Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PB azért dob ki mert valaki ezzel a kulccsal márt rosszalkodott vmelyik szerveren
www.czekoart.hu
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
www.czekoart.hu
Mellesleg én már pb screenshoton is láttam kék,piros pontot amit gondolom progival raknak rá hogy hol a közepe.. Mondjuk erõsen csalás gyanus én bannolnám az iet 😄 Az meg hogy õsszeragasztgatja "vérpisti" a monitorját hát hajrá ha neki úgy jobb hogy tiszta mocsok és már nemis lát át rajta hajrá 😄 Aról nemis beszélve hogy közel harcban amikor a kis pontját nézi hogy pont rávigye az ellenségre sokal többet bukik rajta minthogy segítene az õ dolga 😊
A ts/ventri dolog pedig már cod1 óta jelen van mint lejebb is irták és edig seholse volt hogy csalás.. Warokon (aki warozott többi neis irjon rá commentet mert csak vita van belõle) az mindig is használja és amit tud segít a csapattársnak még ha megis halt. Aki nem ezt valja az keressen klánt és nézze meg hogyis megy ez. Persze mielött még irná valaki hogy náluk csend van az persze jogos fõleg azért hogy ne zavarja a másikat, de ha elmegy az ellenség melett és aki épp halott pont õt nézi mert meghalt és látja hogy nemvette észre az ellenséget, aki pont a kép sarkában volt szerintem illik szólni és segiteni és ez minden klánban megvan.
És a másikfele pubon hogyha specelget az egyik másik meg játszik az igenis csalás.
Na csak leírtam az én álláspontom csak csak leírhatja bárki😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vagy olvass vissza, nem is kell sokat!
Másik cd key kell, ezt bannolták.
<#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ejnye-bejnye! <#ravasz1>#ravasz1>
Ha valamelyik haverom meglátja, nem állok meg elõttük. <#ravasz1>#ravasz1>
Lehet hogy teszek egy próbát, pl. post-it -al.
Majd csak nem oldja a védõréteget a ragasztó... <#vigyor>#vigyor>
www.czekoart.hu
Ez komoly? Nem szívatsz?
Utána meg sima monitortisztító?
Ez haláli.
Vannak olyan programok is amik pontot tesznek, de azok használatát nem ajánlom, mert PB elkaphatja, valamiért nem kedveli hogy a játékban is megjelenik a plötty. Szal manuálisan a frankó.😊))
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Nekem meg az a bajom, hogy most raktam fel a cod4-et. Feltettem az 1.4-es patch-et, utánna az 1.4 - 1.5-öst. X-Fire fentvan. Lépnék be a serverre és ezzel a hibaüzenettel elszáll:
"jockeyewing Punkbuster pernament ban issued on this Game server for player 'jockeyewing' ...GLOBAL Punkbuster GUID BAN 50a15a0a"
Miért bannol?
Köszi elõre is!
...bocs ha már volt, de nagyon szeretnék már játszani és 21ésfél ezer hozzászólást átnézni 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Max. 20-30 fejes.
Három-négy fõs csapatokban nyomtam, de a hangulat utolérhetetlen volt.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
De nem írok mégegyszer hasonlatokat, mert azt értelmezni is kellene.
Tehát:
Ezzel azt akartam mondani, hogy ha a szerzõdõ felek /jelen esetben a játékosok/ használhatnak különbözõ segédeszközöket /jelen esetben mikrofonokról van szó/, akkor az nem számít jogosulatlan elõnynek /kivéve ha az ellenfél csapatában "tégláskodik"/.
Ha a felek abban egyeznek meg, akkor /akár/ gránátvetõ használata is megengedett /lehet/. <#ravasz1>#ravasz1>
GL max a meccs elején van chatben 😊
megvannak szabva a szabályok és ennyi amit nemtilt (elég kevés dolgot 😊) azt enged a szabályzat szal aki magyaráz az gondolom a forma1-ben is anyázik miért dumálnak a csapattagok 😊
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Írhattam volna azt is hogy mindkét csapat GL-t használ, vagy bármi mást.
Ha a szabályok nem tiltják, akkor ugyan miért ne használnák ki az elõnyt a csapatok?
Mert úgy néz ki mindenki használja a speeket, legalábbis warokon.
Ez lett volna a lényeg.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ha egy waron mindkét csapat tagjai kommunikálnak egymással halál után, és errõl tud mindenki, az csalás lenne?
Vagy mást mondok: Ha egy meccsen mindkét csapat tagjai elismerten WH-t használnak, az csalás? <#ticking>#ticking>