Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
meg a biztatast...
bar igazabol annyira nem latom at h is kene nekilatni h mire sikerul akar prof is lehetek..:-)
azert koszi,es olvasgatom tovabb a hasznos infokat...
Seven-Four-Seven--Heavy
Aztán akkor egybõl ugranának a nyakamnak, közben csak a hang lett átnevezve.
Úgy tudom Pam-os szerón ezzel a paranccsal ki lehet venni:
/rcon set scr_enable_music 0
Próbáljátok ki ha gondoljátok, hogy mûködik-e és milyen hangokat vesz ki.
KL
(mondjuk sztem legközelebb a szerveren szombaton leszek, de ha sikerül megcsinálni akkor lehet elöbb is megyek ingyenfregnek)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
cod4/miles könyvtárban átnevezni 'mssmp3.asi'-t 'mssmp3.bak'-ra
(Így mondjuk tûnnek el háttér hangok.)
KL
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Heroes never die. They just reload.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jók legyetek! Vita helyett meg inkább: <#violent>#violent>
<#integet2>#integet2>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
De egyébként menj át a spam warez topikba, itt van a bannerban a linkje, különben törlik az üzeneted.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem én voltam .. <#lookaround>#lookaround>
Mondjatok pls egy 1.0 as tört szervert!
Mindig azt irja ki hogy cd kulcs használatban van
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
The Matrix has you...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
<#nyes>#nyes>
Na abból itt van bõven!
Innen válogathatsz.
Vagy XFire, ASE, AlBundy féle szerverkeresõk választékából szemezgetsz.
Ahogy már SimonL barátunk is mondta ne lepõdj meg egy két fafejen.Rántsd meg a vállad és küzd erõsebben.
Ha könnyen és gyórsan szeretnél csatlakozni egy szerverhez kkor ezt írd be a consoleba. (A consolt a 0-val tudod lehívni.
Szóval ütsz egy nullát és ezt írd be. /connect ctrl+v .
Elötte a meglévõ IP-t jelöld ki és ctrl+c vel már másolod is a ctrl+v-vel beilleszted.A singli és a multi néha találkozik egymással a közös mappokon.Asszem ilyen a BOG,STRIKE,WET WORK,COUNTDOWN,BLOCK, és a kedvencem a CROSSFIRE.Ezeken kívûl még vannnak multis mappok amik különböznek a singlitõl.
Van egy MODDOLT map is ami a WINTER CRASH nevet viseli.
Kiegészítésrõl annyit tudni, hogy XBOX-ra már csinálnak új mappokat.Valszeg PC-re is lesz.Viszont szerintem ezek csak Multis részre vonatkoznak.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szerintem böngészd a callofduty.hu vagy a cod-online.hu oldalakat.
Az elõbbin van részletes ismertõ a játéktípusokról, pályákról, fegyverekrõl rangokról stb.
És olvasd majd ezt a fórumot is mert a speciális kifejezésekre itt kapsz választ😄
Jó játékot
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
sohasem jatszottam meg on-line..
tudna vki segiteni hol talalok infot evvel kapcsban hogy is kell csinalni?(csatlakozas--jo,ilyenre nem vagyok kivancsi amit 1 nagykepu kreten irt a multkor:"h kell 1 szamitogep netkapcsolattal"--,alt ifok,lehetosegek,stb)
amugy ilyenkor a"rosszfiukat"is on-line jatekosok jatszak?mas palyak is vannak mint single-ban?
masodik kerdesem:varhato e (single player kuldetes)kiegeszito lemez kiadasa a jovoban a jatekhoz?
valaszokat elore is koszonve!
Seven-Four-Seven--Heavy
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Remélem vmelyik admin barátunk gyorsan orvosolja a hibát! 😊
Szeretnék egy reggeli tornát,de gondolom ezzel nemcsak én vagyok így 😊
hát jóvan, akkor öri hari lesz, ennyi
😄DDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tudod itt vagyok 17 évesen és nem ugatok be senkinek nem keresem a bajt és nem kérdezek olyan hülyeségeket amire már tudom a választ.
Felvállalom az életkoromat és elfogadom az idõsebbek véleményeit és tapasztalataik alapján szabott válaszaikat.
Nem értem, hogy (Biztos idõsebb vagy mint én) miért kell ezt csinálni?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //