Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
-GTFO.
-Neked?
-ModáFoká.
-Gyûjtöttem egy Fák-Jorszelfre, de nem jött meg a zsé...
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gyerünk srácok, végre kezd elõjönni némi flém, amin lehet kuncogni. Régebben ezt napi rendszereséggel toltuk, nem igaz h most csak ennyi teli tõletek...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Én 3 szerveren szoktam játszani és ott senki nem szokott ugrálni.
Én max lehasalni szoktam.
Ha valakinek ez jön be akkor játsszon a CS 1.6-al.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The Matrix has you...
twista nagyon ügyes gyerek a 12-1 statjával csak a 15percböl 10-et egy szobában tölött...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A stáblista utáni "Epilógus"-ban, a végén a túszt maga elõtt tartó terroristát elõbb lábon kell lõni, hogy aztán ki lehessen iktatni - legalábbis én így oldottam meg a filmes "klisé" alapján. 😊))
A valóságban ilyen nincs - fõleg, ha a terrorista a túsz fejéhez tartja a fegyvere csövét...
Már csak a fájdalomtól vagy a sokktól is, akár véletlenül is lelõheti a túszt.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Suraki TDM
Azon nem filóztatok el az SD-t is átlõjjétek ilyenre és akkor lenne egy TDM, meg egy SD HIGH Skill szerver.
Suraki TDM
MJ rulz Pink Team The Only One
lehet jönni😄 csuszi papesz várja a killereket délelõtt😊
MJ rulz Pink Team The Only One
itt kell valamit állítani a class-okban vagy mindent kivesz magától a szerver?
The Matrix has you...
kivettem a gránátokat, 5specops, végtelen assault és 3-3 shoti/heavy és csipa 😊
lehet küldeni a piát😊
Sürgõs névnapozás esete forgott fenn! <#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
RPC IP:87.229.106.24:28967
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Éreztem én hogy Spy vagy. XD
Nah megyek benézek RPC-re<#eljen>#eljen>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //