Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Csákány!
Ez a server HC módos?Mert ha az akkor ellátogatnék szívesen.<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

szevasztok! van egy jó szeró ahol aktív a társkill, hogy élethübb legyen nincs rajta pb tehát nemnagyon dob ki és lehet szavazni csiterek ellen is és mindenkit nagyon szívesen várnék a szeróra jövõháttõl már16férõhelyes lesz mostz csak 10.Nemrég indult a szeró de jövõhéttöl nagy forgalom várható ugyhogy látogassatok el ja és TGF ON!!!!!!
íme az ip címe: 62.112.194.67:28989
62.112.194.67:28989
"jah amugy még 1 fajta játékos van a tudatlan balfasz: nah te pont ide való vagy"

Biztosan sokat gyakoroltad ezt a mondatot a tükör elött...
Amúgy a CODQCUP-on is kipicsáztak titekek? Nem látok róla hírt.<#mf1>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hát sajna, megjött a klánom többi tagja, megyek warozni! 😞

Fatboyz4ever!

Zomil
nem, ezek pub statok...

tudtommal, nem hangoztattam magamról, h mekkora király gémer vagyok, mert ez nem igaz, azt sem mondhatnám h sokat lövöldözök, mert egyetem mellett és magánélet mellett elég kevéske idö van erre, ráadásul még csak sirni sem szoktam ha lelönek, legközelebb meprobálom én lelöni, ennyi, szoval buktad a nagy teoriád
jah amugy még 1 fajta játékos van a tudatlan balfasz: nah te pont ide való vagy

azt h ezt,te a pici agyaddal nem vagy képes felfogni arról nem tehetek

de látod megint kb 3hét után benyögtél vmi faszságot, csak h ideböfögj vmit, hát gratulálok, ha csak ennyire futotta

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
A végére annyit tegyél oda, "akinek inge..." .
Már mindenki általánosítgat, nincs itt erre semmi szükség.

Ez az egész "ugribugri", pro kontra láma téma teljesen átment személyeskedésbe.

A vicc az egészben az, hogy szerintem a szembenálló felek még csak közös szerveren sem játszottak soha. Hogy lehet így a másik játékáról beszélni, nem tudom.

A Pro játékos nekem azokat az embereket jelöli, akik csapatszinten több órát gyakorolnak csapatjátékot, waroznak, komoly céljaik vannak a játékkal.

Amatõr címszó alatt magamat és a hozzám hasonlókat értem, csak hobbyszinten játszik, szórakozásból, esetemben klán nélkül. Inkább mikor adódik szabadideje, amolyan feszültséglevezetõként.

Az ugráló ellenfél pedig akkor idegesítõ, ha kis tizenéves suttyók csinálják, akik GL, MD és hasonló segédeszközöket használnak, elküldenek melegebb éghajlatra és párszor még ki is akarnak szavaztatni, mert nem tetszik a dolog. Látták valahol hogy az ugrás menõ, nyomják is ezerrel.

Ha valakinél azt látom, hogy tud is játszani , jól használja az ugrást, amikor és ahogyan kell, azzal nekem semmi bajom. Nem tiltják és nem is tilthatják ezt a játékmódot. Vannak olyan helyzetek hogy anélkül öngyilkosság valahova benézni/bemenni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Értem ez itt mind war stats...a hülyék a túloldalon hógolyóznak barátom.
Szánalmas vagy és egyértelmûen a 3. pont igaz rád.
Mellesleg waroztam már párszor, voltam klán tag is. Csak kinõttem belõle.
Csak sajnálni tudlak te szerencsétlen.

Bocsánat..

De sajnos pénzért mindenre hajlandó vagyok..

Még dolgozni is...

egy fél óra múlva TL

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zomil
gondolom te csak szeretnél ilyen statot...
és igen nem k/d-re játszák a warokat hanem megnyert körre, van hogy a bomba lerakó lövi le a legkevesebb embert, de az ö feladata h le legyen rakva nem pedig a fragvadászat, bár gondolom ezt nehéz felfognod, hiszen azt se tudod milyen egy war...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HUNMemphis
<#buck>wáá elnézést kérek!
Egy haverommal próbálom megértetni a kapcsolódást és a console használatát.
Megyünk RPC-re.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

BEAST
Ezert most kapsz egy piros pontot <#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MAD b***meg, te sem vagy soha sehol!

Fatboyz4ever!

Fujiryu
Hát igen nekem még sose volt nõm sajnos ez eddig kimaradt.Meg amúgyse szeretek elmenni itthonról mert irritál a sok ember közelsége.Megaztán ha elmegyek ittho nról akkor inni kéne vmit és akkor belassulok a válaszidõm nõ és amikor hazaérek nem tudok játszani.Ergo a barátnõ igaziembereknek való nem kockáknak meg droidoknak mint én.meg idõm sincs rá az ELTE info minden percem leszívja és utána meg játszani is kell szóval elmenni itthonról olyan luxus ami nem fér bele a szabadidõmbe 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Most voltam fennt! Gondoltam megnézem milyenek a PRO-k! 😄
Nyertem egy kört, de kb 5en voltunk! Te pl. nem voltál fent(legalábbis a neved nem láttam!). Ne hívjál játszani, ha nem vagy fent, mert lelõlek! 😄

Fatboyz4ever!

Hi all!

Jó a hangulat látom! <#nyes>

Történt valami érdekes az elmúlt pár napban, vagy csak anyázás? Mert akkor nem olvasok vissza...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dick Riddick
<#vigyor5>

Jéé te is itt vagy?!?

Mi van überpró? Bement a player ismertetõ?
Éppen ti dumáltatok kiskomám, hogy ezt a játékot pontra játszák nem a K/D arányra.

Erre büszke lehetsz, ilyen egy PRO statja

Zomil
nah látom megint iskerült megvillantanod a tudásodat... 😄
szánalmas gyerek vagy hallod-e v azért linkelted fuji stat-ját, mert esténként a sarokban sirdogálsz, h te is olyat akarsz?
nah menj vissza anyuhoz és kérd meg h vigasztaljon meg...

szoval szted aki klánban van és jól játszik, az egyböl egy kocka geci, aki a statra veri és nem élvezi a játékot, nc...

olyanról kéne véleményt mondanod amiröl van legalább némi fogalmad is, gondolom nem tudod, h micsoda fun egy kis esti 5v5 még ha esetleg nem is nyer a csapat

a Többieknek: még egy ilyen álszent szánalmas bandát nem láttam, jöttök itt a dumával, h "juuj mi csak funból játszunk és ugrálj be pls a célkereszt elé kkhtx izébizé", persze még hogy csak fun-ból,
magatoknak hazudtok, ha nem ismeritek be, h nem szerettek a stat lista élén lenni, akkor a multi nem nektek való, tetrisezzetek v mariozzatok nah az való nektek!

HUNMemphis
Tanúsíthatom!<#hehe>

Dick Riddick
Rosszul esett hogy nem rám gondoltál azonnal.

Volt már 30/60-as statom is! /nem, nem fordítva/

Bármikor tudom bizonyítani hogy képes vagyok rá! <#nyes><#nyes><#nyes>

HUNMemphis
Nah, látom most van élet!
Nincs kedvetek RPC-re jönni?Jó lenne kicsit feldobni az ottani hangulatot.
Nah nah?
IP: 87.229.106.24:28967 RPC Hardcore

csuszi
összefutunk még mielõtt valameik okos kötekedne. de tudátok mit leszarom😊 ha kell valami holnap ts en rinyáljatok, és vegyetek nekem is csajt. majd fujival benézünk a bugyikája alá😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
hihetetlen milyen faszlámák vagytok... annak idején még cod2 fórumban szaladtam bele egy hasonlóba mint itt fuji, de éljetek csak a világotokba nem téma, és nyugodtan essetek neki egynek falkában az a májer. de az életben az ilyenek mint ti csak lapítanak a sarokban ha összefutok valamelyik lanon...de ha valakinek még kínja van nyugodtan biztopsítok helyet akár 3 tsd en is hogy dumálhassatok nekem vagy fujinak vagy valamelyik spannak. csak nehogy a cérnahangotokat bannolja a teamspeak.

Most játszottam a Mcs-klán szerverén és jól ki kick-eltek! Tele volt tök nyomorék játékosokkal! Aki kicket hívott: <A.A>Hangyaboy volt! Istenem ilyen nyomorék embert még nem láttam. 2x megkéselem és egybõl jött a kick!
Had gratuláljak <A.A> klánnak (ha van ilyen) szégyen az ilyen csapattag!

Fatboyz4ever!

Öreg, nem is tudom mit írjak.....mi a faszra vagy ilyen nagyképû?

Kicsit visszavehetnél, már mindenki bocsánatot, elnézést kért tõled, leborultak elõtted....nem elég? Pedig biztosra veszem nálad idõsebb, tapasztaltabb emberek.
Irritáló és szánalmas ez a Pro dumád.....
csajod volt már??? összedobjunk egyre? Azon vezesd le az energiád....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

BEAST
b34 <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadist
Igazán sikeres ember vagy. Megengeded, hogy térdre boruljunk elõtted, és lábat csókoljunk?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ha te nõ helyett a playboyra vered...verheted a statodra is legalább megsporólsz egy kis pénzt, majd vehetsz rajta még nagyobb egót.<#nyes>

Tényleg gondjaid vannak a szövegértéssel...

A nagy arcot meg majd kinövöd <#wink>

Fujiryu
Ah nem is tudtam hogy ebben a játékban is vannak statok 😊 Így sokkal olcsóbb mint playboyt venni 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ebbõl látszik hogy még sose waroztál rendesen.Nem az számít egy játékban hogy milyen a k/d-d hanem hogy mennyit teszell hozzá a csapatjátékhoz...És hidd el én is az élményért játszom csak nekem már volt annyi skerben részem online játékokban, hogy elvárásaim is legyenek magammal szemben ha játszok...

Egyébként meg nem érzem úgy hogy bizonyítanom kéne nektek valamit is.Eleg bizonyítottam már az életben olyan embereknek akiknek a véleményére adok is, és akiktõl láttam is valamit...Az meg hogy minek tartasz végképp hidegen hagy, mert az igaz hogy csõbunkó vagyok de primitívnek nem nevezném magam se hülyének.(egyébként sztem is gáz hogy 19 évesen nem tartom el magam az egyetem mellett.Riszpekt és tisztelet neked hogy megtudtad tenni)

Hassel606
Elejétõl fogva így van kalibrálva, mínusz ACOG.<#lookaround>

Zerénd
<#puszis>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Szánalmas...

3 féle játékos van : 1. A publik gamer.
Ismertetõ jegyei: Lexarja ki és mivel öli meg, élvezi a játékot és kihasználja a fegyverek és perkek adta elõnyöket.
2. A klános publik gamer.
Ismertetõ jegyei: Játék helyett csak a chatet használja, mindenki wh-s és kemper, valamint mindenkit megpróbál kiszavazni aki jobbnak tünik nála.
3. A "PRO" gamer.
Ismertetõ jegyei: Egója magasabb az adóknál, lenéz mindenkit aki szerinte nem pró. Szerinte mindenki láma és noob, és egyébként is mit keres itt hiszen ez az Õ játéka. Néhány perc és halál után kilép a publik játékból és telesírja a fórumot hogy :
- Hátúlról löttek le. A gyáva álltunk volna szemtõl szembe.
- Flasht dobott a szemét
- Gránátot dobott a szemét
- Kempelt a szemét sniper
- GL-t, MD-t, LS-t használt a noob
- Ja azért öltem párat mert jobban tudok ugrálni mint õk célozni.
- Sok láma nem tudom miért nem futkározik össze-vissza, hogy le tudjam lõni.

Sok külföldi szerver remek stattal 1
Még több külföldi stat

Stat hegyek

Zerénd
Zolly nem 😄DDDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

<#worship>

Mondjál nekem pár õskemper játékost a topikból légyszíves.

Zerénd
Zolly <#whatever>

Mondjál nekem pár PRO játékost a topikból légyszíves.

Zerénd
Félre értettetek, nem kicsit, nagyon. 😄DDD Fuji jógyerek, még akkor is ha egy ugribugri kemper csiter. 😄DDD
De az összes régi böfös ratyi nekihálhat térdenálva szeretni, amiért kogyoznak! 😄DDD

SötétBarom
Kösz az ötletet!!!

<#vigyor>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Törölt felhasználó
Helló!

Leszedtem egy pár Multiplayer mapot egy külföldi oldalról.
Bemásoltam õket a usermaps könyvtárba, de akkor szervert akarok indítani nem látja egyiket sem.

Tud valaki segíteni?
Boron Power
Nehogy azt hidd, hogy mert más mint Fuji nem szólt durván a hülyeségeitekre, akkor már nektek van igazatok. A szövegetekbõl egyértelmûen behatárolhatóak vagytok a nagyon nagyon ritkán sd-zõ, klánt nem látott, õskemper létformába.

Ez az ugribugri tutkó valami balfasz Bf2-es szöveg. Cod uo-ban, cod2-ben sosem volt ilyen duma.
Ha kell ugrasz, ennyi. Tehát nem össze-vissza, mint ahogy ti próbáljátok meg beállítani.

Jóhogynem elvárjátok, hogy beálljunk a célkeresztbe, hogy a bokor aljáról acog-os csipával, uav jammerrel, dead silence-el pofán tudjatok lõni.

Az ilyen kemper fûalól nézegetõs nagypofájú pistikék meg tanulják meg követni a célt akkor is ha ugrik.

KL

mNzJean
Szerintem mindenkinek egy kicsit igaza van , megértem azokat akik funolnak ,és azokat is akik maximalista stilusban játszanak ,amit viszont nem értek ,hogy miért kell egyik tábornak a másikat lenézni vagy basztatni.Fuji sem rossz gyerek ám ,jó fej meg minden csak fanatikussan védi a pro játékosokat és a mentalitásunkat .Az lenne a jó ha mindkét fél engedne egy kicsit az igazából a prók nem néznék le a public-osokat , a publicosok meg leszállnának a jobb játékosok kritizálásáról és minden happy lenne.<#law>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
neked meg kellemes magömlést kívánok a sok kerek, illetve majdnem kerek hsz. megírása/birtoklása után/alatt 😉

Zerénd
Kellemes magömlést kívánok neked a sok ugribugrizás után.

Semmi támadó nem volt a kommentemben.

Azt írtam hogy (veled ellentétben) nem mindenkinek az a fontos hogy a k/d-ja magas legyen, hogy jobb legyen mindenkinél vagy hogy mindig és mindenáron gyõzzön, nem mindenki tekinti a játékot kihívásnak ahol bizonyítani kell, van akinek a kikapcsolódás sokkal fontosabb.

Vannak akiknek a játék minõsége fontosabb mint a kör végén elért eredmény, majd ha nagyobb leszel és már nem papimami tart el hanem neked kell majd a valódi életben nap mint nap bizonyítanod és sikereket elérned, na akkor meló után már te is elsõsorban a kikapcsolódás miatt fogsz felmenni a szerverekre és ha a pattogó emberkék látványa zavarni fogja a kikapcsolódásod akkor te is átmész majd egy másik szerverre.
(Bár az az érzésem hogy ezután is azt fogod hinni hogy ha valakit idegesít az ugrálás annak az egyetlen magyarázata csak és kizárólag az lehet hogy a srácot frusztrálja a "szkilltelensége" és irígy rád, nem baj)

Nem neveztelek az ugrálás miatt gyáva nyúlnak, ha 10-bõl 1-szer tudlak csak lelõni akkor annak nem az ugrálásod az oka hanem az hogy általában jobban játszol és ugrálás nélkül is! jobb lennél.
SOHA! nem játszottunk együtt én mégis megelõlegezem hogy tényleg jó játékos lehetsz hiszen valamiben tényleg jónak kell lenned ha a JCSR végülis felvett és ez nyilván nem az "érett" mentalitásod, szal marad az hogy tényleg jól játszol 😊

mNzJean
pm ment

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
bazzeg jean szakadt a netem mielõtt felírhattam volna a pw-ét ts rõl :S szal elszállt. ja és a többi pupáknak üzenem jöhetnek a skilled surakira (de ugrálok😊)

csuszi
bunny hop nincs codban (single-ben van multiban nincs) ha nem baj mert veszít a katona az ugrási magasságból illetve be is lassul. az más game.