Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
van olyan HC szeró ahol nincs Friendly Fire!! Ebben az esetben nem tudod megölni a társad😊) kápísii
The Matrix has you...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
nem csalás, csak elõnyt szerzel nem fair módon.
még mindig csak beszélgetünk, már voltak akik egymás torkának estek, Én kimaradnék ebbõl, csak szeretném (szeretnénk), ha látnátok egy másik oldal véleményét is. Én tökéletesen megértem, hogy miért használjátok, ha a kihívott akár magyar akár külföldi ellenfél használja ezt, akkor mi miért ne használnánk, csak Én furcsán nézek erre a dologra😊)
a büdös életben nem fogok warozni, mert nincs rá annyi idõm, nem is érdekel, maradok maximalista fun😊))
The Matrix has you...
Nem mintha azzal próbálkoztam volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Habár az tény, hogy néha a jcsr-es kollegák kiemelt figyelmet kapnak, mivel öröm õket lelõni, lekéselni, de ez már régóta így megy.
Azt hiszem a bf2-es idõk óta van jónéhány olyan ember akik örömmel vadászgatnak rám. Saját csapattársaimnak is ez okoz örömet, ha épp ellenük vagyok.
Jó ez így ahogy van. Egyébként egyedül nem is szeretek játszani mert megunom, anyázni meg ki szeret magába.
viszont az h a 3 azonos elötagu emberke miután meghalt egyik a lépcsönél mondja a másiknak, h te huzzá át A-ra mert ott van egy, annak semmi köze sem a doppinghoz, sem a fairplay-hezû
cod1-óta ez van,lehet h más játékoknál nem igy van de ez a COD, itt ez van mint már mondtam cod1-óta
szoval inkább nektek kéne elismerni h hülyeséget beszéltek
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
publicon a TS-n max a sörösdoboz szisszenését és egy-két jólirányzott böfögést lehet hallani
www.czekoart.hu
A leader annyit csinál hogy ossza az észt mint egy edzõ, a lámikáknak, mint én is, hogy ne csatangolj el, erre meg arra figyelj stbstb
hol itt a mérhetetlenül nagy elõny, a másik játékossal szemben?
fõleg hogy a másik csapat is ugyan ezt csinálja...
www.czekoart.hu
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
195.149.21.91:28930
85.93.15.7:28960
Ezekre a TDM-ekre járok meg még 4 másikra, de azoknak nem tudom most megnézni az IP-jét.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Vagy ott van például az airsoft. A "halott" játékos ott is csak a halála tényét erõsítheti meg, azon kívül semmi infót nem adhat. Adhatna? Persze, az ellenség nem hallja úgysem. Viszont már a találat jelzése is becsület alapon megy, miért sározná be magát az ember azzal, hogy nem a szabályoknak és az etikának megfelelõen játszik?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kibicként, elmondom véleményemet a jelenleg folyó témában.
A józan ész, a logika és a sportszerûség szabályai szerint NEM adhatna infót egy lelõtt játékos.
Személy szerint sajnálom, hogy eljutottunk idáig, hogy errõl vitázni kell.
Kövezzetek meg...akkor is így gondolom
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nem mondom, hogy ne legyen egy "vezetõ", mint ahogy az a modern világban is van, egy mûhold által kísérheti figyelemmel az ellenséges csapatmozgást "in real-time", de azt azért túlzásnak tartom, hogy egy találatot kapott és elhalálozott katona mondja el a többinek, hogy hol találja az ellent.
The Matrix has you...
és ezért nincs az a lan ahol szólnak, sõt a legtöbb lan-on van ts vagy ventri😉 a lámáért elnézést kérek, maradjunk az amatõrnél..." - kinek van baj a szövegértéssel? A HALOTT IS BESZÉL, BESZÉLHET, BESZÉLNI IS FOG, SEHOL NEM TLTJÁK, EZ NEM AZ ÉLET (hogy halott nem beszél...lol) HANEM EGY JÁTÉK/ESPORT/SPORT...
MJ rulz Pink Team The Only One
Bloc
Pipeline
Showdown
Wetwork
Overgrown
szóval én ezeket a pályákat részesítem elõnyben, a többi se rossz, de ezek valamiért számomra kitûnnek a többitõl
Xbox Live: Lunatic HUN
ámen 😉
azt nagyon szeretem😊) mondjuk engem is rakott már így vissza az ellen mögé😊 szóval azért az arány megvan.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
kedvenc pálya? mp/sp mind1
mert csak arról van szó mostanában h ez cheat te köc$ög, nem az nem cheat te kötschög,,,blablla blaa..
helyette inkább hívd ki egy partyra, s ott rendezzétek le egymást két headshoot között...
meg optimistán kell nekikezdeni a játéknak: minden köc$ög cheatel, de én nem(vagyis az még nem az😉és akkor is ledarálom õket 😛
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kivéve a rinyálást.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de a killcam se teljesen fair dolog , mert ha a halott katona ne beszéljen, akkor ne is lásson 😉 mert ha véletlenül megtalálod egy golyóval, õ tudni fogja honnan jött...itt most nem a face2face harcra gondolok... bár az is idegesítõ lenne(enyhén szólva) ha azt se tudnám honnan kaptam a fejlövést... így meg tanulhatok a hibáimból...pl. nem rohanok be egyedül egy házba, ahol vagy 3an "várnak", vagy megpróbálok legközelebb nem olyan "tiszta" célpont lenni...stb...
de nem rinyálunk! CoD4ever! játszani! játszani! játszani! 😊
Azt meg jön a 10mp-es szünet, amit rühellek.
Vagyik kb a játékidõ harmadát úgy töltöm, hogy csak várok, hogy "újjászülessek".....<#boxer>#boxer>
remélem nemsokára beindul a map gyártás a játékhoz, mert nagyon jó változatos pályákat össze lehetne dobni hozzá....
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Elbandi cod4-szerver keresõ
The Matrix has you...
hogy melyik noormális....az jó kérdés 😉
egyébként meg van egy jó magyar-szerver keresõ. most nem vagyok otthon, majd csak reggel tudok neked adni ehhez linket vagy itt megkeresed, mert már párszor benyomták.
The Matrix has you...
A másik a P90! Túl jó lett és szinte esélytelen ellene harcolni!
Aki nem kezdõ, azért nem használják, mert ahhoz sem kell skill!
A pisztolyok között ilyen a Deagle, az is p***af*sz fegyó! 😄
PÍSZ!
Fatboyz4ever!
Abba hogy hívsz légitámadást?
Hol van C4, Clamore.....stb?
Nálam ilyenek nem voltak.
én most ezt nézegetem...
Nem rég kezdtem el játszani megint neten és egy dolgot nem értek,miért van egyes szervereken betiltva a Gl.Az is fegyver nem?Avval jöttek páran hogy a láma kezdõ is eltalál vele...Nem tudom mikortól lehet használni az RPG-t,de akkor azt is tiltsák meg mert aztán avval is nagyon nehéz belõni egy házba.(gondolom,még nem próbáltam 😊 )Na mindegy ,csak azért kérdeztem meg,mert kiváncsi vagyok a véleményetekre!
Üdv Mindenkinek!