Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Probaltam ase-n , de egyszerûen nem tudom kicsikarni belõle, hogy talaljon cod4-es szervereket. Magárt a játékot sem tudom belõni rajta. Vajh, miért nem? Köszi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
<#wilting>#wilting> <#banplz>#banplz>
...::::::...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De ha jól tudom akkor ha felrakom az 1.5-õs patch-et akkor kéne hozzá 1.5 crack is. Na, olyat pedig nem találok sehol......😞
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Kéne egy kis segítség. Tört játékkal szeretnék multizni, de csak az 1.4-es crack van meg. A kérdésem: Van e 1.5-ös, és ha igen akkor hol találom, vagy 1.4-el is tudok e multizni és ha igen akkor melyik szerveren. Köszönöm elõre is.
Üdv
Pannonrobi
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
1. Kussoljál és élvezzed amit kaptál, ha faszparaszt vagy.
2. Tanulj meg értelmesen kommunikálni és jelezni a gondokat és akkor nincs gond, megszólalhatsz.
Remélem így érthetõbb.
Az minõségi, hogy csomó helyen tök mást írtak mint amit mondanak a játékban?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sok magyarítást próbáltam már, de egyik sem volt még ilyen bugos.
De elvileg jövõ szombaton jön a javított verzió.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha egy friss magyarítást töltesz le és hibát vagy hibákat észlelsz, akkor ezeket jelezni kell....a készítõk is olvasák a fórumokat.
Mindig készséggel válaszolnak...tapasztaltból tudom: a Frontlines magyarítás én is elsõ között telepítettem, voltak hibák és a készítõ Ibrik válaszában türelmesen leírta lépésenként mit kell tenni.
Ennyi, kultúrált párbeszéd....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Akár eredeti játékod van akár nem,elég pofátlan dolog tõled, hogy egy nyilvános fórumon lefikázod az egyik legsikeresebb játék magyarítását, amit ráadásul ingyen kaptál a segged alá.
A készítõk is emberek, családjuk, munkájuk van és a hobbibból azon dolgoznak, hogy neked minõségi szórakozást nyútsanak.
Várj türelemmel, gondolom minden hiba javítva lesz....
Ha még a játékod is warez akkor ülj le és kicsit gondolkodj el....
Üdv.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és nem tudom viszacsinálni hogy látszodjon minden!
Valaki valami ötlet? Köszi
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
fuck mmo's..i.,
Tehát akkor egy filmre sem mondhatom, hogy szar, mert nem tudok filmet csinálni?
Másrészrõl meg te is nekiállhatsz fordítani, ha nem tetszik. Vagy Baker-el beszélj.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Egyébként meg a készítõk szégyellhetnék magukat, hogy egy ilyen hibákkal teli magyarítást kiadtak.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azért köszönjük a magyarítást hozzá, nem lehetett egyszerû elkészíteni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94