Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazábol a célkereszt nagyon jol meg van csinálva, szoval szvsz felesleges és egy idö után az ember ugyis kapásbol ráérez a közepére
én tegnap megnéztem és azonkivül, h csipa no-zoom lövésekre talán jól jön, semmi hasznát nem láttam, sött még zavart is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mellesleg lexarom, hogy mit gondolsz nyominger.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
www.team-gigabyte.com

www.czekoart.hu
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Az eddigi hozzászólasaidból az jön le, hogy te nemigen játszottad csapatjátékosként a cod-ot. Ez ugyan nem volna baj, de gyakorlatilag lecsíterezted azt, aki TS-t, ventrit használ(nem kell a hülye szöveg, hogy te csak azt írtad szerinted).
Ha ezt nem így teszed, hanem felvetésként bedobod, milyen jó lenne, ha a halott nem beszélhetne, esetleg lehetett volna róla egy normális beszélgetést folytatni.
Egyébként a külsõ voice program használata megengedett. A halott beszélés kizárását max. adott liga admin TS/ventrin való jelenlétével lehetne megoldani(nehézkes).
De szerintem jó így ahogy van, ez mindkét félnek megengedett, és abszolút nem csalás.
Viszont a monitorra pötty rajzolás... Az már plusz elõnyt jelent a másik féllel szemben.
A másik megoldás, hogy kikapcsolják a pb-t. Ez meg eredményezi a totális káoszt, és az ilyen gyökér pistikék tobzódását, mint az itt is nyilatkozott alparaszt csiterek.
Innentõl két választás van a magyarok elõtt is. Vagy megveszi és ad esélyt magának a normális játékra, vagy elmerül a csít és anarchia mocsárban.
Ez azért tetszett 😄 Tehát, ha valaki a járda közepén guggolva bélsarat enged ki magából, akkor az szerinted szarás. De nem mondod azt, hogy õ szarik.
Félretéve a viccet, értem én mit akartál mondani. Te ezt csalásnak tartod, ez a te véleményed. Nem mondtad ki, hogy XY csaltál, mert megmondtad hol lõttek le.
Ati16: remélem ezt nem gondoltad komolyan.
topcy666: detto, bár abban igazad van, hogy úgyis megoldják az ellenszerét a dolognak.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
<#bee1>#bee1><#crazya>#crazya>
Xbox Live: Lunatic HUN
Olyankor rá kell Zoomolni és úgy lõni. Zoom nélkül általában csak közelrõl lehet könnyen lõni. A pötty csak segít,hogy lásd hol van a másik katona és ne mellé lõjj.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
MJ rulz Pink Team The Only One
lámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja és érdekes, egy állításomba se tudtál belekötni, csak hogy kihagytam egy betût, látom marha értelmes vagy, aki egybõl megragadja a lényeget😊
ki is a fegyvertelen?? na sebaj, éljél csak kicsiny világodban és hidd azt, hogy neked van igazad, és a maradék 90 % mind hülye. griffidoska...
MJ rulz Pink Team The Only One
Nagyon tetszett, érdekes volt, tényleg könnyebb így lõni.
Viszont annyira szór a fegyver hogy nem is igazán tudnám használni.
Le is szedtem onnan.
Azért érdekes volt.
<#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
A PB nélküli szervernek kb. ennyi értelme van.
De nem ártana komolyabb szerverre is bemerészkedned, bár ott nem garantált az 500 fejlövés, lehet hogy kicsit kevesebbet kapsz... <#eljen>#eljen>
Mellesleg a hír 100% kacsa /egyéni vélemény/.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Nem vesztettünk volna sokat ha apádban maradsz....szánalmas ....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A Punkbuster meg bekaphatja én nekem nem eredeti és nem is veszek bolti játékot soha csalni meg kötelezö
Jeeeeeeeeeee
http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok
Készül a magyaritás nem soká kész
közölte a www.bakeronline.hu fö admina Baker
http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jelentést készítette: Smuggler
Hogy õszinte legyek kicsit furának tûnt az a hír, hogy a Punkbuster készítõi - a pletykák szerint - nemsokára kiadnak egy olyan frissítést, mellyel nem fogunk tudni törtszerveren játszani CoD4-ben, bekapcsolt cheatervédelem mellett. Másrészrõl az is felreppent, hogy a PB belaggoltatja majd a játékost, aki nem eredeti szerveren harcol. Ez több mint valószínû azt fogja eredményezni, hogy továbbra is lesznek crackelt szerverek, azonban tele csalóval... Jó ez e nekünk? Tulajdonképpen akinek eredeti játéka van, annak ez a hír nem okoz nagy fejtörést. Véleményem szerint mindenképpen helyes döntés, sõt már elõbb meg kellett volna lépni.. hogy miért? Rengeteg törtjátékos van kishazánkban is, akik hát akárhogy is fejezzem ki magam lopják a játékot. A számítógépes és egyéb játékok ugyanolyan értékek mint például ha megveszünk 1 kiló kenyeret a boltban.. azt sem lopjuk el. Csak ugye ,,amiért nem muszáj azért minek fizessünk " elven gondolkodik sajnos rengeteg ember. Ha egy kicsit jobban átgondolná mindenki, tulajdonképpen rájönne, hogy ez a döntés csak jó, mivel megszûnnek a csalók, a kétes esetek és akinek van egy kis esze megveszi a játékot, nem csaló 13 évesek (nagy átlagban) közt próbálja élvezni a modern harcmezõ adta izgalmakat, élményeket. Kérdés, a Gamehosting cégek hogy reagálnak a döntésre?
Forrás www.callofduty.hu/
nem sunyiból, hanem ez egy teljesen megszokott dolog
de nembaj te is pofázzál csak olyanról amiröl fingod sincs, a haveroddal együtt
jah és a te példáddal élve:
ha megszokott dolog lenne, h mindenki a járda közepére szarik, senkit nem zavarna, csak az olyan kis különcöket mint te