Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.team-gigabyte.com
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.team-gigabyte.com
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
erre inkább nem irok kommentet -.-
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ez melyik jatekbol lehet?:
http://www.youtube.com/watch?v=eR7BQGhlr2I
Seven-Four-Seven--Heavy
A bakeronline.hu tájékoztatása szerint elkészült a magyarítás, de linket nem találtam hozzá...
Aki elõbb látja tegye közkincsé, és mindannyiunk nevében köszönöm az alkotóknak.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Single-ben mennyi volt a legjobb traning idõtök?
Egy óra alatt 15.8 lett a legjobb.
A gép 15.1-es idejétõl még jó messze van, pedig nem sokkal tudom már gyorsabban.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Más ûrméret.
Mindig van fent néhány ismerõs arc, jókat lehet hentelni. <#gun>#gun><#nyes>#nyes>
jah és Riddick, Veled szombaton összefutottam az RPC-n, azért volt akkor ismerõs a neved😊
The Matrix has you...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nagyon bejött.
Grat. a stathoz! <#eljen>#eljen>
Beteg, nagyon beteg... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Minél hidegebb, annál jobb! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Nem kell figyelni hogy hol van ember, csak menjen!
Az tuti hogy az én kis kobakomra fog pottyanni.
Méghozzá üzembiztosan!
És a heli is csak engem követ /véletlenül mást is elkaszálhat ha közel áll hozzám/.
Úgyhogy ha Ricsa'rd nevû embert látsz a közeledben, és jön valami: FUSSSSSSS, ROHANJ, MENEKÜÜÜÜÜÜÜÜLJ!!!!!!! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Lenne egy láma kérdésem.
Ha csinálok a Multiplayerben egy szervert , és megadom a cimboráimnak az IP címet, akkor tudnak arra a szerverre csatlakozni?
Vagy hogyan lehetne ezt megoldani?
Elõre is köszi a válaszokat.
The Matrix has you...
Vagy cserélj drivert a karihoz.