Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak én érzem úgy, hogy nagyon sz*r lett?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
milyen szerveren nyomjátok és milyen modban?
élet a legjobb méreg
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.czekoart.hu
tegnap 2mp után a pb kivágott Suraki tdm-rõl azzal, hogy frissítsek PB-t (asszem<#szomoru1>#szomoru1>)
Pb frissitõ viszont egy idõ után lefagy. frissítés közben. többször leszedtem, mindegyik verzió ezt csinálta.
egyébként eredetim van.
Sleight of leg + GL + LS ??? <#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az SG klánnevet rátok bízom, nem is vagyok nagy klános, nem is vagyok régóta fórumtag, a játékeredményeimrõl meg inkább szót se. <#vigyor5>#vigyor5>
Úgyhogy ebben a témában nem az én szavam lesz a döntõ asszem. <#vigyor>#vigyor>
www.czekoart.hu
Running koma csinált még BF2ben SG-s össznépi fun klánt Horda néven, ami egész szépen kinõtte magát és nagyon jókat waroztunk velük.
Szerintem is jó ötlet, jobb TS-n egymást szídva játszani publicon😊
www.czekoart.hu
Mert úgy látom, van még néhány pálya a játék végéig...
Úgy látom még mindig sok ember nem tudja ezt.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Fatboyz4ever!
van egy kis problémám.feltettem az 1.5 patch-t lefutattam a PB -t és ha csatlakozok vmilyen szerverre arra hivatkozik h fristsem de már ezt megtettem párszor ill. vmelyiknél azt irja h szerver disconnect, idáig egy helyre tudtam csak csatlakozni és probáltam vagy 20szervert is.
MI lehet a probléma???
vki pls HELP.
köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Vote nem vicc tárgya.
Csuripi, fura módon én szoktam halni tõled! <#vigyor>#vigyor>
Valóban klánnév és nem is szeretnék visszaélni ezzel.Ezért is hoztam fel mint ötletet nehogy a végén bajba kerüljek emiatt.
Az SG-s klán ötlete tetszik.
És igen nagyon valószínû hogy ha elindúl a HSF akkor visszatérek oda.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Mikor kidobták akkor írtam be hogy csak vicc volt. /Bár a viccelõdõ üzenet végére odabiggyesztettünk vagy 5-6 smile-t, de úgy látom az értelmi színvonal a szerveren nem túl magas./
Hassel-nek igaza van, ameddig van Call Vote addig a kiskirályoké a szerver.
Tudom, hogy OFF de szerintem itt kaphatok leggyorsabban választ kérésemre:
Kisöcsémnek kellenne öregecske NVidia 7600 GT -hez egy megbízható stabil driver.
Tudná valaki javasolni vmelyiket? Nem hiszem, hogy a mindig a legfrissebb a legjobb, vagy igen?
Ja és honnan lehet a legfrissebb DirektX et leszedni?
Köszi srácok, OFF vége...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4