Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon ott van de néha ez a legjobb megoldás (ugrálva õlni) XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dick Riddick
-Milyen szereléksínt használsz?
-GTFO.
-Neked?
-ModáFoká.
-Gyûjtöttem egy Fák-Jorszelfre, de nem jött meg a zsé...

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Ez jó!

<#nyes><#nyes><#nyes>

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Ott meg volt szint, arrol nem is beszelve hogy nem art egy normalis vitapartner is hozza <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadist
Prók körében menõ márka. Olyan, mint az Adidas.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Na, így

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

Running
Mi az a gtfo?

Running
Beast vs Fuji

Gyerünk srácok, végre kezd elõjönni némi flém, amin lehet kuncogni. Régebben ezt napi rendszereséggel toltuk, nem igaz h most csak ennyi teli tõletek...

Sadist

EnZsolt
Szerintem ennek most legyen itt vége, és ha úgy gondoljátok mégis akkor ott a privát üzenet.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

davidka003
Szerintem is hülye dolog az ugrálás.
Én 3 szerveren szoktam játszani és ott senki nem szokott ugrálni.
Én max lehasalni szoktam.
Ha valakinek ez jön be akkor játsszon a CS 1.6-al.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sadist
Ezért szokták a kisagyat vagy az agytörzset célozni, akkor biztosan nem fog rángatózni többé.

Fujiryu
Meg arról, hogy aki klánozik annak más a véleménye mint annak aki publikozik a játék dolgairól...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Amúgy meg gyertek a suraki pamos szerverre mert játszani szeretnék egy kicsit mielött elmegyek 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

BEAST
Pofaja a lonak van, esetleg neked... de ezt a stilust el lehet felejteni. Amugy meg hol volt tema a klanozas? Ha jol tudom arrol volt szo hogy mennyire hangulatrombolo az ugrabugra... latom eltevedtel.

Fujiryu
Mentorom nem kosó hanem kozsó 😊

Fujiryu
egyébként meg már a configból is kivettem mert én törõdök az emberek érzéseivel.Mentorom kosó is azt mondta helyesen tettem.ÍGY LEHETEK JOBB EMBER AKI A KÖZÖSSÉG JAVÁT SZOLGÁLJA <#idiota>

Fujiryu
Nem mondtam hogy klánoztál cod4ben sztem egy szóval se(ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kapsz egy csokit, de amúgy szép próbálkozás).Én arra próbáltam rávilágítani, hogy amíg nem klánoztál értelmes szinten addig fogd be a pofád ha klánozásról van szó...

HD JOHNNIE
kösziiii <#zavart1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
hát az uccsó pályát azt nem bánom de a strike-ot azt igen 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
mods/pam4f könyvtárban keresd )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bigapó
úgyis sz*rrá lõttünk, nem érdekes 😄DD

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
srácok! csináltam demo-t, de elfelejtettem stoppolni és nincs meg. na most ez azért van mert nem stoppoltam le vagy mert nem engedi csinálni a demo-t ezen a szerón? (lehet hülye kérdés volt de nem érdekel 😄 )

bigapó
érdekes, hogy sok külföldi szerón is ki van írva, hogy bunnyhoppers will be kicked....peace

The Matrix has you...

BEAST
Kerlek idezd azt a reszt ahol azt irtam hogy Codban klanozok ... meg hogy nincsenek szovegertesi problemaid. Amugy az a vietnam volt 2 is <#gonosz1>

mNzJean
Morci vagy? <#hehe> Szúszááá

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

BEAST
Meg mindig ezt a hulyeseget ismetelgeted hogy nem tudnak teged leloni ezert sirnak, szani ... vajon hanyszor kell meg leirni hogy felfogd <#unalmas>

Fujiryu
Most cod4ben is klánozol vagy még mindig az a klánozás hogy 10 éve Landorékkal Vietnámoztál....Esetleg a wowban sikerült valami klánban játszani amibõl sok cod4es tapasztalatot leszûrtél?

Zomil
könyörgöm, ha nics gránát akkor legalább ne kempeljünk már a szerveren...
twista nagyon ügyes gyerek a 12-1 statjával csak a 15percböl 10-et egy szobában tölött...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fujiryu
Na megszólalt a másik nagy BF2es mágus..Nem fogok veletek vitatkozni mert egyrészt kretének vagytok, másrészt úgyis a saját belterjes hülyeségeiteket terjesztitek állandóan-.- Egyébként meg én mindig is ugrálni fogok és csak röhögni rajtatok akik 10bõl 1szer tudtok lelõni és amiért ugrálok gyáva nyúlnak neveztek.Élvezzétek a játékotokat az ugrálás mentes szervereiteken, mert azon a szerveren amelyiken én játszom valseg sok ugrálós kretén lesz és azt nem élveznétek.Ergo annak érdekében hogy ebben a játékban is mint az életetekben elérjétek a nirvanat pls kerüljetek el messzire és tartsátok meg a belterjes kreténségeiteket magatoknak és a BF2 komjuniti topikba sírjatok, hogy megint lelõtt egy ugráló majom, mert ott úgyis mindenkinek ugyan az a véleménye, vagy nemmondja mert tudja hogy akkor a többség visszaszólna neki mert a hangadóknak más a véleménye...

mNzJean
Majd beteszem auto üzenetbe a többi szerverre ,hogy elkészült.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csak a hecc kedvéért én a tuszt loném lábon és mikor osszeesik a fálydalomtol akkor loném le a meglepett terroristát😄DD

Én csak simán fejbe lõttem <#vigyor5>

Running
Hát ja a valóságban a túsz meghal, a gonoszt meg lelövik.

ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hehhe, ilyen csak a filmekben van.
A stáblista utáni "Epilógus"-ban, a végén a túszt maga elõtt tartó terroristát elõbb lábon kell lõni, hogy aztán ki lehessen iktatni - legalábbis én így oldottam meg a filmes "klisé" alapján. 😊))

A valóságban ilyen nincs - fõleg, ha a terrorista a túsz fejéhez tartja a fegyvere csövét...
Már csak a fájdalomtól vagy a sokktól is, akár véletlenül is lelõheti a túszt.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Running
NOGL tök fölösleges bele, mivel pam úgysem engedi. Szal elég ennyi:
Suraki TDM- High Skilled Server >szerintem

Azon nem filóztatok el az SD-t is átlõjjétek ilyenre és akkor lenne egy TDM, meg egy SD HIGH Skill szerver.

csuszi
csak egy ötlet jean. a sima suraki nevébe lehet ki kellene írni valami ilyesmit:
Suraki TDM- High Skilled Serverünk: 193.224.143.17:28961. az hog ylinuxos a kutyát nem érdekli szrtm, és a reklám el kellene az új seronaK,)

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Suraki|JCSR&HEG High-Skill TDM No Frag/Flash |193.224.143.17:28961
lehet jönni😄 csuszi papesz várja a killereket délelõtt😊

MJ rulz Pink Team The Only One

semmit se kell állítani

bigapó
akkor Neked is köszönöm szépen😊

itt kell valamit állítani a class-okban vagy mindent kivesz magától a szerver?

The Matrix has you...

193.224.143.17:28961

bigapó
beírnád megint az IP-t, nem tudom ez melyik szeró. köszönöm szépen.

The Matrix has you...

Zomil
MEGY A SURAKISZERVER!!!

kivettem a gránátokat, 5specops, végtelen assault és 3-3 shoti/heavy és csipa 😊

lehet küldeni a piát😊

Dick Riddick
Bocs hogy csak úgy leléptem, jöttek értem, csak lelõttem a gépet.

Sürgõs névnapozás esete forgott fenn! <#pias><#nevetes1><#vigyor>

HD JOHNNIE
basszus mennék én szívesen az RPC-re csakhogy van ez a hülye ping ingadozásom emiatt 10mp-nél nem bírom tovább ott 😞 amúgy mennék 😞

Negyed óra múlva RPC-n vagyok. Jöhetnétek páran.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HUNMemphis
Naaah gyertek!Ricsárdal szórakozunk de 1v1 nem annyira izgis.Gyertek!!!!
RPC IP:87.229.106.24:28967

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
A szupertitkos halálistádat meg elküldöd a télapónak és innen tudja ki jó és ki nem.
Éreztem én hogy Spy vagy. XD
Nah megyek benézek RPC-re<#eljen>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //