Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont engem akartak kib*szni, olyat röhögtem rajta...
Még csak nem is nyomom valami hihetetlenül.
\"Heroes never die. They just reload.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sziasztok, errõl tudtok valamit? Megjelenik PC -re is?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
No mindegy, fogok még felmenni, hátha alapon 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
A death from above küldetés, vagy ahhoz hasonló játék letölthetõ különállóan?
Azért gondolom, hogy különállóan is meg lehet oldani, mert elvileg más grafikus almotorja van, mint a játék többi részének.
Elõre is köszi.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
köszi zoomi ez nem jutott eszembe 😄 találok valamit leirom ide! csumpedli
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
csak oltalalak, de sztem annyira nem talasz maj pubicozo ûberprókat a szerojukon! azért hajrá
www.team-gigabyte.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az álatad kért infó: 87.229.106.24:28967 RPC Hardcore
Úgy látom a régi HSF közösség most itt gyülekezik....és ez így van jól😄
Jó vadászatot😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
HSF-rõl van valami hír?Feltételezem még csinálják.
Ez az EnZsolt által javasolt server ez HC TDM,HQ?Esetleg írtok egy IP-t?Megnézném én is.
köszi elQre is!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Felmentem az EnZsolt által javasolt szerverre én is, de valamiért a pingem ugrál fel és le 90 és 999 között. Amit még tudni kell, hogy angliából csatlakozom, no de bármilyen más szerverre felmegyek ott stabilan 90 és 100 körül van a pingem. Egyes egyedül csak ezen a szerveren csinálja ezt<#szomoru1>#szomoru1>
Van vakinek vmi ötlete, hogy miért lehet ez vagy mit tehetnék ellene?
A válaszokat elõre is köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
És még félretenni sem tudom.
De holnap este benézek én is, hátha lesz ott valaki... <#vigyor>#vigyor><#gun>#gun><#violent>#violent>
\"Heroes never die. They just reload.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASE val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. FAQ ban nincs semmi róla. Aklérdés: hogyan kell konfigurálni, hogy lássa a cod4 servereket+ csatlakozni is tudjak?
Elõre is köszi.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED