Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Énis ezt akartam kérdezni hogy pb biztos-e, mert a pb bann nem játék mégha nem csítelt és kibassza akkor sem😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

leonforce
koszi a valszokat!
meg a biztatast...
bar igazabol annyira nem latom at h is kene nekilatni h mire sikerul akar prof is lehetek..:-)
azert koszi,es olvasgatom tovabb a hasznos infokat...

Seven-Four-Seven--Heavy

Boron Power
Igen, azok ezzel eltûnnek. Én nem merem kiszedni, nehogy egyszer a pb ilyen miatt basszon ki. 😊
Aztán akkor egybõl ugranának a nyakamnak, közben csak a hang lett átnevezve.

Úgy tudom Pam-os szerón ezzel a paranccsal ki lehet venni:
/rcon set scr_enable_music 0

Próbáljátok ki ha gondoljátok, hogy mûködik-e és milyen hangokat vesz ki.

KL

Bartn73
Ja ezt má próbáltam,bárcsak ilyen 1szerü lett volna

Fujiryu
<#worship>
(mondjuk sztem legközelebb a szerveren szombaton leszek, de ha sikerül megcsinálni akkor lehet elöbb is megyek ingyenfregnek)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mNzJean
Dolgozunk az ügyön,most hegesztünk konfigot hozzá.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Azokra a hangokra gondolsz amik elkezdenek szólni amikor te maradsz egyedül meg ilyenek? Mert engem azok idegesítenek nagyon.Meg a zene egy percen belül.

Boron Power
Talán ez volt a megoldás?

cod4/miles könyvtárban átnevezni 'mssmp3.asi'-t 'mssmp3.bak'-ra

(Így mondjuk tûnnek el háttér hangok.)

KL

Jim Morrison
#22475. proobald meg te is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bartn73
Sziasztok lenne egy nagyon pici problemám amikor elkezdek multizni a PB ezzel az üzivel kidobál hogy: IGNORING QUERIES 9006 má mindent csináltam frissitettem,letöröltem, ujraraktam A cod4exét xp kompatibilitási módba futtatam,rendszergazdaként is inditottam(vistám van)1szer má volt ilyen gondom és akkor itt a fórumba valaki adott príma tanácsot hogy mit kénne kapcsolgatni asszem a hangoknál kellet valamit buzeráni de elfelejtettem És akkor jó lett és december óta ezzel nemvolt gondom mostmeg megin elõjött Szal jóvóna ha tudnátok segitteni

Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

V43 1105
Amikor 5db ellenfelet úgykell lelõni hogy közben fetrengsz 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mademan
Azt irja a spam warez hogy a lap nem jeleníthetõ meg!

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

HD JOHNNIE
Na azt hiszem itt az ideje, hogy búcsút mondjak 😊 Megyek haza kis szülõvárosomba 2 hétre, úgyhogy eggyel kevesebb golyófogó lesz a harcmezõkön 😊
Jók legyetek! Vita helyett meg inkább: <#violent>

<#integet2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Az sztem 1.5-ös tört szerverre is ugyanazt fogja kiírni...
De egyébként menj át a spam warez topikba, itt van a bannerban a linkje, különben törlik az üzeneted.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

BigReaper
es ez milyen challenge?

www.team-gigabyte.com

V43 1105
-.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Akkor lett kész a Challange pont mikor screeneltem 😄

Szega87
aim wh combo

BigReaper
mi az az X az ablakban??

www.team-gigabyte.com

V43 1105

Nem én voltam .. <#lookaround>

mademan
Helló!
Mondjatok pls egy 1.0 as tört szervert!
Mindig azt irja ki hogy cd kulcs használatban van

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

HD JOHNNIE
De létezik csak le van állva. Itt az ip: 193.224.143.17:28961 😊

Fujiryu
Türelem rózsát terem(vagy legalábbis beindul a szerver.remélem azért áll mert Jeanék most teszik fel a sniper fixet.Ugye Jean mondd hogy igaz)<#help>

eprex
viva la 😊

bigapó
mekhalt az új suraki skilled server vagy mi van?? semmit nem talál a keresõ (egyiksem) nem létezik, mármint a szeró.

The Matrix has you...

Pames, jó esetben origis sd szerver ip-ket szívesen fogadok, aki ismer ilyet írja be légyszi 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dick Riddick
"Speciális kifejezések..."
<#nyes>
Na abból itt van bõven!

Dick Riddick
http://cod4list.cybermind.hu/
Innen válogathatsz.
Vagy XFire, ASE, AlBundy féle szerverkeresõk választékából szemezgetsz.

HUNMemphis
Csáó csáó!
Ahogy már SimonL barátunk is mondta ne lepõdj meg egy két fafejen.Rántsd meg a vállad és küzd erõsebben.
Ha könnyen és gyórsan szeretnél csatlakozni egy szerverhez kkor ezt írd be a consoleba. (A consolt a 0-val tudod lehívni.
Szóval ütsz egy nullát és ezt írd be. /connect ctrl+v .
Elötte a meglévõ IP-t jelöld ki és ctrl+c vel már másolod is a ctrl+v-vel beilleszted.A singli és a multi néha találkozik egymással a közös mappokon.Asszem ilyen a BOG,STRIKE,WET WORK,COUNTDOWN,BLOCK, és a kedvencem a CROSSFIRE.Ezeken kívûl még vannnak multis mappok amik különböznek a singlitõl.
Van egy MODDOLT map is ami a WINTER CRASH nevet viseli.
Kiegészítésrõl annyit tudni, hogy XBOX-ra már csinálnak új mappokat.Valszeg PC-re is lesz.Viszont szerintem ezek csak Multis részre vonatkoznak.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Átírtam a cd kulcsot de elveszet a profil állásom mit tok csinálni? backupot készítetem de hiába vissza másolom mindig elmegy pls help!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Ja és ne vegye kedved az a pár nagyképû beszólás, mindenki volt kezdõ csak ezt sokan elfelejtik.....😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szia,

Szerintem böngészd a callofduty.hu vagy a cod-online.hu oldalakat.
Az elõbbin van részletes ismertõ a játéktípusokról, pályákról, fegyverekrõl rangokról stb.

És olvasd majd ezt a fórumot is mert a speciális kifejezésekre itt kapsz választ😄

Jó játékot

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

leonforce
haliho!
sohasem jatszottam meg on-line..
tudna vki segiteni hol talalok infot evvel kapcsban hogy is kell csinalni?(csatlakozas--jo,ilyenre nem vagyok kivancsi amit 1 nagykepu kreten irt a multkor:"h kell 1 szamitogep netkapcsolattal"--,alt ifok,lehetosegek,stb)
amugy ilyenkor a"rosszfiukat"is on-line jatekosok jatszak?mas palyak is vannak mint single-ban?
masodik kerdesem:varhato e (single player kuldetes)kiegeszito lemez kiadasa a jovoban a jatekhoz?
valaszokat elore is koszonve!

Seven-Four-Seven--Heavy

HTS s3rg1nh00
1.4 és 1.5 elég

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

hogyhogy egytõl egyig ? nem elég neki az 1.5-ös ? akkor mi a sorrend ?

hello. valaki tud adni magyar hardcore szerver IP-ket mert én csak 4-5 találtam.

HTS s3rg1nh00
mostmár csak azért is megveszem,hogy 1 lámát se ússzatok meg<#ravasz1>

HD JOHNNIE
Srácok! Állnak a surakik😞
Remélem vmelyik admin barátunk gyorsan orvosolja a hibát! 😊
Szeretnék egy reggeli tornát,de gondolom ezzel nemcsak én vagyok így 😊

Fujiryu
<#duhos2>

Zomil
értem szoval rám céloztás az eltés besozlással...
hát jóvan, akkor öri hari lesz, ennyi

😄DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

V43 1105
Reinstall, egytõl egyik patcheld fel, ha úgysem jó , nem tudom mivan ..

semmit, nem indul el

Fujiryu
anatskill > fogyókúraskill > befeszülõskill > csõlátásskill > all

Fujiryu
Te dumálsz te meg GLezel 😊

kivéve akkor nem amikor kéne 😉
csuszi
nem játszok veled, állandóan ugrálsz...

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
Így szûrjük ki a lámákat 😊

HTS s3rg1nh00
ha nem kellett volna megvenni h.fel tudjak menni oda,szétlõhetnéd a seggem<#gonosz1>

HUNMemphis
Életkorod ismeretlen.Hmmm
Tudod itt vagyok 17 évesen és nem ugatok be senkinek nem keresem a bajt és nem kérdezek olyan hülyeségeket amire már tudom a választ.
Felvállalom az életkoromat és elfogadom az idõsebbek véleményeit és tapasztalataik alapján szabott válaszaikat.
Nem értem, hogy (Biztos idõsebb vagy mint én) miért kell ezt csinálni?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //