Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Ezt írja ki. Mi lehet a baj? de nem mindegy szerveren csinálja ezt, de elég sokon, és elég idegesítõ... Légyszi segítsetek-
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Kiröhögöm és leoltom hogy mit szerencsétlenkedik a Pisztolyával.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Szia.
Mi a helyzet a HSF-el?
Ami az RPC-vel történik az katasztrófának hívom.Viszont nézzük optimistán az életet.Megtanultam KP-ni.Viszont hiányzik a társaság.Ez nem azt jelenti hogy veletek gond van csak tényleg kezd uncsi lennei a KP.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A húsz perces egymagamban lövöldözés meg unalmas.
Nem tudom miért ürült ki, kár érte, pedig jól indult. <#shakehead>#shakehead>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ezért írtam.
Nem azt írtam hogy nincs ilyen szerver, csak azt hogy kevés.
Persze ezekbõl a számokból lejönnek az ideiglenes, az elhagyatott, a csak war, a passwordos és a nagy pingû szerverek.
Folyamatosan keresgélek én is, vannak a favoritban párak, remélem lesznek is még.
A modolt szerver nekem nem probléma, nem igazán érdekel sem a rang sem a fegyverek festése.
MJ rulz Pink Team The Only One
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fasza gyerekek.
Azt sajnálom hogy ennyien hanyagolják az RPC-t és fel sem tudom fogni mi az oka annak, hogy sokan kerülik a servert.
HSF-rõl van valami hírecske?Kicsit kezd elszomorítani mikor RPC-re megyek és nagy a csönd.Jó lenne tombolni HC-be.<#szomoru1>#szomoru1>
Má lenne eredetim, ha láttam volna bármilyen helyi üzletben, de nem :x
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Battlelog: Purga5
IV andrew king
bob marley
Mivel nem tudok vissza menni, ezért itt szólok hozzátok.
Köszönöm az ok nélküli surakis vote kick-et.
Megmutattátok mekkora gyökerek vagytok.
Ámen! <#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Enyi servert talált jelenleg nekem a játék keresõje és te nemtalálsz egy jót? 😄D
12471 Headquarters
11705 Domination
10472 Sabotage
"A heli és a légitámadás is szinte mindenhol bent van hagyva."
A helit és az Airstrikeot nemlehet kiszedni pubon csak modolt serverel akor pedig külön számolja az adott servere a pontokat rangokat.
De ez a JCSR pam tdm jó lehet, remélem mire hazaérek mûködni fog. 😄
KL
sadist:
azért nyugodtan túlózhatsz, hogy a beírások alapján levágom hogy nem pro aki az ugrást elítéli, meg gáz aki nyomja, és akkor már jöjjek lottóval is. nice😊
TDM csak nagyon jó, vagy nagyon-nagyon ellenszenves társasággal játszható.
A Sabotage, a HQ és a Dominition nagyon szimpatikus, viszont kevés a jó szerver, néhol a társaság, néhol a beállítások hagynak kívánnivalót maguk után.
Keményen gyilkolja a játékélményt, hogy a legtöbb ilyen szerveren TDM szinten van a spawnidõ. A taktikai részt el is lehet felejteni.
A heli és a légitámadás is szinte mindenhol bent van hagyva.
A kis pályákon 20-30 emberes szerverekrõl pedig nem is beszélek. <#shakehead>#shakehead>
És a túlzásba vitt ugrálást sem szeretem, nem azért mert nehezebb ilyenkor lelõni az ugribugrit (hc-ben pont hogy könnyebb lõni õket!) hanem azért mert hülyén néz ki és irritál a látványa, egyszerûen nem odavalónak érzem, elrontja a fílinget.
A véleményünk nagyon hasonló. <#worship>#worship>
Egyébként a játék elején nekem a Sab és HQ tetszett a legjobban, a TDM-et kifejezetten gyûlöltem, az SD se volt túl annyira élvezetes a bf2 rendszere miatt.
Aztán ahogy telt az idõ, egyre inkább megkedveltem az SD-t és a TDM-et is, most már mást nem is játszok, mert idegesít. A Sab és HQ össze vissza spawnolgatásai kifejezetten idegesítenek. TDM-ben ugye csak körbekergetés van, ha faca a csapat. 😛
Inkább az megközelítés érdekes, hogy valaki warozni szokott sd-n, vagy publicolni tdm-en.
Pl. tipikus public tdm-es igénynek érzem, hogy ne ugrálj, had lõjjelek pofán nyugodtan, miközben a tájban is gyönyörködök(és alap, hogy claymore-al vagyok körbevéve)
Azt általánosságban ki merem jelenteni, hogy aki sd-zni szokott, az a csak tdm-eseket nagy valószínûséggel elkeni(pro vagy nem pro tök mindegy).
KL
Errõl jut eszembe, nem tudja valaki hogyan kõ zúmóni?<#hehe>#hehe>
Cod2-ben anno mi még pam.cfg-t is gyártottunk, amit az alap configból indítottunk.
Ha van ilyen, és abban más van, akkor felülírja az eredetit, mivel késõbb indul.
Nézd meg van-e Ftp-n bármilyen cfg file, ami ugyanezt szabályozza.
Sajna cod4-ben még nem volt szeróm, nem tudom, hogy itt is ugyanolyan-e a file szerkezet, mint cod2-ben. Csuszi lehet vágja, nekik már van pamos szerójuk.
KL