Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multkor vmelyik szerveren ismerkedtem velük,fenn volt a 4 jómadár,7vs8 SnD,a sokadik ugatgatás után kifejezetten arramentem hogy késeljem az összeset,nem egy körben mind a 4 megvolt olyan szinten kiismerhetõ melyik hovamegy,hovafexik...Mókaklán,a végén kilépett mind😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A tiltással az a baj, ha nincs admin, nincs tiltás sem. Ha bent sincs a tiltanivaló, gond sincs. A pályákat viszont érdemes lenne mielõbb szelektálni. Persze nincs olyan ami mindenkinek bejön, viszont van olyan ami szinte senkinek sem. Bog /nyitott/, Bloc /kemper/, Strike /kicsi/, Shipment /no comm./, Wet work /apró/.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ajánlani tudom a PCWorld honlapját, nekem az újság jön, idén volt már két laptop nagyteszt. Csúcskategóriás /300-500 között/ és középkategóriás laptopok. Ha minden igaz megtalálod fönt.
Én tegnap voltam RPC-n, láttam vannak újabb játékmódok. Ha más is lesz fent, én is megyek délután-este.
Supa: általában este 9-10-tõl szoktam fenn lenni. Laptop ügyben meg jó volna tudni, hogy mennyit szánnál rá, mert tudnék neked ajánlani 600 ropiért 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ha a heli és a légicsapás megy, akkor a GL, MD, LS, 3frag, C4, RPG se maradjon, uav szerintem igen, benn kell hagyni mellette a jammert. A pályákat is lehetne takarítani, Vacant, Strike, Pipeline, Overgrown, Downpour, Dicctrict, Crossfire, Crash, Backlot, Ambush szerintem kedvelt és jó mapok. Lehet hogy egy tükörsebzés is lehetne. Esetleg fegyverek közül a P90, M60, félautomata mesterlövész a felesleges, És talán az ACOG.
Ne vedd tolakodásnak a leírásomat, ez inkább amolyan ajánlás, amiket szeretek illetve nem szeretek a különbözõ szervereken.
Kicsit utána kell néznem hogy lehet ezeket kiszedni a játékból, lehet hogy érdemes lenne a JCRS srácoktól megkérdezni, nekik megy PAM-os szerverük.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Lehet hogy tényleg az.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ahol ezek megjelennek ott vége a nyugodt játéknak.
-Hátba mint a b*zik!!!
-B*zdmeg magad te WH-s köcsög!
-Aimozol te rohadt paraszt???
-Stb, stb, stb...
Mindezt szép színes betûkkel persze.
Ezek azok az emberek akiknek CoD-ot még eladni is tilos lenne. Gyárilag rá kellene nyomtatni a DVD-re.
amugy surakin szoktam latni evo-sokat :-)
http://dobmt.atw.hu/server.htm
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ha minden igaz ezt ird be: set rcon password ""
idézöjel helyére amit akarsz és akkor lez rcon password-öd
amugy még a kérdéseimre nem válaszoltál:
van routered?
és mekkora a neted?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
port 28960
de a fontosabb az rcon passwordos dolog 😊 csak ennyit segitsetek kösszi a gyors válaszokat
Itt töltsd le:
http://www.bakeronline.hu/download.php?view.70
Katt a kék nyílra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De most melóban vagyok, majd megnézem 😄
Te meg Peterson HUN ??
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nekem is cod4 multiplayer iw3mp.exe hibam van mert nem kepes futni ez a szar.
www.team-gigabyte.com
Single Player-hez van patch? Tudtommal van de nem nagyon találom. Az infinityward.com-on van egy "Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.5 SP Mod Tools Patch" nevû patch, de rákattintva valamelyik szerverre ahonnan le lehet tölteni, pl. gamershell.com-ra, ott már "Call of Duty 4: Modern Warfare Mod Tools v1.1 Patch (Non-English)". Akkor most 1.5, vagy 1.1, és mi az, hogy Non-Englesh, akkor milyen, na és nem utolsósorban ez most akkor MOD TOOL-okat takar vagy Single Playerhez Patch?
az eggyik szerveren játszok kb 1-2 percet utánna ezt írja ki:
CoLt PunkBuster kicked player 'CoLt' (for 0 minutes) ... Cval cl_maxpackets = 30
Egy jó szerverért bármit!
<#integet2>#integet2>
SD-ben érdemes arra figyelni, hogy a csapatok létszáma olyan legyen, ha a játék elején csak te maradsz egyedül, esély legyen a feladat végrehajtására. Az esetek nagy többségében egyenlõtlen a csapattagok elhalálozása, és két 10-es csapatnál ez legtöbbször megoldhatatlan feladatot jelent. A pályákon nem sok alternatív útvonal van, 7-8 embert pedig ledarálni... szóval értitek mire gondolok.
SD módban gáz a kevés slot, mint említettem az pillanatok alatt kiürül.
Jelenlegi leghasználhatóbb sd szerer az Obi-é, 18+2 privát slot. Egyedül ott láttam idáig cod2-bõl ismert jó playereket. És egyáltalán nem tömeghent jellegû.
Ha viszont valakinek a már a pubon is kislétszám igénye van, annak javaslom keressen klánt, mert tudat alatt a szervezett játék motoszkálhat az agyában. <#hehe>#hehe>
De elfogadom más véleményét is. <#vigyor4>#vigyor4>
KL
Utána pedig 20 slotosra álltunk be, általában fullon volt, még Origi korában is, a clanbase szinten is legjobb klánok játékosaival.
Szerintem ha public, akkor 18-20(természetesen Pam-al szabályozva mit lehet mit nem), aki pedig az ennél kevesebbet szereti, annak a war való.
Uncsi keresgetni az ellenfelet, amikor pubon némi pörgésre vágyik az ember, és ráadásul a kis létszámból ha lelép valaki, rögtön követi is a többi, mert már nagyon kevés a létszám.
A fentiek SD módra vonatkoznak.
KL
The Matrix has you...
Eddig nem használtam, de mivel warokon is megy, miért ne legyen egy nálam is?
Sima TDM és hasonló szerverbõl van annyi mint a szemét, csinálni lehetne egy minõségi szervert.
Jó lenne valaki, akivel lehet puffogtatni.. =)