Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én várom azt az IP-t,játékmód mind1.

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Hassel606
Kár, hogy nem látni a fáktól a folytatást..<#boxer>

Lunatic83
sajnos ez nem olyan mint a Stalker, nincs 200 különbözõ befejezése 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Igen, tudom hogy ez a vége, csak arra voltam kíváncsi hogy van-e alternatív vége a játéknak, ha sikerül leszedni a helikoptert, de szerintem úgy csinálták meg, hogy az lehetetlen legyen.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

www.cod4.hu

Új map: Chinatown....

Lunatic83
a hozzászólásokban is írták, és igazat is adok nekik...
már csak egy Fatality hiányzik belõle.. 😉

Lunatic83

Running
Elég komolyan lerendezte a srácokat, nyomta a Combókat rendesen rájuk. <#smile>

Van akinek sikerült leszedni azt a qurva helikoptert a végén, le lehet egyáltalán, vagy mindenképp ez a vége a játéknak?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

csuszi
jaja. én kötekedek mindenkivel és vagyok antiszociális.

at16: aki egyszer csalt...

kl: kibasztak mer csalsz a hülye is látja... mint minden jcsr-es.

MJ rulz Pink Team The Only One

bigapó
ha lehetne egy kérés, inkább Sab és HQ felváltva, persze HC modban. szerintem sokkal jobb, mint a tdm, sokan így is azt fogják csinálni😊

véleményem szerint elõbb-utóbb rászoknának erre és megunnák a tdm-et.

The Matrix has you...

Csak hogy kicsit Mortal Kombatnál maradjunkSkilled vs Lames...ugyan nem cod4 téma de majd megszakadtam a röhögéstöl<#nevetes1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Fujiryu
Erre mondják azt hogy csõlátás 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

majd ide fogok írni ebbe a fúrumba .
leírom az IP címet (mert mindíg változik neki) és akkor már jöhettek is
ez kb holnap DÉL körül lesz

uhh ember.
PB van a szerónkon szal nem értelek.
mellesleg most nem megy a szeró mert kivan kapcsolva havernak a gép.
holnap ujra fog menni egész nap reggel 9 tõl. ha mégse akkor délután 12:00 tól

HC TDM lesz akkor oks?

(hozzátenném hogy , ahogy a multkor írtam kipróbáltam az aim-ot de ez nem jelenti azt hogy azon a szerón is csalni fogok magyarokkal:S.... lesz killcam +PB )

Hassel606
Jogos.

Hassel606
Ez most mi? Rohangálsz azzal a kis tücsökpöccsel. És????? <#nemtudom>

Mi a poén?
vagy ha az, hogy skorpionnal rohangálsz, akkor grat. <#eljen>

Battlelog: Purga5

Dick Riddick
A mortal zenéje jó alatta.
Azok a régi szép emlékek...

De tényleg, hol vannak az ellenfelek?
És miért van martyr? /Ha csak meglátom elmegy a kedvem az élettõl!/

\"Heroes never die. They just reload.\"

BigReaper
at16 ne haragudj,de azok utan amit irtal, tuti nem megyek olyan helyre jatszani ahol te vagy a haverjaid tolják!

www.team-gigabyte.com

Zomil
a martyrdome perkre v a 3frag gránátra gondolsz?

nc...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Háát senkinek nem tetszik?
<#sir>
???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HUNMemphis
Csatlakozom!!!<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HC tdm legyen és akkor nem lehet majd kirugdosni onnan<#hehe>

Dick Riddick
Mintha én mondtam volna...

Talán gondolatolvasásról van szó? <#vigyor0><#vigyor>

Zerénd
Gondoltam. Köszi b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
mivan b34?

www.czekoart.hu

Kovács legény
letölti magától

www.czekoart.hu

Zerénd
Te csak ne köszöngesd meg nekik, mert a végén elszégyellik magukat a szabadszájuságod miatt b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Mindegy az milyen neki, büdös. 😄

Kovács legény
van még 20percem a sörözésig, addig játszottam volna még:S
valaki tud elérést feléjük, ezt is megköszönném

www.czekoart.hu

Hassel606
Mert nem a cod4-es zoknit húztál...

Zerénd
Új pályákat honnan tudom letõlteni? Vagy olyan mint a et?

Zerénd
Csak

Dick Riddick
Mert szombat este van és inkább bulizni kellene menned?

Nemhogy inkább köszönetet mondanál nekik! <#ravasz1>

Kovács legény
Miért lettem bannolva a HUN] Airsoft Kánya cod4 szerver | Powered by OBiNet.hu szerverrõl???

www.czekoart.hu

hát at lehet tenni akármire szal..

bigapó
gondolom tdm és nincs hc...

azért majd benézek..egyszer...

The Matrix has you...

Hi!

Csináltunk haverral egy szervert ÚJ PÁLYÁKKAL!!!
No lagg. 24es szeró gyertek nagyon jó!!!

IP: 92.249.215.33:28960

TÖRT játékkal is jöhettek 😊

mNzJean
csitõr<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Rólam ne tegyél be pls.Múltkor is csak véletlenül nyomtam meg a wh on gombot...😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sziasztok lenne egy kérdésem.
megvan a cod4feltelepítve stb 1.5ös patch...de 1multy serverre sem tudok belépni elszámol 10ig és kiírja h serve disconection timed out
Morfi
A legtöbb klán oldalán van szégyenfal, azt kellene összerakni egyre talán 😊

bigapó
van, valaki majd belinkeli😊 de lehet a PB hivatalos oldalán megtalálod vagy hasonlót.

The Matrix has you...

helyes<#eljen>
kellene vmi szégyen fal😄
Sadist
Hozzád például senki nem szólt, de csak próbálod szítani a flémet 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mNzJean
Tegnap elött 2 csávó repült a surakiról , az egyik Shark nevü aimbotal ,a másik IMA-Shooter aimbot hax violation -nal ,mindkettõ global bann-t kapott.Szóval dolgozik a pb- csak sokan észre sem veszik játék közben ,hogy kit miért dob ki ,én mindíg figyelem és azonnal tolom a screenshotot ,hogy ha valami ismerõs bukik ,egybõl kitapétázhassam vele az sg-t<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DarkSector
Bocs de a Scorpios témához még ezt hozzátenném...LOOOL
<#banplz>
LooooL

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
te meg engem kímélhetnél

a pb kl legény gyakorlatilag 100%-os. annyi a különbség hogy original serveren még cska nem is kockáztatják a pb tesztelését. ezért kevesebb ott a cheater, de a tört serveren is kibassza a csalókat. ez magyar mese, hogy sok a cheater.

MJ rulz Pink Team The Only One

uHs Gerzson
<#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?