Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Heroes never die. They just reload.\"
www.czekoart.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként a lastman perk úgylenne igazi,amikor leugrasz magasról és reccs akkor ott a földrõl még tudnál párat lõni,de ha mellbelõnek shotgunnal 1 méterrõl ne lövöldözzenek már vissza kapásból..Az a kedvencem,nemelég hogy lelövöd és nemhal meg de a fegyver 1ezred mp alatt a kezébevan és ha felédnézett amikor lelõtted tudás se nagyon kell hogy leszedjen..😊
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Eddigi tudomásom szerint modolni kell hozzá. Ha így lesz, nem áll semmi a változtatások útjában. Már az is nagyban feldobná a játékot ha nem lenne heli meg airstrike. A többit meg meglátjuk.
Én a fenti mondatod miatt írtam ötleteket. A szerver a tiétek, ezt nem is vitatom.
Egyébként mi a véleményed a map szelektálásról?
Igaz, ami igaz, nehéz elképzelni egy olyat, ahol valakinél van RPD, RPG, legyen egy M60 is (overkill 😛) és lábujjhegyen oson. Bár a CoD sosem a valósághûségrõl szólt és ez így van jól. Mert CoD2-ben is utáltam az olyan szervert, ahol kiszavaztak mert "a valóságban nem tudsz úgy lõni, hogy futsz és élbõl hasalsz, majd lõssz" válaszoltam is, hogy akkor amikor leugrasz egy épületbõl és hallasz egy törés hangot lécci, ne fuss tovább, mert elvileg szarrá tört a lábad. 😄
Pld last stand a legnagyobb baromsag miutan minimum szarra lottem valakit hogy durvabban ne fogalmazzak ,o meg a foldrol kispisztollyal siman belekuld arcomba par olmot hehhehe ekkora baromsagot Md szinten eletszeru:-)egy kurva granatot forralsz egesz jatekban es miutan kiloccsant az agyad meg laza kezmozdulattal elejted:-) az a legszarabb hogy nem lehet kivenni oket csak tiltani ugy meg nem sokat er mert nem is zavarna ez annyira ha rakeszul az ember hogy van es figyel ra de ahol tiltva van ott azt gondolna ember hogy nem hasznaljak es nem is keszul ra es eri a bossanto meglepetes:-(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sokkal célravezetõbb lett volna egy olyan rendszer miszerint: ha több gránátod,nagyobb fegyvered van lasabban futsz,és így tovább..Életszerü perkek ok okozattal..Nem pedig double tap meg deadly silence ésígytovább...Ennyi erõvel lézerpisztoly is lehetne a játékban,meg fénykard😊
Azért állítanak be spawnidõt mindkét csapatnak, ha elalszik a támadó team, ne a védõk igyák meg a levét. Sajnos van mindig olyan egyén aki a killre megy, és 2 percet nézelõdni pár hülye miatt, szóval nem jó.
Pont ugyan ezért kéne megoldani hogy snd rajtnál az elsõ 30mp-ben gránát lelegyen tiltva...Az nem skill hogy kívülrõl fújom hol a kezdõpont és arradobálom a gránátokat,nagytudás tényleg😊
Így hülyeség az egész,fõleg hc-n ahol még a cl szele is kiírt egy egész orosz ezredet..😊)))) Jó helyre berakva meg védhetetlen,nem mindenki rohangál bomb squad és deep impact perkkel,joggal..
A spawnidõkkel csínján kell bánni, a legjobb ha a védõké a támadók spawn idejének a kétszerese, 10 mp a támadóké, 20 mp a védõké. Ha kevesebb, akkor a HQ elfoglalása szinte lehetetlen, a védõk vadásszák le a pálya másik felén a támadókat. Ezt tapasztalatból mondom. Ez igaz a Sabotage módra is, a bomba lerakása után.
Reszemrol a gl,md,ls,uav ?,p90,clay mehet a kukaba, es nem titkon szamitok ra hogy a heli es legicsapas is ki lesz veve:-),vagy foljebb lehet allitani a limitet.Tukorsebzes is lehetne batran legalabb mindenki meggondolja hova es mit dob,hc mode termeszetesen,es hat nem tom en tdm rajongo vagyok annal is inkabb mert keves idom van jatszani es ha mar van akkor pld semmi esetre sem szeretnem egy sd -keretein belul mas jatekat figyelni 10 percig,bar ketsegtelenul lehet belole tanulni es amugy is ez az en problemam:-),de sd-n kivul sztem barmi jo .Ja es meg egy eszrevetel tegnap mikor fenn voltam picit soknak talaltam a respawn time-ot kb 10 mp volt ezt sztem lejebb lehetne vinni 3-4-re de ez szinten az en problemam hogy sokallom ,es nem is rinyalni akartam csak elmondtam hogy en milyen serveren jatszanek szivesen:-)
thx!
Miért ne lenne?
mégcsak sm3.0ás támogatás sem kell neki..512 ram is elég neki.
egy olyan noti meg bõven kijön 200Kból..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Valami ilyesmi...egyik ismim mondta hogy õ is megbukott és az SG-n látta...
Más ilyen hasonló oldal nincs?😊
szép 😄
ezekröl tudom h elég jók😊
viszont vigyázni kell az erös laptopokkal, mert elég könnyen melegednek
elég gyakran frissitik😊
Van egy tag akit megkukkantanék..
meg a külföldi klánok is szerepelhetnének benne
www.czekoart.hu
Lenne egy olyan kérdésem hogy van-e itt valahol ilyen cod4es szégyenfal?
Egy ismim mondta hogy van de nem találom.
Tudjátok ahol képek bizonyitják ha valaki csitelt..
Tapasztalataim szerint ha bejönnek ezek a pályák, a fél társaság már ki is lép. És amiért kilépnek: Shipment, max. hat emberrel szórakoztató, de inkább négy. Wet Work: én szeretem a pályát, de csak kis létszámban. Eldobsz egy gránátot, 2 embert már pipálhatsz is ki. Bog: kezdõrõl átlõsz az ellen kezdõjére, fõleg SD-ben szórakoztató. Kemperek elõnyben. A Strike is alapvetõen jó pálya, de nagyon kicsi. A Countdown elég kaotikus, ráadásul a spawn egy vicc. Nem is a szerkezetükkel van gond, hanem a méretükkel, és a spawnrendszerükkel.