Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
kamu, csak gondoltam hozzájárulok az antiwarez kommandó küzdelméhez.
PB azért dob ki mert valaki ezzel a kulccsal márt rosszalkodott vmelyik szerveren

www.czekoart.hu

csuszi
ja és publicon ha két kgb egymás ellen van tilos (nem mintha tíltani kellene) segíteniük egymásnak. na az az unfair, nem hogy egy csapatban lévõ emberke próbál segíteni a társának. ti nem esport felõl közelítitek meg, én igen. ha sportot vesszük alapul, ha játszottatok bármilyen meccset, az egész csapat mindenki mindenkihez beszél az idõkérésnél, vagy akár a padról beszól stb stb...na ez kb ilyen. és a csapatkapitány a pályán a leader.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
én nem a doppinghoz hasonlítanám ember, hanem mondjuk ahhoz, hogy a kézilabdában kiálljtanak egy embert 2 percre, és onnantól õ meg se szólalhat? vagy a többis sportban aki pado van nem szólhat a társaknak? vagy az edzõ kussoljon meccs közben...nálam az elsõ a fair play, nem értem miért hasonlítjátok ezt a játékot a harchoz, az életben fegyvert se fognék a kezembe. ez sport, adott szituációt utánozva...és a csapattárs a sportban segít a másiknak, akár pályán van, akár nem, pláne az edzõ is. ha unfair lenne tíltanák ne foss. nem bigapó nem tartom jogosulatlan elõnynek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Evil
Most akor ez komoly vagy nem hogy nemeredetit bannolják 3 után hardver bann, nemmintha érintene így origival de azért érdekelne 😊 De ahogy olvasom kamu szaga van 😄

Kovács legény
naaaa, mékell leleplezned a mumust? próbálom warezt visszaszorítani, megváltani a világot, de így nem lehet<#shakehead>

www.czekoart.hu

Evil
Nekem nincsen, sose volt.. Szerintem feles én reflexbõl tudom már hol a célkereszt közepe.. Sok játék azt megtanulod hova kell lõnöd. Mellesleg ha nozoomal lõsz akor ugyis hord õssze vissza a fegyó szal feles ha meg zoomolsz akor meg ugyis tudod hova lõsz 😄
Mellesleg én már pb screenshoton is láttam kék,piros pontot amit gondolom progival raknak rá hogy hol a közepe.. Mondjuk erõsen csalás gyanus én bannolnám az iet 😄 Az meg hogy õsszeragasztgatja "vérpisti" a monitorját hát hajrá ha neki úgy jobb hogy tiszta mocsok és már nemis lát át rajta hajrá 😄 Aról nemis beszélve hogy közel harcban amikor a kis pontját nézi hogy pont rávigye az ellenségre sokal többet bukik rajta minthogy segítene az õ dolga 😊

A ts/ventri dolog pedig már cod1 óta jelen van mint lejebb is irták és edig seholse volt hogy csalás.. Warokon (aki warozott többi neis irjon rá commentet mert csak vita van belõle) az mindig is használja és amit tud segít a csapattársnak még ha megis halt. Aki nem ezt valja az keressen klánt és nézze meg hogyis megy ez. Persze mielött még irná valaki hogy náluk csend van az persze jogos fõleg azért hogy ne zavarja a másikat, de ha elmegy az ellenség melett és aki épp halott pont õt nézi mert meghalt és látja hogy nemvette észre az ellenséget, aki pont a kép sarkában volt szerintem illik szólni és segiteni és ez minden klánban megvan.

És a másikfele pubon hogyha specelget az egyik másik meg játszik az igenis csalás.

Na csak leírtam az én álláspontom csak csak leírhatja bárki😄

Sadist
Végülis majdnem. PB hackelésért osztanak hardware bant.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lacee86
Köszi, már látom. :-) Sorry

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dick Riddick
Ha tíz centiméterrel föntebb tekintenél látnád pirossal a választ!

Vagy olvass vissza, nem is kell sokat!

Másik cd key kell, ezt bannolták.

<#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Lacee86
Hi! Multizni szeretnék, connect IP paranccsal beírom a szerver nevét, de mikor csatlakozni akarna, állandóan ezt írja ki: "Lacee PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player "Lacee" ... Global PunkBuster GUID BAN 50a15a0a" Mit jelent ez, mi lehet a gond? 1.5-ös patchcsel frissítettem a játékot.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dick Riddick
Édesanyád takarít a szobádban?

Ejnye-bejnye! <#ravasz1>

Dick Riddick
Kínai vendégmunkások tucatjai dolgoznak a pincéjében, kis körömvágó ollókkal meg piros filcekkel! <#bee1><#bee1><#bee1>

Ha valamelyik haverom meglátja, nem állok meg elõttük. <#ravasz1>

Running
Elsõnek én is kiröhögtem azt aki mondta, h próbáljam ki, aztán már nem tudtam nélküle élni, olyan lett mint az alvómackóm. 😊 Habár nemsokára picit javítanom kell, halványodott, mivel édesanyám párszor le akarta törölni h mi az muslica, vagy valami kosz...Most már nem törölgeti szerencsére, és az újjal mutogatásról is leszoktattam a képernyõ elõtt, mivel napi rendszerességgel biggyesztette rá a monitorra lenyomatát, mikor mutogatni akart valamit.

Running
Én már letöröltem a béefet.😊 Szal nekem nem gond. De akkor te már manufaktúrában tolod a célzópöttyöket nem?😊)))

Dick Riddick
Érdekes.

Lehet hogy teszek egy próbát, pl. post-it -al.
Majd csak nem oldja a védõréteget a ragasztó... <#vigyor>

Kovács legény
jaja, hülye leszek a drága monitort összefirkálni😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
a filctoll azért szar, mert játékonként máshol van a célkereszt, bf és cod közép között van vagy 0.5-1cm eltérés

www.czekoart.hu

Dick Riddick
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ez komoly? Nem szívatsz?
Utána meg sima monitortisztító?

Ez haláli.

Running
Fekete filctoll.😊
Vannak olyan programok is amik pontot tesznek, de azok használatát nem ajánlom, mert PB elkaphatja, valamiért nem kedveli hogy a játékban is megjelenik a plötty. Szal manuálisan a frankó.😊))

EnZsolt
Én rágógumit használok, aztán meg vissza a szájba 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kovács legény
én postitet piros firccel átszineztem és a ragacsos részének a sarkát levágtam, kb 3mm oldalu háromszög

www.czekoart.hu

Dick Riddick
És a kis pöttyöt milyen eszközzel helyezted el, ha megkérdezhetem?

Kovács legény
fõleg hogy összevissza kavirnyászik az ipse a célzásnál, én csak a kis pöttyömet nézem, az sosem basz át😊

www.czekoart.hu

Running
Bf2-höz kifejezettem kellett, mert ott nem volt nagyobb szórás ha nem használtad az ájronszájtot és emiatt a prok csak célzás nélkül lõttek. Ilyenkor sokat segített ha egy pötty mutatta hun van a célkereszt ápszolúte közepe. Cod4-hez is praktikus azért, nekem van és kúlnak találom. 😊))

Na látod. Így már értem! 😊
Kovács legény
pedig hasznos😉

www.czekoart.hu

Kovács legény
mert nem eredeti, pb az összes kamu kulcsot bannolja, és ha háromszor bannol ,akkor a géped alapján is fog és soha egyetlen egy játékkal sem fogsz tudni játszani ahol van PB még eredetivelsem.<#ijedt>

www.czekoart.hu

Sziasztok!

Nekem meg az a bajom, hogy most raktam fel a cod4-et. Feltettem az 1.4-es patch-et, utánna az 1.4 - 1.5-öst. X-Fire fentvan. Lépnék be a serverre és ezzel a hibaüzenettel elszáll:

"jockeyewing Punkbuster pernament ban issued on this Game server for player 'jockeyewing' ...GLOBAL Punkbuster GUID BAN 50a15a0a"

Miért bannol?

Köszi elõre is!

...bocs ha már volt, de nagyon szeretnék már játszani és 21ésfél ezer hozzászólást átnézni 😞
Zomil
lol ilyenröl még nem is hallottam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Lehet, hogy régebb óta játszok, és többet tettem már le az asztalra a közösség érdekében is, mint te, cuncimókus 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kovács legény
nekem 5éve van

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Egy hét alatt pár száz.
Max. 20-30 fejes.
Három-négy fõs csapatokban nyomtam, de a hangulat utolérhetetlen volt.

Uj téma:ki mennyi fragnél tart eddig(lehet arcoskodni<#hehe>)10 nap tiszta játékidö(nem 10 napja játszom gyengébbek kedvéért)32K frag ennek 10% fejes és nincs benne"most én lölek fejen utánna te engem" tipusu frag...Csak hogy oldjuk már kicsit a feszt<#vigyor3>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
Alkoholossal a legjobb. Az legalább oldja a védõbevonatot. <#bee1>

Running
Tegye fel a kezét akinek nincs célzópötty a monitorára firkálva. Pl szerintem ez is nagy segítség.

Dick Riddick
Valamit nagyon elírhattam ha ennyire félre lehetett érteni.
De nem írok mégegyszer hasonlatokat, mert azt értelmezni is kellene.
Tehát:
Ezzel azt akartam mondani, hogy ha a szerzõdõ felek /jelen esetben a játékosok/ használhatnak különbözõ segédeszközöket /jelen esetben mikrofonokról van szó/, akkor az nem számít jogosulatlan elõnynek /kivéve ha az ellenfél csapatában "tégláskodik"/.
Ha a felek abban egyeznek meg, akkor /akár/ gránátvetõ használata is megengedett /lehet/. <#ravasz1>

Running
KLegény, imádlak. <#smile>

de de neked pld gõzöd sincs mi lehet waron 😊
GL max a meccs elején van chatben 😊
megvannak szabva a szabályok és ennyi amit nemtilt (elég kevés dolgot 😊) azt enged a szabályzat szal aki magyaráz az gondolom a forma1-ben is anyázik miért dumálnak a csapattagok 😊
Kovács legény
dehogynincs gl, mindenki beirja hogy "gl"😊

www.czekoart.hu

Dick Riddick
A szövegértelmezés nem erõsséged, mi? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

waron nincs gl 😊
Próbáltam tisztába tenni a dolgokat ventri/tssel kapcsolatban<#dumcsi>Summa summarum:van aki etikusan használja,van aki kevésbé...Remélem ez igy értelmezhetö volt<#vigyor1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
Nem a WH-n van a hangsúly!

Írhattam volna azt is hogy mindkét csapat GL-t használ, vagy bármi mást.
Ha a szabályok nem tiltják, akkor ugyan miért ne használnák ki az elõnyt a csapatok?
Mert úgy néz ki mindenki használja a speeket, legalábbis warokon.

Ez lett volna a lényeg.

Zomil
hát elég hülye példa, mert egy ventri/ts nagyon nem összehasonlitható a wh-val 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Az.

De példának megteszi. <#kacsint>

EnZsolt
Nem, ez egy faszság 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
Régóta megy ez a vita, még annyit fûznék hozzá:

Ha egy waron mindkét csapat tagjai kommunikálnak egymással halál után, és errõl tud mindenki, az csalás lenne?
Vagy mást mondok: Ha egy meccsen mindkét csapat tagjai elismerten WH-t használnak, az csalás? <#ticking>

Zomil
megértettem, de te a ghostolásrol irtál, mig a többiek arrol, h játék közben mikor mindenki egy oldalon van akkor segitenek egymásnak halál után, én erröl beszélek 😊

EnZsolt
Szép, csak annyi a kérdésem, hogy a jobb alsó sarokban mi az a bizbasz? Nem, nem az IP címre gondolok, hanem ami a statok mögött van jobb alsó sarokban <#confused>

Shep
Kösz a válaszokat, akkor kipróbálom aztán kitudja mi sül ki belõle

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!