Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dead silence-t sokat használtam, de szinte elfelejtettem guggolni, csak futkároztam, úgyhogy most már hanyagolom.
A silencerrõl is lemondtam, a red dotról is.
Csak natúr fegyvereket használok.
\"Heroes never die. They just reload.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HC szerón kurva jó 😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha rám hallgatsz usp vagy desert 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jellegzetes fegyver lett a Desert, viszont furcsálltam hogy pont ez maradt bent. Pontosabb és erõsebb lett mint néhány automata.
ha waron van minek vegyük ki?😊
amugy normalba nem a desert a legkirályabb, mert usp is nagyon jól használható
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
szerintem nem TDMre kéne alapozni hanem S&Dre.. mert cod4ben a TDM az annyi hogy mész lösz azt annyi.... a "prók"ra meg nem térek ki mert jó kis flame lenne belöle! 😊 valamilyen heges adjon már xfiret priviben pls játszanánk velük egy wart mert a hewre nem számithatók 2 hónapja akkarunk velük játszani de nem jön össze! 😄DD
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Én kb. egy hónap után már vágytam valami pörgõsebb játékra, három egymás utáni körben meghalok az elején, és húsz percig mások játékát nézem.
Bár én nézni is szeretem, tisztára mint egy film. <#violent>#violent><#gun>#gun>
Egy kérdés: A fegyverek között skilled szerveren bent van a Desert is.
Hogyhogy bent maradt? Nem lett volna logikusabb a másik három pisztolyt hagyni bent? Csak furcsa volt.
/bár igaz/ <#nevetes1>#nevetes1>
A skilled szerver egyelõre talonban marad, bratyómnak adtam a DVD-met.
Írhonban gondja van a Steam-el, boltban meg nem talált még.
Úgyhogy addig irány a keycheck nélküli szerverek világa. <#nemtudom>#nemtudom>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Leszedtem egy pár Multiplayer mapot egy külföldi oldalról.
Bemásoltam õket a usermaps könyvtárba, de akkor szervert akarok indítani nem látja egyiket sem.
Tud valaki segíteni?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
vki mondjon egy olyan fegyvert mint az ak47 csak ne szorjon annyira szét???
tud vki ilyet???
kösziii
\\__/) (O.o) ( } { )
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
MJ rulz Pink Team The Only One
ami a taktikusabb servert illeti:
tdm az gyakorlásra vagy ökörkködésre van. az sd az igazi, de arról csak annyit, hogy a kgb server hónapokig nyitva volt friss pam, friss pb, stream mégse járt a kutya se, pedig ott nem volt sok idiótaság, láma perk miegymás, de hát akko nem lehet megszerezni a szíp arany cuccokat😉 meg szegény katona csak 1-es. pedig reklám se nagyon kellett, cod2ben állandóan fullon volt, és azért elég sokan átjöttek, de a pamos server publicon valamiért nem adja a népnek itt a 4.-ben.
MJ rulz Pink Team The Only One
kampány indul a HQ/SAB/DOM rotációban játszott szerverért. ez akár lehetne a frissen felavatott új Suraki szerver is vagy az új HSF (vagy mi 😊 )
The Matrix has you...
Gratulálok így elsõ kézbõl, ez még engem is megizzasztana! <#bee1>#bee1><#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A francba, tényleg így van, ez nem is vicces... <#shakehead>#shakehead><#vigyor>#vigyor>
És amivel eddig még nem találkoztam, Backlot-on egymás után kétszer úgy spawnoltam be egy bemélyedésben, hogy 1 másodpercel utánam mögémrakott egy ellenséget is. Csak lestem hogy ezt meg honnan kaptam, nézem vissza, ááá, szóval ez így megy!
Remélem nem lesz rendszer belõle. <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Azért nem rajongok a TDM és FFA-ért, mert a játék egyik nagy gyengéje a spawn.
Kis pályák, látod hatan játszottunk, és el sem kellett mozdulnod, mert mögéd dobta be az ellent.
Jó lenne egy taktikusabb játékot nyomni, szerintem másnak is tetszene. Ebbõl egy jó szervert kellene csinálni, kitiltani a GL-t, MD-t, LS-t, C4-et, jó beállításokat a játékmódhoz, csinálni neki egy jó reklámot, na meg persze feljárni. Max 16 fõig. És persze csak jó, játszható mapokat berakni. Ne csak várjunk, csináljuk meg. <#eljen>#eljen>
Szemét vagyok mert röhögtrem rajta?<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Különben nagyon nem tetszett ez a Free for all.Lelõttem valakit bang azonnal segge lõttek.
Futok végre becélzok valakit, erre újra bang és 3 lyukon csorog a vérem.
Szóval nagyon pörgõs volt.Far Cry után meg egyáltalán nem ajánlom épeszü embernek.
HSF feltámadását továbra is türelmesen várom.<#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
HQ vagy Sabotage, Dominition, ilyesmi.
Igen kellemes estéket lehetne eltölteni.
Tudom hogy TDM-et szoktátok meg, de egy próbát megérne, nem? <#eljen>#eljen>
Élethûség... <#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
<#confused>#confused>
amugy nem tartom szégyennek, h egy nálunk jobb klántól kikapunk, mindenki verhetö
kiváncso vagyok te hány kupán indultál eddig...