Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
fölösleges vitatkozni vele, kicsit primitiv, de ez van...
érvei annyiban kimerülnek hogy "mindenki hülye"

www.czekoart.hu

Sadist
Attól, hogy sokan szartok a járda közepére ugyanúgy pofátlan dolog, mintha csak néhány ember.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
"egy szabályokhoz kötött lanon meg xoptok mint a torkos-borz)"

mint már többen irtuk, komolyabb lanokon is biztositva van a ts/vent, ugyhogy ennyit a tájékozottságodról

Képzeld nem ad semmilyen elönyt, mert ha én megölök valakit akkor az ellen egyböl megmondja merre voltam és ez igy normális, az h VÉLEMÉNYED szerint ez cheat, tobvábbra is azt tudom mondani, h a tájékozatlanságodat jelenti, cod témában

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Evil
Örülök hogy punkbusteres serveren bannt kapsz és én csak azon játszok... Sajna már senkitse bannolnak hardver id alapján hogy aztán soha többé nejátszhasson semivel.. <#banplz><#banplz>

IQlight vagy és dot.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

bigapó
akkor most már játszál a Fuel of war-ral kicsit, ezt meg dobd ki az ablakon (ha a gépen van, akkor együtt kell kidobni...)

The Matrix has you...

Kovács legény
nem akartam írni neked többet mert múltkor is nagyon magadra vetted a gyökerezést, nem szeretnék belegázolni picike törékeny elferdült lelkivilágodba ugyhogy ha nemtetszik az ahogy játszik itt az emberek 99%a lehet elmenni, nyiss egy új topicot antiTS címen és verd magadra a nyálad hogy te tudod a tutit...

www.czekoart.hu

😄 nem

nemtrõl leszedtem azt csá 😄

am nagyon jó játék szeretem.... csak már unalmas kicsit nekem

Had gratuláljak elsõként a remekül és öszintén kitöltött önismereti tesztedhez.
Remélem boltban vetted a COD4-et.<#ravasz1>

bigapó
megjött a fecske akit lehet írtani 😄DDD

The Matrix has you...

bigapó
még annyi pluszban, hogy amit beírsz dead-ként S&D alatt, azt sem látja a csapat...akkor miért hallja? pfff....

The Matrix has you...

huh vazze töltöttem botot az 1.5 höz wááá annyira jó hogy az valami hihetetlen 😄

nyomok neki egy ON-t és valami elképeztõen pörögnek a fejesek mindenki meghal nagyon cool az egész 😄😄😄😄 egyik szerón 500 akat lõttem vele írták hogy noob meg minden hogy hack 😄😄 én meg csak nevettem. 😄😄:
teszem hozzá pb nélkülis szerveren játszottam, ott ugy is mindenki csak, nem véletlenül pb mentes 😄😄😄😄

😄😄😄😄😄😄😄😄:😄

igen buzi fasz noob vagyok de kit érdekel 😄 nagyon LOL az egész 😄

Ezzel lezártam a témát a magam részérõl, hiszen nem lehet szellemi párbajt vivni fegyvertelenekkel...

reaper4
<#eljen>

de ha látod ,h nincs értelme vitázni és máshogy látják a dolgot akkor hagyd. ha szerintük így fair játszani akkor csinálják.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lassan kezdek meggyözõdni arról, hogy ti tényleg idióták vagytok.
Leírtam a véleményemet a ventrirõl és egyébb chit-chat progikról, amit a beépített (mellesleg jól mûködõ) progi helyett használ a sok majom csak azért mert így tud infót adni a csapattársának a halála után. Ami szerintem egyfajta csalás mert jogosulatlan elõnyhöz juttat.(EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM és nem VITA TÁRGYA) Na erre megsértõdik az összes balfék, hogy én szerintem miért csalás, hiszen mindenki ezt csinálja és ne vádoljam õt csalással. Nem is csalás de a beépített nem enged a még élõknek bepofázni és ez nagy hibája. Na LOL! Vissza suliba gyerekek szellemi leépülésetek elsõ jele az, hogy nem tudtok szöveget értelmezni.
A gyengébbek kedvéért még egyszer:
Nem mondtam, hogy csaltok, csak azt hogy szerintem csalás.
Na erre még te ráraksz 2 lapáttal, hogy ez hogy megy (szerinted) a valóságban. (pedig ti nyomjátok itt orrba-szájba, hogy ez nem élethû játék)Politikusnak meg te készülj a barátaiddal egyetemben, mert a csúsztatásokhoz már remekül értetek.(Amúgy magasról lexarom, hogy te vagy a klántársaid(sorstársaid) mire használjátok a TS-t. a lényeg az, hogy infók jönnek infók mennek egy szabályokhoz kötött lanon meg xoptok mint a torkos-borz)
És egy egyszerû kérdés a végére.
Szerinted nem ad semmiféle elönyt waron, ha a hulla társad megmondja hogy honnan jön az utolsó 2 élõ ellenfél? (Mert ugye attól, hogy megpusztul valaki még nem tudod, hogy csak 1 lötte vagy mind a kettõ aki még él)Így persze egyáltalán nem könnyû csapdát állítani és nyerni a kört.

Dick Riddick
<#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Morfi
<#wow1> És remélem szakállas hölgy a becenve <#hehe> De ingyen kellene, fizetõs van nekem is 😛

Dick Riddick
Persze hogy van!

5.99$ egy hétre.

Keresd Helgát. Lehet hogy férfias hangja van, de megéri! <#eljen><#eplus2>

Morfi
És van valami ingyenes szex ts cím? Valami olyan mint a szex telefon csak ts-ben. <#nyes> A viccet fére téve mi is csak úgy beszélgetésre használjuk a ts-t, jó ha játszunk - nem wart - simán benyögjük, hogy ki hol halt meg és ki merre jár, még akkor is ha az ellenfél is halja a dolgot 😄
A war-t meg ha a cb meg más nem tiltja szerintem mindenki úgy használja ahogy jól esikneki és van bõr a képén 😄

mNzJean
El kéne menned politikusnak ,mert amikor kifogysz az észérvekbõl akkor egybõl a másikat kezded ki .

Amúgy a ts -nem csak arra jó ,hogy egy játékban beszélgessünk ,mi rengeteg dolgot ts-n keresztül intézünk ,rengetek géppel kapcsolatos problémát meg lehet oldani gyorsan ,csak tudnod kell kihez fordulj , a ts-jó dolog ,ennélkül csak egy magányos gémer vagy a nagy büdös neten.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Kezdenek elszaladni veletek azok a bizonyos lovak!

Mindkét félnek írom!

<#fejvakaras>

Szép munka, köszönjük...

Ugyis terveztem, hogy ha megjelenik a magyarítás újra végigjátszom a singlet.

Még egyszer gratula...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hi,Eladó egy eredeti COD4,ajándékba kaptam,persze nekem már megvolt 😄 szoval fölös. 6 ezerért odadom,ha valakit érdekel privizzen.

Tanuld meg leírni a másik nickjét normálisan csuszimászi...

Amúgy nézd meg te is a Hülyék paradicsoma címû filmet rólatok szól.<#mf2>

Lunatic83
legjobb fps

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HTS s3rg1nh00
10.ott a sakk,az kurva nagy fizikai tudást igényel
9.ne mondja nekem senki,mikor Joetata közvetítésében néztünk bf2 huncup döntõt,kurva nagy poén volt
8.megintcsak fasság,a kosárlabda is változott mióta 1893-ban Dr.Naismmith feltalálta...csak az esport gyorsabban...
7.ez jogos,de amíg nem egy helyen játszódik mint pl.az olimpia,addig senkinek nem lesz pénze egy alapvetõen FUN dologba annyi pénzt ölni,mint mondjuk egy olimpiába...mert nem térülne meg
6.szerintem a cikkíró még soha nem találkozott életében pro gémerrel,és anélkül mond róluk véleményt...vajon ismer egyet is?
5.különbözõ embereket különbözõ dolgok érdeklik,unalmas is lenne a világ ha mindenki ugyanolyan lenne...engem pl.nem érdekel a lovaglás,másnak meg ez az élete...viszont én elfogadom h.különbözõek vagyunk,ami a cikkírónak sajnos nem megy...
4.semminek sincsenek állandó szabályai,lásd Forma-1...és nem csak "egy kevés rész" változik a szabályokból...
3.túl sok liga?miért,fociból is van sok100 a világon,mégsem sír senki...
2.ha valaki pénzt és energiát fektet be valamibe,akkor örömmel tölti el ha boldoggá teszi,és dühös/szomorú lesz,ha sikertelen.ilyenek vagyunk mi,emberek,ha egy csapat második lesz a bajnokságban,holott az utolsó meccsen kap ki és azon bukik,sírnak a csapattagok,mert nem lettek sikeresek.ugyanaz az eset...
1.el kell tudni különíteni a hivatást a sporttól,csak ennyi a válaszom...az ilyen vérpistik akik 12 évesen 8 órákat ülnek a monitor elõtt és kockulnak,egyik kategóriába sem tartoznak,idõsebbek meg már valszeg' tudnak felelõsen dönteni...aki nem az meg mehet a búsba😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

April 6, 2003
az esport a csucson van 😊
csuszi
😄😄😄 meg rajtam kivül a másik 90%ra, akik mind ellened szólnak. nem gyanús?
javaslom alapítsatok klánt griffidossal.

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Szerintem ezt a cikkírót publicon párszor jól pofánlõhették. Az anyázást már nem gyõzte, erre írt egy ilyen nagyon egyoldalú sz@rt.

Ugye ezek a játékok alapvetõen arról szólnak, hogy a szórakozás mellett minél jobb teljesítményt érj el(akár publicon egyedül, akár csapatban valamilyen ligában). Ez viszont kitermeli az ilyen "pro-gamer" réteget, akik mindenkinél jobbak akarnak lenni, némelyiknek sikerül is.

Én pl. elismerem a tudásukat, bár az tény, hogy az arcuk ritkán jelenik meg(de van olyan, akirõl számtech termékeket neveznek el).

A e-sport(nekem mindegy, hogy sportnak hívjuk vagy nem) ligákra pedig szükség van, hogy valamennyire szabályos keretek között lehessen egymás ellen játszani az olyanoknak, akik mondjuk a pub felett vannak tudásilag, vagy csak az ott lévõ anarchiát nem bírják. Nyilván létre is azért jött, mert igény volt rá.

Szóval sztem a cikk nagyon kisarkított, egyoldalú és kb. egy sértett személy irománya.

ui: akik ezt a fórumot olvassuk, egyikünk sincs a pro-gamer kategóriában, azok a napi min. 5-6 óra csapatban gyakorlástól kezdõdnek.

Kovács legény
mindenki rohadt csíter akinek jó gépe van 1000000fpsel
mehet a box?😊

www.czekoart.hu

Evil
Kiváncsian várom milesz az az új téma amit 4-5 oldalon át fogunk megvitatni 😄 Mindig jön valami mindig mindenki szid mindenkit aztán jön a kövi 😄

Zomil
inkább te nem érted...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
a cikk-hez:
"Why watch other people play a game when you can just do the exact same thing yourself?"

jó nagy barom a cikk iró, ennyi erövel minek nézünk focik, mikor lemehetünk a haverokkal játszani?

Sadist
Nem csak az alcímeket kellett volna végigfutni 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Látom nem érted, na mindegy. Kár pazarolni rád az energiát 😊

Dick Riddick
OFF:

Pókerben a lapok be/nem/mutatásának semmi köze az illemhez.

OFF vége.

csuszi
de bazdmeg egy ellenfél segítene nekem nem a társam te szerencsétlen...

csuszi
a kis irományodról. csak sorban:
10. az esport sport: nézd meg a wikin a sport leírását.
9. élvezettel nézik az emberek, sõt demókat töltenek le.
8. mert a sportok nem változnak??? 😊😊😊 kosár régen nem volt hármas. vagy a jéghoki, jézus mennyit változott az évek alatt. tradiciója meg hogy legyen szegény starcraft is csak 10 éves.
7. jaja. a cb meg az esl se müxik, mindjárt feldobja a bakkancsot. wcg rõl nem is beszélve.
6. kicsit se övezi imádat az sc játékosokat, kéretik átfáradni a szomszéd szobába az sc fanokhoz. de ha cod: minden kis láma a külföldi pro playereket tolja fejbõl.
5. nem értem.
4. nem következetes?? cb rules. esl rules. wcg rules. no comment.
3. jajajaja, akkor a box se sport. meg a foci. meg a kosár. meg az összes többi.
2. ez a csávó beszélgetett már élsportolóval???
1. mert a kosár a pályán nem fun, meg az összes többi sport amikor nem hivatásból toljuk...
éppleszarom hogy egy esport ellenes fasz hülyeségeket irogat össze-vissza. nem véletlen hjvják esportnak, mert egy dolgot sem lehet mondani rá ami nem illene a többi sportra...de tõlem akkor nem sport, a ts pedig cheat én lezártam írjk amit akarsz van jobb dolgom is mint veled vitatkozni, ráadásul olyanban, amiben úgy látom a 90 % velem ért egyet. majd valaki más szóraKOZTAT. gg bb😄

Boron Power
Az nem bûn 😊

Sztem ez a belsõ kommunikáció a konzol verziókra készül elsõsorban, itt meg benthagyják, hogy jó lesz public-ra.

Sadist
információ, vágod már, információ :| Vagy szerinted minek nevezik azt, ha megmondod honnan lõttek le?

Kovács legény
külön VOIP:
BF2-ben is van voip, EA lanon mégis volt TS...

www.czekoart.hu

Running
Ugyan mé? A sex is bûn, még is mindenki csinálja, ez is olyan nem?<#vigyor>

csuszi
póker...hol vannak ott csapattársak? nem az ellenféltõl segít valaki. és azért van bazzeg mert nem mindenki használhat ts-t, ventrit, nem mindenki warokon tolja, vannak pubolos emberkék is.
bowling: nem nevezném fizikainak. körök vcannak. és van edzõ aki ugat hozzájuk, és a nem soron következõ társak ellátják tanácsokkal az alktuális playert meg nyugtatgatják stb stb... tudnám a póker hogy jött ide...

Sadist
A nagy pro e-sportosoknak meg egy kis kötelezõ olvasmány. 😊

Sadist
"ha unfair lenne tíltanák ne foss"

Szerinted miért van a játékban külön VOIP, és Eavesdrop perk? 😊

A kézilabdás példád majdnem jó volt, csak kár, hogy fizikai sport, vagy ha nagyon erõlködik az ember, akkor azt mondhatja rá, hogy teljes információs játék. Végignézed a pályát, látod hol van az ellenfél, merre fut, hol a labda, tudod hogy eddig mit csináltak.
Akkor már inkább a póker, ott ha bedobtad a lapjaidat, nagyon nem illik elmondani, hogy mik voltak azok. Különben jobb esetben csak egy lebaszást kapsz, rosszabb esetben viszont azt mondják, hogy légyszi menj innen, pöcsökkel nem szeretünk játszani.

Boron Power
Hm. Ezt a célzópötty dolgot nem kicsit elítélem. De ha nektek így jó...

KL

Running
Csuszi, toljunk már le egy wart ma, kéne gyakorolnunk a kövi huncup meccsünkre.
Pro senki sem lesz a plöttytõl az tény, de az ilyen vén, lassú, kancsi fogyatékos pléjerek mint én, azé húzhatnak hasznot belõle.😊))

Van egy kedvenc sztorim, már ezerszer elmeséltem, de nagy poén volt akkor is. Szal bf2-ban conquest war, ahol vannak jármûvek, meg commander, aki irányítja a csapatot, sikerült úgy lejátszani két mapot, hogy senkinek még csak fel sem tûnt hogy a commander nem beszél ts-en, nem mond semmit. Aztán a meccs után 10 perccel megszólal egy hang, vazze beszélek itt nektek 1 órája, közben meg nem volt bedugva a mikrofonom. Hát ezen megszakadtunk. 😛

Peetboy
Ha már fel lett dobva a kérdés, akkor én is válaszolok. Nekem is úgy mondta haverom,hogy próbáljam ki a célkeresztet, vágjak ki egy kis kocka alakú tapadó fóliát, olyat amit az új mobilokra tesznek és arra rajzolja célkeresztet. Elõször is hülyeségnek tartottam, de aztán kipróbáltam és nagyon sokat segít közelharcban is.
Nekem CRT monitorom van és arra nem kell fólia,hogy védje, ezért én kék alkoholos filcel a monitor közepére rajzoltam egy pontot. Azóta már fél éve mindig ott van a pont, ha tisztítom a monitort, akkor utána újra oda szoktam rakni a célzó pontot. Próbáltam pont nélkül is játszani, de úgy sokkal nehezebb.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM