít leginkább? CS szerû, vagy inkább battlefieldes? Esetleg valami harmadik variásció?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

No még1 server amire a büdös életbe nem tolom vissza az arcom...Rfa klánszerver úgy ahogy van az agyonlow claymore-os automatacsipás klántagjaival együtt elmehet a rákba...
És még énlettem banolva amiért megmondom a véleményemet az állandó okítgatásaikról (Fõleg Jarod,elküld a kurva annyába midnenkit és még õ ugat hogy no káromkodás)...Ezekután errõl ennyit...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

HeadHunter86
Így van, igazad van.

Sadist
Igen, meg a karácsonyfa alá is a Jézuska hozza az ajándékot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Fogjátok már fel, ti szerencsétlenek, hogy nem a TS-el van baja, hanem azzal, ha a szájbalõtt hulla még pofázik az élõknek.

Lunatic83
Lacee86
köszi

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

jah márpedig ez igy megy valaki berakja az uj ficsört és mindenki ugyanazt csinálja mert különben nem lenne gizda és
mellesleg 512vel is ts-eztem bf melett szal biztos kell a 10 mega neki...
hasznos xboxon ahol nincs ts, pc-n aki nyomatja az a publáma pistike kb...
Dick Riddick
/connect IP
Connect után szóköz.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Lacee86
Hali! Olyan kérdésem lenne, h multiban mikor csatlakozni szeretnék egy szerverhez aminek tudom az IP címét, akkor be kell írni a konzolba. De milyen parancsot is kell írni elé?

gabi89
Sajna így se jó 😞
Szóval ha vki tudja valami más megoldást az #21373 itt leírt problámára azt szívesen fogadom

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lunatic83
h legyen valami kis átmeneti téma is az anyázáson kívül...
ki melyik "perk"-et használja? miért jobb az egyik mint a másik, stb...

én még nagyon kezdõ játékos vagyok, inkább csak szállítom a frag-et, mint gyûjtõm 😉 de tetszik ez a perk-es izé... bár így kisebb elõnyhöz jutnak az "öreg rókák", de hát, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, elõbb utóbb csak lesz mindenkinek 1-2 perk-je...

Xbox Live: Lunatic HUN

Sziasztok csatlakozom Orionhungary véleményéhez én tegnap este jártam ugyanugy.Már az admin beirásaiból gondoltam hogy nem egyszerü banda"én vagyok az isten,kick az isten"

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Dick Riddick
<#buck>

JCSR PROFESZOR
Azt sztem nem de nagy szörös segget az tuti<#crazya><#pias>

www.jcsr.hu

Lunatic83

fuss, forest, fuss 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Dick Riddick
Az ellenszolgáltatás mértékétõl függ...
Kapok WH-s AIM-ot??

<#idiota>

JCSR PROFESZOR
Isten ments<#nevetes1>de ha alaposan megmosod tallán<#pias><#taps>

www.jcsr.hu

Zomil
elöször is én válaszoltam neked elöször szoval max az én seggemet nyalják amit kétlek 😄

amig fingod sincs mi folyik egy cod kupán/lanon addig sztem ne irkjáld ide a hülyeségeidet, mivel komolyabb lanokon is biztositva van a rendezök részéröl a ts/ventri

és amit te irtál az nagyon nem vélemény, hanem a másik lecsiterezése
és az azért nem szép dolog, mivel ez egyáltalán nem cheat, hanem egy alap dolog

ez kb. olyan mint a viccben, mikor az autos szembe megy a forgalommal és miutn hallja a rádioban, ordit egyet, h nem egy, hanem az összes szembe jön...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
A hangnemeddel van csak baj.
Ha anyázik is valaki, ne vedd fel a stílusát.
Lehet vitatkozni kulturált keretek között is.

Csak jelen esetben a vitának még értelme sincs.

Vagy ennyi erõvel: Szüntessék-e be a sört vagy ne?
(Nem komoly kérdés ám! )

<#vigyor>

mNzJean
<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
de TS-n vagyok<#pias>

www.czekoart.hu

Fujiryu
KLegény te nem is vagy benne a lineupban 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
képzeld megint TS-n beszél az egész csapat war elött és közben is fogunk<#ijedt><#mf1><#action>

www.czekoart.hu

Fujiryu
Hát ha az a véleményed hogy aki TS-t használ war közben az csíter akkor te engem lecsíterezel...szvsz ez nem véleménynyilvánítás hanem csíterezés.Szóval jogosan szólnak vissza neked...Egyébként nem fura hogy mindig egyedül maradsz a véleményeddel?

Látom meg kellene változtatni a topik címét:

JCSR SEGGÉT NYALÓK COD4-ES BARÁTSÁGTALAN KÖRE
(Csak az írhatja le a véleményét akinek azonos a miénkel)

Ennyi retardált marha, nem csoda hogy összeálltatok.
Nem viselitek el, ha valakinek más a véleménye, másképpen gamel.
Szerintem éppen ti vagytok a kissebbségi érzésekkel küszködõk.
Minden esetre én jókat röhögök rajtatok, hülye kockák...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

JCSR PROFESZOR
thx <#crazya>

www.jcsr.hu

Dick Riddick
Nemértesz egyet, Buzievagy!!!
Egyetértesz?? Buzievagy!!!

Kb. ez megy most. <#beka3>

Kovács legény
hát te hülye vagy<#vigyor5><#puszi>

www.czekoart.hu

Nem szeretnék pálcát törni egyik tábor felett sem(ts/ventri jó/nemjó)tölem elmondhatja társának az ellen hol öltem meg,ha gyorsabb vagyok ugyis lecsapom<#eplus2>.Akibe meg szorult némi skill ugyis lesi a mapot látja ha a társát lenyomták,fokozott óvatosságal fog arra menni(én legalábbis igy teszek)Fair play meg akkor lesz ha elkezdi müködését a Gondolatrendörség.Szvsz meg elég ostoba dolog hülyézni valakit csak mert más a véleménye...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Kovács legény
ha ennyire zavar lehet elmenni innen jó messzire, nem fogsz hiányozni senkinek
amúgymeg lehet lehet PB-nek beadni peticíót hogy bannoljanak mindenkit aki ts,voip,skype,msn,icq-t vagy telefont használ játék közben. Nem fognak kiröhögni<#mf1>

www.czekoart.hu

mNzJean
Nah Prof most rendeltem meg a rucidat a logomûhelybe.

JCSR PROFESZOR
Hiába ez grifidos egy kiborult szémély aki tell van kisebbségi csacsiságal😊

www.jcsr.hu

csuszi
cb a világ legnagyobb játékközösséde, de igazad van fing, mert te nem vagy ott. 😊 és wcg-én van ts vagy ventri...upsz😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Tényleg semmi értelme a vitának.
Amatõrként nekem sem tetszik a halál utáni beszéd, de nem is warozok.
Viszont nincs okunk azt feltételezni hogy az ellenfél ne így tenne (inkább tuti), akkor meg egál, nem?
Aki meg etikus akar lenni, ne erõltesse, sok értelme nincs.
Ez nem az élet, egyéni szabályok vannak, senki nem akar hátrányban játszani. Ha te nem beszélsz, az ellenfél még fog.
Ez van.

Dick Riddick
Nem hiszem hogy élvezhetõ lesz, a tiednél valamivel jobb a konfigom és pont az élvezhetõség határán mozgok vele.

De csak próbáld ki ha gondolod.

Minstrel
hiába teszem, pnkbstrB.exe hibával kidob mindig,azért töröltem le, hogy ezzel a pbsvc.exe-vel telepitem,de ezzel meg ezt irja

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dick Riddick
Amit javallani tudnék még:

Csak single-ben, vagy multiban is akad?
Nem hinném hogy a crack az oka, vagy mûködik vagy nem.
Talán a legújabb drivert szedd le, próbát megér.
Ha a videó is akadozik tuti hogy nem beállítási hiba.
Játszottál elõtte is vele? A warez verziók könnyen lehetnek hibásak. Talán havernál kipróbálhatnád.
Végsõ esetben lehet a rendszered is problémás. Lehet hogy telepítés lesz belõle. Ha idáig fajul takaríthatsz a vinyón is.

Szedd le a PB-t és tedd fel újra!

Fatboyz4ever!

HeadHunter86
Ha steam veszem akkor semmi gond, mert akkor steambõl tudok csatizni, csak dobozom nem lesz hozzá. De ha boltba veszem akkor pedig nem biztos hogy tudom steam-en aktiválni a kulcsot. Mert sokat CS:s-zek meg TF2-zök és ha szükség lenne rám warra akkor a haverok tudjanak szólni steam-en hogy menjek, pl. Szóval nekem ezért lenne fontos ez a kérdés.

Bolti verziót lehet-e aktiválni steam-en?

mNzJean
Ebben a hangnemben nincs kedvem veled semmirõl sem vitát nyitni.Vedd úgy ,hogy neked van igazad.

megvan a megoldás a problémádra:

ne játsz cod 4 et.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na ez egy komolynak hangzó baromság.
"Tehát ha élõben valakit meglõnek lelõnek az még halála elõtt tudatja a helyzetét a társaival"
Kisbarátom a való világban oda mész ahová mondják és akkor tudják hol vagy...Ja és csak úgy mellesleg nincs minden katonán rádió meg GPRS.
A szakaszparancsnok vagy döntéshozó tiszt hülyét is kapna ha egyszerre kezdene dumálni neki mindenki, hogy hol mit látott.
Bakker neked fingod sincs a való világról, jó hogy azt nem mondod, hogy egy örjárat miatt majd új pályára állítják a mûholdakat és a pentagonban a körmét rágva nézi mindenki az akciót.

Amúgy WCG-n vagy ESWC-n történt a dolog, jogos ezt a kis fing CB-t nem nagyon jegyzik.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Lacee86
Nekem 1 hónapja még majdnem uilyen konfigom volt mint neked (2,4 Celeron, annyi különbséggel), azon "csutkaminimumon" is akadt...

Minstrel
Tudom nem épp cod4 téma, de itt pb-ztek sokan <#idiota>
Szóval szerintetek miért irja ki ezt amikor telepiteni akarom? <#szomoru1>

Valami ellenõrzésen nem megy át gondolom.

http://topgearhungary.blogspot.com/

berlinboy6329
Van esélyem arra,hogy radeon 9600pro val 768MB rammal és 2400Amd procival csutkaminimumon ne akadjon?Multizni szeretnék...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
nem oda ahová téged;
ha te pro, akkor én legyek amatõr😊

MJ rulz Pink Team The Only One