Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a FAQ-ot de nem találltam válászt a kérdésemre.Setup után mikor elindítanám a single player-t ezt írja ki egy kis ablakba:
It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran.Do you want to runthe game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
Van IGEN NEM MÉGSE választási lehetõség, de bármelyikre kattintok nem történik semmi 😞(( kérlek segítsetek (a gépem megfelel a játékhoz)
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nem is rossz ötlet! 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Tényleg, nem írná be mindenki az aláírásában a cod4-es nickjét? 😊
Pláne, ha Simoni fenyegõzik, hogy meghalunk! 😄 😄
Battlelog: Purga5
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Battlelog: Purga5
Mai napon történt, kicsit alacsonyabban érkezett felénk egy helikopter, ahogy a hangját meghallottam a szemeimmel fedezéket kerestem😄
Az asszony válni akar.......😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nincs is jobb mikor hallom a jól ismert hangot: megint kész egy feladat.
\"Heroes never die. They just reload.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nekem 55. szint volt arany fegyverekkel... aztán serial csere... és én is ujra kezdtem.
nem éreztem hogy bármi hátránnyal indunék.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Olyan problémám lenne, hogy elszállt az a partícióm amin a COD volt. Különbözõ adatmentõ progikkal sikerült ugyan visszahoznom a Winyó tartalmát, de szinte kivétel nélkül az összes file sérül, még a sima szöveges fileokban is mindenféle karakterek keletkeztek, végül is sérült minden. Na már most va arra mód, hogy ne kelljen 0-ról kezdeni ismét a játékot? Igaz csak 35-ös körüli szinten voltam, de mivel nem játszom olyan nagyon sokat ezt sem 2 nap alatt értem el. Szóval valami huncutsággal nem lehet ezt megoldani? Nem akarnék visszaélni a helyzettel, csak a korábban elért szintemet szeretném visszaállítani.
már kétszer is sikerült összehozni egyszer sd-ben egyszer pedig ffa-ban😊 de valamiért csak az 5:1 arányos ölés/halál chalange-et adta meg, pedig nem haltam egyszer sem!
(28 sabotage victory kellene meg EZ<#gun>#gun>és akkor meglenne minden)nincs véletlen valami trükk, mert már lassan<#boxer>#boxer>
ez az amikor nem szabad megdögleni, nem? nekem tegnapelõtt majdnem összejött, csak egy halálom volt. persze már régóta megvan, csak most megint majdnem. olyan szeróra menj fel ahol nincsenek sokan. megölsz valakit és elbújsz ha másképp nem megy😊
The Matrix has you...
én csak azt szeretném kérdezni hogy a flawless chalange-t milyen játék módban kell megcsinálni mert az istennek sem akarja megadni.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
nem is tudtam hogy a vigyorgóban is van internet...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szinte lehetetlen visszafoglalni a pontot, az idõ nagy részében a védõk a pálya másik felén spawnkillerkedik az ellent.
Ha meghalnak meg úgyis visszakerülnek a bevédett helyre.
20 másodperc is elég lenne, legalább ha megölöm ne kerüljön azonnal megint az utamba.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Ez a GUNBOX ????????
<#nevetes2>#nevetes2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4