Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak érdekes a logikád, hogy az egyik kis elõny az csalás, a másik kis elõny meg nem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😄
MJ rulz Pink Team The Only One
Fura hogy az Interpol eddig nem csapott le rá. <#vigyor>#vigyor>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Csak kicsit sz*rul esett. <#integet2>#integet2>
😞 hülye cod
hassel: egészen addig értelmes vagyok amíg nem kóstolgatnak idióták. utána lesüllyedek az õ szintjükre, ezt vállalom, sose kezdem viszont. na mindegy, tõlem mondják a magukét (az a 2)
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Nehogy leállítsák hiszen Fanserver.
Tényleg esetleg valaki tudja mi lehet a problémám?
Egyik napról a másikra elkezdtem laggolgatni.Olyan is van hogy map váltáskor be sem tõlti hanem végi fut a csík és kidob azal hogy túlléptem az idõhatárt.
Egyszerûen nem értem.Eddig jó volt no laggal max a server laggolt néha.
Viszont most szopat.
Valaki valamilyen okosságot vagy véleményt esetleg tanácsot.<#shakehead>#shakehead>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A második screenhez meg annyit, hogy enyhén igazságtalanok voltak a csapatok.Az én oldalamon ha megnézed 2x annyi pontom van mint a mögöttem jövõnek, és majdnem úgy lettem elsõ hogy szarrá kempeltek minket.Folyamatosan egy ellenséges heli/airstrike volt fölöttünk és ha nekem volt airstrikom akkor meg én haltam meg kétszer TK miatt, mert sikerült sajátot bombáznom...(amúgy meg lófasz vagy mert én 55ös vagyok te meg csak 25ös bibibíííííííííííí)
De ezek a public screenek szart sem érnek, szóval ha érdekel mennyivel vagy jobb nálam, szívesen látlak a warszerverünkön egy 1on1re, valamikor a jövõben.Biztosat nem tudok mondani, mert tuti hogy ezen a héten már nem kerülök gépközelbe.Csuszival múltkor X-eltem(mondjuk azótas nem is játszom mert a csúcson kell abbahagyni) 8)
Eddig egészen nyomas fazonnak gondoltalak, de úgy látszik tévedtem.
Kérlek idézd már hogy mikor intettem be, vagy személyeskedtem, esetleg voltam bunkó. Ez esetben megkövetlek, biztosítalak róla.
Sosem szerettem ezt az online fenyegetõzést, fõleg hogy tudatában van az illetõ hogy úgysem találkozunk.
Pláne úgy hogy nem is láttad még az illetõt...
74-32 - 2,31
41-13 - 3,15
65-40 - 1,62
33-13 - 2,53
Bár valószinûleg ezt hiába mondom, nálatok biztosan ez is másképpen mûködik és ti egyébként sem ugyanezt a számrendszert használjátok.
Nocsak te is ott voltál? Sehol sem látom a nicked. Vagy talán te voltál az akit 4x egymás után lekéseltem, és most duzzogsz?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Elõször jó volt de az 5-ik után már mindennel mentem.
Tudom nem nagy történet de.....
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Veszett jó csaj! (ruhában)
3. Modellautók
4. Test Drive Unlimited
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
hehe 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Itt tartunk ma. További jó anyázást és egymás szidását, remélem élvezitek.
(Akinek nem inge...)
A kommunikáció egy waron, pedig egy plussz infót ad, de egyáltalán nem annyit, hogy csalásnak lehessen nevezni. Waron nincs killcam, nagyjából vágod honnan lõttek, esetleg látod merre mozdult el a halálod pillanatában az ellen, de ez abszolút félrevezetõ is lehet.
A pötty viszont gáz. Nem véletlen, hogy a punkbuster kivágja a monyák programokkal szoftveresen beillesztett célzókákat.
Tehát, ne beszélj el mellettem ha lehet, én ennek a kettõnek az egy lapon említését tartom röhejesnek. Ha megérted, nem hülyézlek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.czekoart.hu
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
cod-ban amúgy valóban nincs akkor haszna a pöttynek, 5éve kezdtem el pöttyözni még bf42-ben és megszoktam, zavar ha nincs ott.
www.czekoart.hu
így néz ki <#nyes>#nyes>
Különben ha vki, valamelyik liga venné a fáradtságot megírni egy fullos punbuster configot, akkor minden monyák cfg-t ki lehetne zárni. A játék minden állítható paraméterét képes ellenõrizni a pb. Egyszerûen meg kellene egyezni a -tól -ig határokban MINDENBEN.
És onnantól ez a része teljesen tiszta.
Bár ha egy pont miatt így kiakadtok akor mit szólnátok ,a tweak-ekhez meg a superconfig-ok hoz , sajna mint minden más sport itt is a jó eredmény érdekében a csapatok minden lehetõséget kihasználnak ami még belefér a legális keretek közé. Nem biztos ,hogy ez így helyes de eredményeket más technikai sportokban is így tudnak elérni ,hogy a legjobban kihasználják az adott sport szabályainak határait. errõl hetekig lehetne vitázgatni , de nem érdemes .Úszni kell az árral és lehetõség szerint mindíg a fair play szellemében játszani.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Kis matek:
1.kép: Fuji: 74-32 = ? (42)
Te: 41-13 = 28...
2.Kép: Fuji: 65-40 = 25..
Te: 33-13= 20...
Egy dolog hogy az arányod jobb de kevesebb a levonások utáni fraged,kevesebb akciót vállaltál be (neadjisten kempingsajt😊 )...Ennyi..😊
Az arányok kit érdekelnek? Abból csak az jön le hogy az illetõ csapata többet nyert,többször maradt életbe illetve jóvalkevesebb akciót vállalt be...ennyi..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n