Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁÁÁÁ Evo klán..😊
Multkor vmelyik szerveren ismerkedtem velük,fenn volt a 4 jómadár,7vs8 SnD,a sokadik ugatgatás után kifejezetten arramentem hogy késeljem az összeset,nem egy körben mind a 4 megvolt olyan szinten kiismerhetõ melyik hovamegy,hovafexik...Mókaklán,a végén kilépett mind😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Dick Riddick
Persze, nem mindig. Máshol is találkoztam már velük, mindig hozzák az aljanép hangulatot. Ameddig õk lõnek játszák a nagyot, ha õket lövik... tudjátok.

A tiltással az a baj, ha nincs admin, nincs tiltás sem. Ha bent sincs a tiltanivaló, gond sincs. A pályákat viszont érdemes lenne mielõbb szelektálni. Persze nincs olyan ami mindenkinek bejön, viszont van olyan ami szinte senkinek sem. Bog /nyitott/, Bloc /kemper/, Strike /kicsi/, Shipment /no comm./, Wet work /apró/.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Nem kell ahhoz 600 ropi.
Ajánlani tudom a PCWorld honlapját, nekem az újság jön, idén volt már két laptop nagyteszt. Csúcskategóriás /300-500 között/ és középkategóriás laptopok. Ha minden igaz megtalálod fönt.
Én tegnap voltam RPC-n, láttam vannak újabb játékmódok. Ha más is lesz fent, én is megyek délután-este.

EnZsolt
Itt is írta, hogy nem mindig ilyen ám a végefelé (érdekes akárhányszor találkoztam vele, ugyanez ment), aztán megint elkezdte. A tiltások megmaradnak, úgy ahogy vannak. De a légicsapás, heli és talán uav ki lenne vágva. A kérdés mindenkinek szólt, remélem JCSR-esek is válaszolnak 😊
Supa: általában este 9-10-tõl szoktam fenn lenni. Laptop ügyben meg jó volna tudni, hogy mennyit szánnál rá, mert tudnék neked ajánlani 600 ropiért 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
Majd ha ki akarjuk adni a netes sértegetések kiskönyvét, felhívjuk õket gamelni. Múltkor ez a BigBoy mindenkit csesztetett, leállítottuk kicsit, erre beköpi hogy rossz napja van. Hát ne rajtunk vezesse le, el is lehet húzni.
Ha a heli és a légicsapás megy, akkor a GL, MD, LS, 3frag, C4, RPG se maradjon, uav szerintem igen, benn kell hagyni mellette a jammert. A pályákat is lehetne takarítani, Vacant, Strike, Pipeline, Overgrown, Downpour, Dicctrict, Crossfire, Crash, Backlot, Ambush szerintem kedvelt és jó mapok. Lehet hogy egy tükörsebzés is lehetne. Esetleg fegyverek közül a P90, M60, félautomata mesterlövész a felesleges, És talán az ACOG.
Ne vedd tolakodásnak a leírásomat, ez inkább amolyan ajánlás, amiket szeretek illetve nem szeretek a különbözõ szervereken.
Kicsit utána kell néznem hogy lehet ezeket kiszedni a játékból, lehet hogy érdemes lenne a JCRS srácoktól megkérdezni, nekik megy PAM-os szerverük.

Ma felnézek én is RPCre,már régen voltam.Mikor van élet?1 kérdés:cod4ezik valaki laptopról?Nem nagyon értek a laptopokhoz de hamarosan kell vennem 1et és nem lenne gond ha tudnék róla codozni is.Ez ügyben kérnék szépen tanácsot:milyet érdemes venni,mennyiért és hol.Thx a válaszokat elöre is és sry az offért

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
<#nyes><#nyes><#nyes>
Lehet hogy tényleg az.

E.V.O:Egyszeri Vérpisti Osztag?<#hehe><#nyes>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

EnZsolt
Tegnap írta BigBoy(inkább LittleBoy), hogy hátbaskilles noob persze színesen, én csak annyit válaszoltam, hogy bindes szar és már jött is az ugatás, hogy nekem ki osztott lapot, közösüljek anyámmal, hülye fasz noob low geci. Mondtam nekik, hogy arra veritek a nyálatokat, hogy csináltatok egy szar oldalt és azt spammelitek fel mindenhova? Erre õ: mi nem csinálunk olyat. Mondom akkor szlav biztos másért van kitiltva állandóan. Erre amit kaptam reakciónak már nagyon röhögtem: hogy jövök én ahhoz, hogy szlav-ot a számra veszem, õ túl jó ahhoz. <#vigyor2>. Még egy kicsit hagytuk õket, mikor feljött pár ember, aztán õket is elkezdték basztatni, így sikerült a ban 😛 Az RPC szerver át lett állítva hq-tdm váltakozásra, természetesen hc, már kezdtek feljönni az emberek mivel újból látja az x-fire. A baj az, hogy ki akarjuk venni a helit, airstrike-ot, talán az uav-ot is. Mit kell hozzá tenni? Mert az rcon parancsokra nem reagált, gondolom valami mod kell hozzá nem? Nem érdekes, hogy nem lesznek rangok, aki így jönne, azt már úgysem a rangja érdekli szerintem. Köszi elõre is a jó tanácsokat!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

BigReaper
Off: Szép volt Liverpool!!!!

www.team-gigabyte.com

Dick Riddick
Nagyon kulturált, kellemes társaság pedig az E.V.O. csapat, hogy a Hortobágyi Szeles Magasvasút rogyna rájuk!
Ahol ezek megjelennek ott vége a nyugodt játéknak.
-Hátba mint a b*zik!!!
-B*zdmeg magad te WH-s köcsög!
-Aimozol te rohadt paraszt???
-Stb, stb, stb...
Mindezt szép színes betûkkel persze.
Ezek azok az emberek akiknek CoD-ot még eladni is tilos lenne. Gyárilag rá kellene nyomtatni a DVD-re.

Nem lattam mert pont utanuk erkeztem csak lattam irtatok hogy sokat magyaraztak,aztan meg nyomtam egy tdm-et azt koszi is hogy atraktatok mert egyenlore sabotage nem az mufajom:-)
amugy surakin szoktam latni evo-sokat :-)

EnZsolt
E.V.O. klán szánalom 😊 azért jó volt felidegesíteni a kis nyomorékokat, majd bannolni 😄

mNzJean
Azért mondtam ,hogy használj miniadmint mert ott a server beállításnál meg tudod adni az rcon pass-t , itt a link, bár ezért lehet elvesztem a reményt ,hogy beválasszanak a kis<#kocsog> klubba<#hehe>

http://dobmt.atw.hu/server.htm

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

set rcon_password "jelszo"

Zomil
elöbb alap console parancsokkal legyél tisztában, nem árt
ha minden igaz ezt ird be: set rcon password ""

idézöjel helyére amit akarsz és akkor lez rcon password-öd

amugy még a kérdéseimre nem válaszoltál:
van routered?
és mekkora a neted?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hassel606
A cod.hu-n is fent van.

Danecay
Kösz, de amikor még írtam a letöltéshez regisztrálni kellett, de menet közben ezen változtatott BAKER.

CS. vagy ha más progit ajánlotok azt is szivesen fogadom csak tudjam szerómat kicsit formálgatni 😊 köszi szépen ja egy linket ha tudnátok adni majd akkor megköszönöm! bye
Csá! nah nyugi alapfogalmak mennek 😊 angolul is eligazodok azon az admin progin (moder rcon 0.4 v 0.6) csak annyi a gondom hogy az elején ha belépsz akkor mit kell beírni az rcon password-hoz vagy hogy tudok csinálni szerveremnek 😊 csak ennyit kérnék 😄 tudok angolul de nem tudom mi az a Rcon password 😄 csak ennyi kéne meg az hogy a Host hoz kell az ip-t ugye? a portt mge a végén az az 5 jegyû szám 😊 nekem 28960... akkkor pl a Host hoz igy jó ha beírom vagy nem kell kettõspont? pl: host 87.229.109.52:
port 28960

de a fontosabb az rcon passwordos dolog 😊 csak ennyit segitsetek kösszi a gyors válaszokat
davidka003
Nem is kell regisztrálni.

Itt töltsd le:

http://www.bakeronline.hu/download.php?view.70

Katt a kék nyílra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hello. heveromnak elküldtema player mappát becsomagolva és az egygik haverom betette és neki 55 ös lett másik haveromnak meg a játékot se akarja elíndítani ezt írja ki neki An error occured while reading the status data.Your status have been reset.

mNzJean
Csak egy jótanács ,szedd le a miniadmint az inkább felhasználóbarát és asszem magyar verzió is van.Bár amíg alapfogalmakkal nem vagy tisztában kár szerver üzemeltetésben gondolkodnod.Szóval egy kicsit olvass utánna mielött kérdezel mert használati utasítást senki nem fog adni neked egy admin progihoz sem,de ha valami konkrét kérdésed van segítünk szivesen.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Danecay
A javított magyarítást nem tudná megosztani valaki valamilyen módon, mert egyszerûen nem bírok regisztrálni a bakeronline.hu-n. Elõre is köszönöm.

CSÁ! Csak azt mondjátok meg hogy hogy kell használni Rcon 0.4-et vagy 0.6-ot! tudjátok mi az , az a kis progi melynek segitségével a szervered tudod irányítani 😄 nah ezt a progit hogy kell használni? ÉS HOGY CSINÁLJAK RCON PASSWORDOT??? LÉCI HELP!! mit hova kell írni meg ilyenek. nagyon megköszönném skacok 😛 ti mindig segítettetek most se hagyjatok cserben 😊 köszi BYE BYE
SötétBarom
Ha minden igaz, akkor SotetBarom|HC...
De most melóban vagyok, majd megnézem 😄

Te meg Peterson HUN ??

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSí!az lenne a kerdesem hogy az analog mixert hol talalom a vista ultimate 64 bit ben mert ramentem a control panel soundsra de ott nincs
nekem is cod4 multiplayer iw3mp.exe hibam van mert nem kepes futni ez a szar.
köszönöm.

BigReaper
írd be a consoleba: /cl_maxpackets 60, mert ennek az értéknek már sok szerveren 60 és 99 között kell lennie!

www.team-gigabyte.com

Danecay
Hello!

Single Player-hez van patch? Tudtommal van de nem nagyon találom. Az infinityward.com-on van egy "Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.5 SP Mod Tools Patch" nevû patch, de rákattintva valamelyik szerverre ahonnan le lehet tölteni, pl. gamershell.com-ra, ott már "Call of Duty 4: Modern Warfare Mod Tools v1.1 Patch (Non-English)". Akkor most 1.5, vagy 1.1, és mi az, hogy Non-Englesh, akkor milyen, na és nem utolsósorban ez most akkor MOD TOOL-okat takar vagy Single Playerhez Patch?

na újjab gondom akadt sajnos...
az eggyik szerveren játszok kb 1-2 percet utánna ezt írja ki:
CoLt PunkBuster kicked player 'CoLt' (for 0 minutes) ... Cval cl_maxpackets = 30

Dick Riddick
Ha kell segítség, számíthattok rám.
Egy jó szerverért bármit!
<#integet2>

Dick Riddick
Eddig nem klánoztam, valószínûleg ezután sem nagyon fogok.

SD-ben érdemes arra figyelni, hogy a csapatok létszáma olyan legyen, ha a játék elején csak te maradsz egyedül, esély legyen a feladat végrehajtására. Az esetek nagy többségében egyenlõtlen a csapattagok elhalálozása, és két 10-es csapatnál ez legtöbbször megoldhatatlan feladatot jelent. A pályákon nem sok alternatív útvonal van, 7-8 embert pedig ledarálni... szóval értitek mire gondolok.

EnZsolt
Eszünk ágában nem volt emelni a slot számot. Ekkora pályákra baromság. A szervert lehet látni megint X-fire-ön 😊 szóval harcra fel, változások valószínûleg lesznek 😊

Boron Power
De valahol a publicnak a hent a lényege szerintem. Persze nem az orbitális 30+ slotos õrület.

SD módban gáz a kevés slot, mint említettem az pillanatok alatt kiürül.

Jelenlegi leghasználhatóbb sd szerer az Obi-é, 18+2 privát slot. Egyedül ott láttam idáig cod2-bõl ismert jó playereket. És egyáltalán nem tömeghent jellegû.

Ha viszont valakinek a már a pubon is kislétszám igénye van, annak javaslom keressen klánt, mert tudat alatt a szervezett játék motoszkálhat az agyában. <#hehe>

De elfogadom más véleményét is. <#vigyor4>

KL

Dick Riddick
CoD2-ben teljesen természetes volt a 20-24 slotos szerver, de 4-ben túl sok. Egymás hegyére-hátára spawnolnak az emberek, 16 fõnél több biztosan nem kell. 12-es HQ partikba szoktam beszállni, és sosincs hiány ellenfelekbõl, sõt! Két 10-es csapat még közepes méretû pályákon is tömeghenthez vezet. egy jól felépített szerver kevesebb slottal is lehet sikeres.

Boron Power
Nekünk cod2-ben volt 32 slotos pub SD szerverünk is, az is teljesen jól játszható volt(persze gránát kivéve).
Utána pedig 20 slotosra álltunk be, általában fullon volt, még Origi korában is, a clanbase szinten is legjobb klánok játékosaival.

Szerintem ha public, akkor 18-20(természetesen Pam-al szabályozva mit lehet mit nem), aki pedig az ennél kevesebbet szereti, annak a war való.

Uncsi keresgetni az ellenfelet, amikor pubon némi pörgésre vágyik az ember, és ráadásul a kis létszámból ha lelép valaki, rögtön követi is a többi, mert már nagyon kevés a létszám.

A fentiek SD módra vonatkoznak.

KL

bigapó
ebbõl most azt szûröm le, hogy Te már felvettél😊 ha nem akkor meg mond meg a nevedet... 😄DD

The Matrix has you...

Dick Riddick
Visszatérve a Desert témához, kicsit tesztelgettem a fegyvereket, Desert-el többször is elsõ tudtam lenni, sima pisztollyal pedig csak középmezõnyre futotta. Alacsony tárkapacitás, de a többi paraméter kiváló.
Eddig nem használtam, de mivel warokon is megy, miért ne legyen egy nálam is?

Dick Riddick
12-14 az ideális, eddigi tapasztalataim szerint.

Dick Riddick
Azt meghiszem! <#nyes>

SötétBarom
Régen enemy territoryban láttam ekkora servert.. Odabaszott a VH feeling 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szerintem is a 14-esek a legjobbak

Dick Riddick
Azért írtam, mert sok szerveren 20-24 játékos erõlködik egyszerre, teljesen élvezhetetlen lesz. Láttam 60 férõhelyes szervert is, de tele volt, nem tudtam megnézni. Ami ott mehetett...

Pont ilyesmit irtam en is:-)

Dick Riddick
Nem kell 32 ember a játszhatatlansághoz, 16 a maximum, de szerintem a 14 is bõven elég. Kicsi pályák...

Dick Riddick
Én modolt szerverre szavazok, a legirritálóbb dolgokat ki lehet szedni, helit, légicsapást, 1-2 fegyvert, 1-2 perket /tényleg csak 1-2-õt/.

Sima TDM és hasonló szerverbõl van annyi mint a szemét, csinálni lehetne egy minõségi szervert.

SötétBarom
Fejlövés után nem lövöldöz senki -.-

SötétBarom
Xfire-ön majd vegyél fel friendnek. Én szinte mindig délelõtt vagyok online (általában olyan 1ig kb.).

Jó lenne valaki, akivel lehet puffogtatni.. =)

Dick Riddick
Ha nincs PB, mehet a levesbe az egész. Ha van egy-két csaló lehet max elvétve, ha nincs akkor a 90%. Nem mindegy.