Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak hülye perkek, de azér mindent kiszedni erõs.. Mondjuk ami a halálom, az a last stand - juggernaut együtt.. Volt valami csóka, 3x kellett lelõnöm sniperral (többször is megtörtént).. Elsõre nem halt meg, másodikra elfeküdt, de akkor még puffogtatott 1000el, a harmadik csapta csak le..
A HC viszont azért gáz, mert sok perk sokkal durvább elõnyt ad, mint normalban.. PL egy double tapes RPD-vel vagy SAW-val egy egérhúzással rommá lehet lõni 4-5 embert.. A desert eagle meg a kispisztolyok is túl erõsek (fõleg az irreális pontosság miatt), 40-50m-rõl ki lehet osztani akárkit a legpöcsebb stukival.. A hangtompítõ range csökkenése elveszti az értelmét..
Normálban meg pl a Claymore hatástalan teljsen (szvsz)..
Mind1, beszélek össze vissza.. Lényeg a lényeg, a kettõ ötvözete lenne az igazán frankó.. Mondjuk robbanóanyagok HC stílusban sebezzenek, testre maradhat a normal sebzés, viszont nyaktól fölfelé legyen szintén HC szintû :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
www.czekoart.hu
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ez most kissé hosszúra nyúlt, még egyszer, nem sértésnek írtam, de ez az én véleményem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
www.czekoart.hu
Online játéknál ez alap😊
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
nincs clay, c4, uav, heli, airstrike, p90, gránátvetõ
kb ennyi😊 TDM-en az se baj ha nincs semmiféle gránát, habár a sok csipa miatt néha nagyon hiányzik.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Nem kötekedés kép, de 1 lövéstõl megfekszik. (csak tudni kell lõni)
2. Értelmesen jeleztem. Senki nem halt volna bele, ha pár hét múlva jelenik meg. Én nem basztattam a készítõt, hogy adja ki hamarabb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
www.czekoart.hu
a vicc benne ha valaki last stand-el, na ak után megnézném melyik csinálja meg...
The Matrix has you...
Pro szervereken is olyan mintha hc mod futna, úgy osztják a halált. Pontosan kell lõni és ennyi. Csak ugye ehhez rengeteg gyakorlás kell, amire legtöbb embernek vagy nincs ideje, vagy nincs türelme.
anyám😄
hc fun-nak van, bármilyen fontosabb meccsre, kupára hülyeség, mert egyszerüen semmi értelme annak, h desertel mindenki le tudok irtani a pálya másik végéröl 1 lövéssel, láma perkek nélkül...
rpc-n ezzel szoktam néha szorakozni h desertel probálom minél meszebbi embereket lelöni.
amig ez igy van a hc egyszerü fun, és rohattul nem a skill számit benne, hanem h ki tudja gyorsabban odarántani a fegyvert, ez max jó reflex de még nem skill
Jean, gondolom dignitas-ról jött az 5let 😊
bár én egy komoly sd-nek jobban örülnék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aztán klántag lettem és bekellet látnom a sima mód sokkal, de sokkal jobb.
Meg legalább ha valakin m249-el löknek egyet😊 az hiába profin lõ esélye nincs visszalõni,míg ugyanez sima módban úgy néz ki lövöd a parasztot m249 és mire betalál 4-5 golyó (ami életben már gyakorlatilag szanaszétroncsolna golyóálló ide vagy oda) addigra rádfordul és ha ügyes fejbemakkol,vagy fedezékberohan...Hát nekem ne rohangáljon akit gépágyuval megsoroznak,vagy r700-al mellbelõnek..😊 Hc-ból a géppityukat kikell tiltani és ksz a jógame ennyi...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A simajtékmód egy vicc,1 méterrõl végighúzod az ellenen az Ak-t és simán odatud ohanni hozzád ha elég közelvan és megkésel....Ez egy vicc😊
A hc móddal az egyetle gond az hogy az összes low aki azthiszi magáról húdetud géppisztollyal rohangál,félpályáról ossza vele az 1lövéses makkokat,berakja a deadly silence-t és a double tapot...így nem nehéz..😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
meg mondjuk kb 4 pálya ami értelmes azok kellenének rá :
backlot, strike, crash, crossfire, (esetleg vacant)
amúgy teccik végre lenne egy jókis szeró ami vérpisti mentes 😊
Semmi pénzért nem játszanék mást, ez a mód nekem készült. <#eljen>#eljen>
Mint a narkó, egyszer szippantasz egy kicsit belõle, és annyi! <#nyes>#nyes>
Az ötlet nem a sajátunk külföldön már megvalósították ,non-stop tele a server és hát nagyon "pro" játékosok játszanak ott, aki fejlõdni szeretne annak ideális lenne.Ezt szeretnénk a hazai csapatoknak is biztosítani.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
193.224.143.17:28960 TDM
193.224.143.17:28962 SD
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu