Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
waron, legalábbis nálunk nincs beüvöltözés hogy ki mit lát, a csapat jórészének 5.1fülese van igy a legkissebb zajt is meghallja a map másik felérõl. Csa zavarnánk egymást a beszologatásokkal. Ha csak elfingom magam már leugatnak hogy kussoljak el.

www.czekoart.hu

Nem nagyon jövök rá hol a hülyeség abban amit irtam(lehet én fogalmaztam 2értelmüen)tehát:az hogy x azt mondja ynak menj ide meg ide azzal nincs baj.Baj azzal van amit te is elismertél a ghostolás: x ül specben mondja ynak:célozd meg ezt az ajtót 3-2-1 most löjjjjééé vazze,ha ez hülyeség és a codban elfogadott akkor elnézést kivánok(az én mondandóm erröl szólt nem másról)

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Szega87
most csináltam mivel nem rég óta játszom büszke vagyok rá :]

bigapó
komolyan el kell beszélgetnem a nyelvtan tanároddal😊))

van olyan HC szeró ahol nincs Friendly Fire!! Ebben az esetben nem tudod megölni a társad😊) kápísii

The Matrix has you...

Nem a nagy multra visszatekintö klánokról beszélek(egyebként minden tiszteletem az övék<#worship>)hanem aminek tagjai:#n00b#vérpist1,#n00b#vérpisti2 stb,stb...megalakultak 5 perce valami pub szerveren aztán mindenki low aki nem közénk tartozik felkiáltással osztja az "észt".Ezek az emberkék hajlamosak a lentebb leirt dolgokat müvelni,rossz tapasztalatból mondom.Volt "szerencsém" ilyen "klánnak" a tagja lenni régebben...birtam is kb 2 percig...azóta inkább nem "klánosodom"<#idiota>Mondjuk asszony sem tolerálná ha nagymami látogatása elött benyögném hogy:Most nem megyek szivi mert war van<#violent><#pardon1>Aznap nem kellene vacsoráznom azt hiszem<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

bigapó
kösz, hogy említetted, pont írni akartam, hogy tudom, hogy nincs freecam waron, de az éppen elég, ha látod a havert hol megy, Õ éppen balra fordul, enm figyel, de Te a jobb oldalon még az uccsó pillantban észreveszel egy ellenflet, ráordítasz, hogy jobbról, odafordul, bumm, kész. na ez mi?

nem csalás, csak elõnyt szerzel nem fair módon.

még mindig csak beszélgetünk, már voltak akik egymás torkának estek, Én kimaradnék ebbõl, csak szeretném (szeretnénk), ha látnátok egy másik oldal véleményét is. Én tökéletesen megértem, hogy miért használjátok, ha a kihívott akár magyar akár külföldi ellenfél használja ezt, akkor mi miért ne használnánk, csak Én furcsán nézek erre a dologra😊)
a büdös életben nem fogok warozni, mert nincs rá annyi idõm, nem is érdekel, maradok maximalista fun😊))

The Matrix has you...

DarkSector
Értem, de akkor úgy mondom, hogy ez együtt jár a HC-ral...mert én eddig minden HC-n meg tudtam ölni a társaimat...
Nem mintha azzal próbálkoztam volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Running
Na nehogy azt gondoljátok már, hogy publik szerveren van értelme közölni az ellenfél helyzetét, mikor van fent minimum 20 ember. Tdm, HQ, Sab-on totálisan fölösleges bármit mondani, SD-n néha, h merre haltál meg, de max ennyi. Egyébként mikor mi publikozunk, általában ts-en csak egymást szórakoztatjuk azzal, h kommentáljuk saját játékunkat, vagy lazán anyázunk ha lelõnek.😊
Habár az tény, hogy néha a jcsr-es kollegák kiemelt figyelmet kapnak, mivel öröm õket lelõni, lekéselni, de ez már régóta így megy.
Azt hiszem a bf2-es idõk óta van jónéhány olyan ember akik örömmel vadászgatnak rám. Saját csapattársaimnak is ez okoz örömet, ha épp ellenük vagyok.
Jó ez így ahogy van. Egyébként egyedül nem is szeretek játszani mert megunom, anyázni meg ki szeret magába.

hát ha van ojan madár aki bemegy spectelni ahelyett hogy jáccana akkor megérdemli...
Zomil
te félreérted a dolgot, az h vki beül spec-be az ghost-olásnak hivják, és én psec kibaszott nagy bunkoságnak tartom
viszont az h a 3 azonos elötagu emberke miután meghalt egyik a lépcsönél mondja a másiknak, h te huzzá át A-ra mert ott van egy, annak semmi köze sem a doppinghoz, sem a fairplay-hezû
cod1-óta ez van,lehet h más játékoknál nem igy van de ez a COD, itt ez van mint már mondtam cod1-óta

szoval inkább nektek kéne elismerni h hülyeséget beszéltek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mert temajd megmondod mi az etika meg a szabály mert tevagyaz aki a spanyolviaszt szarta, ugyan csak egy hete jáccol és sehol nem törnének meg de te megmondod a tutit.
Kovács legény
nem ismerek olyan emebert aki ezt csinálná
publicon a TS-n max a sörösdoboz szisszenését és egy-két jólirányzott böfögést lehet hallani

www.czekoart.hu

Versenyen használjanak voice progit ha nem tiltja a szabály(biztos igy van)ha már van tétje a gyözelemnek és a többi csapat is használja.Gondolom akkor az adott helyzetben nélkülözhetetlen dolog.Ellenben 1 pub serveren ahol fökén lonewolf játékosok vannak igenis etikátlan dolog az hogy bejön 3 arc egyforma betükkel a nickje elött,1 beül specbe és nyomja a másik kettönek hogy ez erre megy az meg arra.Remélem ezzel egyetért mindenki,mivel pubra azért mennek az emberek hogy 1 jót játszanak és gyözzön a jobb,ne az akinek 1-2 haverja minden lépésemet nyomon követi specböl

Kovács legény
még mindig nincs freecam waron, tehát a halott játékos még mindíg nem tud több infót közölni a többi játékosnak annál amit õk is látnak, nem tudja megmondani, hogy az ellen hol van.
A leader annyit csinál hogy ossza az észt mint egy edzõ, a lámikáknak, mint én is, hogy ne csatangolj el, erre meg arra figyelj stbstb
hol itt a mérhetetlenül nagy elõny, a másik játékossal szemben?
fõleg hogy a másik csapat is ugyan ezt csinálja...

www.czekoart.hu

EnZsolt
Igazad van ez is olyan, de mivel emberek vagyunk, ezért ott is csalnak 😊 Nem mondják be a találatot. Fejbe tudnám simogatni az olyat, akirõl hallod, hogy pattognak le a golyók és azt mondja nem volt meg. Elhiszem én, hogy adrenalin és felpörgött állapotban van a gyerek, de füle van és ha 3-an lõtték a bokrot, akkor valamelyik kósza golyó csak eltalálta 😊 Én is szoktam ventrit használni a haverokkal, de nem fordult még elõ, hogy megmondtam volna merre öltek meg, ha sd van, akkor csak bemondom, hogy szerintem B-re megy és ennyi.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

85.25.130.155:27400
195.149.21.91:28930
85.93.15.7:28960

Ezekre a TDM-ekre járok meg még 4 másikra, de azoknak nem tudom most megnézni az IP-jét.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sadist
Sajna nem fogják megérteni. Olyan ez, mint amikor az olimpián minden vezetõ ország sportolója doppingol (tisztelet a kivételnek természetesen, remélem nagyon sok az ilyen kivétel). Nem lehet kimutatni/szabályozni, mindenki tud róla, de egy becsületes játékos (szerintem) akkor sem használja.
Vagy ott van például az airsoft. A "halott" játékos ott is csak a halála tényét erõsítheti meg, azon kívül semmi infót nem adhat. Adhatna? Persze, az ellenség nem hallja úgysem. Viszont már a találat jelzése is becsület alapon megy, miért sározná be magát az ember azzal, hogy nem a szabályoknak és az etikának megfelelõen játszik?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sziasztok,

Kibicként, elmondom véleményemet a jelenleg folyó témában.
A józan ész, a logika és a sportszerûség szabályai szerint NEM adhatna infót egy lelõtt játékos.
Személy szerint sajnálom, hogy eljutottunk idáig, hogy errõl vitázni kell.

Kövezzetek meg...akkor is így gondolom

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bigapó
csuszi és Te nem találod furcsának, hogy az mondja el a másiknak, hogy hol az ellenfél aki már nem játszik?? ebben hol a fair-play? vagy a virtuális világban játszott játékoknál már nincs ilyen? én elég szomorúnak tartom ezt...

nem mondom, hogy ne legyen egy "vezetõ", mint ahogy az a modern világban is van, egy mûhold által kísérheti figyelemmel az ellenséges csapatmozgást "in real-time", de azt azért túlzásnak tartom, hogy egy találatot kapott és elhalálozott katona mondja el a többinek, hogy hol találja az ellent.

The Matrix has you...

Facek
Én egyetlen egyszer voltam hasonló karibelû lanos versenyen és a "kurvaanyááád"-on kívül olyan kibaszott csend volt halál után hogy eszméletlen.
csuszi
"...és minden csapatban van egy taktikai leader, aki mondja ki merre. aki meghal elmondja honnan lõhették le, hol halt meg, merre tarthat az ellen. a leader elmondja (ha halott is) mit csináljon a csapat, vagy a maradék akár 1 ember is. mint kb egy edzõ.
és ezért nincs az a lan ahol szólnak, sõt a legtöbb lan-on van ts vagy ventri😉 a lámáért elnézést kérek, maradjunk az amatõrnél..." - kinek van baj a szövegértéssel? A HALOTT IS BESZÉL, BESZÉLHET, BESZÉLNI IS FOG, SEHOL NEM TLTJÁK, EZ NEM AZ ÉLET (hogy halott nem beszél...lol) HANEM EGY JÁTÉK/ESPORT/SPORT...

MJ rulz Pink Team The Only One

Lunatic83
akkor leírom én melyik pályákat szeretem
Bloc
Pipeline
Showdown
Wetwork
Overgrown
szóval én ezeket a pályákat részesítem elõnyben, a többi se rossz, de ezek valamiért számomra kitûnnek a többitõl

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
(A Call Of Duty 4 szakított bizony a második világháború kissé elcsépelt témájával és a modern harcok irányába orientálódott, ám így is elsöprõ sikereket tudott magáénak. Sok helyütt az év játékának szavazták meg a olvasók, játékosok. A vasat addig kell csapkodni, amíg az meleg. )Bizonyos körökben kipattant egy pletyka, mely szerint 3 új, letölthetõ multiplayer pályával készülnek meglepni a készítõk a nagyérdemût.

ámen 😉

bigapó
igen, az a legszebb amikor mész egy területen, kitisztítod, aztán akár 10 mp múlva a hátadba kapsz egy golót, ráadásul attól akit lelõttél elõbb😊)
azt nagyon szeretem😊) mondjuk engem is rakott már így vissza az ellen mögé😊 szóval azért az arány megvan.

The Matrix has you...

bigapó
még egyszer mondom, ha nincs bekapcsolva a friendly fire, akkor nincs gond és Én már jártam ilyen szerón. na meg jön képbe az amit mondtam, hogy legalább nem dobálják ész nélkül a gránátokat sem, mert vagy a haver hal bele ( ezt különösen nem szeretik külföldön😊) vagy te magad ha éppen reflectes az FF.

The Matrix has you...

Lunatic83
a perk-re semmi válasz... lássunk akkor egy másik noob kérdést....

kedvenc pálya? mp/sp mind1

Lunatic83
igen, igen, mert végül is nem olyan nagyok a pályák h egybõl újra lehessen születni....

Lunatic83
a rinyálást nem rád értettem, úgy ált. a fórumra...

mert csak arról van szó mostanában h ez cheat te köc$ög, nem az nem cheat te kötschög,,,blablla blaa..
helyette inkább hívd ki egy partyra, s ott rendezzétek le egymást két headshoot között...

meg optimistán kell nekikezdeni a játéknak: minden köc$ög cheatel, de én nem(vagyis az még nem az😉és akkor is ledarálom õket 😛

Sadist
Én pont a 15-30 sec spawn miatt kedvelem jobban a HQ-t és a Sabotage-t. Rohadt idegesítõ, ha az ember kipucol egy területet, és 3 másodperc múlva már hátba is lõtték, mert rögtön odaspawnoltak a közelbe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DarkSector
Jah.Igaz.
Kivéve a rinyálást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunatic83
az a 10 másodperces várakozás tényleg felesleges , bár lehet h azt akarták elkerülni h ha összefutsz két ellenséggel és az egyiket megölöd, akkor ne szüless egybõl újra és menj egybõl a társadnak segíteni, mert így az a szerencsétlen aki egyedül van, sose fogyna ki az ellenségbõl , mindig jönne valaki....

de a killcam se teljesen fair dolog , mert ha a halott katona ne beszéljen, akkor ne is lásson 😉 mert ha véletlenül megtalálod egy golyóval, õ tudni fogja honnan jött...itt most nem a face2face harcra gondolok... bár az is idegesítõ lenne(enyhén szólva) ha azt se tudnám honnan kaptam a fejlövést... így meg tanulhatok a hibáimból...pl. nem rohanok be egyedül egy házba, ahol vagy 3an "várnak", vagy megpróbálok legközelebb nem olyan "tiszta" célpont lenni...stb...

de nem rinyálunk! CoD4ever! játszani! játszani! játszani! 😊

DarkSector
Arra gondoltam, hogy ilyenkor mindenki meg tud ölni....legyen az akaratból, vagy véletlen.
Azt meg jön a 10mp-es szünet, amit rühellek.
Vagyik kb a játékidõ harmadát úgy töltöm, hogy csak várok, hogy "újjászülessek".....<#boxer>

Lunatic83
inkább azon vitatkozzunk melyik szerver jó/rossz, hova érdemes fellépni ... az h mi cheat és mi nem az, mindenkinek mást jelent, soha nem gyõzöd meg a másikat arról h ez az, az nem az 😊 valakinek a sniper már cheat, nekem még nem.... 😉

Lunatic83
de ezektõl a kisebb "hibáktól" eltekintve messze a legjobb játék most.... szerintem....

remélem nemsokára beindul a map gyártás a játékhoz, mert nagyon jó változatos pályákat össze lehetne dobni hozzá....

Sadist
Szövegértés egyes. Leülhetsz.

Lunatic83
GSC én valamelyik nap evvel szórakoztam , fel kell rakni valami msn klón izét ahova felvehetnéd a barátokat, a weboldalon megkeresed a megfelelõ szervert és már csatlakozhatsz is...

bigapó
kábé erre gondoltam. sd-n is mindig ezzel van a baj, k*rva nagyokat lehet dobni granyóval, ha pont akkor érsz oda ahova, esélyed sincs...ezért is útálom az s&d-t.

The Matrix has you...

bigapó
ezzel nem tudom mit akartál mondani, de ha be van kapcsolva az FF, akkor mindegy, hogy HC vagy sem...

The Matrix has you...

bigapó
közben megtaláltam, kifejezetten cod4-es szerverkeresõ. van csak magyar és van activision szerverkeresõ, valamint be lehet állítani mely országokat szûrje, mely modokat, mely mappokat, harcmódokat, szóval mindent😊)

Elbandi cod4-szerver keresõ

The Matrix has you...

Lunatic83
ismerõs... fõleg ha te vagy az áldozat és a killcam -ben látod honnan dobta a gránátot... látja a térképen h ott valami akció van, eldobja a gránátot/gránátokat és tsá.... te meg küzdj az ellenséggel és kerülgesd a gránátokat 😉

DarkSector
Jah ez télleg Hardcore., mert még a csapattársaid is ellened vannak.

bigapó
Nekem sikerül sima gránátot is átdobnom a fél pályán, errõl ennyit...

The Matrix has you...

Lunatic83
ez a magyar szerverek listája....
hogy melyik noormális....az jó kérdés 😉

bigapó
miért nem tetszik a hardcore? hát nem jobb érzés, hogy ha belelõsz valakibe az nem áll fel és nem lõ le egy sima kispisztollyal?? last stand-et most nem vesszük figyelembe<#idiota>

egyébként meg van egy jó magyar-szerver keresõ. most nem vagyok otthon, majd csak reggel tudok neked adni ehhez linket vagy itt megkeresed, mert már párszor benyomták.

The Matrix has you...

Mert van aki vagy egy percig küzd azért, hogy megölje a másikat,erre jön egy nyomorék és le GL-ez a pálya másik felérõl. Az RPG is csak addig kell amíg megcsinálod a challange-et, utána azt is kidobom! 😄
A másik a P90! Túl jó lett és szinte esélytelen ellene harcolni!
Aki nem kezdõ, azért nem használják, mert ahhoz sem kell skill!
A pisztolyok között ilyen a Deagle, az is p***af*sz fegyó! 😄

PÍSZ!

Fatboyz4ever!

DarkSector
Olyan mint a cod2???
Abba hogy hívsz légitámadást?
Hol van C4, Clamore.....stb?
Nálam ilyenek nem voltak.

Lunatic83
game-monitor.com
én most ezt nézegetem...

HeadHunter86
Mondjatok nekem normális nem free-for-all-os és nem hardcore szervereket, amik látogatottak is.

Sziasztok!

Nem rég kezdtem el játszani megint neten és egy dolgot nem értek,miért van egyes szervereken betiltva a Gl.Az is fegyver nem?Avval jöttek páran hogy a láma kezdõ is eltalál vele...Nem tudom mikortól lehet használni az RPG-t,de akkor azt is tiltsák meg mert aztán avval is nagyon nehéz belõni egy házba.(gondolom,még nem próbáltam 😊 )Na mindegy ,csak azért kérdeztem meg,mert kiváncsi vagyok a véleményetekre!

Üdv Mindenkinek!

Fujiryu
Na megszólalt az ész<#taps>(amúgy tökmindegy a lényeg ugyan az.Azért cheaterez le mert jólérzem magam és beszélek másokkal TS-en)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.