Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Zoom nincs, viszont szemedhez emelheted a fegyvert a jobb egérgombbal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

KPzást még anno azért kezdtem/kezdtük el hogy a nap végén valamivel levezessük a feszültséget,meg persze jókat ökörködtünk.Hülyeség orrba-szájba eröltetni,EVOsok meg a multkori kickelésük miatt a bögyömben vannak,rajta is vannak a szupertitkos halállistámon<#eplus2>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

LPKENJI
|.E.S.>Kenji PunkBuster kicked player '|E.S.>Kenji'...RESTRICTION: Corrupted File/Memory <81329>

Ezt írja ki. Mi lehet a baj? de nem mindegy szerveren csinálja ezt, de elég sokon, és elég idegesítõ... Légyszi segítsetek-

Én egyébként bírom bogboyt, csak a múltkor biztos megjött neki a havija<#idiota> vagy nemtom.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HUNMemphis
Hát igen az E.V.O.-ok unszimpatikusak.De errõl csak és kizárólag maguk tehetnek.Ha legközelebb felmegyek akkor már nem lesz KP.Leszarom hogy ki mit akar fõleg ha egy E.V.O.-os akar KP-ni akkor pláne.
Kiröhögöm és leoltom hogy mit szerencsétlenkedik a Pisztolyával.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mNzJean
Délután felmentem , 2 csávó azzal fogad ,hogy õk most fejeseket adnak egymásnak ,úgyhogy vagy beszállok vagy húzok a redvába, erre mondom nekik besszállok skacok de úgy ,hogy én osztom a fejeseken nektek , erre õk ,"ne má mér vagy tahó ? " Na írtam nekik ,hogy vagy elhúznak maguktól vagy olyan bann-t teszek rájuk ,hogy 20 másik szerverre sem fognak utánna felmenni ,persze kammer duma volt de már kértek is bocsánatot és maguktól leléptek.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Nem sírt, elküldött bennünket a büdös francba.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Énis unom. Legközelebb nem megyünk bele a kp-ba és ennyi. A múltkor majd eldobtam az agyam, mikor EVO Bigboy a nyavajás kápézást erõltette, mikor már 9-en voltunk a szerveren. Jó pár nap után az volt az elsõ alkalom hogy négynél többen voltunk, örültem hogy végre lehet lõni nagyfegyóval, de amit ott sírt hogy kápézni kell.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HUNMemphis
Hassel!!!
Szia.
Mi a helyzet a HSF-el?
Ami az RPC-vel történik az katasztrófának hívom.Viszont nézzük optimistán az életet.Megtanultam KP-ni.Viszont hiányzik a társaság.Ez nem azt jelenti hogy veletek gond van csak tényleg kezd uncsi lennei a KP.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Na azé! <#ejnye1>

<#hehe>

Dick Riddick
Mindig nézem van e fent már valaki, de senki.
A húsz perces egymagamban lövöldözés meg unalmas.

Nem tudom miért ürült ki, kár érte, pedig jól indult. <#shakehead>

Dick Riddick
Tudom.

Ezért írtam.

Nem azt írtam hogy nincs ilyen szerver, csak azt hogy kevés.
Persze ezekbõl a számokból lejönnek az ideiglenes, az elhagyatott, a csak war, a passwordos és a nagy pingû szerverek.

Folyamatosan keresgélek én is, vannak a favoritban párak, remélem lesznek is még.

A modolt szerver nekem nem probléma, nem igazán érdekel sem a rang sem a fegyverek festése.

Akkor megpróbálok felmenni

csuszi
pont írtam nekik szép magyar ízes nyelven hogy abba lehet hagyni. erre ellenem is tolták... okosak😊 mehettek gémelni😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Passz nem tudom, az 1 szavazást megúsztam 2-2-vel, de aztán repûltem

csuszi
már tiszta a terep...nyomoronc banda. engem is ki akaRTAk hát ezt beszopták.

BEAST
johettel volna fel perccel hamarabb is :p, lattam pont beleptel amikor kiraktak 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Látom, szép volt.

csuszi
bob marley nem hinném az rendes gyerek. max ha 3-an vannak benn 2 szavazat elég. másik kettõ repült.

BEAST
rofl ... ezek valami iszonyat bena emberek, felmentem 3x 4x inditottak szavazast de valamelyik gondolom elfelejtett szavazni, bent maradtam megoltem parszor oket :o ... vegul sikerult nekik :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
mindenkit kibaszkodtak. hát én is õket...

Tudom,láttam, a keresõbe, h csatlakoztál, majd te is röpültél.
Fasza gyerekek.

csuszi
kik tolják? megyek megnézem...

Szega87
vedd meg steamen vagy rendeld meg valahonnan

HUNMemphis
Azért az durva hogy ennyire eltüntek az emberek az RPC-rõl.Én nem is értem mi a fene van?Valóban a KP már unalmassá vált.Jó barátom mondta próbáljam ki görgetéssel.Mondom neki felesd is el nem fogok lesûllyedni a színtem alá és valami eltorzúlt kocka emberré válni.
Azt sajnálom hogy ennyien hanyagolják az RPC-t és fel sem tudom fogni mi az oka annak, hogy sokan kerülik a servert.
HSF-rõl van valami hírecske?Kicsit kezd elszomorítani mikor RPC-re megyek és nagy a csönd.Jó lenne tombolni HC-be.<#szomoru1>

SötétBarom
Ez a server key-checkes lesz? :c

Má lenne eredetim, ha láttam volna bármilyen helyi üzletben, de nem :x

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BEAST
hmm, akkor felnezek enis xD

Engem is szó nélkül kirúgtak az elõbb, 1 havi bannt nyernének tõlem legalább.

Battlelog: Purga5

Ha van a közelbe Surakis admin, rendet tehetne, bemegy álnéven,és már röpül is.

cpt hori
IV andrew king
bob marley
Mivel nem tudok vissza menni, ezért itt szólok hozzátok.
Köszönöm az ok nélküli surakis vote kick-et.
Megmutattátok mekkora gyökerek vagytok.

Dick Riddick
Ez legyen a követendõ példa szervereknek.

Ámen! <#worship><#nyes>

Evil
"A Sabotage, a HQ és a Dominition nagyon szimpatikus, viszont kevés a jó szerver, néhol a társaság, néhol a beállítások hagynak kívánnivalót maguk után."

Enyi servert talált jelenleg nekem a játék keresõje és te nemtalálsz egy jót? 😄D
12471 Headquarters
11705 Domination
10472 Sabotage

"A heli és a légitámadás is szinte mindenhol bent van hagyva."

A helit és az Airstrikeot nemlehet kiszedni pubon csak modolt serverel akor pedig külön számolja az adott servere a pontokat rangokat.

csuszi
jajj az rövid ó😊 haver közben dumált ts en😄
túlozhatsz

Boron Power
Ja, a leírtak alapján szeretem elsõsorban az SD-t.

De ez a JCSR pam tdm jó lehet, remélem mire hazaérek mûködni fog. 😄

KL

csuszi
na most akko mi a fasz a hiba?😊 max átküldöm az én cfg met és akko jó lesz. amúgy manuálisan kell betölteni a serveren a rules file-t. exec paranccsal.
sadist:
azért nyugodtan túlózhatsz, hogy a beírások alapján levágom hogy nem pro aki az ugrást elítéli, meg gáz aki nyomja, és akkor már jöjjek lottóval is. nice😊

Dick Riddick
Mióta kijött a CoD4, én szinte csak SD-ztem.
TDM csak nagyon jó, vagy nagyon-nagyon ellenszenves társasággal játszható.
A Sabotage, a HQ és a Dominition nagyon szimpatikus, viszont kevés a jó szerver, néhol a társaság, néhol a beállítások hagynak kívánnivalót maguk után.

Keményen gyilkolja a játékélményt, hogy a legtöbb ilyen szerveren TDM szinten van a spawnidõ. A taktikai részt el is lehet felejteni.

A heli és a légitámadás is szinte mindenhol bent van hagyva.

A kis pályákon 20-30 emberes szerverekrõl pedig nem is beszélek. <#shakehead>

Én speciel hc hq-t vagy sab-ot játszom, nem szeretem sem az sd-t sem a tdm-et <#idiota>

És a túlzásba vitt ugrálást sem szeretem, nem azért mert nehezebb ilyenkor lelõni az ugribugrit (hc-ben pont hogy könnyebb lõni õket!) hanem azért mert hülyén néz ki és irritál a látványa, egyszerûen nem odavalónak érzem, elrontja a fílinget.

Dick Riddick
Nem neked írtam, inkább melletted.

A véleményünk nagyon hasonló. <#worship>

Running
Nem vitatkozunk mi, csak pörgetjük a topicot, hogy akik este jönnek majd jól meglepõdjenek mennyi új hsz keletkezett. <#vigyor>

Egyébként a játék elején nekem a Sab és HQ tetszett a legjobban, a TDM-et kifejezetten gyûlöltem, az SD se volt túl annyira élvezetes a bf2 rendszere miatt.

Aztán ahogy telt az idõ, egyre inkább megkedveltem az SD-t és a TDM-et is, most már mást nem is játszok, mert idegesít. A Sab és HQ össze vissza spawnolgatásai kifejezetten idegesítenek. TDM-ben ugye csak körbekergetés van, ha faca a csapat. 😛

Boron Power
Pontosítok: Clanbase EU ladder 5v5 elsõ 10 helyén állók prok.

Boron Power
Mondjuk ha a Clanbase elsõ 10 helyén álló klánok játékosai prok, akkor itt senki sem az, ezen felesleges vitatkozni. 😊

Inkább az megközelítés érdekes, hogy valaki warozni szokott sd-n, vagy publicolni tdm-en.

Pl. tipikus public tdm-es igénynek érzem, hogy ne ugrálj, had lõjjelek pofán nyugodtan, miközben a tájban is gyönyörködök(és alap, hogy claymore-al vagyok körbevéve)

Azt általánosságban ki merem jelenteni, hogy aki sd-zni szokott, az a csak tdm-eseket nagy valószínûséggel elkeni(pro vagy nem pro tök mindegy).

KL

BEAST
<#hehe>

Running
Vazze nem vagy te egy kicsit homofób?

Running
Igaz, pl prolámák, lámaprok, korpamál, kámálorp, stb...<#idiota>

BEAST
Azt nem :C ... de remelem a gef4emen elindul a jatek <#idiota> ... Amugy tudtad hogy aki zumolni akar az meleg? 😄

Running
Óh nem huzogatok én semmit, ez egy publik fórum, mindenki azt ír amit akar, a házigazda és a moderátorok dolga intézkedni, ha nem odaillõt kérdeznek, írnak, a többiek max sírhatnak rajta.
Errõl jut eszembe, nem tudja valaki hogyan kõ zúmóni?<#hehe>

Dick Riddick
Arról nem is beszélve hogy nem csak amatõr /rosszabb esetben láma/ és pro létezik, igen sokan vannak a két állapot között.

Dick Riddick
És mivel a fórum neve még nem CoD4 PRO fórum, és az esetek jelentõs többségében nem baromság amit írunk, elég erõs ilyen éles határvonalat húzni. <#ejnye1>

Boron Power
Nincs véletlenül az ftp-n egy másik cfg az alap szerver configon felül?
Cod2-ben anno mi még pam.cfg-t is gyártottunk, amit az alap configból indítottunk.

Ha van ilyen, és abban más van, akkor felülírja az eredetit, mivel késõbb indul.

Nézd meg van-e Ftp-n bármilyen cfg file, ami ugyanezt szabályozza.

Sajna cod4-ben még nem volt szeróm, nem tudom, hogy itt is ugyanolyan-e a file szerkezet, mint cod2-ben. Csuszi lehet vágja, nekik már van pamos szerójuk.

KL