Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Tényleg, aknát sem használok már.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Amelyik szerón van uav, ott kell a jammer.
A dead silence-t sokat használtam, de szinte elfelejtettem guggolni, csak futkároztam, úgyhogy most már hanyagolom.
A silencerrõl is lemondtam, a red dotról is.
Csak natúr fegyvereket használok.

SötétBarom
Tévecc, jó móka az enemy spawn-t telerakni clay-el 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

V43 1105
Bandoliner jobb, és P90 a láma fegyver <#nevetes1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SötétBarom
Megcsináltam a láma classt.. Jammer, Dead silence, clay, meg silenced g3.
HC szerón kurva jó 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gbc csabika
Rólam nem is szólva<#bee1><#hehe>

Dick Riddick
Tartok egy kis usp tréninget, utána majd nyilatkozom. <#eljen>

Zomil
m9 tul gyenge, colt gyenge is kevés löszer is

ha rám hallgatsz usp vagy desert 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
<#nevetes1>

Dick Riddick
Én M9 vagy Colt párti vagyok.
Jellegzetes fegyver lett a Desert, viszont furcsálltam hogy pont ez maradt bent. Pontosabb és erõsebb lett mint néhány automata.

Hassel606
Taktikai atom...<#idiota>

Zomil
desert alap fegyver normál modba😊
ha waron van minek vegyük ki?😊
amugy normalba nem a desert a legkirályabb, mert usp is nagyon jól használható

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
Természetesen a prókat a saját környezetemre vetítve értettem,tehát akikkel nap mint nap játszom csak azokról tudok véleményt formálni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Eben a hszben nekem 2 szó nem tetszet. az egyik "prók" a másik "tdm"
szerintem nem TDMre kéne alapozni hanem S&Dre.. mert cod4ben a TDM az annyi hogy mész lösz azt annyi.... a "prók"ra meg nem térek ki mert jó kis flame lenne belöle! 😊 valamilyen heges adjon már xfiret priviben pls játszanánk velük egy wart mert a hewre nem számithatók 2 hónapja akkarunk velük játszani de nem jön össze! 😄DD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dick Riddick
Az SD viszont önmagában unalmas is lehet hosszú távon.

Én kb. egy hónap után már vágytam valami pörgõsebb játékra, három egymás utáni körben meghalok az elején, és húsz percig mások játékát nézem.

Bár én nézni is szeretem, tisztára mint egy film. <#violent><#gun>

Egy kérdés: A fegyverek között skilled szerveren bent van a Desert is.
Hogyhogy bent maradt? Nem lett volna logikusabb a másik három pisztolyt hagyni bent? Csak furcsa volt.

Dick Riddick
Azért ez igen jó kifogás volt, valld be!

/bár igaz/ <#nevetes1>

Dick Riddick
Majd lehet hogy szavadon foglak még, bár múltkor leckét kaptam belõle, milyen az ha nem HC-t nyomok.

A skilled szerver egyelõre talonban marad, bratyómnak adtam a DVD-met.
Írhonban gondja van a Steam-el, boltban meg nem talált még.

Úgyhogy addig irány a keycheck nélküli szerverek világa. <#nemtudom>

mNzJean
Nem tudom minek linkelgeted Zomil statját akár miylen is , õ a magyarok közt szerintem nagyon jó játékos ,és kérdezted ,hogy kik a prók ,innen sg-rõl biztos ,hogy nem te ,viszont Csuszi , Fuji, Zomil, KL-atya, na meg a HEG esek , mind nagyon nagyon jó játékosok és a hülye publicstat linkeléssel nem fogod meggyõzni a többieket ,hogy ez nem így van.Gyere fel este felé a suraki tdm-re aztán meglátod ,hogy mennyire nem volt igazad.Na mind1 ,kicsit felbaszott ,hogy olyan ember alkot véleményt másokról aki még egyszer sem került össze serveren egyikükkel sem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zerénd
Akkor nem tudják mi a gond. Mert ha tudnák, ez a segítõ kész társaság segített volna. 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Törölt felhasználó
Nem reagált senki, azért bátorkodtam megkérdezni újra.
Zerénd
Tegnap tudtak segíteni?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Leszedtem egy pár Multiplayer mapot egy külföldi oldalról.
Bemásoltam õket a usermaps könyvtárba, de akkor szervert akarok indítani nem látja egyiket sem.

Tud valaki segíteni?
HTS s3rg1nh00
ak74

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jöjjön már valaki rpc-re, olyan unalmas az 1v0 .

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

AK-ra hangtompítót nem próbáltad? De a legjobb az M4+hangtompító.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hello!
vki mondjon egy olyan fegyvert mint az ak47 csak ne szorjon annyira szét???
tud vki ilyet???
kösziii

\\__/) (O.o) ( } { )

HD JOHNNIE
Szerintem idõvel lesz arra is igény😊 Hagyni kell még ezt a megszerzem az 55-ös szintet meg minden aranyat rohamot egyelõre 😊 Aztán majd szép lassan 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
várlak szeretettel reggeli órákban a surakin és az új skilled suraki serveren😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
😊 voltak azért szép lövéseid😊 majd jöhet a revans.
ami a taktikusabb servert illeti:
tdm az gyakorlásra vagy ökörkködésre van. az sd az igazi, de arról csak annyit, hogy a kgb server hónapokig nyitva volt friss pam, friss pb, stream mégse járt a kutya se, pedig ott nem volt sok idiótaság, láma perk miegymás, de hát akko nem lehet megszerezni a szíp arany cuccokat😉 meg szegény katona csak 1-es. pedig reklám se nagyon kellett, cod2ben állandóan fullon volt, és azért elég sokan átjöttek, de a pamos server publicon valamiért nem adja a népnek itt a 4.-ben.

MJ rulz Pink Team The Only One

bigapó
végre valaki aki rájön, hogy a TDM mennyire unalmas már...

kampány indul a HQ/SAB/DOM rotációban játszott szerverért. ez akár lehetne a frissen felavatott új Suraki szerver is vagy az új HSF (vagy mi 😊 )

The Matrix has you...

newszepiking
most sincs senki rpc-n

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
Az már nem semmi!

Gratulálok így elsõ kézbõl, ez még engem is megizzasztana! <#bee1><#bee1><#bee1>

HD JOHNNIE
Ellent kell mondjak sajnos 😊 Tegnap vagy ma reggel nyomtunk Csuszival egy 1vs1-et. Az eredmény: 77 halál 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Hát a halálozási rátán mindig elõl vagyok az biztos! <#nyes>

A francba, tényleg így van, ez nem is vicces... <#shakehead><#vigyor>

newszepiking
csá. jó voltál tegnap az RPC-n.<#vigyor3>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
Egy ma próbált HQ szerveren a spawnidõ TDM szintû volt, szó szerint a védõk vadászták le a spawnoló támadókat.

És amivel eddig még nem találkoztam, Backlot-on egymás után kétszer úgy spawnoltam be egy bemélyedésben, hogy 1 másodpercel utánam mögémrakott egy ellenséget is. Csak lestem hogy ezt meg honnan kaptam, nézem vissza, ááá, szóval ez így megy!

Remélem nem lesz rendszer belõle. <#guluszem1><#nevetes1>

Dick Riddick
CoD2-ben alig SD-tem, csak a 4-ben keztem el. De nagyon megérte, mai napig imádom.

Azért nem rajongok a TDM és FFA-ért, mert a játék egyik nagy gyengéje a spawn.

Kis pályák, látod hatan játszottunk, és el sem kellett mozdulnod, mert mögéd dobta be az ellent.

Jó lenne egy taktikusabb játékot nyomni, szerintem másnak is tetszene. Ebbõl egy jó szervert kellene csinálni, kitiltani a GL-t, MD-t, LS-t, C4-et, jó beállításokat a játékmódhoz, csinálni neki egy jó reklámot, na meg persze feljárni. Max 16 fõig. És persze csak jó, játszható mapokat berakni. Ne csak várjunk, csináljuk meg. <#eljen>

HUNMemphis
Istenem ilyet hányni!!!Baszki sugárba dõlt a nõbõl.
Szemét vagyok mert röhögtrem rajta?<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
De de!HQ-t szerettem.SD-be meg lámpalázas voltam.Végülis szívesen kipróbálnék más fajta harcmódot természetesen HC-módban.

Különben nagyon nem tetszett ez a Free for all.Lelõttem valakit bang azonnal segge lõttek.
Futok végre becélzok valakit, erre újra bang és 3 lyukon csorog a vérem.
Szóval nagyon pörgõs volt.Far Cry után meg egyáltalán nem ajánlom épeszü embernek.
HSF feltámadását továbra is türelmesen várom.<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gbc csabika
Látom itt bántanak Fuji, gyere szépen vissza a béefesekhez, mi megértünk😊

Dick Riddick
Nem lenne kedvetek valami komolyabbat nyomni?

HQ vagy Sabotage, Dominition, ilyesmi.

Igen kellemes estéket lehetne eltölteni.
Tudom hogy TDM-et szoktátok meg, de egy próbát megérne, nem? <#eljen>

Evil
Akora ez a topic imádom olyan jókat szórakozok rajta 😊 Jobb mint egy szappanopera de komolyan <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Dick Riddick
Asszem számíthattok az élethûségre, mármint ha az ACOG-os M60-al osztott 250 Aim-es fejlövés falon keresztül majd bejön!

Élethûség... <#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

HD JOHNNIE

Fujiryu
Hát reméltem is mert azért ennyire még sose nyíltam meg...<#alien>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hassel606
Free for all...<#confused>

Dick Riddick
Csak vicc hogy nem lesz PB, ugye?

<#confused>

Hassel606
PB off, vote on...A két kedvencem, minden szabadidõm ott fogom tölteni. Istenkirálycsászár!<#worship>

Zomil
igen vesztettünk, elismrem, h eléggé csunyán elvertek minket, de egy ilyen kaliberü kupára föleg tapasztalatot szerezni mentünk

amugy nem tartom szégyennek, h egy nálunk jobb klántól kikapunk, mindenki verhetö

kiváncso vagyok te hány kupán indultál eddig...

BEAST
"hogy élethübb legyen nincs rajta pb" <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."