Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
A kis betyárkörték tényleg legtöbbször meg sem mozdulnak, ha lelõ visszamegyek, falon át kilövöm, neki persze nem tetszik.

És /fõleg HQ-nál/ szitává lehet lõni a kemphelyeket, csak úgy rutinból.
Két-három pajti is el tud hullani szerencsés esetben, na amit ilyen esetben kapok... <#duhos2><#conf><#boxer><#ticking>

\"Heroes never die. They just reload.\"

MEdievil
Én már voltam úgy, hogy nem tudtam megértetni vele hogy hiába van uav jammed ha közben a fegyveren nincs hangtompító és lövés közben ugyan úgy látszik. (persze egy helyben kempel persze hogy ki lehet lõni de nembaj) <#miaz>

F

csuszi
nem mennek a surakik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kéretik resizni vagy irgum-burgum

MJ rulz Pink Team The Only One

Kovács legény
mit ir ki?
csak azt ne mond hogy hibát<#alien2>

www.czekoart.hu

Sziasztok! Az lene a problémám hogy feltelepitetem 3 napja a COD 4 et és minden megy még intro is szagatás nélkül de amikor beadná a menüt kikapcsol és hibát ir ki! am Razor1911 es a játék verzioja! gépem: amd athlon 2800+, 1gb ram, nvidia gforce 7300 gt 256 ram, asus alaplap
valaki nemtudja h mi lehet a baj??
Dick Riddick
Tegnap nekem is írták, ezt meg azt honnan láttam, miért fordultam rá, falon keresztül hogyan lõttem?

Mondom UAV. Ugye a zavaró perk be van rakva?

Ööö, az nem, nem használom, minek az?

Ezzel a hülye kérdés vitát le is zártuk.

Zomil
hihi, pedig most csak a challange miatt shotiztam, szegények mit szoltak volna, ha mp5-el megyek v csipával 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lunatic83
bár ahogy olvasom csak az esti órákban lesz elérhetõ....

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83

Call of Duty 4 magyarítás (~75 M😎 érkezés: 2008. március 23.

el fog kopni ma a Frissítés gombom 😉

bigapó
hátránya a hangtompítónak, hogy lecsökken a hatótáv, ergo kissebb eséllyel ölsz, bár HC-n talán ez nem érdekes.

mondjuk az is elég vicces amikor HC-n Last Stand-elnek...hogy?? 😊)

Korábban beírt hsz-ekre RPC-vel kapcsolatban meg csak annyi, hogy ha fent van pár SG-s akik nagyjából ismerik egymást és megbíznak a másikban, hogy nem csal, akkor addig hiába hívogatják a Vote-okat, nem lesz haszna, mert mindet leszavazzuk, aztán ha sokat indítja még a végén Õt kickeljük. Szerintem ezt kellene csinálni addig amíg nincs mindig fent admin, viszont van Vote.
Elõbb-utóbb kialakul egy jó kis közösség akik jókat játszanak és nem hívogatják feleslegesen a szavazásokat, mert éppen ahhoz van kedve.
Írmagostul ki kell írtani onnan a vérpistiket, nekem ez a véleményem.
Aki nem tartja be a tiltásokat, egy figyelmeztetés és aztán kick. ennyi..

The Matrix has you...

Lunatic83
a radarral való bemérés annyira nem izgat, az végül is egy szükséges rossz... de a másik már fontosabb, mert így látják h ott valami akció van , s egybõl jön ellened vagy 3 ellen...

kivéve ha UAV Jammerrel nyomja 😊

Battlelog: Purga5

tarti19
ha lõsz akkor nem, de ha radarral mérnek be akkor piszkosul látszani fogsz😊

Lunatic83
csak egy noob kérdés így kora reggel,
ha hangtompító van a fegyveren akkor nem csak halkabb hanem tüzelés esetén nem látszik az ember a térképen, igaz? mert ha igen akkor sürgõsen át kell gondolnom a beállításokat 😉

EnZsolt
Tudomásom szerint az auto-balance már vissza van állítva 😮 Jó volt a ma esti móka, kösz a játékot! A hülyegyerekekkel meg nem kell foglalkozni 😊 Viszont elég vadul nyomtad a shotival, azt meg kell hagyni.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Peetboy
Ja az én CD kulcsommal büncselekményt követtek el?
Vegyem meg? Majd ha adnak mellé egy gépet is, akkor esetleg.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Dave00
Nem jön valaki lõni az <RPC> szeróra?😊

tommyg
de! épp azért írtam egybe 😊))

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kovács legény
azé nem mükszik mert a lopott cuccoddal bûncselekményt követtek el
vedd meg, legyél tiszta mint a hó és multizz

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem is olvastam, téényleg<#nevetes1><#idiota>

www.czekoart.hu

Peetboy
Hát akkor inkább nem multizok, ha nem müxik.

Sadist
De. Viszont a jó helyesírás sem a házigazdáknál, sem a moderátoroknál nem elvárás.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
amugy azt nem egybe kéne irni? hogy elmész? 😄DDD

mert elég hülyén hangzik h el "mész"
mész az máshoz kell 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
nem arra gondoltam

GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4...Elmész a boltba és megveszed!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Peetboy
Sajnos én nem tudom törölni a hsz-emet.

Peetboy
Köszi, akkor oda átmegyek a kérdésemmel.

tommyg
nézz egy kicsit fel, ott ott az a piros szöveg

Peetboy
Mit jelent ez az üzenet? A Punkbuster miért bannolt? Ilyenkor mit lehet tenni?

Peetboy

Zomil
gondoltam felmegyek egy jó kis esti lövöldére amit irtatok RPC szerverre, de ugy látszik 7vége miatt a pizsit még nem lötték fel egyeseknek 😄

2 hülyegyerek rám is szállt, h csit meg minden, és ö látja h én falon át lekövetem 😄DDDDD

Dick Riddick
Legalább könnyebb lesz ajtókon keresztül közlekedni.
Asszem ha mondjuk pont a Bloc lenne az, sokat csuklanának a szerver tulajdonosai. <#nyes><#nyes>

Auto balancet vissza lehetne állitani a szerveren?Sok a probléma belöle,sok ember nem ismeri az auto assignt...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

EnZsolt
Tervbe van véve, hogy 999999999999999999999999999 legyen a határ. A cél, hogy kocka fejünk legyen 😄 Ne lepõdjünk meg, meg ha közben kihull néhány ember (béke poraikra). 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
A juggernaut a legkevésbé problémás.
Sajnos a cod4-ben nem egyszerû a beállítások, mapok módosítása.

Dick Riddick
Tõlem lehet akár 5000 is.

Jó társaságban röpül az idõ. <#eljen>

Dave00
sztem az EnZsolttól kapott szeró jobb lenne ha nem 2000pont lenne a max hanem mondjuk 3500 vagy több😊sztem😊sztetek?😊

Morfi
Mindent ki lehet venni csak meg van az ára mindennek. Vagy mod-os szerver lesz vagy unranked. De ha esetleg van olyan modosítás amitõl nem lesz unranked és nem kell hozzá mod, amit mindneki leszedi az érdekelne engem is 😊

Kovács legény
publicon nem lehetne kivenni a FragX3,Juggernaut,Last Stand,Martyrdomot?

www.czekoart.hu

Morfi
Nézz sebességtesztet, meg akár pinglegssél 1-2 oldalt, hogy mi is van. Ha nem magyar a szerver, akkor külföldi oldalt vagy ip-t és kiderül hogy nálad lesz-e a hiba vagy sem.

Pacal17
Nemtudom de minden modd mapp szerón ez van most... nemtom leheta nettel vab valami

Morfi
Hányan töltitek le és a szervernek mekkora a sebessége?!

Pacal17
Nem tudjátok mi a retek faszér tölt 5 kilobájt per szekundummal az a szar? Custom mapen akarok játszakni és 500 kilobájtos file is 3 perc nem beszélve a 10 megásakról....

ok, sikerült a tankokat kilõni. köszi mindenkinek! 😊
Okos amcsik csinálták a Javelint hülye amcsiknak...Lényege lödd ki és felejtsd el.Magyarul:becélzod,zöld kocka,sipol,kilövöd a raksit,next target

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

HD JOHNNIE
Nézd meg ezt a videót, többet nem tudok segíteni...

Javelin használata

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

beállítottam, de sajna semmi változás. A heat pályán vagyok, és a Javelinnel kellene kilõnöm a tankokat. bekeretezi zöld kockával a tankokat aztán ennyi. a rakétavetõ képernyõjén világít a dey felirat, meg alul egy zöld csík.
ProGabe
naa,nem elég csak annyi,hogy "egy COD2 map remakje",hiszen Carentan-t csinálják meg! 😊

ugyebár ez a pálya már az egyben is benne volt,és nem véletlenül hozták át a kettõbe.talán az egyik legjobb pálya!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dick Riddick
A fegyverekhez nem kell skill, azokkal mindenki tud lõni.

Halál után kibiztosítani és elejteni egy gránátot, vagy a beleid közül elõrántani a pisztolyt, na AZ tudás!

A másik kedvenc:

-Ne használj tiltott perket!
-Majd a kör után kiveszem, most nem lépek ki!
A következõ körben megint ott van.
-Majd a kör után kiveszem, most nem lépek ki!

A fenéket, azonnal kilép vagy lehet is kidobni.
Normális játékosok meg ezért rettennek el.

Az abszolút kedvenc pedig aki "már csak azért is, nekem mindent lehet", nagyképû, pofázós kis szemét, élvezi is hogy bosszanthat. <#eljen><#eljen><#eljen>

HD JOHNNIE
Menj be a controllsba, combat, ott van, hogy toggle aim down the sign azt állítsd be jobb egér gombnak, az attackot meg balnak...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

sajna jobb egérgomb, semmi, bal egérgomb visszalép a normál képernyõre.