Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Egy kimaradt. És van egy amit a nagy testvér lát.

SötétBarom
Nem HC mód legnagyobb rákfenéje, hogy nem lehet fejest lõni gyengébb fegyverekkel.. Direkt teszteltem már többször, mikor ráosontam valami kemper kecire.. Kisgéppityuktól, pisztolyoktól közvetlen közelrõl leadott fejlõvés nem halálos. Ez szerintem hiba. A PAMos csupaszítás meg fõleg nem jön be..

Vannak hülye perkek, de azér mindent kiszedni erõs.. Mondjuk ami a halálom, az a last stand - juggernaut együtt.. Volt valami csóka, 3x kellett lelõnöm sniperral (többször is megtörtént).. Elsõre nem halt meg, másodikra elfeküdt, de akkor még puffogtatott 1000el, a harmadik csapta csak le..

A HC viszont azért gáz, mert sok perk sokkal durvább elõnyt ad, mint normalban.. PL egy double tapes RPD-vel vagy SAW-val egy egérhúzással rommá lehet lõni 4-5 embert.. A desert eagle meg a kispisztolyok is túl erõsek (fõleg az irreális pontosság miatt), 40-50m-rõl ki lehet osztani akárkit a legpöcsebb stukival.. A hangtompítõ range csökkenése elveszti az értelmét..

Normálban meg pl a Claymore hatástalan teljsen (szvsz)..

Mind1, beszélek össze vissza.. Lényeg a lényeg, a kettõ ötvözete lenne az igazán frankó.. Mondjuk robbanóanyagok HC stílusban sebezzenek, testre maradhat a normal sebzés, viszont nyaktól fölfelé legyen szintén HC szintû :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Na ezt a Pam modot kipróbálom majd thx az infókat<#worship>Én HC-t részesitem elönyben,több benne az izgalom nekem(idegen szerver,pár frag után jön a vote hogy maradok-e vagy kidobnak,pörög a számláló...izgalmas na<#hehe>)bár az tény hogy sok esetben vicc a sebzés és találat rendszer(60mröl M9el tiszta fejlövés)Nem is tudom van-e pontosabb fegyver a játékban a pisztolyoktól...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Kovács legény
a lényeg hogy online fps-nél több valóság van, az amit te látsz, az amit az ellen lát és az amit a szerver. És ez a három mint a párhuzamos világok, hasonlóak de nem ugyanazok😊

www.czekoart.hu

EnZsolt
Nem látom, hogy valahol azt írtam volna, hogy 2 sörét ugyanoda repül 2 lövés közül, de fõ, hogy nem kötekedtél. És mégegyszer leírom a gyengébbek kedvéért megtörtént eset volt, tehát nem elképzeltem, hogy le kell adnom 3-4 lövést. Viszont azt hiszem ezt már letárgyaltam Klegénnyel, úgyhogy a többi "nem kötekedés" író kíméljen meg, pláne, ha elõtte nem értelmezi azt amit írtam. Én nem haragszom rád, csak ez nem jött be.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Morfi
Én sem kötekedés ként mondom: Fogj egy sörétest és állj egy fallal szembe. Lõj bele 2szer és szóljál ha a két lövés sörétje ugyan oda repül 😄 Amúgy meg ha 4 lövést szeretnél sima szerveren sörétesbõl valakibe beleadni, tuti hogy a 2. vagy rosszabb esetben a 3. után már te leszel a halott 😊 Nálunk is sokan mondják hogy 4 sniper lövéstõl nem hal meg. És rögtön hozzáteszi hogy a HC mennyivel jobb. Mondtam is neki akkor tanuljon meg lõni, mert itt van mikor 2 talált lövés kell, nem úgy mint HC-ben hogy lábujjon lövi és belehal. Még mielött letorkolnátok én a HC-t is szeretem, és tényleg hogy csak fun szinten megy az, de tetszik hogy 1-2 golyó és megfekszik az ember <#buck>

Running
Még szerencse h nem bf2-tél, na ott agygörcsöt kaptál volna. Na ott ha nem adta be fejre, akkor tényleg volt olyan, h testre egy komplett tár kellett az ellenfélbe az AK-ból. Rég szép idõk istenem...<#hehe>

Dick Riddick
Véleményem szerint nem lehet éles határvonalat húzni a HC és a nem HC játékmódok között. Hogy a HC csak FunGame-re lenne alkalmas? Hát én nem így látom. Nekem alapból nem tetszett például a normál játék sebzésrendszere. Ezért is tértem át a HC-ra. Az egy lövés egy ember pedig badarság! Az a baj hogy ezt terjesztik mindenhol, pedig az esetek nagy többségében nem így van! A 2-3 lövés az általános! Normál játékban az esetek 70%-ban simán el tudtam futni, hiába kaptam be 2-3 golyót. Csak mikor én találtam el párszor és meglépett, akkor lett tele a t*köm vele. Ügyetlen vagyok, elb*sztam, az én hibám. De ha meglövöm, pláne nem is egyszer, nekem az már ne futkározzon. Az sem tetszik nekem, hogy úgy kezelik a HC-s embereket, mint valami amatõröket. Kissé lekezelõen /akinek nem inge, ne vegye magára/. Tudom hogy a warok és a versenyek nem HC-sek, de akkor is egy komolyabb játéknak tartom a HardCore-t. Egy olyan játékélményt nyújt, amit sima játékban nem találtam meg. Az az érzés hogy a következõ lövés halálos lehet, hogy ne csak szaladgáljak ész nélkül, inkább egy lövés mint egy tár, nekem ez kell. És nem vagyok ezzel egyedül! A végére csak annyit, hogy a HC szerverek kempertanyaként vannak elkönyvelve. Na ezzel pedig végképp nem értek egyet. Nincs több sátorozó mint a normál játékokban. Ha van pedig könnyen pontot lehet tenni a karrierje végére.

Ez most kissé hosszúra nyúlt, még egyszer, nem sértésnek írtam, de ez az én véleményem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

EnZsolt
😮 na ilyet sem szabtam még. Azért tartom magam ahhoz, hogy shotinál nem csak 2 sörét karcolta, talán 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kovács legény
nekem is jelzi, de közben rohadtul nem, killcamen visszanéztem jópár ilyet és jó ha 2skulo karcolta,míg nállam villogot a találtajelzõ mint az istennyila.

www.czekoart.hu

EnZsolt
Én is gondolnék arra, ha nem jelezte volna, hogy talált 😊 Pinget meg nekem is jó volna lejjebb tolni, mert kezd elõjönni mostanában 😞

Kovács legény
az elehet lag miatt is, nekem elég fos a pingem egy ideje és folyamatos az hogy fél centirõl lövök valalakit és nemtörténik semmi.
Online játéknál ez alap😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
jójaz hogy ha nincs nade, aghugykövet kapok sokszor amikor egy picsányi mapon 300gránát repked a levegõben folyamatosan

www.czekoart.hu

EnZsolt
Nem kötekedésképp de megtörtént eset, shipment pálya, elõttem rohant a gyerek. Célozni is tudok, bár itt nem kellett nagyon, mégsem sikerült.

Running
Perk: csak dupla tár és stopping power,
nincs clay, c4, uav, heli, airstrike, p90, gránátvetõ

kb ennyi😊 TDM-en az se baj ha nincs semmiféle gránát, habár a sok csipa miatt néha nagyon hiányzik.

AntiHero
mutatja mennyi ellenfél él + kör elején kiválaszthatod a fegyódat, + félidõ van, + sok szar perk kivan belõle szedve, + + + + + +

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pam modot még nem próbáltam,miben más mint a többi?

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

AntiHero
Flash és kés😊 Több nem is kell😄

AntiHero
"mivel tényleg nem azért kell szitkozódnom, hogy csak a 4. shoti lövésre fekszik meg az ellen,"

Nem kötekedés kép, de 1 lövéstõl megfekszik. (csak tudni kell lõni)

davidka003
1. Magyarítás nélkül is élvezem a játékot, mert angolt tanulok. Öcsémnek jött volna jól ez.
2. Értelmesen jeleztem. Senki nem halt volna bele, ha pár hét múlva jelenik meg. Én nem basztattam a készítõt, hogy adja ki hamarabb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kovács legény
csak flash legyen mindenkinél 3 és fejen kell bszni a másikat vele<#idiota>

www.czekoart.hu

bigapó
inkább hozzátok😊

The Matrix has you...

bigapó
ott a pont😊 kicsit módosítva tökéletes játékmód, nincs egész táras lövés utáni futkosás...lol
a vicc benne ha valaki last stand-el, na ak után megnézném melyik csinálja meg...

The Matrix has you...

EnZsolt
Igazából egyik játékmód sem az igazi, de számomra akkor is a hc, nyújt jobb élvezetet, mivel tényleg nem azért kell szitkozódnom, hogy csak a 4. shoti lövésre fekszik meg az ellen, mert juggernaut perk van beállítva nála, azt inkább viccnek gondolom. De felesleges is ezen vitatkozni, különbözõ az ízlésünk és ez így van jól. Aki normált akar menjen a Surakira, aki HC-t jöjjön hozzánk 😊

Running
Egyetértek, nem lenne rossz TDM és SD módban is lenne ilyen. A jelenlegi SD-t át kéne lõni, meg akkor amit most buzergáltok TDM-re. Szerintem.

Running
Hát ja, elcsábított az erõ sötét oldala.

Pro szervereken is olyan mintha hc mod futna, úgy osztják a halált. Pontosan kell lõni és ennyi. Csak ugye ehhez rengeteg gyakorlás kell, amire legtöbb embernek vagy nincs ideje, vagy nincs türelme.

Zomil
sztem is ki kell venni mindent csak kés legyen és hudefasza lesz a hc....

anyám😄

hc fun-nak van, bármilyen fontosabb meccsre, kupára hülyeség, mert egyszerüen semmi értelme annak, h desertel mindenki le tudok irtani a pálya másik végéröl 1 lövéssel, láma perkek nélkül...
rpc-n ezzel szoktam néha szorakozni h desertel probálom minél meszebbi embereket lelöni.
amig ez igy van a hc egyszerü fun, és rohattul nem a skill számit benne, hanem h ki tudja gyorsabban odarántani a fegyvert, ez max jó reflex de még nem skill

Jean, gondolom dignitas-ról jött az 5let 😊
bár én egy komoly sd-nek jobban örülnék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Nem szimulátorral játszunk😊 HC szerintem az hogy aki hamarabb észreveszi a másikat az nyer. Sokáig HC-tam én is szval tudom mirõl beszélek. Én is istenítettem a HC-t mien jó hogy nem kell bele milió golyó, hogy meghaljon valaki.

Aztán klántag lettem és bekellet látnom a sima mód sokkal, de sokkal jobb.

Hülyeség rengetegszer van hc-ben hogy rámlõnek de túlélem sebesülten...
Meg legalább ha valakin m249-el löknek egyet😊 az hiába profin lõ esélye nincs visszalõni,míg ugyanez sima módban úgy néz ki lövöd a parasztot m249 és mire betalál 4-5 golyó (ami életben már gyakorlatilag szanaszétroncsolna golyóálló ide vagy oda) addigra rádfordul és ha ügyes fejbemakkol,vagy fedezékberohan...Hát nekem ne rohangáljon akit gépágyuval megsoroznak,vagy r700-al mellbelõnek..😊 Hc-ból a géppityukat kikell tiltani és ksz a jógame ennyi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Warozni is mostanában hc-ban próbálunk mérföldekkel értelmesebb sok klán amint megkérdezzük hogy hc nemetmond de van értelmesebb is belemennek,és nincs lowperk,meg géppisztollyal rohangálás..Normális war normális fegyverekkel és sokkal reálisabb sérüléssel..

Nem a hc az tökéletes csak lekell belõle tiltani az összes géppisztolyt,a claymore-t,a perkek 70%-át,szóval a lényeg hogy marad pár géppuska (ak,m16,m4,stb) meg mondjuk 2-3 perk és máris tökéletes....
A simajtékmód egy vicc,1 méterrõl végighúzod az ellenen az Ak-t és simán odatud ohanni hozzád ha elég közelvan és megkésel....Ez egy vicc😊
A hc móddal az egyetle gond az hogy az összes low aki azthiszi magáról húdetud géppisztollyal rohangál,félpályáról ossza vele az 1lövéses makkokat,berakja a deadly silence-t és a double tapot...így nem nehéz..😊

LackoMester
HC- mód surolják az árnyékodat-halott vagy LOL

élet a legjobb méreg

LackoMester
egyetértek

élet a legjobb méreg

jaja

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ffa? az e-suba szerója is ojan és elég bivaly 😊
meg mondjuk kb 4 pálya ami értelmes azok kellenének rá :
backlot, strike, crash, crossfire, (esetleg vacant)
amúgy teccik végre lenne egy jókis szeró ami vérpisti mentes 😊
Dick Riddick
Megpecsételte a HC sorsát hogy a versenyek normál módban folynak.

Semmi pénzért nem játszanék mást, ez a mód nekem készült. <#eljen>

AntiHero
😄 Hc csak FUN-nak jó.

Dick Riddick
Az jó csak igazán!

Mint a narkó, egyszer szippantasz egy kicsit belõle, és annyi! <#nyes>

Running
Rólam kaphatja majd a nevét?<#hehe>

AntiHero
HC az nem jó.

Dick Riddick
Kár hogy nem HC lesz, azért csak hajrá!

Atom <#wink>

AntiHero
NA ez nagyon jó lenne. Csak aztán legyen mindig hely beférnem😛

Nemtom, de en feltettem az 1.5-ot is mer mindeki azzal jatszik a neten...az 1.4-es is kell hogy fel tudd rakni az 1.5-ost, aztan <#violent>

mNzJean
Most tervezzük egy új server indítását , tdm lenne 18 fõs, PAM-modban , lámaperkek kivéve, gránátok kivéve.Szeretnénk a hazai élvonalbali játékosoknak egy szervert biztosítani ahol tényleg csak a skill számít.
Az ötlet nem a sajátunk külföldön már megvalósították ,non-stop tele a server és hát nagyon "pro" játékosok játszanak ott, aki fejlõdni szeretne annak ideális lenne.Ezt szeretnénk a hazai csapatoknak is biztosítani.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

AntiHero
single részhez te maki😊

mNzJean
Hali ,mi ezeken a szervereken játszunk , délután és esténként tele szokott lenni.
193.224.143.17:28960 TDM
193.224.143.17:28962 SD

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
De mihez kell a crack?

PannonRobi
AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHA! Köszi

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

A patcheket még crackelés elött, célszerü feltenni 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu