Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a csalók mindig egy lépéssel a PB elött járnak.
PB annyit ér hogy a 10éves csitelõs vérpistikéket kiszûri aki google-n keres rá az okosságokra.
www.czekoart.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Valaki nem tudd mondani ultragigabrutálhighskilles public servert mondani?(pl:oxmoze,tek-9) stb nagy klánok.... 😊 (a jcsr megvan) 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ha PB van akkor csít nincs.
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
linuxos binárisok vannak a cod4-hez?
illetve cedegával próbálta már vki futtatni a cod4-et linux alatt?
kösz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A single player indításakor ezt az üzenet kapom
Újratelepítés után is. Mi lehet a gond?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
A szerverek elindítása után: "key code in use"-t írja ki.
Segítségeteket elõre is köszi!
viszont örömömre szolgál, hogy meg tudlak cáfolni!!!
egy büdös szót nem szóltak!! vágod? vágjátok? még egy kérdõjel vagy hasonló érdeklõdõ szó, hogy mégis hogy csináltam amit!! semmi!
na ez amit Én igazi játéknak hívok. mindenki tudja, hogy mi fér bele egy tisztességes játékba, PB aktív, tehát csalás kizárt, innentõl fogva elfogadnak mindent😊) jó érzés volt, hogy nem kérdõjelezték meg a mákos dolgokat😊 persze Én is haltam be egy csomószor hasonlóképpen, sõt, úgy láttam, hogy páran azonnal ugyanígy kezdtek trükköket alkalmazni😊
szóval jó játék volt. amikor vége volt mindenki gg-t írd be és kész, semmi egyébb😊
The Matrix has you...
Regisztráció idõpontja: 2004. 07. 15.
Pattanásos, szaros létedre elég nagy a pofád...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mikor Captain Price-al megtaláljátok Al Asad-ot, akkor bejelentkezik telefonon Imran Zakhaev és indul a mesterlövészes küldetés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
tegnap egy angol szerón voltam, killcam-es, HC-s, HQ vagy Sab, de nem is ez az érdekes. olyan dolgokat mûveltem, hogy magam is csodálkoztam rajta😊. semmi csalás nem volt, egyszerûen kihasználtam azt, hogy UAV-unk volt és deep impact-es perkem van. úgy átlõttem falakon, hogy csak sejtettem a pontos helyét az ellennek!! amikor mutatta a találatot, akkor kezdtem kifejezetten odalõni.
szerintetek mi volt a reakciójuk?? inkább nem is írom le, próbáljátok kitalálni.
The Matrix has you...
a lényeg, hogy figyeld mit mond, mert egyébként nem fogod megcsinálni a pályát...
The Matrix has you...
Biztos azt mondanád, hogy "persze mert kesudiót evett elõtte".
Csinálhatnék még száz videót is, ahol látszik mind a két kezem. Elõször csak egyet lövök, aztán egyre többet, gyorsabban. De akkor meg azt mondanád, hogy "persze mert a nagymamája nyomkodja a konfigot közben a háta mögött"....Szánalmas....Az ilyen taplók miatt meg nem fogom lassabban nyomogatni. A demóból meg szerinted mi derül ki, azon kívül, hogy gyorsan meghaltál? Az, hogy konfigoztam, görgõztem vagy csak gyors vagyok. Hát egyik sem te észlény. Az admin is csak úgy tudna meggyõzõdni róla, hogy ha ott kuksol a szobámban. Ha pedig ilyenformán igazságtalanul bannolnak vmelyik szerverrõl, hát istenem….kb. leszarom, és mindenki elmehet a narkós kurva édes….
Mielõtt megvettem a G9-es egeret, utánanéztem, hogy mit is irkálnak róla. Egy Counter strike-os fórumon olvastam egy kölökrõl, aki azt írta, hogy állandóan ki akarják tenni a szürét azzal, hogy csal, mert túl gyorsan lõ. Gondoltam ez csak jó ajánlólevél lehet az egér képességeit illetõen. Csak félve biggyesztem ide, hogy talán nem csak az egéren múlik, hanem bazdmeg tényleg gyorsan tudom nyomkodni.
Sajnos azt kell mondanom, hogy az ilyen fajankók miatt, mint te is , nem lett volna szabad megvennem. Ha mást választok, akkor talán nem váltom ki a hitetlenkedésedet, és az ocsmány gyanúsítgatást. Pár napig nem is használtam a G3-as puskát, hogy majd nyomom más fegyóval ami megfelel a közízlésnek. Persze gondolom akkor nem arénázna senki ha mondjuk nem tudnék célozni, és kb. mindegy lenne milyen gyorsan lövöm szét a falat az ellenfél körül.
Miután elkészítettem a filmet, úgy gondoltam ezzel le van tudva az ügy, mindenki bekaphatja aki csalással vádolt, nyugodtan játszhatok tovább úgy mint eddig.
Na mindegy, a lényeg az, hogy nem ismerjük egymást, mondhatok – mutathatok akármit, esküdözhetek, úgy is azt gondoltok amit akartok….hazudok, csalok stb.
Ezt a fröcsögést ugyan a te bejegyzésedre válaszolom, de magára veheti minden tökfej aki hozzád hasonlóan nem tudja elfogadni az igazságot.
Amúgy szép napot, és elnézést a néhol talán durva fogalmazásért, de egy „kicsit” már bassza a csõröm ez a cucc!
<#ejnye1>#ejnye1>
Köszönöm a pozitív hozzászólást!<#violent>#violent>
A pb setupot, a játék pb könyvtárába vagy a fõkönyvtárába töltsem és indítsam el?
Majd megnyitáskor kiválasztom a játékot (Add game) és Check for updates?
Ennyi és frissült is??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
82.141.159.81:28960
ITt szokott vki gamelni?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Regisztráció idõpontja: 2005. 11. 05.
A kussolás elég mefontolandó alternatíva lett volna számodra. De azért elég szép kis replyt összerittyentettél, a kisötöst majd óra után jöhetsz beiratni, beyl 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
1GB RAM,ATI X1550 512 MB videokari..
milyen beallitast tudnatok ajanlani a grafikara a jatekban..?
koszi!!!
Seven-Four-Seven--Heavy
uj vagyok es van 1-2 fura kerdesem.. :-)ezt a pc dome oldalan olvastam..:"...Ez a küldetés az összes közül az én személyes kedvencem, de természetesen a többi sem kevésbé kidolgozott és érdekes. Ez az a misszió, amit már korábban is láthattunk egy videó formájában, amikor is két mesterlövész lopakodik végig Pripjatyon, hogy ott megölje a fent említett terroristát. (Mondanom sem kell, nem sikerül...) A videó úgy ér véget, hogy csatasorban közelít hõseink felé 50 terrorista, itt-ott tankokkal ."
ez a kuldi kb.mikor jon..?
en ott tartok ahol a helikopterem lezuhant es asszem sebesult vagyok..vagy mi.? (a marines szineiben..)itt vege van szamomra a haborunak..?
az SAS-es meg megy...
Seven-Four-Seven--Heavy
és szerintem nehéz kijelenteni, magyarország kis ország 😊
2. multihoz nem kell dvd. akkor minek is a crack?😊
MJ rulz Pink Team The Only One
nodvd meg nem zavar be, mert a multihoz nem kell dvd 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bevállalom, hogy mától láma vagyok...de akkor is segítséget kérek a PB frissítéshez.
Evenbalance.com.....ok....kiválasztom a COD4 et...ok.....na onnantól mire kell klikkelnem? hova töltsem? mit írjak felül?
Köszi
Még egy kérdés: én laptopon játszom, eredeti játékkal, de NODVD crack el. Ezt csalásnak veszi a PB??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"Heroes never die. They just reload.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ugyhogy maradok a bal gombnál 😊
ráadásul a zoom-olás miatt maugy is folyton nyomogatni kell a jobb gombot, nem szoktam sokáig beemelve tartani a csipát 😊