Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Ha van UAV akkor jammert, különben a sebzést.

\"Heroes never die. They just reload.\"

davidka003
Én az extra sebzést szoktam használni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lacee86
Hi Olyan kérdésem lenne multival kapcsolatban, h szerintetek melyik perket érdemesebb használni: az extra sebzést vagy az extra egészséget? M4-gyel vagyok általában amúgy.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

NEOreg3
torrentet vagy megse történt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
Kijött? Nem is tudtam.
Multija egész jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

havercsotány
kijött a cod 4 váúúú ...na meséljetek milyen?

Fujiryu
5 perc és felmegyek oda játszani.Nemtom vannake de jöhetnél játszani 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

csuszi
surakinnincs gl. ha meg a többi is zavar ott a skilled suraki tdm. ott garantáltan only skilled playa no lama perks fegyverek. érted😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
Én megbocsátottam neki.Nemgondoltam volna hogy van olyan kretén ebben a fórumban aki annak a hszemnek egyetlen szavát is igaznak veszi.Vicces volt elolvasni(elõre mondom nem nézem le az elte-seket) 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Mért szted nem? Csak azélrt mondod ezt mert irigy vagy <#idiota>

Fujiryu
OK de akkor a szebb én leszek 😊

bigapó
ha már nevekrõl diskurálunk.. meg lehet azt oldani, hogy hosszabb nevet is be lehessen írni? nekem a Peterson HUN elé már nem fér be ez . kipróbáltam, de a vége már lemarad, nemtom hány karakter, 16-ra tippelek, ennél nem lehet több?

The Matrix has you...

Dick Riddick
Figyelj, ne mérgelõdj, ne is törõdj velük.
Mutasd meg az összes f*szod a világnak! /Mennyi is van pontosan?/
Én intézem a pénzügyeket, te pedig egy frankó ketrecben mutogathatod magad.
Meggazdagszunk/szom.../ egy ilyen genetikai csodából! <#eljen><#eplus2>

Sadist
kaplyátok, ovoda, mértt. Egyetlen mondatban csak 3 hiba. (Vesszõ hibát direkt nem számolom, alsó tagozatban még nem elvárás).
Egyes, leülhetsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BEAST
szebb vagyok okosabb, arrol nem is beszelve hogy skillesebb is... egyezzunk ki egy dontetlenben <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadist
ahahahaha, mert azt hiszed attól leszel valaki, hogy valami van a neved elõtt? 😄 Vagy hogy minél több <$¤?>ß|[="])%! legyen a nevedben? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nah tolem senki sem okosabb,viszont mindenki jobban jatszik maradjunk ennyiben !
Viszont nem tok gyakorolni sem mert ures a kedvenc serverem napok ota suraki tdm meg nem hc ami meg nem is lenne akkora gond de hogy agyba-fobe gl,md,meg meg porszivoval is lonek ,szal az sux es amugyis hol vannak a kiterjesztesu arcok? :-)

Nem mindenkinél. <#wink>

Fujiryu
Figyelj semmit nem tudsz rólam hagyjuk egymást békém...
Beast meg Haxor hülyeségeit már 2 éve olvasom a BF topikokban(ez az ugribugriért sírás már ott volt a divat) szóval velük had vitázzak nyugodtan amiért a hülyeségüket áthozták a cod4 topikba<#idiota>

csuszi
és ezért mikor fogsz?:

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
kaplyátok ahahahah

Zomil
pont te mondod aki csalni akar?...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mértt is nem kaplyátok be az összes faszom ez tiszta szabadnapos ovoda
Hassel606
<#eljen><#nevetes1>

Hassel606
Ne erre költsd a drága idõd, inkább nyelvtan órán legyél intenzívebb.

Sziasztok, szia Hassel

Ha jól emlékszem, és ha nem olvassatok vissza: én már aznap este átgondoltam a dolgot és mindenkitõl bocsánatot kértem....

Rendben, többet meg sem mukkanok😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dick Riddick
De megtanulsz legalább jó fejeseket adni. Kivéve ha a haverok fejét lövöldözöd. Én a hosszabb utat választanám. <#eljen>

zaki
Ja mindegyiknek? Akkor az sokára lesz... <#idiota><#zavart2>
Azért köszi... <#pardon1>

Dick Riddick
Nagyon szívatásszaga van az üzenetednek. De a google megoldás lehet, legalább nem ide írod a baromságaidat. Már elnézést.

<#lama>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Raptor007
minek akarod tuni? próbáld meg annélkül

amúgy valami szaki nézzen már fel a msgt szerverre, koper aim+wh és még örül is neki

azt a rohadt szavazást igazán berakhatnák...

HTS s3rg1nh00
<#taps>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szasztok tudom bunkoság de ki vácsi vagyok rá nem tuudjátok HOL TDOK LETÖLTENI COD 4 HEZ AIMBOTOT VAGY VALAKI NEM TUD KÜLDENI
Dick Riddick
<#integet2>

Dick Riddick
Küzdj sokat assault-okkal, és csak meglesz az...

Mindegyik assaultnak kell a 150. <#eljen>

HUNMemphis
Köszönöm szépen!
Hassel:Egyetértek!Hadjuk békén egymást és rántsuk meg a vállunkat ez ügyben.Én is feltartom a kezemet mert nem vagyok Pro.Tudok célozni az igaz de nem ugrálok mint egy majom.Vicces voilt az a kopasz fazon."Dance and dance, come on BOOOOMMM HEEEEDSHOOOT!!!Do you see that?BOOOOM HEEEEADSHOOT!!!YYYEEAAHH!!!
Szerencsére megvettem mert CoD2 az Warez volt és nem akartam, hogy szívjak a 4 miatt.
És én nem nézek le senkit aki Warezol.Semmi közöm hozzá.<#buck>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dick Riddick
Mit ír ki?

zaki
Arany Ak-t mikor kapok? Meg volt a 150 fejes is. De csak Red Tiger választható.

Dick Riddick
Ha figyeled ez már csak személyeskedésrõl szól, a legtöbben dobták is a témát.
A szembenálló felek pedig jobban tennék ha egy közös szerveren rendeznék le "férfiasan" a dolgot!
Ki tudja, még jól is elsülhet...
Az AK mindenképpen. <#violent>

nálam szimplán nem indul a játék. most hogy már van 1.5 peccs gondoltam felrakom és hátha már így jó lesz. de nem. meg olvasom hogy csak multihoz peccsel

mi lehet a baja?

Dick Riddick
Gyõri felderítõk: 84.2.39.212:28967 HQ Nincs killkam, de nem is volt így rossz.
SH: 87.229.24.233:29960 HQ
G.P.B.: 87.229.14.60:28981 HQ
IN Action: 193.202.63.176:28984 Általában kevesebben vannak, de nem is baj.
SPz: 80.249.169.17:28964 SD szerver
Most ezek vannak, public szerverek, és NINCS SEMMI megkötés a fegyverekre és perkekre!!! Ne lepjen meg. Ha admin is van tiltanak ezt-azt.
Egyelõre eredeti verzió nélkül maradtam, addig maradnak a public szerverek. <#nemtudom>

Hassel606
Kedves fórumozó társaim. Hagyjuk már ezt a "pro" kontra "nonpro" projektet. Mindenki úgy játszon, szórakozzon, ahogy szeret, ahogy tud. Aki pro-nak (pfejjj, még a szó is gusztustalan) érzi magát, az ne itt bizonygassa, hanem a szervereken, aki pedig nem (feltartottam a kezem), az is játszon, tudásához mérten, ne baxogassa a másikat. Beszéljünk inkább a nagymellû nõkrõl! (bár a cod-ban kevés van)

Uff!

Ui.: Memphis, nagyon sok jó szerver van, csak hát az eredeti játék hiánya...

Szia,

Nem sajnos....én általában TDM et játszogatok. Több kevesebb sikerrel😊

HUNMemphis
SimonL te sem tudz mondani egy HC HQ servert?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Már megint itt osztod az észt öreg??

Már tudjuk, hogy te vagy a fasza gyerek, már azt is tudjuk, hogy az ELTE re jársz, gondolom ott is te vagy a legokosabb...

Fujiryu
Hát azért az a vicc hogy ti 0 betûvel a nevetek elött is mindenkinél okosabbnak és jobb embernek hiszitek magatokat...

HUNMemphis
HC serveren az M9-el két lövést adsz le az ellennek és többé nem szaladgál.
Non HC-be biztos a Desert a jobb.(Gondolom)
A lényeg, mivel úgy néz ki, hogy az RPC server KP server lett és szabadon mindenkit módba öldökli egymást.(2 3 ember ha Isten úgyhozza)én maradok az M9-nél.Hallotam arról is hogy a görgõt használják lõvésre.Hát köszönöm szépen én ebbõl kimaradok.Elég gyórsak az újjaim is.
Ricsárd!Tudnál adni nekem egy HC HQ server IP-t.Esetleg olyat amire TE magad is szívesen jársz fel?Thenksz

"és kérdezted ,hogy kik a prók ,innen sg-rõl biztos ,hogy nem te"

Azt én kérdeztem.

"kicsit felbaszott ,hogy olyan ember alkot véleményt másokról aki még egyszer sem került össze serveren egyikükkel sem."

Nézz a tükörbe mert TE is ugyanezt csináltad pont most. <#rolleyes>

ehh, szánalom hogy pár ember mennyire eltud magától szállni ahogy pár betû kerül a nickje elé...

Tudatlan.eu fórum

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

V43 1105
😄D RPG-vel rohangálás se semmi ^^ klántársamat úgy felidegesitettem vele hogy betörte a háza plexi oldalát ·.·

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h