Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Admin megy büntetni!!!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Csatlakozom Supahoz.:?MIÉRT?
Hassel te tudsz valamit errõl?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
végigmenjek mindegyikkel vagy elég az 1.5? gondolom itt nem...
The Matrix has you...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A külföldi Gamert, Dignitas, és más pro csapatok szerverei ilyen módon futnak és elég kemény pro emberkék járnak fel. Jó lenne ha suraki is hasonló lenne. Végülis van sok magyar szerver ahol el lehet publik lámulni, a surakin meg kialakulhatna egy keményebb mag szerintem.
Ha lenne külön war szerverünk, akkor már átlõttem volna a Horda szervert ilyenre.
Vélemény?
www.czekoart.hu
Call of Duty 4 magyarítás és egy nyálas búcsú...
Sziasztok bajtársak! Bocsánatot kérek az estét illetõen, sajnos néha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan azt szeretnénk. A megjelenést fix idõpontra tûztem ki, talán hiba volt. De ez volt az elsõ és utolsó alkalom.
A jó hír viszont az, hogy végre elkészült a várva-várt magyarítás a Call of Duty 4-hez, melyet hamarosan le is tölthettek és élvezhetitek annak minden egyes szavát az egyjátékos kampányban. Ez a fordítás azonban fordítói "karrierem" végét is jelenti, ebbe a magyarításba beleadtam mindent, apait-anyait, szóval ahogy azt mondani szokták: a csúcson kell abbahagyni. Elég sok mindent szerettem volna még kezdeni a meglévõ fordításokkal, a Call of Duty 2-re és ráférne egy alapos ráncfelvarrás, aztán ott van még a MoHPA, de talán azt majd kézbeveszi egy következõ generációs II. világháborús fordító. Remélem még akad köztetek hasonló vállalkozó kedvû emberke. A fordítással kapcsolatban annyit még elmondanék, hogy a többjátékos módhoz elkészítjük természetesen a fordítást Mod formájában, sajnos a PB haragudna az idegen fájlok miatt. Az oldalt továbbra is fejlesztgetem, remélem sokan fogtok visszajárni és letölteni az éppen aktuális fordításokat.
Végszóként annyit szeretnék mondani, hogy nagyon szépen köszönöm a The Baker Company valamennyi tagjának/volt tagjainak/segítõinek nevében, hogy a mi fordításainkat választottátok, továbbá elismerõ szavaitokat, melyeket az eltelt 1 évben kaptunk. Már ezért megérte elkészíteni valamennyi fordításunkat...nincs más hátra, mint kellemes idõtöltést kívánjak ezzel az immáron szinte teljesen magyar felirattal felvértezett játékkal! Jah, míg el nem felejtem, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Good hunting, soldiers!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A warez topicban segítenek, itt csak eredeti játékkal kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ.
www.czekoart.hu
Még 1x köszi.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Valakinek egy ötlete?
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Mi lehet az oka annak, hogy a legujabb DT Lite -al próbáltam nem történik semmi (ugy értem mintha be sem mountolná az adott meghajtóra) YASU-t letöltöttem azzal sem (vagy nem tudom használni a YASU-t). Szerintetek mi a megoldás?
Cod4 - Razor 1911
Elõre is köszi
Singliben pedig végigviszem újra.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Gondolom jó másnapos vagy😄
A hétvége tapasztalatai alapján ez az "egymáskiszavazósdi" mintha megszûnt volna.....már csak elvétve szavaztatnak esetleg egy másik mapot....
Ez még talán belefér.....
Szép napot...

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Merre játszol mostanában?? Publikus?😊
Üdv
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"Heroes never die. They just reload.\"
www.czekoart.hu