Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
<#nyes>

BigReaper
tetszetõs kampányszöveg😄
Ja! egyébként itt is Te írtad magadra, hogy noob vagy... szal ki halucinál?? omg

www.team-gigabyte.com

Boron Power
at16 írta:

"huh vazze töltöttem botot az 1.5 höz wááá annyira jó hogy az valami hihetetlen 😄

nyomok neki egy ON-t és valami elképeztõen pörögnek a fejesek mindenki meghal nagyon cool az egész 😄😄😄😄 egyik szerón 500 akat lõttem vele írták hogy noob meg minden hogy hack 😄😄 én meg csak nevettem. 😄😄:
teszem hozzá pb nélkülis szerveren játszottam, ott ugy is mindenki csak, nem véletlenül pb mentes 😄😄😄😄

😄😄😄😄😄😄😄😄:😄

igen buzi fasz noob vagyok de kit érdekel 😄 nagyon LOL az egész 😄 "

Nah egy ilyen bemutatkozás után mit vársz? Látszik, hogy egy kis hülyegyerek vagy. Elvették a homokozólapátodat, erre egybõl jössz codozni.

Ajánlok egy reklám szöveget a szerveredhez:

CSITER GECIK FIGYELEM! AT16 ONLY CSIT SZERVERE MEGNYÍLT! A HAX/CSÍT LETÖLTHETÕ: ftp://idiota.gyokerat16/csakacsalas.
AZ ONLY CSÍTRE BIZTOSÍTÉK AZ ADMIN. 100 %-OSAN CSALÓ! GYERTEK MINÉL TÖBBEN.
HALLJÁTOK ALJA PARASZTOK EZ A TI SZERVERETEK!

Dick Riddick
Nekem olyan szerver kell ahol a házigazdának eszébe sem jutott a csalás.

Ne várd el senkitõl hogy vígan dalolva menjen a szerveredre. <#gonosz3>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Running
Annyira jó lenne ha a házigazda kitakarítaná már innen ezt az aljadék csítert.

hallucinálsz?

😄

BigReaper
írta elõtted bárki is azt hogy noob vagy??? mert sztem Te irtad le elosozor magadra kb 4szeer..... szánalmas vagy, aztmondtad h nem érdeklünk, akkor miért tobzódsz még mindig itt?

www.team-gigabyte.com

Fujiryu
Akkor ezért nem védte senki a hátamat 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
1on1 aztán nagy csapatjáték 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fujiryu
Na kiszoptam mint a szar shipmenten.Strikot még egyszerûen hoztam, de mint kiderült shipment az a map ahol 1 perc alatt találkozik annyit az ember az elennel mint a másikon 😊 Meg sztem az volt a baj hogy elég késõn esett le hogyha én vezetek akkor nem nekem kell rusholni 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

szucsy89
figyelj csaltál, még be is írtad ide akkor vállald a következményeket...vagy minden hsz-ed után 20an fogják írni h csiter stb., vagy elmész innen és éled az életed a gonosz fórumozóktól mentesen...<#ravasz1>
mNzJean
Igaza van Runningnak

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

😄😄😄 vicces vagy -_-

Kovács legény
jaja a homár kicsit túlzás

www.czekoart.hu

DarkSector
Ez durva volt.
Ennyire nem szabad személyeskedni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Running
Elmondom mi a lényeg: Húzz innen az anyád picsájába a fostos szervereddel együtt te anyahomorító homár majom. Érti? Vagy még mindig nem fogod a lényeget.

Fujiryu
Csuszi told fel magad TS-re pls nemtudjuk belõni a servert és aztmondják bambiék te tuti értesz hozzá.Meg utána kikérném pár dologban a tanácsodat mert 5-tõl 1on1 meccsem van 😊

Kovács legény
<#hehe>

www.czekoart.hu

csuszi
aki nem érti a poént...

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkSector
Scorpion fegyó és Scorpion a MK-ból!!!!!!!!
Rémlik valami????

22032, 22034, 22035 és 22036-ra válasz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És még te irkálsz rólam, hogy "valami nem kóser".
Muhahahaha
Na komolyra véve a szót.
Nem akarok itt senkit se megbántani vagy hasonlók de.
Csak azt akartam mondani hogy ha kipróbáltam 1 x is a csalást nem értem mi vele a gond.
most felejtsétek el a szerverem. mintha nem is lenne
igen lehet hogy sok embernek keresztbe tettem aznap mikor használtam, de higgyétek el PB mentes szerón voltam ahol mindenki csalt valamilyen formában.
ha nem hiszitek el akkor nem , nemtudok mást mondani.
igen le vagyok minõsítve mert csaltam igen beismerem. noob vagyok láma vagyok mert csaltam. ez igy igaz, nem kell 500x leírni.

és bocsánat mindenkitõl akit megbántottam azzal hogy 1x kipróbáltam az Aimot. (de most komolyan bocsánat)

Fujiryu
...
(valaki moderálja ki innen szegényt)

mivel most csináljuk rajta a sniper módot ki van kapcsolva. (hogy tudj Zoomolni)

de inkább felejtsétek el hogy ide írtam valaha is. nem kell jönni játszani

Pyx
nem a csalás ténye a baj, hanem hogy cseppet sem zavar, és nem érted másokat miért 😊 így ne nagyon várj normálisabb játékosokat az otthoni szerveredre.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

igen csakis azért írtam hogy; "csaltam és akkor mivan" mert tényleg mi van akkor? egy buzi csíter leszek és akkor mivan mi történik? meghalok? vagy mi?

A beigértekkel ellentétben a szerveren a PB off,talán még be is néztem volna de igy nem.Ha meg "eldicsekszel" vele hogy aimeztél ne csodálkozz ha itt lownak néznek<#taps>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

SötétBarom
Suraki mé' nem megy????

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lunatic83
de talán nem is a csalás a gusztustalan, mert azért akárhogy is nézzük, aki béna, az is marad, felül lehet kerekedni a csalón ...max. mindenki csak a csalóra vadászik, a többiekkel nem is foglalkoznak, az is egy jó party 😉 - hanem inkább a viselkedése... "csaltam, na és, mi van akkor...."

Xbox Live: Lunatic HUN

bajgunar
Mindenesetre undorító, gusztustalan, alja viselkedésre utal, az ha valaki csal.
Saját magát, csapattársait, és ellenfelit b*ssza át.
Kisebbségi komplexusban szenved, nem tud játszani, és nem bírja elviselni a vereséget sem.
Csak csalással tud érvényesülni, és elérni azt ami hiányzik az életébõl, a gyõzelem, nyereség, a dicsóség.
Véghezvinni valamit csalás nélkül számára egyszerûen elképzelhetetlen, lehetetlen dolog.
Aki az INTERNET-en keresztül képes becsapni, átverni játékos társait, saját magát, az nem viselkedik másként az életben sem.
~ennyi~
Lunatic83

pillangó rulezz 😉

Kovács legény
nehogymár te legyél felháborodva b34

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem...

www.czekoart.hu

Lunatic83
igen, mondjuk igazad van ,de nem is arra értettem h mert béna akkor már kick, mert ennyi erõvel én seholse játszhatnék, csak azért a játékmódok között különbség van, aki játszik annak "vérre megy" a játék akárhogy is tagadjuk... az ember ált. nyerni szeret, aki meg csak "6 éves" annak "jajjdeszép elszállt egy pillangó a pályán, dejó interneten játszok..."

és úgy érzem pillangókra sp-ben is lehet vadászni.... és ilyen "pillangóvadász" a csaló is....

off. kérünk a topicba egy pillangós képet a cod4bõl
<#vigyor3>

de én nem vitatkozok, megyek inkább pillangóra vadászni! talán az elsõ pályán lesz is...<#buck>

és akkor sitre vágnak? 😄

Sadist
Ha bûncselekmény nem is, de szabálysértés szinte biztosan. Ajánlom figyelmedbe az EULA-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha az én gyerekem lenne 6 éves, akkor én sem engedném, hogy ilyen játékkal játszon, de azért nehogy megtiltsd már valakinek, hogy multiplayerrel, mások ellen játszhasson, csak mert kevésbé ügyes. Mert ennyi erõvel mindig lehetne banolni kör végén az utolsó 3 helyezettet, mert õk úgysem segítenek sokat a csapatnak...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
Aki 1x hazudik, 2x is fog. Aki 1x lop, 2x is fog. Aki 1x csal, 2x is fog.

Amúgy nem mondom hogy csíter vagy, de ne járasd le magad.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ennyi .. ennyi vagyok kész béna nnoobb vagyok . igen ez az igazság? és akkor mi van?

jhaajjj istenem számítógépes játékba csaltam aztamindenit huh ez már bûncselekmény!!!

Lunatic83
nem is tudom mit várt, elõbb bejelenti h csal, aztán h az nem is olyan nagy bûn...most meg szervert reklámozz... jó ajánlás hozzá 😉

ha csalsz legalább ne mp-en, csaljál a sp-en, ott nem baxod el a másik játékát...<#mf1>

ez olyan amikor belép valaki egy szerverre, és a következõvel indit:"bocs, de most a hat éves lány tesóm fog játszani..."
WTF??! minek? neki nem elég a sp?! nem mind1 neki h a gép ellen játszik vagy hálózaton? de pl.: a csapat társainak nem mind1 h a másik gyûjti a frageket vagy osztja...

szóval csak csatlakozok az elõttem szólóhoz...<#gun><#lama>

uristen! akkor ennyi vagyok ennyi béna fasz vagyok noob geci igen kész 1x kipróbáltam a botot és egy buzi csíter vagyok igen igy van!!

ÉS KI A GECIT ÉRDEKELTEK MI?

már elnézést csak annyira felidegesített ez az egész.... egyszer kipróbáltam a csalást és egybõl buzi csaló vagyok szánalmas.. uh emberek na császtok

Akár regelhetnél a szanalom.com-on is! <#levele><#lama>

Battlelog: Purga5

AntiHero
Én ezt a hozzá szólást nem minõsiteném.....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sadist

13:00tól ujra fog üzemelni a szeró......

Ne haragudj, hogy én válaszolok, de hidd el sokan vagyunk itt akik még csak ki sem próbálták az általad említett csalásokat.
Hihetetlen mi? Sõt a nagytöbbség a rangját is a kellõ challengek végigjátszásával érte el.

Nem hiszem, hogy az itteni bemutatkozásod után lenne aki szivesen játszana veled.

Te nem csak eljátszottad a bizalmat, hanem el is csaltad...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

BigReaper
hát nem....

www.team-gigabyte.com

uristen! azért te se mond hogy még nem próbáltad ki a wh-t vagy aimot. amugy meg szépen bejössz a szeróra és eldöntöd ennyi.

ÚJ PÁLYÁK

TDM ; HARDCORE

Most indul a szeró gyertek játszani nagyon jó pályák vannak!

IP: 92.249.215.60

ha nem töltené le a map-ot vagy bármi probléma lenne írjatok ide!

BigReaper
at16, jol tudjuk itt nagyon sokan, hogy ha van pénzed, akkor van PB átbaszó csíted is! ennyi! Egyébként Te már mondhatsz akármit magadról, egy csíter maradsz, nem sértés meg ilyenek, csak leírtad magad😄

www.team-gigabyte.com