Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Megnéztem a FAQ-ot de nem találltam válászt a kérdésemre.Setup után mikor elindítanám a single player-t ezt írja ki egy kis ablakba:

It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran.Do you want to runthe game in safe mode?

This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.

Van IGEN NEM MÉGSE választási lehetõség, de bármelyikre kattintok nem történik semmi 😞(( kérlek segítsetek (a gépem megfelel a játékhoz)

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Hassel606
Neked nem Zsoni véletlenül? <#hehe>

Dave00
pont most találtam meg😄de azért thx

HD JOHNNIE
Bal oldalon van a menü, hogy beállítások. Ott találod, hogy Aláírások. No oda bebiggyeszted osztjóvan 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Helyes! 😊
Nem is rossz ötlet! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dave00
ha elmondod hogy kell akk szívesen😊

bigapó
megtörtént😊)

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Az enyémet az aláírásomban olvashatod.

Tényleg, nem írná be mindenki az aláírásában a cod4-es nickjét? 😊

HD JOHNNIE
Ha Supa költözik akkor én is megyek! Igaz még nem voltam, de nekem elég az õ véleménye is 😊
Pláne, ha Simoni fenyegõzik, hogy meghalunk! 😄 😄

Dave00
ki mien néven tolja multiba?😊

Látod pl õ nem volt olyan rendi...

Battlelog: Purga5

Sarapetike
olvas vissza jó sokat mert már leirtam hogyan lehetsz 55 ös egy pillanat alatt :XD

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassel606
<#email>---><#duma>

Létezik azthiszem egy progi ami odahekkeli neked az 55-ös szintet...ha valaki tudja és lesz olyan rendi beírja neked...

Battlelog: Purga5

Egyébként úgy érzem felnõtt fejemnek picit megártott a COD4 😄

Mai napon történt, kicsit alacsonyabban érkezett felénk egy helikopter, ahogy a hangját meghallottam a szemeimmel fedezéket kerestem😄

Az asszony válni akar.......😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ma mind meghaltok puhányok😊

Dick Riddick
Nincs gondom az újrakezdéssel, én élvezem.

Nincs is jobb mikor hallom a jól ismert hangot: megint kész egy feladat.

\"Heroes never die. They just reload.\"

EnZsolt
Hazaérek, bedobok két sört, harmadikat monitor mellé és nyomhatjuk 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

szerintem kezd ujra...

nekem 55. szint volt arany fegyverekkel... aztán serial csere... és én is ujra kezdtem.

nem éreztem hogy bármi hátránnyal indunék.
MP5;M4 beolajozva.Löszer,gránátok a hátizsákban,bakancs álcafestékkel bekenve...Még az M9est megtakaritom aztán mehet a menet<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dave00
majd meglátjuk<#buck><#violent>

Hassel606
Na, felvettem a kedvencekhez, este adok a szátoknak kicsit. <#vigyor1>

Danecay
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy elszállt az a partícióm amin a COD volt. Különbözõ adatmentõ progikkal sikerült ugyan visszahoznom a Winyó tartalmát, de szinte kivétel nélkül az összes file sérül, még a sima szöveges fileokban is mindenféle karakterek keletkeztek, végül is sérült minden. Na már most va arra mód, hogy ne kelljen 0-ról kezdeni ismét a játékot? Igaz csak 35-ös körüli szinten voltam, de mivel nem játszom olyan nagyon sokat ezt sem 2 nap alatt értem el. Szóval valami huncutsággal nem lehet ezt megoldani? Nem akarnék visszaélni a helyzettel, csak a korábban elért szintemet szeretném visszaállítani.

😊)
már kétszer is sikerült összehozni egyszer sd-ben egyszer pedig ffa-ban😊 de valamiért csak az 5:1 arányos ölés/halál chalange-et adta meg, pedig nem haltam egyszer sem!
(28 sabotage victory kellene meg EZ<#gun>és akkor meglenne minden)nincs véletlen valami trükk, mert már lassan<#boxer>

bigapó
hát multiban😊

ez az amikor nem szabad megdögleni, nem? nekem tegnapelõtt majdnem összejött, csak egy halálom volt. persze már régóta megvan, csak most megint majdnem. olyan szeróra menj fel ahol nincsenek sokan. megölsz valakit és elbújsz ha másképp nem megy😊

The Matrix has you...

Sziasztok.

én csak azt szeretném kérdezni hogy a flawless chalange-t milyen játék módban kell megcsinálni mert az istennek sem akarja megadni.

Dave00
hát jó lenne ha most is lennénk ott egy páran😊

EnZsolt
Ezért mondom, hogy eladóak a slotok 😊 Általában este szoktunk fenn lenni. Viszont jó volna, ha addig is pörögne ott a játék.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dave00
kár hogy most nincs fent senki😞

Dave00
asszem megyek én is😊

EnZsolt
Akkor már szomszédok leszünk 😊 Új építésû szerver slot eladó, jó környéken, kellemes kilátással. 😄

"Beköltözöm"az egyik slotba asszem<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Kovács legény
gondolom TS felvétel

www.czekoart.hu

Fujiryu
Hát az én gépemen valahol megvan 😊 De ahonnan leszedtem ott nincs 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

OrionHungary
nincs meg azt mondta <#mf1> de lehet csak kamuzott

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

istenem... sok fogósmûtétes... <#lama>

nem is tudtam hogy a vigyorgóban is van internet...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szia, ez hol és honnan lehetett felvéve? Otthon a haverokkal játék közben vagy esetleg valami COD2 versenyen?

Fujiryu
Bari a 25th.mp3 az merrefelé mászkál?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
bazz ez durva 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
A HQ-zás elég jó szórakozás, de nem értem hogy a védõk respawn idejét miért veszik le 10 másodpercre.
Szinte lehetetlen visszafoglalni a pontot, az idõ nagy részében a védõk a pálya másik felén spawnkillerkedik az ellent.
Ha meghalnak meg úgyis visszakerülnek a bevédett helyre.
20 másodperc is elég lenne, legalább ha megölöm ne kerüljön azonnal megint az utamba.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
nekem ez jobban tetszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EnZsolt
No ez lenne a szerver IP címe: 87.229.106.24:28967 NO MD,LS,GL,RPG HC TDM , aki kedvet kap hozzá az hajrá. RPC szerver, nekem bejött, csak még nincsenek sokan rajta.

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
DarkSector
Nemrosssz !!!!
Ez a GUNBOX ????????
<#nevetes2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
kl bevakította a két ellent, jean majdnem elbaszta. kl nek van screenje róla. meg elbaszott egy pár kört. zom pedig beszari mer nem áltt ki jcsr-kgb ellen. ennyi. ggbb

MJ rulz Pink Team The Only One

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DarkSector
Ez nem vicc...probálkozni lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
Lol, nem lehet gránátvetõzni publicon? Ezért kickelhetnek a szerverrõl? Ez vicc?

Emberek. Kérdésem lenne, hogy a régi HSF-re járók hova járnak mostanában? Van másik értelmes HC TDM szerver, vagy ti is abbahagytátok? Ha netán valahol még egyben van a csapat, akkor lehet hogy néha elnéznék oda.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4