Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Monnyuk Martyrdom teljes jóság,valószínü hogy van egy kütyü ami az ember agytevékenységét elektromágneses impulzosokkal érzékeli,ha megszünik a tevékenység jelentõs része önkiold egy zsebgránátot...De akkor lehetne a játékban EMP gránát amivel a "zsebeseket" lehetne mulattatni..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Dick Riddick
Van 5 fegyver amit használok, és kb. ugyanennyi perk. Több is mint elég.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
<#nevetes1>

Volt egy server ott felbaxtak egyszer nevetgélõ vérpistik a doubletapos p90ekkel meg a deadly silence-el...Nakaptak doubletap m60,deadlysilence megoldással,jópofa,nagyobb lol mint a p90😊

Kovács legény
én még eccersemnem próbáltam ki az LS-t és MD-t majd valamikor ha lesz megen netem felmegyek ánéven köcsögölni😊

www.czekoart.hu

Biztos olyanszinten nemérdekel a perkek 90% hogy egyszer kipróbáltam és hella...

Zomil
nekem akkor is a noobtube kifejezés tetszik a legjobban 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kovács legény
és Márti domb😊

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Last Stand

fõleg hcben amiben stukkerral néha 1 térdlövés elég..😊

Azt vágom amikor ökörködünk jumpokkal akkoris azzal ugrálok,meg amúgyis mp5-el szoktam rohangálni..😊
Egyébként a lastman perk úgylenne igazi,amikor leugrasz magasról és reccs akkor ott a földrõl még tudnál párat lõni,de ha mellbelõnek shotgunnal 1 méterrõl ne lövöldözzenek már vissza kapásból..Az a kedvencem,nemelég hogy lelövöd és nemhal meg de a fegyver 1ezred mp alatt a kezébevan és ha felédnézett amikor lelõtted tudás se nagyon kell hogy leszedjen..😊

Ez jól hangzik köszi,már csak az asszonynak kell "beadagolni"valahogy...Ugy érzem nehéz napok következnek,szoritsatok<#nyes>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
Majd figyeljük hogy van-e olyan amit senki nem kedvel, ha lesz akkor ne hagyjátok bent.

Baz megváltoztattam a cd-keyt és törlödött a 30-as szintem :😞
EnZsolt
Elvileg 5 mapot írtál, amit ki kéne hagyni. Szerintem maradnak, legfeljebb nyomunk egy next map-ot 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
De 2 dolog. A másik meg a sör 😊 de ez nem ide tartozik.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
"gondolom valami mod kell hozzá nem? Nem érdekes, hogy nem lesznek rangok, aki így jönne, azt már úgysem a rangja érdekli szerintem."

Eddigi tudomásom szerint modolni kell hozzá. Ha így lesz, nem áll semmi a változtatások útjában. Már az is nagyban feldobná a játékot ha nem lenne heli meg airstrike. A többit meg meglátjuk.
Én a fenti mondatod miatt írtam ötleteket. A szerver a tiétek, ezt nem is vitatom.
Egyébként mi a véleményed a map szelektálásról?

EnZsolt
Skyline: nem tudom észrevetted-e, hogy az SMG-kel gyorsabban fordulsz, gyorsabban rakja vállhoz és ilyenek 😊 Szóval azért van logika.
Igaz, ami igaz, nehéz elképzelni egy olyat, ahol valakinél van RPD, RPG, legyen egy M60 is (overkill 😛) és lábujjhegyen oson. Bár a CoD sosem a valósághûségrõl szólt és ez így van jól. Mert CoD2-ben is utáltam az olyan szervert, ahol kiszavaztak mert "a valóságban nem tudsz úgy lõni, hogy futsz és élbõl hasalsz, majd lõssz" válaszoltam is, hogy akkor amikor leugrasz egy épületbõl és hallasz egy törés hangot lécci, ne fuss tovább, mert elvileg szarrá tört a lábad. 😄

Hat eletszeruseg itt nincs:-)
Pld last stand a legnagyobb baromsag miutan minimum szarra lottem valakit hogy durvabban ne fogalmazzak ,o meg a foldrol kispisztollyal siman belekuld arcomba par olmot hehhehe ekkora baromsagot Md szinten eletszeru:-)egy kurva granatot forralsz egesz jatekban es miutan kiloccsant az agyad meg laza kezmozdulattal elejted:-) az a legszarabb hogy nem lehet kivenni oket csak tiltani ugy meg nem sokat er mert nem is zavarna ez annyira ha rakeszul az ember hogy van es figyel ra de ahol tiltva van ott azt gondolna ember hogy nem hasznaljak es nem is keszul ra es eri a bossanto meglepetes:-(

Zomil
bandolier+stopping power elég más nem is kell 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EnZsolt
Akkor leírom még egyszer. LS, MD, GL eddig is tiltva volt és marad is. Airstrike-ot, Helit ki akarjuk venni de még nem tudjuk hogy lehet. UAV és tükörsebzés még döntés alatt. P90, gránát, clay marad. Clayt szeressem nagyon és igen, kurva jókat röhögök amikor valaki belefut, igaz azon is amikor én szívom meg. Ettõl Vér István lennék? Nem hiszem. Az idõt meg próbáltuk állítani, de valamiért mégsem állította át, de ezt leírtam a játék közben is, valószínû akkor nem voltál fenn. Azért lássátok be, nem tudjuk mindenkinek kedvére tenni, nem beszélve arról, hogy nekünk is tetszenie kell a szervernek, ezért próbálunk kompromisszumokat kötni. Szóval remélem több embert fogunk ma látni, én mindenképpen örülnék végre egy normális társaságnak.

Egyébként nemlenne gon ezekkel a perkekkel,ha nem almáknak készül..😊
Sokkal célravezetõbb lett volna egy olyan rendszer miszerint: ha több gránátod,nagyobb fegyvered van lasabban futsz,és így tovább..Életszerü perkek ok okozattal..Nem pedig double tap meg deadly silence ésígytovább...Ennyi erõvel lézerpisztoly is lehetne a játékban,meg fénykard😊

Dick Riddick
Ez az old school-os változat.
Azért állítanak be spawnidõt mindkét csapatnak, ha elalszik a támadó team, ne a védõk igyák meg a levét. Sajnos van mindig olyan egyén aki a killre megy, és 2 percet nézelõdni pár hülye miatt, szóval nem jó.

Dick Riddick
Én sokmindent kiszednék a játékból, nem egészen CB szerint, de szerintem ez lenne a járható út.

Nekem úgy rémlik hogy hq modban a védõk alaphelyzetben egyáltalán nem respawnolnak <#fejvakaras>

Én pont azért vagyok ellene mert a leglehetetlenebb helyekre berakják a vérpistik,mert tudjáûk hogy arra mindig jön valaki és szinte 100%ban megvan belõle a freg és lehet nézni ahogy röhög..😊
Pont ugyan ezért kéne megoldani hogy snd rajtnál az elsõ 30mp-ben gránát lelegyen tiltva...Az nem skill hogy kívülrõl fújom hol a kezdõpont és arradobálom a gránátokat,nagytudás tényleg😊

Dick Riddick
Ha nem lenne, az sem lenne baj.
De ellene sem vagyok.

De aknákkal van baj..Konkrétan hogy mozgásérzékelõs..Namost akkor miért nem durran el saját csapattársra?😊
Így hülyeség az egész,fõleg hc-n ahol még a cl szele is kiírt egy egész orosz ezredet..😊)))) Jó helyre berakva meg védhetetlen,nem mindenki rohangál bomb squad és deep impact perkkel,joggal..

Dick Riddick
UAV mehet, nem is baj, de maradjon akkor mellette a Jammer. Aknával sincs baj, Bomb Squad perk ottvan, +gránát és Deep Impact.
A spawnidõkkel csínján kell bánni, a legjobb ha a védõké a támadók spawn idejének a kétszerese, 10 mp a támadóké, 20 mp a védõké. Ha kevesebb, akkor a HQ elfoglalása szinte lehetetlen, a védõk vadásszák le a pálya másik felén a támadókat. Ezt tapasztalatból mondom. Ez igaz a Sabotage módra is, a bomba lerakása után.

RPC serverhez:
Reszemrol a gl,md,ls,uav ?,p90,clay mehet a kukaba, es nem titkon szamitok ra hogy a heli es legicsapas is ki lesz veve:-),vagy foljebb lehet allitani a limitet.Tukorsebzes is lehetne batran legalabb mindenki meggondolja hova es mit dob,hc mode termeszetesen,es hat nem tom en tdm rajongo vagyok annal is inkabb mert keves idom van jatszani es ha mar van akkor pld semmi esetre sem szeretnem egy sd -keretein belul mas jatekat figyelni 10 percig,bar ketsegtelenul lehet belole tanulni es amugy is ez az en problemam:-),de sd-n kivul sztem barmi jo .Ja es meg egy eszrevetel tegnap mikor fenn voltam picit soknak talaltam a respawn time-ot kb 10 mp volt ezt sztem lejebb lehetne vinni 3-4-re de ez szinten az en problemam hogy sokallom ,es nem is rinyalni akartam csak elmondtam hogy en milyen serveren jatszanek szivesen:-)

thx!

200K-s laptopon cod4??
Miért ne lenne?
mégcsak sm3.0ás támogatás sem kell neki..512 ram is elég neki.
egy olyan noti meg bõven kijön 200Kból..
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
röviden és tömören: nincs 😊

köszi az infókat majd utánna nézek.600k.s nem lenne rossz de kisfeleségem rövid uton kasztrálna érte valszeg,nemesebb szerveim meg jobb ha eredeti helyükön maradnak<#idiota>.Amibe még az asszony is belemenne az olyan 200K,van rá esély hogy 1 ilyen laptopon fusson a kodnégy?

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

X-Team Menyét...
Valami ilyesmi...egyik ismim mondta hogy õ is megbukott és az SG-n látta...
EnZsolt
Esetleg mondanál egy nevet, vagy azt, hogy hol futottál össze vele? Ki tudja, lehet ismerjük és akkor tudunk biztos igent vagy nemet mondani 😊

nahh itt pont nincs az ipse😞
Más ilyen hasonló oldal nincs?😊
Zomil
lol mit találtam: ||F-Q|| zokni

szép 😄

Zomil
ajánlani tudom msi gx700 és asus gs2
ezekröl tudom h elég jók😊

viszont vigyázni kell az erös laptopokkal, mert elég könnyen melegednek

Kovács legény
bannerbe mehetne

www.czekoart.hu

át is néázem..nagyon szépen köszönöm😊
Zomil
meg is van
elég gyakran frissitik😊

Zomil
van ilyen mindjárt megkeresem a linket

akkor itt nincs is ilyesmi?
Van egy tag akit megkukkantanék..
Dick Riddick
Szép elgondolás, csak támogatni tudom. <#eljen><#eljen>

Kovács legény
pb oldalán van valahol, amúgy csinálhatna valaki egy ilyen oldalt, ahol a magyar bebukottak szerepelnek és mehetne a bannerba a link
meg a külföldi klánok is szerepelhetnének benne

www.czekoart.hu

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy van-e itt valahol ilyen cod4es szégyenfal?
Egy ismim mondta hogy van de nem találom.
Tudjátok ahol képek bizonyitják ha valaki csitelt..
Dick Riddick
A Bloc kimaradt: Mindegy milyen a játékmód, a két oldal egymást figyeli, Deep Impact-el egyedül lefedezel egy épületet.

Dick Riddick
Dehogynem, sõt ezek sem rosszak, jó társasággal szórakoztató is.
Tapasztalataim szerint ha bejönnek ezek a pályák, a fél társaság már ki is lép. És amiért kilépnek: Shipment, max. hat emberrel szórakoztató, de inkább négy. Wet Work: én szeretem a pályát, de csak kis létszámban. Eldobsz egy gránátot, 2 embert már pipálhatsz is ki. Bog: kezdõrõl átlõsz az ellen kezdõjére, fõleg SD-ben szórakoztató. Kemperek elõnyben. A Strike is alapvetõen jó pálya, de nagyon kicsi. A Countdown elég kaotikus, ráadásul a spawn egy vicc. Nem is a szerkezetükkel van gond, hanem a méretükkel, és a spawnrendszerükkel.

BEAST
ilyen kriteriumok szerint egy normalis palya sincs a jatekban xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."