Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Megnéztem a magyarítást.
Csak én érzem úgy, hogy nagyon sz*r lett?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

HTS s3rg1nh00
Wiki csak ennyit mondott...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

EnZsolt
Sajnos nem tudok felmenni, mert dolgozom és ma hála az égnek suliba is megyek 😞 reménykedem, hogy valamelyik másik admin is felmegy, amíg én itt élvezem az életet. LackoMester neked tudom ajánlani a szervert, ami az aláírásomban van. HC mod jó lesz, meglásd 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Ha van 1 kis idöd feljöhetnél "takaritani" a szerverre<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

LackoMester
szevasztook,kérdésem volna milyen grafikus motor alatt fut a COD4?
milyen szerveren nyomjátok és milyen modban?

élet a legjobb méreg

EnZsolt
Olyan visszajelzést kaptam, hogy nem baj, ha SG betûket odabiggyesztyük a nevünk elé a játékban. Most már csak tényleg az a kérdés, hogy akarjuk-e kollektívan, vagy sem. Aki benne lenne, az legyen oly szives és jelezzen itten <#vigyor2>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

newszepiking
ok, köszi!<#worship>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Kovács legény
a lefagyás ellenére nekem frissitette

www.czekoart.hu

newszepiking
ja, és ha találkozunk, Szepi néven játszom. (mily meglepõ)<#buck>

newszepiking
az már megvolt, és ezzel le is van rendezve? onnan is frissíti magát?

Sadist
Vagy bekapcsolhatnátok a PB vote-ot. A gyakran odajáróknak több power pontot adtok, és el van intézve.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kovács legény
jaja mi is elég sokat szoptunk vele, nálam tízszer fagyott ki de aztán csak megcsinálta. Próbálj meg felmenni egy szerverre, valszeg jó lesz.

www.czekoart.hu

newszepiking
segítség!

tegnap 2mp után a pb kivágott Suraki tdm-rõl azzal, hogy frissítsek PB-t (asszem<#szomoru1>)
Pb frissitõ viszont egy idõ után lefagy. frissítés közben. többször leszedtem, mindegyik verzió ezt csinálta.
egyébként eredetim van.

Dick Riddick
Ez melyik perk is?

Sleight of leg + GL + LS ??? <#guluszem1><#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Ezer köszönet a Vote Off-ért! <#eljen><#eljen><#eljen>

Az SG klánnevet rátok bízom, nem is vagyok nagy klános, nem is vagyok régóta fórumtag, a játékeredményeimrõl meg inkább szót se. <#vigyor5>
Úgyhogy ebben a témában nem az én szavam lesz a döntõ asszem. <#vigyor>

Kovács legény

www.czekoart.hu

EnZsolt
Megkérdeztem, legalábbis reménykedem, hogy jó helyen próbálkoztam 😊

Kovács legény
ha engedi az SG, akkor szponzorálja is és adjon szervert😊

www.czekoart.hu

Running
Mi is azé távolítottuk el anno az SG nevet, mert nem lehetett használni, azért egy kérdést megér egy admin felé.

EnZsolt
Nos, konzultáltam és a megoldás, már tegnap ki volt szedve a Call Vote, mikor már én is fenn voltam, csak nem vettük észre, mert senki nem akart szavazni 😊 Szóval ez a probléma letudva. Lehet játszani 😄

Kovács legény
SG mit szól hozzá?😊
Running koma csinált még BF2ben SG-s össznépi fun klánt Horda néven, ami egész szépen kinõtte magát és nagyon jókat waroztunk velük.
Szerintem is jó ötlet, jobb TS-n egymást szídva játszani publicon😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
/cl_maxpackets 60

www.czekoart.hu

EnZsolt
Kérdés viszont az, hogy ki gondolja még azt, hogy az SG_ jó ötlet? Ha van 4-5 ember, akkor szerintem használjuk. Szerintem 😊

EnZsolt
No itten vagyok, a tegnapi harcot megintcsak megköszönném végre normális játékot játszhattunk, igaz a Balu gyerekre már kezdett felmenni bennem a pumpa. A Call Vote-ot, megbeszéljük a többi adminnal, ha embereket veszítünk el miatta, akkor valószínûleg kikapcsoljuk. Azért hagytuk benn, hogy a pistikéket ti is ki tudjátok szavazni, tudtuk, hogy a visszájára is elsülhet. Mindenesetre szeretnénk, ha továbbra is ide járnátok, mert tényleg kezdett kialakulni egy jó közeg. Az SG-s klánnevet jó ötletnek tartom, így legalább tudjuk, hogy ki az akit anyázunk otthon magunkban 😄 Ma este felnézek, ha minden igaz, addig megpróbálom elintézni, hogy ne legyen Call Vote. A bannolásokat nem értettem, mert a másik admin nem bannolt senkit, a harmadikról meg nem hinnénk, hogy csinált volna ilyet, lévén hogy szelíd gyerek 😊 Admin jogokat, meg azért nem szeretnénk osztogatni, mert szeretnénk, ha a jelenlegi adminok kezén maradna a dolog. Szurop, a csirke nevezetû egyénhez nem tudok mit hozzászólni, mert nem voltam fenn, mikor játszott, az hogy az adminokat meg másképp lõtte azt azért nem hiszem, mert a nagyon szemfülesek tudhatják, hogy rajtam kívül ki admin még. Aki kitalálja és üziben elküldi a neveket, annak gratulálok 😊

Netrat
Értem. Na de akkor hogy lehet továbbjutni errõl a pályáról?
Mert úgy látom, van még néhány pálya a játék végéig...

Running
Akit kidobál a Suraki szerver maxpackets probléma miatt az pötyögje be a következõt a konzolba: cl_maxpackets 60
Úgy látom még mindig sok ember nem tudja ezt.

Sehogy, neki az a dolga, hogy felszaladjon a háztetõre és ott fejbe lõje magát......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dave00
majdnem😊hc+sleight of hand+steady aim+m4<#vigyor3>

Netrat
Sziasztok! Szépen eljutottam tegnaptól ma estig odáig, hogy el kéne kapni a tréningruhás gyennygócot, a Zakhajev fiát. De akármit csinálok neki, vagy meghal vagy mexökik. Voltaképpen én magasról leszarom, hogy mi lesz vele, de nem tudok továbbmenni, és ezért segítséget kérek: mi a trükkje annak a pályának? Hogy lehet elkapni az arcot élve?

Fujiryu
Hát én aki engedély nélkül használja a JCSR klánnevet a public szerverünkön azt egy kickkel szoktam jutalmazni...Aztán meg ha jön vissza és nagy a szája akkor jön a banán...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

BEAST
hc mod + double tap + SMG-k = skill? <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tommyg
derék

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dave00
gondoltam megosztok veletek egy screent<#eplus2><#violent>

http://prohardver.hu/tema/geforce_7600_gt_topic/friss.html.Itt talán tudnak segíteni.

Vagy a pb service nem fut rendesen, vagy a tûzfalad blokkolja vagy egy zsák más dolog!

Fatboyz4ever!

Hello!
van egy kis problémám.feltettem az 1.5 patch-t lefutattam a PB -t és ha csatlakozok vmilyen szerverre arra hivatkozik h fristsem de már ezt megtettem párszor ill. vmelyiknél azt irja h szerver disconnect, idáig egy helyre tudtam csak csatlakozni és probáltam vagy 20szervert is.
MI lehet a probléma???
vki pls HELP.
köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

red bull
vki nem tudja hogy lehet szerverre fps korlátot rakni? mondjuk 250-t (:

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Dick Riddick
Tisztázom gyorsan a HSZ-emet, a szavazást nem én indítottam.
Vote nem vicc tárgya.

Csuripi, fura módon én szoktam halni tõled! <#vigyor>

HUNMemphis
Természetesen HSF-s vagyok.Olyan értelemben hogy csak oda jártam amíg le nem állt.Onnan ismerem Hasselt,Koccyt,Csuripit,Sz3kit,és még sok embert.Téged is láttalak ott.
Valóban klánnév és nem is szeretnék visszaélni ezzel.Ezért is hoztam fel mint ötletet nehogy a végén bajba kerüljek emiatt.
Az SG-s klán ötlete tetszik.
És igen nagyon valószínû hogy ha elindúl a HSF akkor visszatérek oda.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Na, felmegyek megint játszani, remélem nem lesz probléma.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Nem rád gondoltam Ricsárd.Veled csak annyi gondom van,h mindig lelõssz.

Dick Riddick
A szitkozódás is elég gyakori sajnos, ha így megy tovább nem lesz belõle favorit szerver. <#shakehead>

Dick Riddick
Nem a szavazást nyomta a gyerek viccbõl, lecsíterezték, és utána ugrattuk Koccy-t hogy csíter.
Mikor kidobták akkor írtam be hogy csak vicc volt. /Bár a viccelõdõ üzenet végére odabiggyesztettünk vagy 5-6 smile-t, de úgy látom az értelmi színvonal a szerveren nem túl magas./

Hassel-nek igaza van, ameddig van Call Vote addig a kiskirályoké a szerver.

saviola
Sziasztok az meg lehet oldani hogy a rang ne szálljon el ha újra teszem a cod-ot?

Sziasztok,

Tudom, hogy OFF de szerintem itt kaphatok leggyorsabban választ kérésemre:

Kisöcsémnek kellenne öregecske NVidia 7600 GT -hez egy megbízható stabil driver.
Tudná valaki javasolni vmelyiket? Nem hiszem, hogy a mindig a legfrissebb a legjobb, vagy igen?
Ja és honnan lehet a legfrissebb DirektX et leszedni?

Köszi srácok, OFF vége...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Törölt felhasználó
Szerintem nem HSF-s.
Találjunk ki egy olyat, hogy SG klán. Csak egy klánnév, odaírjuk, és ha egyszerre többen fennvagyunk, akkor már nem csítereznek le minket egyénenként, max ránkfogják hogy csíterklán. Hülye ötlet?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Én mikor nálam jobbak vannak fenn, igaz hogy tiszta ideg vagyok, de humorizálva mondom hogy csaló, mert megeshet hogy léteznek még tõlem is jobb játékosok<#bee1>. Egyedül a Csirke nevû játékos volt aki nagyon felhúzott, õ mindig követett a falon keresztül, még ha csak egy helyen guggoltam is és õ jött felém. Õt nem baszták ki az adminok, szerintem az úgy volt, hogy az ellenfelek nevét is látta falon keresztül, és az adminokat nem úgy lõte le, mindenki mást meg "normálisan" nem titkolva hogy wh-s. Na ott volt ám nagy felháborodás.

Hassel606
Azért ezzel vigyázz, hiszen ez egy klánnév. A szerver elindult már, csak a játék hiányzik róla. 😊

Aki odajárt az tudja feltüntetés nélkül is, h ki kicsoda.De nem rossz ötlet.