Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja! egyébként itt is Te írtad magadra, hogy noob vagy... szal ki halucinál?? omg
www.team-gigabyte.com
"huh vazze töltöttem botot az 1.5 höz wááá annyira jó hogy az valami hihetetlen 😄
nyomok neki egy ON-t és valami elképeztõen pörögnek a fejesek mindenki meghal nagyon cool az egész 😄😄😄😄 egyik szerón 500 akat lõttem vele írták hogy noob meg minden hogy hack 😄😄 én meg csak nevettem. 😄😄:
teszem hozzá pb nélkülis szerveren játszottam, ott ugy is mindenki csak, nem véletlenül pb mentes 😄😄😄😄
😄😄😄😄😄😄😄😄:😄
igen buzi fasz noob vagyok de kit érdekel 😄 nagyon LOL az egész 😄 "
Nah egy ilyen bemutatkozás után mit vársz? Látszik, hogy egy kis hülyegyerek vagy. Elvették a homokozólapátodat, erre egybõl jössz codozni.
Ajánlok egy reklám szöveget a szerveredhez:
CSITER GECIK FIGYELEM! AT16 ONLY CSIT SZERVERE MEGNYÍLT! A HAX/CSÍT LETÖLTHETÕ: ftp://idiota.gyokerat16/csakacsalas.
AZ ONLY CSÍTRE BIZTOSÍTÉK AZ ADMIN. 100 %-OSAN CSALÓ! GYERTEK MINÉL TÖBBEN.
HALLJÁTOK ALJA PARASZTOK EZ A TI SZERVERETEK!
Ne várd el senkitõl hogy vígan dalolva menjen a szerveredre. <#gonosz3>#gonosz3>
\"Heroes never die. They just reload.\"
😄
www.team-gigabyte.com
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ennyire nem szabad személyeskedni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rémlik valami????
22032, 22034, 22035 és 22036-ra válasz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Muhahahaha
Nem akarok itt senkit se megbántani vagy hasonlók de.
Csak azt akartam mondani hogy ha kipróbáltam 1 x is a csalást nem értem mi vele a gond.
most felejtsétek el a szerverem. mintha nem is lenne
igen lehet hogy sok embernek keresztbe tettem aznap mikor használtam, de higgyétek el PB mentes szerón voltam ahol mindenki csalt valamilyen formában.
ha nem hiszitek el akkor nem , nemtudok mást mondani.
igen le vagyok minõsítve mert csaltam igen beismerem. noob vagyok láma vagyok mert csaltam. ez igy igaz, nem kell 500x leírni.
és bocsánat mindenkitõl akit megbántottam azzal hogy 1x kipróbáltam az Aimot. (de most komolyan bocsánat)
(valaki moderálja ki innen szegényt)
de inkább felejtsétek el hogy ide írtam valaha is. nem kell jönni játszani
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox Live: Lunatic HUN
Saját magát, csapattársait, és ellenfelit b*ssza át.
Kisebbségi komplexusban szenved, nem tud játszani, és nem bírja elviselni a vereséget sem.
Csak csalással tud érvényesülni, és elérni azt ami hiányzik az életébõl, a gyõzelem, nyereség, a dicsóség.
Véghezvinni valamit csalás nélkül számára egyszerûen elképzelhetetlen, lehetetlen dolog.
Aki az INTERNET-en keresztül képes becsapni, átverni játékos társait, saját magát, az nem viselkedik másként az életben sem.
~ennyi~
és úgy érzem pillangókra sp-ben is lehet vadászni.... és ilyen "pillangóvadász" a csaló is....
off. kérünk a topicba egy pillangós képet a cod4bõl
<#vigyor3>#vigyor3>
de én nem vitatkozok, megyek inkább pillangóra vadászni! talán az elsõ pályán lesz is...<#buck>#buck>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy nem mondom hogy csíter vagy, de ne járasd le magad.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
jhaajjj istenem számítógépes játékba csaltam aztamindenit huh ez már bûncselekmény!!!
ha csalsz legalább ne mp-en, csaljál a sp-en, ott nem baxod el a másik játékát...<#mf1>#mf1>
ez olyan amikor belép valaki egy szerverre, és a következõvel indit:"bocs, de most a hat éves lány tesóm fog játszani..."
WTF??! minek? neki nem elég a sp?! nem mind1 neki h a gép ellen játszik vagy hálózaton? de pl.: a csapat társainak nem mind1 h a másik gyûjti a frageket vagy osztja...
szóval csak csatlakozok az elõttem szólóhoz...<#gun>#gun><#lama>#lama>
ÉS KI A GECIT ÉRDEKELTEK MI?
már elnézést csak annyira felidegesített ez az egész.... egyszer kipróbáltam a csalást és egybõl buzi csaló vagyok szánalmas.. uh emberek na császtok
Battlelog: Purga5
Hihetetlen mi? Sõt a nagytöbbség a rangját is a kellõ challengek végigjátszásával érte el.
Nem hiszem, hogy az itteni bemutatkozásod után lenne aki szivesen játszana veled.
Te nem csak eljátszottad a bizalmat, hanem el is csaltad...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
TDM ; HARDCORE
Most indul a szeró gyertek játszani nagyon jó pályák vannak!
IP: 92.249.215.60
ha nem töltené le a map-ot vagy bármi probléma lenne írjatok ide!