Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave00
jaja azt télleg offolni kéne😊engem is dobni akartak egyszer pedig én se vagyok vmi jó.

Dick Riddick
Kellemes kis TDM szerver ez, csak a Call Vote-ot kellene még kikapcsolni!

Pont engem akartak kib*szni, olyat röhögtem rajta...
Még csak nem is nyomom valami hihetetlenül.

\"Heroes never die. They just reload.\"

rtfmZoli
akkor nem megoldható..

Sadist
Ugyanaz a graf motor van alatta.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack - megjelenik április 3 -án

Sziasztok, errõl tudtok valamit? Megjelenik PC -re is?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HD JOHNNIE
Köszönöm a válaszokat srácok! Valószínûleg a szolgáltatóm és a szerver között van a nézeteltérés... Felmentem ma délután, 5 perc után is jó volt. Még írtam is, hogy jó a pingem meg minden. Erre a 6. percben kezdett el ugrálni 😞
No mindegy, fogok még felmenni, hátha alapon 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hassel606
Küldtem egy PÜ-t...

Mivel nekem nem jön be vmiért a spamos topic így ide voltam kénytelen írni 😞 bocsi, csak 1 kis helpet szeretnék h miért nem...a gépem bõven megfelel hozzá és másnka meg elindul ez a verzió, ez a dvd...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Dave00
és ismért egy kis western style😄ez is jó volt😊

rtfmZoli
Sziasztok!
A death from above küldetés, vagy ahhoz hasonló játék letölthetõ különállóan?
Azért gondolom, hogy különállóan is meg lehet oldani, mert elvileg más grafikus almotorja van, mint a játék többi részének.

Elõre is köszi.

EnZsolt
Most nem igazán lesz idõm 😞 szombat este felnézek valószínûleg, de intézkedem. pistikék nem tudnak olvasni, vagy csak leszarják. 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Ha lesz idöd gyere fel a szerverre...elszaporodtak az md+gl használó lámagyerekek...kéne 1 kis takaritás<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

HTS s3rg1nh00
olvass vissza 14 postot

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AntiHero
Mondj egy IP-t. Megnézem ezt a jó szervert😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

EnZsolt
Ezt szeretem olvasni 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dave00
De mostmeg már tele van😄

HUNMemphis
Nem veled van a baj.Ilyet már én is tapasztaltam.Egyszerû a reakció.Nem akar veszíteni.Ha 3,4-en lettetek volna akkor biztos ott marad.Viszont 1v1 az nem tetszik senkinek.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Tegnap nézegettem én is a szervert.Bementem,vártam,jött valaki,meglátta hogy én vagyok ott,elment...Lehet uj nicken kéne tovább folytatni<#lookaround>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

HUNMemphis
Ez igaz!!!Most voltam fent.Hát üres.<#shakehead>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

EnZsolt
No, lehet lesznek majd custom map-ok is, illetve lehet, hogy át lesz néha állítva hq-ra. Ezek a tervek egyenlõre. Most már csak tényleg embertömeg kell 😊 <#violent><#wow1> <#gun><#guluszem1>

HUNMemphis
Köszönöm szépen!Várom már a napot mikor ismét betõlti a HSF-t.<#awink>

persze hogy kiakarom! 😄 bár ami te adtál az már a PB észleli szóval ügyeskedj már valamit!! 😄 ja sry ezt privi lett volna ne haragudj! 😞
köszi zoomi ez nem jutott eszembe 😄 találok valamit leirom ide! csumpedli

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Danecay
De, az óta már rendi volt, mert elküldte az infót és a szükséges cuccost PÜ formájában 😄

BigReaper
ki akarod probálni, hogy náluk is megy e csít?? 😄😄
csak oltalalak, de sztem annyira nem talasz maj pubicozo ûberprókat a szerojukon! azért hajrá

www.team-gigabyte.com

Zomil
tudom ajánlani a "pro" klánok honlapját, szinte mindegyiknek le van irva a szerverük ip-je

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dave00
😄jó volt egy kis western fíling😄

Morfi
Jó közel vagy 😊 Vagy a szolgáltatód és a szerver közt van egy kis "nézeteltérés" vagy a szervernek a kapcsolata külföldre rossz. Ezt az adminnak úgy is tudnia kell, mert a szolgáltató ezt közli vele, hogy milyen kapcsolat.

Szia, és Jó reggelt mindenkinek,

Az álatad kért infó: 87.229.106.24:28967 RPC Hardcore
Úgy látom a régi HSF közösség most itt gyülekezik....és ez így van jól😄

Jó vadászatot😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HUNMemphis
Jóreggelt!
HSF-rõl van valami hír?Feltételezem még csinálják.
Ez az EnZsolt által javasolt server ez HC TDM,HQ?Esetleg írtok egy IP-t?Megnézném én is.

pls srácok mondjatok már pro klánoknak pub ip cimét! 😊 (ahol nem DM megy) 😄
köszi elQre is!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

EnZsolt
Ejj, kell a 22222. hozzászólás 😄

EnZsolt
Sajnos nem tudom mi lehet a probléma oka, elvileg a szervernek nincs baja 😞 Viszont a tegnapi meccs így is jó volt, azt leszámítva, hogy szar voltam 😊 Na majd edzem még egy kicsit. Sajnos még mindig kevesen látogatják, remélem ez nem lesz sokáig így 😄 Dave00 a faszom tele volt már a deserteddel mikor spagetti-westernt csináltunk <#gun> Ma és holnap nem valószínû, hogy fenn leszek, de a barátaim biztosan, szóval lõjjétek egymást halommá, kösz még egyszer a játékot

HD JOHNNIE
Apropó! A segítségeteket szeretném kérni srácok!!
Felmentem az EnZsolt által javasolt szerverre én is, de valamiért a pingem ugrál fel és le 90 és 999 között. Amit még tudni kell, hogy angliából csatlakozom, no de bármilyen más szerverre felmegyek ott stabilan 90 és 100 körül van a pingem. Egyes egyedül csak ezen a szerveren csinálja ezt<#szomoru1>
Van vakinek vmi ötlete, hogy miért lehet ez vagy mit tehetnék ellene?
A válaszokat elõre is köszönöm!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dave00
Nah jó kis partyt nyomtunk azon a szerón amit EnZsolt írt😊csak kevesen voltunk😞

Lunatic83
s mellé egy p90es 😉
én csak tudom 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

Ne használj feltételes igeidöt...Helyesen:minden láma ezzel rohangál+last stand vagy marty<#idiota>

zaki
Már értem miért van tiltva, minden láma ezzel rohangálna... 😄

Dick Riddick
Én meg pont ma este torrentezek!
És még félretenni sem tudom.

De holnap este benézek én is, hátha lesz ott valaki... <#vigyor><#gun><#violent>

Dave00
nahh van már fent vki?😊

Dick Riddick
Ott ám biza! <#eljen>

HTS s3rg1nh00
olvasd el szépen mégegszer,ott van a legalján a CoD4 fix aséhoz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hali!

ASE val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. FAQ ban nincs semmi róla. Aklérdés: hogyan kell konfigurálni, hogy lássa a cod4 servereket+ csatlakozni is tudjak?

Elõre is köszi.
HD JOHNNIE
Isten menccs! egy õrültet? <#vigyor>

Üres a szerver...2dolog lehetséges:elfoglaltak vagytok vagy nekem csináltatok 1 kamu szervert,ti meg valami más szerveren vagytok és lövitek egymást ezerrel...na jól van,ezért még kaptok<#idiota>

EnZsolt
Gyertek költözzetek, így végre kialakulhat egy normális közösség 😊 Akkor este találkozunk 😄

Dick Riddick
Eredeti?

nem baszol át... <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HD JOHNNIE
Az egy dolog, hogy egymást "Szevasz Pöcs!" felkiálltással üdvözöljük, de attól még a nickem az JOHNNIE <#eplus2>

A vicces benne az h a Multiplayer meg elindul...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Lunatic83
Call of Duty 4 magyarítás (~75 M😎 érkezés: 2008. március 23

nembírom ki addig.... <#rinya>

Xbox Live: Lunatic HUN