Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Legalábbis a többi játékosnak biztosan nem.
Én vissza is raknám 40 FPS-re, a békesség kedvéért... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Van key, van profil, mi lehet a baj? <#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
PAM401
z_svr_rules_cb_v1.4.iwd (ClanBase Ruleset)
CB_Read me.txt
Pam_ReadMe.txt
No_Gun_Sway_ReadMe.txt
mod.ff
zzz_nogunsway (No Gun Sway Mod)
Tehát van nogunsway eszerint.
Az viszont érdekes, hogy ez 1.4-re hivatkozik, a rule setnél meg már 1.5-öt lehet letölteni.
Innen a munkahelyemrõl nem tudok belépni, mert fejbõl nem megy a jelszavam, de otthon megnézem az 1.5-ben mik vannak benne.
KL
lásd warez topic, 9 hsz.-t kellett volna visszaolvasnod. az sok😊 - madmanic tegnap 13:27 | privát | válasz erre | #2023
"IGEN TÖRT VERZIÓKKAL IS LEHET MULTIZNI (TÖRT SZERVEREKEN)" - ez meg faq
szal. vagy tört serveren tolod, vagy elmégy a bótba és veszel egy játékot.
MJ rulz Pink Team The Only One
Felrakom a játékot felrakom a 1.4patch ot és utána az 1.5 öst és amikor multy ba játszaniék kiírja hogy key code used (nem eredetibe van meg)ugyan ezt írja ki a ASE amit írtatok a FAQba olvastam forumokat meg itt is visszaolvastam miket írtatok és nem találtam választ.valaki nem tudja mi a probléma nem jól patch eltem?<#confused>#confused>Ha valaki tudná mit csináljak lécci írja le mit tegyek<#confused>#confused>.Elöre is nagyon köszönök mindent
most is amikor felrakták az uj ruleset-et egyböl szar is volt a link
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nálunk nem nagyon akar müködni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://clanbase.ggl.com/miscdl.php?did=1561
Aztán, hogy ha nem ez van, arra mibõl jövök rá... Passz.
KL
Ez esetben viszont a zzz_sniperfix nem kell.
De a zzz_nogunsway az van.
KL
http://clanbase.ggl.com/laddernews.php?nid=280991
Hassel, a fix fps-nek ezek lehetnek a fõbb okai:
- a kártyád vezérlõközpontjában fix fps-t jelöltél ki 3d-s alkalmazásokhoz
- a vertycal sync be van kapcsolva
- egyszerûen a /com_maxfps paranccsal korlátoztad(vagy valamelyik szerver felülírta)
Ha egyik sem, akkor x akta 😊
Üdv!
KL
(nem engedett, sõt a nogunsway-t is kivették, only pam és kalap kabát, az hogy az überpro nagyokosok rinyálnak war elõttérte, az az õ dolguk, a rules-ban only pam van)
sok war ugy van lejátszva, vagyis a cb engedélyezi
utána lehet nézni 😊
nem véletlenül van rajta a dignitas szerveren is
amugy csak azokat kell átirni amiket lentebb emlitettem minden más jó volt a szerveren
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
és ha jól látom megint el lett vmi állitva mert skorpio és p90 is van :S
jelzi azt is ha falon át eltalálsz vkit
és spawn protect is van ami szvsz hülyeség 😊
pl. ha mögéd születik esélyed sincs
mert akár vmi kis faszság telepitése is lehet a gond 😊
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Szóval kezdjük kívûlrõl.:Mikor takarítottad utoljára?A hûtés és a levegõ útját befolyásoltad-e?
Belûlrõl nézve.:Egy lemeztöredezettségmentesítés esetleg Anti Spyware futtatása,kukik törlése,a hõfököt is megnézném(Riva Tuner v2.06)
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Szerintem valami szoftveres probléma lesz.Esetleg amit mondtál hogy egy mod.
Nem tudom valahol hallotam artról, hogy egységes FPS-t produkáljon a gép a játék közben.Így egyenlõ esélyekkel indúlhatnak a játékosok.Tudod ne legyen valakinek 75 FPS-se a másiknak meg 250 FPS-se.Ez nem biztos és lehet én értettem félre.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Kapcsold ki a beállításoknál a függõleges szinkronizációt (vertycal scyn asszem)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nincs vmi progi/tool amivel optimalizálni lehet a gém futtatását? (fps növelés..).
+errõl mit gondoltok?
cod optimizer
lehet hogy már volt de lessznek az uj mapok PC re??
a másik meg hogy lehet nevet változtatni? ha mongyuk belépnék egy klánba újra kell kezdeni az egészet??
kösz elõreis mindenkinek!
Multiba néhány szerver azt írja ki h a cl_maxpacket-et állítsam át 60 és 10 közé, mert nekem 30-on van:S
h lehet átállítani consoleba, mert ha beírom h cl_maxpacket 100, a 0-nál kilép consoleb-ól, mert azzal jön be, akkor mégis h tudom átírni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
mivel ott a scriptek mindent ellenöriznek 😊