Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És még énlettem banolva amiért megmondom a véleményemet az állandó okítgatásaikról (Fõleg Jarod,elküld a kurva annyába midnenkit és még õ ugat hogy no káromkodás)...Ezekután errõl ennyit...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Xbox Live: Lunatic HUN
mellesleg 512vel is ts-eztem bf melett szal biztos kell a 10 mega neki...
hasznos xboxon ahol nincs ts, pc-n aki nyomatja az a publáma pistike kb...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szóval ha vki tudja valami más megoldást az #21373 itt leírt problámára azt szívesen fogadom
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ki melyik "perk"-et használja? miért jobb az egyik mint a másik, stb...
én még nagyon kezdõ játékos vagyok, inkább csak szállítom a frag-et, mint gyûjtõm 😉 de tetszik ez a perk-es izé... bár így kisebb elõnyhöz jutnak az "öreg rókák", de hát, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, elõbb utóbb csak lesz mindenkinek 1-2 perk-je...
Xbox Live: Lunatic HUN
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kapok WH-s AIM-ot??
<#idiota>#idiota>
\"Heroes never die. They just reload.\"
www.jcsr.hu
amig fingod sincs mi folyik egy cod kupán/lanon addig sztem ne irkjáld ide a hülyeségeidet, mivel komolyabb lanokon is biztositva van a rendezök részéröl a ts/ventri
és amit te irtál az nagyon nem vélemény, hanem a másik lecsiterezése
és az azért nem szép dolog, mivel ez egyáltalán nem cheat, hanem egy alap dolog
ez kb. olyan mint a viccben, mikor az autos szembe megy a forgalommal és miutn hallja a rádioban, ordit egyet, h nem egy, hanem az összes szembe jön...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha anyázik is valaki, ne vedd fel a stílusát.
Lehet vitatkozni kulturált keretek között is.
Csak jelen esetben a vitának még értelme sincs.
Vagy ennyi erõvel: Szüntessék-e be a sört vagy ne?
(Nem komoly kérdés ám! )
<#vigyor>#vigyor>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.czekoart.hu
JCSR SEGGÉT NYALÓK COD4-ES BARÁTSÁGTALAN KÖRE
(Csak az írhatja le a véleményét akinek azonos a miénkel)
Ennyi retardált marha, nem csoda hogy összeálltatok.
Nem viselitek el, ha valakinek más a véleménye, másképpen gamel.
Szerintem éppen ti vagytok a kissebbségi érzésekkel küszködõk.
Minden esetre én jókat röhögök rajtatok, hülye kockák...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Egyetértesz?? Buzievagy!!!
Kb. ez megy most. <#beka3>#beka3>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
amúgymeg lehet lehet PB-nek beadni peticíót hogy bannoljanak mindenkit aki ts,voip,skype,msn,icq-t vagy telefont használ játék közben. Nem fognak kiröhögni<#mf1>#mf1>
www.czekoart.hu
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
MJ rulz Pink Team The Only One
Amatõrként nekem sem tetszik a halál utáni beszéd, de nem is warozok.
Viszont nincs okunk azt feltételezni hogy az ellenfél ne így tenne (inkább tuti), akkor meg egál, nem?
Aki meg etikus akar lenni, ne erõltesse, sok értelme nincs.
Ez nem az élet, egyéni szabályok vannak, senki nem akar hátrányban játszani. Ha te nem beszélsz, az ellenfél még fog.
Ez van.
De csak próbáld ki ha gondolod.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Csak single-ben, vagy multiban is akad?
Nem hinném hogy a crack az oka, vagy mûködik vagy nem.
Talán a legújabb drivert szedd le, próbát megér.
Ha a videó is akadozik tuti hogy nem beállítási hiba.
Játszottál elõtte is vele? A warez verziók könnyen lehetnek hibásak. Talán havernál kipróbálhatnád.
Végsõ esetben lehet a rendszered is problémás. Lehet hogy telepítés lesz belõle. Ha idáig fajul takaríthatsz a vinyón is.
Fatboyz4ever!
Bolti verziót lehet-e aktiválni steam-en?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ne játsz cod 4 et.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Tehát ha élõben valakit meglõnek lelõnek az még halála elõtt tudatja a helyzetét a társaival"
Kisbarátom a való világban oda mész ahová mondják és akkor tudják hol vagy...Ja és csak úgy mellesleg nincs minden katonán rádió meg GPRS.
A szakaszparancsnok vagy döntéshozó tiszt hülyét is kapna ha egyszerre kezdene dumálni neki mindenki, hogy hol mit látott.
Bakker neked fingod sincs a való világról, jó hogy azt nem mondod, hogy egy örjárat miatt majd új pályára állítják a mûholdakat és a pentagonban a körmét rágva nézi mindenki az akciót.
Amúgy WCG-n vagy ESWC-n történt a dolog, jogos ezt a kis fing CB-t nem nagyon jegyzik.<#hehe>#hehe>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szóval szerintetek miért irja ki ezt amikor telepiteni akarom? <#szomoru1>#szomoru1>
Valami ellenõrzésen nem megy át gondolom.
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
<#hehe>#hehe>