Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Mit? Én letöröltem, és újból felraktam a drivert. Ennyi! 😊

V43 1105
Ezt hol kell ?😮

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dick Riddick
<#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hassel606
Nem-nem!<#ravasz1><#violent>

Dick Riddick
Nem vagyok benne biztos hogy jobb lesz-e így!
Legalábbis a többi játékosnak biztosan nem.
Én vissza is raknám 40 FPS-re, a békesség kedvéért... <#nyes><#nyes><#nyes>

Hassel606
Illetve köszönöm mindenkinek!

Hassel606
Köszönöm a tippet, egy reinstalltól menekítettél meg! <#worship>A VGA driver volt a hunyó.<#falbav>

Dick Riddick
Az újratelepítés a leggyorsabb.
Van key, van profil, mi lehet a baj? <#eljen>

HTS s3rg1nh00
próbálj meg egy rendszer-visszaállítást...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Boron Power
Hát a legfrissebb szabályváltozásnál még ez található letöltendõ file-oknál:
PAM401
z_svr_rules_cb_v1.4.iwd (ClanBase Ruleset)
CB_Read me.txt
Pam_ReadMe.txt
No_Gun_Sway_ReadMe.txt
mod.ff
zzz_nogunsway (No Gun Sway Mod)

Tehát van nogunsway eszerint.

Az viszont érdekes, hogy ez 1.4-re hivatkozik, a rule setnél meg már 1.5-öt lehet letölteni.

Innen a munkahelyemrõl nem tudok belépni, mert fejbõl nem megy a jelszavam, de otthon megnézem az 1.5-ben mik vannak benne.

KL

A warez topicot nekem nem nyitja meg 😞mert néztem volna igen olvastam is ott az ASE ajánlották de nekem az ASE val se jó ugyan azt írja ki mert a cod2 is az aseval nyomtam és nem volt semmi ilyen gond😞 azért gonoltam hogy rosszul patch eltem efl vagy valami:S
csuszi
jó kedvemben kaptál el, kivételesen segítek, bár hülye vagy és analfabéta.
lásd warez topic, 9 hsz.-t kellett volna visszaolvasnod. az sok😊 - madmanic tegnap 13:27 | privát | válasz erre | #2023
"IGEN TÖRT VERZIÓKKAL IS LEHET MULTIZNI (TÖRT SZERVEREKEN)" - ez meg faq
szal. vagy tört serveren tolod, vagy elmégy a bótba és veszel egy játékot.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
mondjuk engem az nem érdekel hogy õk bénák. van egy rules oldal, én aszerint állítom be a servert, és akkor nem éri szó a ház elejét. ennyi. ha a cb azt kéri hogy minden katona fején piros bili legyen, akkor az lesz😉 ha nincs a download oldalon csak egy pam és egy rule iwd, akkor ez van a serveren. ezért is volt a múltkor tré a suraki skilled server, mert nem volt cb-hez igazítva. ez nem szemrehányás jean cicám😊

Szép jó napot mindenkinek!

Felrakom a játékot felrakom a 1.4patch ot és utána az 1.5 öst és amikor multy ba játszaniék kiírja hogy key code used (nem eredetibe van meg)ugyan ezt írja ki a ASE amit írtatok a FAQba olvastam forumokat meg itt is visszaolvastam miket írtatok és nem találtam választ.valaki nem tudja mi a probléma nem jól patch eltem?<#confused>Ha valaki tudná mit csináljak lécci írja le mit tegyek<#confused>.Elöre is nagyon köszönök mindent
Zomil
öszintén szolva nem nagyon kéne minden esetben a cb letöltésre hagyatkozni, mivel már jópárszor bizonyitották, h képesek rule file nélkül feltenni a pam-ot vagy vmi mást elbaszni

most is amikor felrakták az uj ruleset-et egyböl szar is volt a link

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
de pont errõl beszélek, rules-ban van egy pam, egy rule file és csókolom. és ez van a kgb serveren mióta kijött, mégis minden 1100pont feletti klán rinyál a fix-ért. persze konfliktolni egyik se konfliktol, mert ugye a rules-ban ott a pam és a rules file és ennyi. én ha ez van leírva a cb-én, nem rakok fel + modokat. a nogunsway pedig pár hete még benne volt a letöltött csomagban, most már nincs...le is töröltem a serverrõl.

Zomil
igen elvileg a rulesset-be beleépitették már a sniper fix-et, de
nálunk nem nagyon akar müködni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Igazából az innen letöltötteknek kell fent lennie a szerón:
http://clanbase.ggl.com/miscdl.php?did=1561

Aztán, hogy ha nem ez van, arra mibõl jövök rá... Passz.

KL

Boron Power
Bár ahogy elnézem a hozzászólásokat, a rule set-be, tehát a pam-ba rakhatták bele a sniper fixet: "We have added the sniper fix within the rule set"

Ez esetben viszont a zzz_sniperfix nem kell.

De a zzz_nogunsway az van.

KL

Boron Power
Csuszi szerintem mindkettõ él:
http://clanbase.ggl.com/laddernews.php?nid=280991

Hassel, a fix fps-nek ezek lehetnek a fõbb okai:

- a kártyád vezérlõközpontjában fix fps-t jelöltél ki 3d-s alkalmazásokhoz
- a vertycal sync be van kapcsolva
- egyszerûen a /com_maxfps paranccsal korlátoztad(vagy valamelyik szerver felülírta)

Ha egyik sem, akkor x akta 😊

Üdv!

KL

csuszi
majd muti már meg nekem hol is engedélyezi?😊
(nem engedett, sõt a nogunsway-t is kivették, only pam és kalap kabát, az hogy az überpro nagyokosok rinyálnak war elõttérte, az az õ dolguk, a rules-ban only pam van)

Zomil
amig nincs bekapcsolva a vertical sinc addig a frissitésnek nincs köze az fps-hez

sparrow35
A monitor frissítését ellenõrizd...

I want to be a mighty pirate ever!

Zomil
de van 😊

sok war ugy van lejátszva, vagyis a cb engedélyezi

utána lehet nézni 😊

nem véletlenül van rajta a dignitas szerveren is
amugy csak azokat kell átirni amiket lentebb emlitettem minden más jó volt a szerveren

mNzJean
Sniperfix meg nincs cb-n azé nincs fent.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Igen,mert leállt a server és elfelejtette amiket beírkáltál ,ezért kaptam egy cfg filet-hogy írjuk meg ahogy szeretnénk ,egész nap kerestelek ,de nem voltál elérhetõ ,ezért megcsináltuk Barival , majd ki kell még foltozgatni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
Jean most már nem ártanak felrakni az a sniper fix-et :S

és ha jól látom megint el lett vmi állitva mert skorpio és p90 is van :S

jelzi azt is ha falon át eltalálsz vkit

és spawn protect is van ami szvsz hülyeség 😊
pl. ha mögéd születik esélyed sincs

Hassel606
Kukucskálom! 😊

Hassel606
Ezért nem értem. Ha nem tudunk megoldást találni, marad az reinstall. Akkor meg a rank megmaradásáért nyöszörgök majd. 😊)

Zomil
mit modositottál a gépen az elmult napokban?
mert akár vmi kis faszság telepitése is lehet a gond 😊

Dehát mod nem lehet, ha kitörölted a mods mappát.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hassel606
Az utolsó mondatod lesz, csak még nem találtam megoldást. A Rivat ismerem, nagy tuningbajnok vagyok.😊 Ezért is hoztam ki a 8600gt-bõl elég jó fps-eket. Nem teljesítmény lesz a gond, mert akkor erõssen ingadozna. De ez a 75-rõl el sem mozdul!

HUNMemphis
Hát Hassel én nem vagyok egy Hardware szaki de megpróbálok ötleteket adni.
Szóval kezdjük kívûlrõl.:Mikor takarítottad utoljára?A hûtés és a levegõ útját befolyásoltad-e?
Belûlrõl nézve.:Egy lemeztöredezettségmentesítés esetleg Anti Spyware futtatása,kukik törlése,a hõfököt is megnézném(Riva Tuner v2.06)
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Szerintem valami szoftveres probléma lesz.Esetleg amit mondtál hogy egy mod.
Nem tudom valahol hallotam artról, hogy egységes FPS-t produkáljon a gép a játék közben.Így egyenlõ esélyekkel indúlhatnak a játékosok.Tudod ne legyen valakinek 75 FPS-se a másiknak meg 250 FPS-se.Ez nem biztos és lehet én értettem félre.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Nem áll vissza. Valami mod-otleszedhettem valamelyik szerverrõl. Már töröltem pedig a mods mappákat. Illetve hiába lövöm be az értéket a cfg-ben, akkor is 75 marad. Eddig számomra X akta...

Próbáld ki hogy pár percig fenn vagy, úgy nem áll-e vissza. Van egy ötletem.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

esetleg a driverben? mert lehet a játékban ki van kapcsolva, de a driverben meg valahogy bekapcsolódott :S (de csak tipp)

Hassel606
Kösz a jó szándékot, de ki van. A játék be volt lõve az optimális értékekre, jó fps-em volt hónapokig, most meg ez. De az az érdekes, nem ingadozik, hanem szögön 75-ön áll. Nem értem...

Hali!
Kapcsold ki a beállításoknál a függõleges szinkronizációt (vertycal scyn asszem)

Hassel606
Na most én szorulok segítségre. Bármelyik szerverre fellépek, az fps-em 75-ön áll, se több, se kevesebb. A jelenség tegnap jött elõ. Hiába állítok nagyobb értéket (a gépem bírja), akkor is marad ennyi. Bekaptam volna valami mod-ot? Eddig 150 magasságában mozgott.

HUNMemphis
Ohh apa nem kellett volna!!! Egy új Lada!!!Istenem végre megverem a gerzsön Trabantját.Puszi puszi.XD nice photo!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sadist
10 < 30 < 60, legalábbis én eddig úgy tudtam, hogy az egész számokon értelmezhetõ a kisebb rendezési reláció :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ma még nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hali!
Nincs vmi progi/tool amivel optimalizálni lehet a gém futtatását? (fps növelés..).
+errõl mit gondoltok?
cod optimizer

zaki
Ház fala szépen ki van lyukasztva 😄

Csirke4
crazyclone
hello!
lehet hogy már volt de lessznek az uj mapok PC re??
a másik meg hogy lehet nevet változtatni? ha mongyuk belépnék egy klánba újra kell kezdeni az egészet??
kösz elõreis mindenkinek!

csuszi
num lock eszedbe se jusson

zzeN
hy all!
Multiba néhány szerver azt írja ki h a cl_maxpacket-et állítsam át 60 és 10 közé, mert nekem 30-on van:S
h lehet átállítani consoleba, mert ha beírom h cl_maxpacket 100, a 0-nál kilép consoleb-ól, mert azzal jön be, akkor mégis h tudom átírni?<#fejvakaras>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Zomil
streamelt szerveren aligha😊

mivel ott a scriptek mindent ellenöriznek 😊

BigReaper
elvileg ezeket a hangokat ki lehet venni, és nem zavarja PBt, de elõtte azért valki törttel próbálja már ki plííz😄

www.team-gigabyte.com