Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Mi már nem tudunk kapcsolatba lépni mert betõltés elött kidob, hogy BANNOLTAK.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Zomil
szted mit? há lövik a fejeseket mer' az árány cucc a ménõ

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
én benne vagyok egy fix idöpont kell és akkor esélyük sincs mindjuk 14:25

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HUNMemphis
Igazad van tényleg E.V.O.-ok voltak.Csak tudnám mit kezdenek ott hárman egymással?
Admin megy büntetni!!!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dave00
Sztem aki tud az jöjjön fel és kickeljük az összes evost😄mert megérdemlik<#gonosz2><#eplus2>

HUNMemphis
Háháhááá ez kurva jó engem is KICKELTEK!Azért jó mert köszöntek elötte! XD
Csatlakozom Supahoz.:?MIÉRT?
Hassel te tudsz valamit errõl?

Zomil
jah a 3 láma evo-s van fenn már látom akik itt hirdették a gagyi oldalukat, remélem hamarosan megjön az admin és repül a ban 😊

BEAST
Ez csak ideiglenes, minden kick utan van ilyen, most par percig nem tudsz majd ujra csatlakozni, ahogy en sem :d ... egyeseknek rossz erzes ha van ellenfel a palyan XD ... tobbek kozt ezert is! ki kellene venni a szavazast ... mert az csak akkor elony ha ertelmes tarsasag hasznalja a nubok kidobalasara ... nem pont forditva 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EVO "klán" van bennt...Biztos challengelnek...grat hozzá,lövöldözzétek fejen egymást sokszor aztán majd lehet villogni hogy minden gold skin megvan <#idiota><#mf1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dave00
az E.V.O.-sok befoglalták a szerót vagy mivan?😮hogy mindenkit kickelnek?:S

BEAST
valoban ... most kickeltek engem is :d😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jim Morrison
Azért kössz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kivagyok bannolva a szerverröl...Csak 1 kérdés:MIÉRT???

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Jim Morrison
Semmi, semmi ... már mindet leszedtem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

1.4+1.5 kell

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

HUNMemphis
Na neee!Várj megyek én is és rendet teszünk ketten oké?

Bemegyek RPCre,köszönök,azzal a lendülettel ki is kickeltek....<#lama><#lama><#nevetes1>

Jim Morrison
na jó
végigmenjek mindegyikkel vagy elég az 1.5? gondolom itt nem...

bigapó
jobb lenne, ha felraknád a patcheket, nem véletlenül adják ki a fejlesztõk...

The Matrix has you...

pls ezeket az IPket ird le! privi vagy ide is mehet köszi puszi csáó! 😊)))))

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Jim Morrison
Van 1.0 verziószámú magyar szerver? Kevesebb mint 4 órát játszottam még a MP-el, de nagyon tetszik! Kb. a 20-21 ranknál járok és az jó vagy húzzak bele? Ennyi idõ alatt?

Running
Ne pánikolj én se.<#nevetes1>

Kovács legény
akkor én nem mehet majd oda😊

www.czekoart.hu

Running
Kérdés: Suraki sd és tdm szervereket nem lehetne úgy mûködtetni, hogy a pam cb public mod folyamatosan fusson rajta?
A külföldi Gamert, Dignitas, és más pro csapatok szerverei ilyen módon futnak és elég kemény pro emberkék járnak fel. Jó lenne ha suraki is hasonló lenne. Végülis van sok magyar szerver ahol el lehet publik lámulni, a surakin meg kialakulhatna egy keményebb mag szerintem.
Ha lenne külön war szerverünk, akkor már átlõttem volna a Horda szervert ilyenre.

Vélemény?

Kovács legény
tehát multi nem lesz még, ha lesz akkor is csak mod formában, tehát az sem lesz mert a szerverek többsége nem fogja felrakni.

www.czekoart.hu

HoReSz1975
még nem hiszem:

Call of Duty 4 magyarítás és egy nyálas búcsú...

Sziasztok bajtársak! Bocsánatot kérek az estét illetõen, sajnos néha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan azt szeretnénk. A megjelenést fix idõpontra tûztem ki, talán hiba volt. De ez volt az elsõ és utolsó alkalom.
A jó hír viszont az, hogy végre elkészült a várva-várt magyarítás a Call of Duty 4-hez, melyet hamarosan le is tölthettek és élvezhetitek annak minden egyes szavát az egyjátékos kampányban. Ez a fordítás azonban fordítói "karrierem" végét is jelenti, ebbe a magyarításba beleadtam mindent, apait-anyait, szóval ahogy azt mondani szokták: a csúcson kell abbahagyni. Elég sok mindent szerettem volna még kezdeni a meglévõ fordításokkal, a Call of Duty 2-re és ráférne egy alapos ráncfelvarrás, aztán ott van még a MoHPA, de talán azt majd kézbeveszi egy következõ generációs II. világháborús fordító. Remélem még akad köztetek hasonló vállalkozó kedvû emberke. A fordítással kapcsolatban annyit még elmondanék, hogy a többjátékos módhoz elkészítjük természetesen a fordítást Mod formájában, sajnos a PB haragudna az idegen fájlok miatt. Az oldalt továbbra is fejlesztgetem, remélem sokan fogtok visszajárni és letölteni az éppen aktuális fordításokat.
Végszóként annyit szeretnék mondani, hogy nagyon szépen köszönöm a The Baker Company valamennyi tagjának/volt tagjainak/segítõinek nevében, hogy a mi fordításainkat választottátok, továbbá elismerõ szavaitokat, melyeket az eltelt 1 évben kaptunk. Már ezért megérte elkészíteni valamennyi fordításunkat...nincs más hátra, mint kellemes idõtöltést kívánjak ezzel az immáron szinte teljesen magyar felirattal felvértezett játékkal! Jah, míg el nem felejtem, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Good hunting, soldiers!

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
honnan <#confused><#awink><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

zotya10002
Már töltik fel Bakerék a magyarítást vazze!!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Kovács legény
a konkrét megoldás a szövegértelmezésben van ami nem megy...
A warez topicban segítenek, itt csak eredeti játékkal kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ.

www.czekoart.hu

Uhum, köszönöm. Azt hittem van valami konkrét megoldás.
Még 1x köszi.
EnZsolt
Megelõzöm a kedves társakat. Cipõt fel, lesattyogsz valamelyik boltba, ahol lehet kapni és megveszed. Vagy másik DT-vel próbálod, másik verziót leszeded. Több nem jut eszembe.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hmm, most hogy elolvastam az OFF SPAM, WRZ topicot sem lettem okosabb 😊
Valakinek egy ötlete?
Benc16
az de még nincs fenn

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Kovács legény
Szerintem elég egyszerû a megoldás, olvasd el a bannert!<#nezze>

www.czekoart.hu

Szega87
ez a baker online os? link?

Sziasztok!

Mi lehet az oka annak, hogy a legujabb DT Lite -al próbáltam nem történik semmi (ugy értem mintha be sem mountolná az adott meghajtóra) YASU-t letöltöttem azzal sem (vagy nem tudom használni a YASU-t). Szerintetek mi a megoldás?
Cod4 - Razor 1911

Elõre is köszi
Örülünk és köszönjük a magyarítást....de kíváncsi leszek a multiban mennyire fogja szeretni a PB....
Singliben pedig végigviszem újra.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jó reggelt Hassel,

Gondolom jó másnapos vagy😄
A hétvége tapasztalatai alapján ez az "egymáskiszavazósdi" mintha megszûnt volna.....már csak elvétve szavaztatnak esetleg egy másik mapot....
Ez még talán belefér.....

Szép napot...

remélem nem basszák el

Benc16
HAMAROSAN! MÉG VALÓSZÍNÛ A MAI NAP FOLYAMÁN!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Hassel606
Külömbözõ német hc szervereken. Próbálkozom az ide belinkelt RPC (jól írtam?) szerveren is, de a szavazástól feljön a gyomorsavam, hányingerem lesz. Hülyegyerekek szórakoztató helye. Ha megállapodok egy helyen, írom az IP-t, ok? 😊

Szia Hassel,

Merre játszol mostanában?? Publikus?😊

Üdv

mademan
Már a kérdés értelmetlen!<#lama>

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

zotya10002
Hali!!!!! olyan problémám lenne hogy letõltöttem a 4 új single playert csak nem tutom mit hova másoljak!!!Segítsen valaki!!!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Dick Riddick
Public szerveren bõven elmegy, amúgy jammer és dead silence van bent.

\"Heroes never die. They just reload.\"

BEAST
vietnam > 42 :p

kifli
Kösz az értelmes választ!! Márt kezdtem azt hinni csak faszok vannak itt
BigReaper
1.4 és 1.5 kell

www.team-gigabyte.com

Kovács legény
Realisztika az a dolog ami a legkevésbé érdékel. BF hangulatot semelyik más játék nem tudja visszaadni. Mai napig a bf42 a csúcs ha játékélményrõl van szó.

www.czekoart.hu

kifli
csak melyikbe van benne a winter crash? mert az 1.5-be nincs benne