Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi! próbálom!
Szia,

Jobb egérgomb, célratart, szaggatott sípolás, majd mikor folyamatosan sípol, TÛZ a bal egérgombbal......

Jó játékot😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

sziasztok!
a tankelhárító rakétával hogyan lehet a célt befogni? jön négy tank a pályán, kezembe a löveg és nem fogja be a tankokat.
BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

repro
Igen, mert azzal célozni kell, nem ééérted? 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Eddig volt auto team balance a szerveren,nem tudom miért lett kinyomva...Jött ma 1 srác ls-el,szóltunk neki kérrem kapcsojjjakki,erre a válasz:én erre vagyok skillesedve...khmmm.Last standra skillesedni,ez csak nekem képzavar?<#idiota>Szerinte az ls valami über perk és iszonyat nagy skill kell hozzá hogy az ember használja.Az eredmény:KICK<#levele>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

AntiHero
De miért lesz setit😞?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BigReaper
neztem rola videokat chinatown lesz a neve a mapnak, es egy COD2es map remakeje, csak sötét lesz rajta! 😄

www.team-gigabyte.com

Zomil
tavasszal vmikor jönnek elvileg az uj mapok és az 1.6-os patch

ha a közösség akár 1 uj mapot is elfogad warmapnak az már jó lenne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Ügyes, így kéne mindenkinek.

Pacal17
Ugye most lesznek Xboxra új mappek. Estetleg PC re egy patch keretében vagy valami?

BEAST
helyes <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pacal17
Egy hónapos tört szerveren való jáccadozás után ma megvettem a játékot. Remélem megérte 😊

AntiHero
SGA tényleg olyan mint ha csítelne. De biztos nem teszi. Én 1x voltam fent a szerveren és akkor oylan hihetetlen mõdokat mutatott killcamba hogy csak na. De nem csítereztem le csak elkönyveltem azt hogy biztos 250fps-e van.

Freeze
1.6-os patchbe benne lesznek az új killcam-ek?

BEAST
En most jovok a serverrol, hat dicserni nem igazan tudom, bar nem rosszabb mint a tobbi magyar server 😄D ... 8 v 4ben jol szorakozik az egyik oldal ... persze team balance nincs, magatol meg senki sem allt at rajtam kivul... hc-n leginkabb csak pisztollyal okorkodok, de amint leoltem par embert rogton jott a "wh" "azanyadezthogy" "ls off nub" szovegek 😄😄

Ez a szavazosdi sem tetszik, vagy embert vagy mapot akarnak valtani, szerintem jobb lenne ha nem is lehetne szavazast inditani -.-

Dick Riddick
Hát igen, mindig az elsõket szavazzák ki...

És én általában elsõ szoktam lenni.
Szinte mindig.

Az elhalálozásban!

Nem vicc, tegnap, igaz másik szerveren a játék felénél léptem be, a végén dupla annyi halálom volt mit a második hasonszõrûnek. Komikus volt az egész. Nekem meg csak a pofám égett. <#vigyor5>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
inkább majd az ismétlést nézem meg, tul lusta vagyok olyan korán felkelni 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jah jó, csak ez most tényleg az én ihbám, ki is van írva h ne warozljunk, azért nem is nagyon mertem írni.Akkor megpróbálom újratenni, háátha..legújabb dx és driver van fennt úgyh nem hiszem h azzal van a baj, fõleg h a Multi részét elindítja és be tudom állítgatni a dolgokat.

Köszi szépen a segítséget 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Jó reggelt mindenkinek - ébresztõ Forma1 van gyerekek😄

Én is csak dicsérni tudom az RPC HC szervert, bár most azért ragadtam billentyûzetet, hogy szót emeljek az állandó kiszavazások ellen.
Semmi indoklás, 1 percenként vki. vkit ki akar szavazni.
Azon én is csak csendben mosolygok, hogy HUN SGA -t, Ricsa'rd -ot szavazzák ki elõszeretettel.
Többnyire jó a játék, jó a csapat....(tényleg oda jár a fél HSF

Akinek inge kérem vegye magára.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Inkább gyertek lõni! <#email><#violent><#vigyor3>

Battlelog: Purga5

Sleepy Bone
Sziasztok!

Asszem ma egy olyan war volt a HSC-vel amilyet még soha nem láttam. Elkezdõdik a HQ war mindenféle rup-time nélkül, jó tök8 menjen. Egyszer csak elkezdenek cheaterezni minket, de folyamatosan. Az 1. mapon elment egy srác, erre a többiek mi is küldjünk le valakit.BOcsesz nem küldünk, nem azért 5v5öt szerveztünk, mert 4v4ezni akarunk. Jó erre elkezdik, hogy mi vagyok én itt... Eddig úgy tudtam, hogy a 2 fél egyenlõ jogú, csak a mapok sorrendje változik. Elkezdtek fenyegetõzni a kickeléssel és persze ment folyamatosn a cheaterezés. 2. map ismét rup nélkül folyamatos cheater szarláma klán vunk blabla, na itt már felkaptam a vizet elküldtem õket az édesananyjukba. Okés 2 perc pofázás, hogy hú most bannolnak, okés megkaptam a bannomat õk meg örültek maguknak...

Az már csak mellékes, hogy ezután megfloodoltam x-firen.

Szóval csak annyi tudok mondani, hogy a HSC ellen nem ajánlom senkinek a játékot.

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Udv!

Nos en is csak dicserni tudom a szervert egyidoben voltam fonn veletek vagy 2-3 orat toltam es tetszik a sero es nagy oromomre a fel sg bagazs oda jar:-)magyarul a hsf ota oda fujja a szemetet a szel :-)
Ami a call vote -ot illeti hat igaz hogy a gyengeelmeju egyedektol csak igy lehet megszabadulni ,de rengeteg hatranya is van a dolognak pld SGA-t kickeltek mert par lama nem birta elviselni hogy tobb szaz pont-al tobb van neki es inditottak a vote-ot es nyilvan minden idiota f1-ezett annelkul hogy megkerdeztek volna mi a problem a gyakori map szavazasokrol mar nem is beszelve,szal vannak hatranyai is,de valoban amig nem oldodik meg a problema hogy ki lehessen venni ami nem oda valo:-) addig akik nem hajlandoak kiszedni a lama cuccaikat es nincs admin azt csak kick-el lehet eszhezteriteni sajnos.

Osszessegeben tetszik a server szivesen vennek rajta nehany uj map-ot is!

Peace!

Call vote maradjon a szerveren sztem.Igaz hogy 1-2 emberke azzal játszott ma hogy folyamatosan inditotta a szavazásokat ok nélkül,de másképp nem tudtunk volna megszabadulni ma néhány lámától.

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

HUNMemphis
Wáá nagyon jó volt ez az EnZsoltos szerver!Tényleg!Annak ellenére hogy szopat a modemem nagyon lagg mentes volt és a társaság is kultúrált csoportba tartozott.Az igaz hogy minden egyses percben szólni kellett hogy "Vedd ki az LS-t,Ne GL-ezz,MD off vazeeg!
De jó volt.
10/10 Nice Server!!!<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

xct. klán warkihívásokat vár, küldjetek privit aztán küldök xfiret.
Kb 5. klán cfgzett/csíterezett le és rúgott ki minket...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dick Riddick
Ja és hét év igen szép életkor, gratulálok hozzá!
De komolyan.
Az enyém most lesz 5 éves. <#eljen>

Dick Riddick
Arra gondoltam hogy azok közül amiket leírtam.
De tényleg szerencse, két ugyanolyan gépen könnyebb kiszûrni.

Akkor jönnek a CoD4 mentes ünnepek, mi? <#integet2>

tommyg
hát mivel a 3d kártya 1 harsware igen! 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ProGabe
igen.7 év után lett új gép,havernak is kb ennyi ideje volt meg a régi.mindenbõl kettõt rendeltünk,tehát 100%-ig megegyezik a 2!átvittem hozzá ezt a kártyát,és ott is elõjött a hiba.természetesen a másik kártya,tehát az õvé tökéletesen mûködik.

korántsem ez a legrosszabb eshetõség:mi lett volna,ha nála meg jó?akkor lehet az alaplaptól a procin át a memóriákig minden.így biztos,hogy a vikdártya a ludas.7 év után 1-2 nap plusz várakozás,hogy tökéletes legyen a gép nekem már nem számít 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dick Riddick
Mellesleg egészen biztos vagy benne?

Dick Riddick
Ez volt a legrosszabb eshetõség. <#gonosz3>

ProGabe
sajnos neked lett igazad,és ha más kártyájáról lett volna szó,én is csak a hw hibát mondtam volna,csak ugye én még reménykedtem 😊

a lényeg az,hogy ingyen és bérmentve kicserélik,csak ugye az ünnep miatt csúszik minden

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dick Riddick
Csak a videókari vagy a memória hibáját felderíteni mocskos egy dolog, könnyebb ha a többi tényezõt zárja ki.
Ha nem javul sehogy, akkor már lehet a hardware-el is foglalkozni.

Zomil
hát figy én is azt irtam, h elöször is egy ilyen kártyához nem árt felrakni a legujabb, akár a béta drivert is, mert az ujabb vga-knál sokat számit

viszont ha nem javul akkor viszont nagy valoszinüséggel más a probléma forrása

Dick Riddick
Szerintem egyik sem.
Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint nem.
Vagy feltételezem hogy az összes kártya hibás volt amelyiknél találkoztam a problémával.
Sokszor láttam már ezt a hibát, nem hardware okozza.
99% hogy a megfelelõ driver megoldja a problémát.

zico87
169.44-es forceware ami tök jó elõzõ driverel voltak gondok 88-nál de ezel nincs ez még beta de jobban több fps-t is produkál mint a régebbi

DOWNLOAD

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Zomil
8800GT-nél felesleges régebbi driverekkel szarozni, mivel az ujabbak épp hogy javitanak a teljesitményén, régebbi kártyával érdemes régebbi driverekkel probálkozni, de 8800gt-vel sztem felesleges

talán a kártya rossz, de memoria hiba is okozhatja szerintem
bár inkább a vga hiba a valoszinü

ProGabe
?

azt akarod mondani,hogy hardware hiba?

#22263:elkezdek kipróbálni különbözõ drivereket...

Dick Riddick
Ez a fajta textúrahiba a warez verziók jellemzõje.
Eredeti játékoknál nem jött elõ egyszer sem ez a hiba /legalábbis nálam/.
Valószínûleg nem is véletlen.
Tuti hogy drivercserével tudsz rajta javítani, de nem biztos hogy a legújabb lesz a befutó.
Anno a Raven Shield-ben csináltam olyan PrtSc-eket, hogy csodájára jártak az emberek, esküszöm mûalkotások voltak. Sajnos egy szerencsétlen formatálás megsemmisítette õket. <#rinya>

tommyg
3d kártya hiba ugyanez volt nekem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ProGabe
az van,hogy a 3d mark és a crysis is csinálja.külföldi fórumokon írják,hogy elég sokaknak van ilyen gondja 😞

kipróbáltam már beta driverrel is,ugyan az

és ami a legfurcsább:print screenes megoldással sem látszik!3d mark-ban a hdr teszteken van csak,azok meg ugye vs és ps 3.0-t használnak.lehet dx9-el van a baj?

#22260:ha-ha-ha 😛

Evil
És legfõképpen szinesben villog fõleg az ellenség falon átis és a screenshot nemmutatja ki? Gyanus nagyon gyanus 😄DDDD

Kovács legény
ha nyomsz egy PrtScr-t , megnyitod pl. a paintet ott Ctrl+V akkor mutatja.

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
letöltöd hozzá a legújabb drivert az nvidia.com-ról és megtudod

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ProGabe
új gépem van,többek között 8800gt,és a játékban össze-vissza villog egy-két textúra! 😞

képet azért nem tudok tenni,mert ezeket nem menti le a játék saját printscreenje,olyan mintha ott sem lennének :S

nyugtassatok meg,hogy csak driver-hiba 😊

Dick Riddick
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

HD JOHNNIE
Majd kiderül ha felmegyek és jó lesz a pingem<#zavart1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Nem csesztetésnek írtam, csak nem mindegy hogy milyen verziót használsz.
A wareznál gyakran küldi ezt az üzenetet, a leállítás módjától függetlenül.
Próbáld meg elõször újratelepíteni.
Ha továbbra sem mûködnek a gombok, rakj fel újabb vkártya drivert.
Esetleg egy újabb directx-et.
Ha semmiképpen sem akar menni, próbáld ki egy havernál hogy nála mûködik-e.
Ha nem, kell egy új CoD4.
Ha igen marad a rendszertelepítés.

Dick Riddick
El se tudom képzelni hogy az igazán jók mit kaphatnak... <#nyes><#nyes><#nyes>