Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Meg valami,barmit is valtoztattok a serveren a max jatekosok szamat illetoen ne tegyetek most ott 16 es ugy gondolom ez boven eleg,az ideg tud szetbaszni pld 32 slotos servereken ,az sztem a jatszhatatlan kategoria mar ,rengeteg olyan server van amit ezzel tesznek tonkre hogy sok jatekost engednek fol,es zsebkendonyi teruleten mindenki csak daral ne ennek semmi ertelme akkor mar inkabb Md,es Ls azt ki lehet kerulni:-)
Akkor már csak annyi kérés lenne, hogy ne legyen túl hosszú az az SD-s rész😊 értem ez alatt, hogy három forduló bõven elég, azt még ki lehet bírni 😄D
Viszont nagyon örülnék/örülnénk egy ilyen rotációs szervernek és végre nem agyatlan tdm lenne. Ha beindul Én fent leszek sokszor, csak nekem általában a délelõtt-koradélután jó, sokan meg pont ezután jönnek fel...no mindegy, azért berakom kedvencekbe😊
The Matrix has you...
Meggondoljuk a dolgot, de látok esélyt egy ilyen szerver kialakítására. Persze SD is lenne rajta, mert azt szeretjük 😛 A szerver nevét 1000% hogy nem változtatjuk meg. Remélem ma este kiderülnek a dolgok és ha a döntés pozitív, akkor is kéne lennie embernek. Mert eddig sem volt baj a szerverrel, ami probléma volt orvosoltuk, mégis kihalt 😞
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Én a módoktól falra mászok 😊 Valahogy nem tetszik az a szegényes kinézet, de csak is ez miatt. Lehet hogy nálunk is az lesz, hogy a nem kedvelt perkeket kiszedjük, de ki tudja hogy az jó vagy rossz irányba sodorná a szerver sorsát. Ha rossz akkor nem fizetjük tovább max 😄 Bár mi sem szednénk ki sok perket (esetleg fegyvert), csak úgy 6-8 talán.
Ha meg meglesz a szerver szerintem én is be-be néznék, ha lesz idõm rá.
Szerintem ez lenne a megoldás. <#wave>#wave>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nálunk is hasonló a helyzet a 2 szerveren. Mindig is voltak/vannak/lesznek(remélem) törzstagok akiknek pl az ember jobban hisz, mint egy névtelennek. Remélem sikerül összehoznotok egy ilyen szervert. Az adminok meg legyenek nyugodt, hidegvérû emberek. Én a mi reakciónkból ítélve, nálunk azért vannak forrófejû emberek, de olykor megértem õket, van mikor nem 😊 És mikor nálunk is elmennek az adminok, úgy mond elszabadul a pokol. Szerver nevében fel van tüntetve hogy NOGL - nem olvassák -konzol üzenet általában napi 24 órában löki, hogy mit nem szabad - nem olvassák. Aztán mikor így éjjel felnézek a szerverre, át is írom a nevem, hogy nehogy megfutamodjon a vérpistike - aki ezek szerint egy analfabéta - megnézem hogy minden rendben van. Ha nem akkor repkednek az emberek. Sajnos pb-t nem tud vagy nem akar futtatni a szolgáltató, de részben "jó", mert jó pár játékos, aki normálisan játszik, betartja a szerver szabályokat olyan cd kulcsot használ ami már az elsõ napon banlistán szerepelt...Próbáltam már õket is rávenni, hogy csináljanak valamit vele, de mintha a falnak beszélnék 😊
Ja és ha beindul szerver szerintem az elején folyamatosan tudassátok a játékosokkal, hogy mit, miért és hogyan használjanak, a nagyobb felfordulás elkerülése végett. Mert hát voltam 1-2 szerveren ahol aztán a káosz az bakfitty volt ahhoz ami ott folyt 😄
#23436: Azért azt ne felejtsd el, hogy ha te mész rpd-vel, az ellenfeled meg megy egy skorpióval az olyan mint az ég és a föld. Pláne akkor ha falon át lövöd le, és még fejbe is. Ha nem játszik több éve online fps-t és nincs benne annyi akarat erõ, hogy az egerét a falhoz vágja <#vigyor1>#vigyor1> akkor tuti, hogy 1-2 ilyen eset után jön is a sértõ megjegyzés. GL-re már én is csak egyszer szólok, ha olyan nevet látok amit még nem láttam a szerveren. Aki meg már hetek vagy hónapok óta van és glezik és még a konzol is írja az szó nélkül repül. Pedig én türelmes ember hírében állok vagy legalább is álltam 😄
Szerintem az lenne a megoldás, hogy lejelszavazni a szervert és akkor tényleg, egy zárt közösség játszana.Mondhatni, hogy mindenki ismer mindenkit. Így jobban ki lehetne szûrni a nem odavalókat. És nem úgy jelszavazni, hogy egy fórumba kiírni a jelszavat, hanem privát üzenetként postázni az illetõnek azzal a névvel amit õ választ a játékban. És ha pl olyan név van a szerveren, aki nem kapta meg az üzenet az felelõségre lehet vonni/kirúgni/kitiltani. Lehet, hogy spártainak tûnik a megoldás, de anno találkoztam már ilyen szerverrel 😊
Igazából a fegyverekkel nincs bajom mert én a egy RPD-t használok Grippel UAV Jammerrel és egy Steady Aimmal.A többi meg nem zavar.Ki mivel õl meg úgy is bosszú lesz a végén<#hehe>#hehe>
Engem a viselkedésük egyeseknek irritál.Ma szóltak nekem hogy ne GL-ek.G3-ra volt felszerelve és a sráccokal megdumáltuk, hogy akkor kéne valaki aki elválalja az ellen kirobbantását a HQtól.Hát mondom jó majd én úgy is volt egy profilom erre az alkalomra.Szóval szoltak 2x nekem és 3x már nem kellett mert igazuk volt.De azt hogy egyesek nem képesek felfogni vagy valami empátia szorúlna beléjük.Áhh.Mondd meg õszíntén ugye ezek nem 20,30 éves emberek?Tehát akik tényleg ezt mûvelik beszólnak nyavalyognak és stb.?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A legnagyobb hogy minden fegyver és perk megengedett.
A második hogy nincsenek szelektálva a mapok.
A harmadik a heli és a légicsapás. Az UAV jó ha bent van.
Agyonverik bunkósbottal a játékélményt. Ha lenne egy megbízható és jó szerver, sok méregtõl megkímélne.
A WH-val kapcsolatban: Lelõttem falon keresztül 2x a gyereket, erre leköcsögöz, WH-z, stb... Erre írtam neki hogy koma, a játékidõ felében abban a sarokban ülsz! Nem írt semmit. Amikor legközelebb arra jártam, megint szétlõttem a falat. Na amit akkor kaptam... röhej.
Van egy két visszamaradott beteg gyermek akik nem képesek veszíteni vagy a jobbtól kikapni.Ilynek bárkit sõt engem is le cigányoznak le zsidóznak le románoznak voltam már rabbi is.A szüleimet is szídták.Volt ez vasárnap.Akkor marhára nem izgatott a gyerek pofázása.Jött a Hétfõ és ismét jött a srác.Nah mondom adok neki egy uccsó esélyt.Köszön és én is köszönök.Igazából egymásnak köszöntünk mert a többi el volt foglalva a kempeléssel.Nah 2 perc alatt 6x öltem meg és már mondta is hogy milyen egy WH-s állat vagyok stb.Akkor kicsit leálltam a rohangálással.Mondta rögtön hogy Kemper láma vagyok.Pff és ezt élvezi?
Persze akkor jönnek ezek is mikor az Admin elmegy pihizni.
Nah szóval a lényeg az hogy jólenne a régiekkel tólni a harcot nem pedig az ilyen tahó 9 éves sírós kölykökkel.Persze mikor Venom fent van akkor rend is van és ez jó is de amit elmegy kész káosz lesz úrrá a szerveren.
Jah ha már a szervert rendezgetítek akkor sztem egy jobb név is dukálna mellé.Esetleg egy olyan csapat aki tényleg 80%-ba odajár.Mondjuk úgy hogy közösség.Nem klán hanem egy közösség mittomén a nevünk elé írunk valamit, hogy lássák nem most kezdtük és az ott a mi felségterületünk.
Ha valóban rendbehozzátok és kipofozzátok én garantálom hogy 80%-ba oda megyek és a többit hanyagolom.<#nyes>#nyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Páran elbeszélgettünk róla hogy kellene csinálni egy príma kis szervert az RPC-bõl, csak nem tudom mit szólnának hozzá a tulajok, vagy egyáltalán érdekli-e õket az ötlet.
A lényeg az lenne hogy nem TDM, hanem HQ, Sabotage, Domination futna rajta felváltva.
Egy komolyabb szervert lehetne belõle csinálni, hiány van ilyenbõl a placcon.
Ha tetszik az ötlet, szólj, kibeszéljük a témát. <#phone>#phone>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
kb 8hsz-el lejjebb
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagy g3 esetleg g5
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
másik dolog, kiváncsi lennék milyen neted van mert 10megás net(256 feltöltéssel) is épphogy elbir kb 5 játékost
Régõta szeretném de nem tom hogyan kell és hogy hol lehet frissíteni 😄 meg aapokat is elmeséélnétek az jó lenne 😄 pl másik pálya berakása vagy valaki kirúgása 😊 mert ez lesz az elsõ szerverem és maradandót szeretnék alkotni 😊
Tehát PB gondok orvoslálsa vagyis újítása. Meg szerverüzemeltetés 😄!! Ja és azt is megkérdezném hogy a szerveremet h tuom magyarra tenni mert mikor megnéztem ip-t amerikai zászló van ott 😄
THX 😊 bye
déletunán még tudtam az MF szerveren játszani de most beakartam lépni és ezt írja ki:You are permanently banned from this server.
és még 2 haveromnak is ezt írta ki.