Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
hát sztem codnál egyáltalán nem jár semmilyen elönnyel ez a pont 😊
igazábol a célkereszt nagyon jol meg van csinálva, szoval szvsz felesleges és egy idö után az ember ugyis kapásbol ráérez a közepére

én tegnap megnéztem és azonkivül, h csipa no-zoom lövésekre talán jól jön, semmi hasznát nem láttam, sött még zavart is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Viszont ha mindenki bepöttyözi a monitorát, akkor már nincs elõny, tehát nem is csalás. Értem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
Fuji az csitel ezt mindenki tudja, föleg ha a büvös m16 kerül a kezébe 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem, a szánalmas K/D arányára mutattam rá. Te lúzer.
Mellesleg lexarom, hogy mit gondolsz nyominger.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

BigReaper
asszed ezzel most bármit elérsz??? fõleg fujinál....😄 szánalmas vagy már, ne haragudj...

www.team-gigabyte.com

Amúgy meg szevasz Fuji.<#hehe>

Kovács legény
pöttyre is azt tudom mondani mint a TS-re, évek óta bevett szokás a játékosoknál. Aki akarja használja ,aki nem az nem.

www.czekoart.hu

Kovács legény
lehasalsz pistol elõ ráközelít és megvan a közép

www.czekoart.hu

Running
Így van, ezért ezt ajánljuk neked is! <#vigyor>

EnZsolt
Éppen erre céloztam <#nyes>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Boron Power
Sztem itt most te vagy az aki a járdára sz@rt.

Az eddigi hozzászólasaidból az jön le, hogy te nemigen játszottad csapatjátékosként a cod-ot. Ez ugyan nem volna baj, de gyakorlatilag lecsíterezted azt, aki TS-t, ventrit használ(nem kell a hülye szöveg, hogy te csak azt írtad szerinted).

Ha ezt nem így teszed, hanem felvetésként bedobod, milyen jó lenne, ha a halott nem beszélhetne, esetleg lehetett volna róla egy normális beszélgetést folytatni.

Egyébként a külsõ voice program használata megengedett. A halott beszélés kizárását max. adott liga admin TS/ventrin való jelenlétével lehetne megoldani(nehézkes).

De szerintem jó így ahogy van, ez mindkét félnek megengedett, és abszolút nem csalás.

Viszont a monitorra pötty rajzolás... Az már plusz elõnyt jelent a másik féllel szemben.

Olvasd az aláírásomat.<#nyes>

Boron Power
Ha igaz a hír - aminek örülnék - akkor nem lesz olyan egyszerû ezt kikerülni. Ha fut a pb, akkor csak a pb meghackelésével lehet, de ugye a saját integritását is ellenõrzi a progi, és már repül is a kick/ban(pbhack üzenettel). Mielõtt vki azt mondaná most is megoldották, az egy kicsit egyszerûbb dolog volt, mert a cod4 maga nézi a kulcs eredetiségét, amit egy port letiltásával meg tudtak akadályozni. Ha viszont a pb-t nem engedjük kommunikálni a szerverével, akkor már nem ér semmit az egész, ha egyáltalán mûködõképes úgy.

A másik megoldás, hogy kikapcsolják a pb-t. Ez meg eredményezi a totális káoszt, és az ilyen gyökér pistikék tobzódását, mint az itt is nyilatkozott alparaszt csiterek.

Innentõl két választás van a magyarok elõtt is. Vagy megveszi és ad esélyt magának a normális játékra, vagy elmerül a csít és anarchia mocsárban.

Running
Szeressétek egymást és legyen világbéke szerintem.<#vigyor>

EnZsolt
Grifidos: Nem mondtam, hogy csaltok, csak azt hogy szerintem csalás.
Ez azért tetszett 😄 Tehát, ha valaki a járda közepén guggolva bélsarat enged ki magából, akkor az szerinted szarás. De nem mondod azt, hogy õ szarik.

Félretéve a viccet, értem én mit akartál mondani. Te ezt csalásnak tartod, ez a te véleményed. Nem mondtad ki, hogy XY csaltál, mert megmondtad hol lõttek le.

Ati16: remélem ezt nem gondoltad komolyan.
topcy666: detto, bár abban igazad van, hogy úgyis megoldják az ellenszerét a dolognak.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Fujiryu
Ahh az lenne a legjobb ha lenne ilyen perk meg voip waron.Csak énekelnék a játék voipjába és az ellenfél azt se tudná ki merre rohangál mert csak az én selymes hangomat hallaná...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Lunatic83
nekem 8, én sajnos ált. a kés másik oldalán állok....

Xbox Live: Lunatic HUN

Sadist
Ha egy helyben állsz, akkor vízszintesen vág egyet, ha pedig az ellenség felé futsz, akkor szúr.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Peetboy
Azt nem kell. <#nyes>. De az különben úgy van,hogy alulról vág egyet a késsel.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Lunatic83
aki sokat hadonászik a késsel a játékban, az pedig középen húzzon egy vízszintes vonalat a monitoron h lássa hol vágja ketté az ellenséget...
<#bee1><#crazya>

Xbox Live: Lunatic HUN

Peetboy
Hát még jó hogy szór a fegyver, ha messzirõl lõsz. Ha célzópontal nézed be az ellenséget, attól még úgyanúgy szórni fog a fegyver mint anélkül.
Olyankor rá kell Zoomolni és úgy lõni. Zoom nélkül általában csak közelrõl lehet könnyen lõni. A pötty csak segít,hogy lásd hol van a másik katona és ne mellé lõjj.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

JCSR PROFESZOR
<#buck>

www.jcsr.hu

Zomil
scorpio v desert alig 😊

Sadist
Mindegyik ironsight mozog egy kicsit.

Kovács legény
vagy egyszerüen, játék közben rázoomolsz és meg is van méregetés nélkül...

www.czekoart.hu

Sadist
Nyitsz egy paintet, csinálsz egy új képet, ami pont akkora, mint a monitorod felbontása, középre rajzolsz egy pöttyöt (2x2 pixelt), és berakod háttérnek, vagy egyszerûen fullscreen megjelenítésre.

Sadist
#21557 2. pontja 😄

Morfi
Hogyan csináltad? Vonalzó és filc segítségével? 😊 Szerintem meg felesleges, mert ha valaki sokat játszik HC-t megszokja hogy hol van a közép és mindig úgy viszi, ez ilyen idegi beidegzõdés lehet talán 😊

Morfi
Magyarok vagyunk ezt ne feledd <#falbav>

Lacee86
Úgy látom, min. minden 2. hozzászólás anyázásba és a másik IQ szintjének fejtegetésébe torkollik. Ez szerintetek normális?! Vagy már úgy látszik, ez a menõ, sajnos...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

csuszi
nem én kezdtem a személyeskedést sem a beintek a másiknak neten át smiley beírását. életben, ott intsél be senkiházi

MJ rulz Pink Team The Only One

Zomil
én is megnéztem és rohattul zavar 😄DD

csuszi
elírtam egy f betût, most rosszul fogsz aludni?? jajj ne már, nem venném a lelkemre😞😞😞
lámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja és érdekes, egy állításomba se tudtál belekötni, csak hogy kihagytam egy betût, látom marha értelmes vagy, aki egybõl megragadja a lényeget😊
ki is a fegyvertelen?? na sebaj, éljél csak kicsiny világodban és hidd azt, hogy neked van igazad, és a maradék 90 % mind hülye. griffidoska...

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Kipróbáltam a monitor közepén a segédpontot.

Nagyon tetszett, érdekes volt, tényleg könnyebb így lõni.

Viszont annyira szór a fegyver hogy nem is igazán tudnám használni.

Le is szedtem onnan.

Azért érdekes volt.

<#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

szaisztok....oltári problémám van...ujra tettem a gépet és elszállt a profilom a cdo4ben,viszont nagyon nincsen kedvem elölröl csinállni a rangokat.nemtudtok egy oldalt vagy leirást mutatni ahol kikerülhewtö lenne ez az egész folyamat?
Dick Riddick
Nem fogják.
Ez biztos.

Hassel606
Inkább magyar órára jártál volna...<#vomit>

Sadist
Körülbelül akkora hülyeség, mint amikor azt írták, hogy az IW új programozókat vesz föl, ezért biztosan PC-re fejlesztik az új részt.

Lehet, de ha igaz remélem hogy nem egyszerûen csak a "tört" szerverekre mennek rá, hanem kikapcsolhatatlanná teszik a cd-kulcs ellenörzést is.

Dick Riddick
Helyes!

A PB nélküli szervernek kb. ennyi értelme van.

De nem ártana komolyabb szerverre is bemerészkedned, bár ott nem garantált az 500 fejlövés, lehet hogy kicsit kevesebbet kapsz... <#eljen>

Dick Riddick
Igen, ismét a tökéletes világ idea.

Mellesleg a hír 100% kacsa /egyéni vélemény/.

Sarapetike
vagy száradtál volna lepedön te csaló

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Szega87
de ha a bot lõ helyetted attól még te nem leszel jobb! Sõt! Vagy csak arra van merevedésed, hogy kiírja a deathnotice ba a neved mikor fragelsz? szánalom pont hu

És te voltál az egyetlen életképes sperma amely célba ért?
Nem vesztettünk volna sokat ha apádban maradsz....szánalmas ....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

topcy666
hackerek mindent meg oldanak ha kell.
A Punkbuster meg bekaphatja én nekem nem eredeti és nem is veszek bolti játékot soha csalni meg kötelezö

Jeeeeeeeeeee

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

topcy666
Hello all
Készül a magyaritás nem soká kész
közölte a www.bakeronline.hu fö admina Baker

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

NEOreg3
eredeti játékom van, mégse dob fel ez a hír igazán, sajnálom azt a sokezer magyart<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A Punkbuster komoly döntése
Jelentést készítette: Smuggler

Hogy õszinte legyek kicsit furának tûnt az a hír, hogy a Punkbuster készítõi - a pletykák szerint - nemsokára kiadnak egy olyan frissítést, mellyel nem fogunk tudni törtszerveren játszani CoD4-ben, bekapcsolt cheatervédelem mellett. Másrészrõl az is felreppent, hogy a PB belaggoltatja majd a játékost, aki nem eredeti szerveren harcol. Ez több mint valószínû azt fogja eredményezni, hogy továbbra is lesznek crackelt szerverek, azonban tele csalóval... Jó ez e nekünk? Tulajdonképpen akinek eredeti játéka van, annak ez a hír nem okoz nagy fejtörést. Véleményem szerint mindenképpen helyes döntés, sõt már elõbb meg kellett volna lépni.. hogy miért? Rengeteg törtjátékos van kishazánkban is, akik hát akárhogy is fejezzem ki magam lopják a játékot. A számítógépes és egyéb játékok ugyanolyan értékek mint például ha megveszünk 1 kiló kenyeret a boltban.. azt sem lopjuk el. Csak ugye ,,amiért nem muszáj azért minek fizessünk " elven gondolkodik sajnos rengeteg ember. Ha egy kicsit jobban átgondolná mindenki, tulajdonképpen rájönne, hogy ez a döntés csak jó, mivel megszûnnek a csalók, a kétes esetek és akinek van egy kis esze megveszi a játékot, nem csaló 13 évesek (nagy átlagban) közt próbálja élvezni a modern harcmezõ adta izgalmakat, élményeket. Kérdés, a Gamehosting cégek hogy reagálnak a döntésre?

Forrás www.callofduty.hu/

Hassel606
Ügyes kisfiú!<#taps>Kívánom, ennél nagyobb öröm ne érjen az életben! <#nyes>A 16 az IQ szint?

Zomil
itt a gond, nem sokan, hanem mindenki

nem sunyiból, hanem ez egy teljesen megszokott dolog

de nembaj te is pofázzál csak olyanról amiröl fingod sincs, a haveroddal együtt

jah és a te példáddal élve:
ha megszokott dolog lenne, h mindenki a járda közepére szarik, senkit nem zavarna, csak az olyan kis különcöket mint te