Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
De hogy lehet egy kalap alá venni azt, hogy kapsz egy pofont, vagy hogy fejbe lõnek? Ezt nem értem...

Sadist
Jó, te ezt mondod. Más meg azt mondja, hogy gyakorlatilag nem számít semmit, hogy van-e pötty, vagy nincs, mert úgyis tudja hol a képernyõ közepe. Te azt mondod nem számít annyira az ellenség helyzetének ismerete. Más meg azt mondja, hogy nagyon is. Ha ezek után hülyézel valakit, azzal csakis magadat minõsíted.
Csak érdekes a logikád, hogy az egyik kis elõny az csalás, a másik kis elõny meg nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csuszi
elhiszem, rögtön írtam pm et is, hogy félretoltam😊<#puszi>
😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Hát azért remélem nem szabtak ki rá halálos ítéletet.

Dick Riddick
Ennyi könyörtelen gyilkosság után nem csoda!

Fura hogy az Interpol eddig nem csapott le rá. <#vigyor>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Pedig nincs HSF a játék keresõje szerint se,favoritok közt írja az IP-t,de se ping, semmi. Lehet,h megszünt?

Kovács legény
monnya mien és mennyi kell<#ticking>

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Ebben az esetben én kérek elnézést.

Csak kicsit sz*rul esett. <#integet2>

csuszi
jaja. és errõl az iw nem tud hogy nem a legjobb arányút teszi elõre?
😞 hülye cod
hassel: egészen addig értelmes vagyok amíg nem kóstolgatnak idióták. utána lesüllyedek az õ szintjükre, ezt vállalom, sose kezdem viszont. na mindegy, tõlem mondják a magukét (az a 2)

csuszi
még pmet is irtam hogy nem neked szolt...

laggolt erösen néhány napja már,lehet picit lehalt a server<#eplus2>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Hassel606
Tényleg...Ne mááááá<#sir>

Dick Riddick
Nem jelenik meg a keresõmben.

Igazad van.

HUNMemphis
WTF mi a fene van a HSF serverrel?Elszámól 10-ig és nem csatlakozik.
Nehogy leállítsák hiszen Fanserver.
Tényleg esetleg valaki tudja mi lehet a problémám?
Egyik napról a másikra elkezdtem laggolgatni.Olyan is van hogy map váltáskor be sem tõlti hanem végi fut a csík és kidob azal hogy túlléptem az idõhatárt.
Egyszerûen nem értem.Eddig jó volt no laggal max a server laggolt néha.
Viszont most szopat.
Valaki valamilyen okosságot vagy véleményt esetleg tanácsot.<#shakehead>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Fujiryu
Most akkor az is csalás ha valaki húzza a memória vagy a processzort?Nem értem hogy az mért lenne csalás hogy bejelölöd a monitorod közepét.Legalább tudod mi merre hány méter 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Klegény bankjegyekkel is foglalkozol vagy csak screenshotokkal<#zavart1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Fujiryu
<#banplz><#lama>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

k/d jó csak aznincs benne hogy ebból mennyit kempeltél egy bozotban vagy mennyire adtál bele a csapat munkába pld
Kovács legény
<#whatever>

www.czekoart.hu

Fujiryu
Most így jobban belenézve a naptáramba szombat délelött hulla másnapos vagyok és talán Petiéknél leszek szóval akkor játszhatnánk is 😊

Fujiryu
Na akkor had szóljak hozzá a két képhez 😊 Az elsõ képen ok hogy szarabb a k/d-m de egész körben sniperrel toltam, szóval desertel a többi fegyver ellen közelharcban sanszos hogy szar a k/d-m.De majdnem megvolt egy 30-as streak amikor felvettem egy m16-ost a sniperpuska mellé(27nél elakadtam sajnos) 😊
A második screenhez meg annyit, hogy enyhén igazságtalanok voltak a csapatok.Az én oldalamon ha megnézed 2x annyi pontom van mint a mögöttem jövõnek, és majdnem úgy lettem elsõ hogy szarrá kempeltek minket.Folyamatosan egy ellenséges heli/airstrike volt fölöttünk és ha nekem volt airstrikom akkor meg én haltam meg kétszer TK miatt, mert sikerült sajátot bombáznom...(amúgy meg lófasz vagy mert én 55ös vagyok te meg csak 25ös bibibíííííííííííí)

De ezek a public screenek szart sem érnek, szóval ha érdekel mennyivel vagy jobb nálam, szívesen látlak a warszerverünkön egy 1on1re, valamikor a jövõben.Biztosat nem tudok mondani, mert tuti hogy ezen a héten már nem kerülök gépközelbe.Csuszival múltkor X-eltem(mondjuk azótas nem is játszom mert a csúcson kell abbahagyni) 8)

Kovács legény
nemkell durvulni<#ejnye1>

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Hmmmmm...

Eddig egészen nyomas fazonnak gondoltalak, de úgy látszik tévedtem.
Kérlek idézd már hogy mikor intettem be, vagy személyeskedtem, esetleg voltam bunkó. Ez esetben megkövetlek, biztosítalak róla.

Sosem szerettem ezt az online fenyegetõzést, fõleg hogy tudatában van az illetõ hogy úgysem találkozunk.
Pláne úgy hogy nem is láttad még az illetõt...

Régi szokás, hogy az arányokól áll a statisztika.
74-32 - 2,31
41-13 - 3,15

65-40 - 1,62
33-13 - 2,53

Bár valószinûleg ezt hiába mondom, nálatok biztosan ez is másképpen mûködik és ti egyébként sem ugyanezt a számrendszert használjátok.

Nocsak te is ott voltál? Sehol sem látom a nicked. Vagy talán te voltál az akit 4x egymás után lekéseltem, és most duzzogsz?

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tegnap voltam egy dm serveren amin csak shipment volt állandóan.
Elõször jó volt de az 5-ik után már mindennel mentem.
Tudom nem nagy történet de.....

mNzJean
A fórum évek óta errõl szól /fõleg az SG <#hehe>/ , ha 3 oldalon keresztül egymás f..t szopogartjuk az mitõl jobb ?,Szerintem felnõtt emberek megvitatják ,hogy kinek mi a véleménye bizonyos dolgokrol ,páran kicsit hevesebben ,de ez még messze belefér egy topicba.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

na mondjuk ez azért odab@sz ezt honnan? 😊
Zomil
Népszerû témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Veszett jó csaj! (ruhában)
3. Modellautók
4. Test Drive Unlimited
5. Call of Duty 4: Modern Warfare

hehe 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EnZsolt
Na jó ebbõl tényleg legyen elég. Nem kis szarosok vagyunk, hogy itt egymást szidjuk, hülyézzük. Mindenki megmondhatja a véleményét, ezért fórum, de ezt normális keretek között tegyük. Szerintem legyen itt az egész TS/Ventri, pöttyöt rajzolok/ragasztok az cheat téma lezárva. Beszéljünk inkább a játékról, érdekes történésekrõl a játékon belül. Jó IP címeket, és pályákat mondjatok inkább. Tényleg vegyük észre magunkat, mert gyerekesek lettünk. <#szomoru1>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hassel606
"hanem aki a vitát szírtja, nem beszélve a személyeskedésrõl." Akkor most mit csinálsz? Teeeeee! <#ejnye1><#vigyor>

HeadHunter86
Azt hiszem most jártam itt utoljára. Szánalmas ez a topik, szánalmasabbnál szánalmasabb emberekkel (Tisztelet a kivételnek). Tízenéves idióták spamelik tele az egész topicot, értelmes hsz oldalanként ha 2 van.
Itt tartunk ma. További jó anyázást és egymás szidását, remélem élvezitek.
(Akinek nem inge...)

Boron Power
sadist én itt a csalásnak nevezhetõség mértékérõl beszélek. Az a k. pötty a monitoron, nagyban növeli a találati esélyedet.

A kommunikáció egy waron, pedig egy plussz infót ad, de egyáltalán nem annyit, hogy csalásnak lehessen nevezni. Waron nincs killcam, nagyjából vágod honnan lõttek, esetleg látod merre mozdult el a halálod pillanatában az ellen, de ez abszolút félrevezetõ is lehet.

A pötty viszont gáz. Nem véletlen, hogy a punkbuster kivágja a monyák programokkal szoftveresen beillesztett célzókákat.

Tehát, ne beszélj el mellettem ha lehet, én ennek a kettõnek az egy lapon említését tartom röhejesnek. Ha megérted, nem hülyézlek.

Zomil
dehogynem, megmutatja, h milyen oldalt NEM szabad cisnálni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

te igen idiota. légyszives mond már L a kedves fórumozo embereknek hogy miért jó oldal????? mert baromságok vannak benne? mert talán az egész egy szar munka eredménye?😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Zomil
huzz már innen a francba

NEOreg3
Sadist-tal és Grifidos-sal értek egyet a halál utáni beszédet illetõen. Ez egy vélemény volt.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csuszi
griffidos gratulálok a kempelésedhez de ha nem baj akkor a játék a legtöbbet fregelõt jutalmazza. fuji közelébe se érsz.

Kovács legény
na akkor mostmá szidjuk azokat is akiknek atomerõmûvük van😛

www.czekoart.hu

csuszi
hihetetlen, ennyi barmot hogy a faszba szed össze ez a játék? a kedves házigazda meg ha kérhetném ne csak engem cenzúrázzon, hanem aki a vitát szírtja, nem beszélve a személyeskedésrõl.

Sadist
De bárki összefirkálhatja a monitorát, ahogy bárki bemondhatja TS-en, hogy hol és honnan lõtték le. A hülyeség meg szerencsére nem jellemzõ rám, úgyhogy tartózkodj a használatától velem kapcsolatban, ha megkérhetlek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kovács legény
csak egy egyszerû példa, hogy a fegyvereknél maradjunk: a céllövõk, mennyit változott a felszerelésük, a kiegészítõk

www.czekoart.hu

Zomil
amugy erre a legjobb példa az F1 ahol a teljesitmény nagyon fontos és a csapatok megprobálnak a szabályok határára kerülni 😊

EnZsolt
És jól adod vele a fejest? 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kovács legény
a TS sincs gyárilag minden gépen<#idiota>

cod-ban amúgy valóban nincs akkor haszna a pöttynek, 5éve kezdtem el pöttyözni még bf42-ben és megszoktam, zavar ha nincs ott.

www.czekoart.hu

Törölt felhasználó
Én is rajzoltam a monitorra célkeresztet és elég jól elvagyok vele.
így néz ki <#nyes>
Boron Power
Igazából nekem a pont mindegy, felõlem akár rajzszöget is nyomhat akárki a monitorába. De a TS mint csít? Vicc.

Különben ha vki, valamelyik liga venné a fáradtságot megírni egy fullos punbuster configot, akkor minden monyák cfg-t ki lehetne zárni. A játék minden állítható paraméterét képes ellenõrizni a pb. Egyszerûen meg kellene egyezni a -tól -ig határokban MINDENBEN.

És onnantól ez a része teljesen tiszta.

mNzJean
Én nem használom a pontot ,mert cod4 ben nincs értelme ,bf2 ben volt álltalános szokás ,de ott sem használtam,szerintem kicsit placebo hatásu .
Bár ha egy pont miatt így kiakadtok akor mit szólnátok ,a tweak-ekhez meg a superconfig-ok hoz , sajna mint minden más sport itt is a jó eredmény érdekében a csapatok minden lehetõséget kihasználnak ami még belefér a legális keretek közé. Nem biztos ,hogy ez így helyes de eredményeket más technikai sportokban is így tudnak elérni ,hogy a legjobban kihasználják az adott sport szabályainak határait. errõl hetekig lehetne vitázgatni , de nem érdemes .Úszni kell az árral és lehetõség szerint mindíg a fair play szellemében játszani.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Teh én nemakarok beleszólni de ezen a két képen te gyengébb vagy...😄
Kis matek:
1.kép: Fuji: 74-32 = ? (42)
Te: 41-13 = 28...

2.Kép: Fuji: 65-40 = 25..
Te: 33-13= 20...

Egy dolog hogy az arányod jobb de kevesebb a levonások utáni fraged,kevesebb akciót vállaltál be (neadjisten kempingsajt😊 )...Ennyi..😊
Az arányok kit érdekelnek? Abból csak az jön le hogy az illetõ csapata többet nyert,többször maradt életbe illetve jóvalkevesebb akciót vállalt be...ennyi..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Boron Power
Ha gyárilag ott lenne minden monitoron, akkor nem csalás. De nincs.
Ts/ventrit viszont mindenki használ, kivéve ilyen társadalomból kivetett példányok.

És sadist te tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem értetted amit írtam?