Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
egyébként mire kellett ez a teszt? semmi név-megadás vagy hasonló. lenyomoztátok az ip-met? 😄
The Matrix has you...
netán amin md,gl,ls,p90,meg support lámulás offolva van (esetleg ahol mindig éééén nyerek <#idiota>#idiota>)
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
On.
2. Még ritkább elkapni pubon, bár sok nagy arc pubol (H2k, fnatic, ozwald néhanéha), õt most láttam elõször életemben. Ez engem feldobott, akit nem azt nem. Ennyi.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
u.i: Szerintem fake mert szerintem igy irja a normális teag nem TEK-9 Davy?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Thx
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
bár arra nem lennék büszke, h egyiköjüket megöltem, majd ha 5v5 waron sikerül akár egy döntetlent megszerezni, az már nagy szó 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát max csak nem ezzel foglalkozol 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
/közben kiderült, hogy buta vagyok mint a föld 😄D
Tom mirõl van szó. BTW. nem te vagy nekem MSN kontaktom?? Mindig látom hogy KL bejelentkezett 😄DDD
Egyedül a CB perkses ritkítás nem tetszik.. Piros perkek közül mind ki van véve.. :S Meg a kékek közül is.. a 3 special, a C4 meg a bomb squad maradhatott volna..
Amúgy egy gyors kérdés: jó megfigyelés, hogy ammo-t csak akkor tudok összeszedni, ha bandolierem van?
5 perc nem több.
Köszi szépen 😊
Majd egy-két hónap múlva kipróbáljuk origin elmegy-e.
KL
Hazaérek melóból, addolom FAVnak. Holnap estefelé kaptok 😄
Csak kellene valami jó skilled szerver, még akkor is jó lenne ha nem lenne HardCore. A TCFC is jó szerver lett, csak 10v10 nekem sok.
Szívesen látnék PAM-os HQ, Sab, Dom szervereket is.
ACOG-os RPD doubletappel, meg ilyenek..
*madmanic szemét*
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Folyton ilyen 22:30 statekkel végeztem.. Aztán ma bementem valami normál szeróra.. Kezdésnek jött egy 33:8, aztán valami 62:28..
Kezdek rájönni, hogy a HC tényleg nem olyan jó.. Nincs esély menekülni, nem tudom kihasználni, hogy jól mozgok, semmi.. 😞
Még valami: a suraki TDM mostanában miért KonG????
kulcscsere
rangvesztésnek utánajár
játszik boldogan
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein