Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Multija egész jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
MJ rulz Pink Team The Only One
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
The Matrix has you...
Mutasd meg az összes f*szod a világnak! /Mennyi is van pontosan?/
Én intézem a pénzügyeket, te pedig egy frankó ketrecben mutogathatod magad.
Meggazdagszunk/szom.../ egy ilyen genetikai csodából! <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Egyes, leülhetsz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Viszont nem tok gyakorolni sem mert ures a kedvenc serverem napok ota suraki tdm meg nem hc ami meg nem is lenne akkora gond de hogy agyba-fobe gl,md,meg meg porszivoval is lonek ,szal az sux es amugyis hol vannak a
Beast meg Haxor hülyeségeit már 2 éve olvasom a BF topikokban(ez az ugribugriért sírás már ott volt a divat) szóval velük had vitázzak nyugodtan amiért a hülyeségüket áthozták a cod4 topikba<#idiota>#idiota>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha jól emlékszem, és ha nem olvassatok vissza: én már aznap este átgondoltam a dolgot és mindenkitõl bocsánatot kértem....
Rendben, többet meg sem mukkanok😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Azért köszi... <#pardon1>#pardon1>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
amúgy valami szaki nézzen már fel a msgt szerverre, koper aim+wh és még örül is neki
azt a rohadt szavazást igazán berakhatnák...
Mindegyik assaultnak kell a 150. <#eljen>#eljen>
Hassel:Egyetértek!Hadjuk békén egymást és rántsuk meg a vállunkat ez ügyben.Én is feltartom a kezemet mert nem vagyok Pro.Tudok célozni az igaz de nem ugrálok mint egy majom.Vicces voilt az a kopasz fazon."Dance and dance, come on BOOOOMMM HEEEEDSHOOOT!!!Do you see that?BOOOOM HEEEEADSHOOT!!!YYYEEAAHH!!!
Szerencsére megvettem mert CoD2 az Warez volt és nem akartam, hogy szívjak a 4 miatt.
És én nem nézek le senkit aki Warezol.Semmi közöm hozzá.<#buck>#buck>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A szembenálló felek pedig jobban tennék ha egy közös szerveren rendeznék le "férfiasan" a dolgot!
Ki tudja, még jól is elsülhet...
Az AK mindenképpen. <#violent>#violent>
mi lehet a baja?
SH: 87.229.24.233:29960 HQ
G.P.B.: 87.229.14.60:28981 HQ
IN Action: 193.202.63.176:28984 Általában kevesebben vannak, de nem is baj.
SPz: 80.249.169.17:28964 SD szerver
Most ezek vannak, public szerverek, és NINCS SEMMI megkötés a fegyverekre és perkekre!!! Ne lepjen meg. Ha admin is van tiltanak ezt-azt.
Egyelõre eredeti verzió nélkül maradtam, addig maradnak a public szerverek. <#nemtudom>#nemtudom>
Uff!
Ui.: Memphis, nagyon sok jó szerver van, csak hát az eredeti játék hiánya...
Nem sajnos....én általában TDM et játszogatok. Több kevesebb sikerrel😊
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Már tudjuk, hogy te vagy a fasza gyerek, már azt is tudjuk, hogy az ELTE re jársz, gondolom ott is te vagy a legokosabb...
Non HC-be biztos a Desert a jobb.(Gondolom)
A lényeg, mivel úgy néz ki, hogy az RPC server KP server lett és szabadon mindenkit módba öldökli egymást.(2 3 ember ha Isten úgyhozza)én maradok az M9-nél.Hallotam arról is hogy a görgõt használják lõvésre.Hát köszönöm szépen én ebbõl kimaradok.Elég gyórsak az újjaim is.
Ricsárd!Tudnál adni nekem egy HC HQ server IP-t.Esetleg olyat amire TE magad is szívesen jársz fel?Thenksz
Azt én kérdeztem.
"kicsit felbaszott ,hogy olyan ember alkot véleményt másokról aki még egyszer sem került össze serveren egyikükkel sem."
Nézz a tükörbe mert TE is ugyanezt csináltad pont most. <#rolleyes>#rolleyes>
ehh, szánalom hogy pár ember mennyire eltud magától szállni ahogy pár betû kerül a nickje elé...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...