Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már témánál vagyunk <#idiota>...

Utálom az összes HC-s szervert, és utálom azt is, hogy egyre több van.
Igen, van nekem is szerverem és az nem HC-s, még mielõtt jönne a kérdés.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Morphin
igen van és ki is lehet kapcsolni...de akkor meg a wlan kártya programjában a jel egyszerûen DISABLED...és nemtudom bekapcsolni sehogy sem...küldföldi fórumokon azt irták SP1 talán kijavitja, de nekem SP1es és semmi...keresem még izombol, remélem találok értelmes megoldást...
azért köszi

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Dick Riddick
Ha van valakinek tudomása PAM-os public szerverrõl, esetleg HC-sról, kérem ossza meg velem.

Köszönöm.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Fujiryu
Ma asszem meglátogatom öcséméket szóval átadom az üzeneted 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Van ilyen szolg Vista alatt is, csak a neve más, fejbõl nemtom! Valami wlan-os xar!

Fatboyz4ever!

newszepiking
Te szoktál ezeken játszani?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

© madmanic
2008. ápr. 19. 11:14 | privát | válasz erre | #23958

warez topik

kulcscsere

rangvesztésnek utánajár

játszik boldogan

csak azért copyztam, hogy lásd csak egyet kellett volna visszalapozni, ha már a banner nem elég feltûnõ..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az a fura Srácok, hogy addig amég az alap játék version volt fenn addig tudtam játszani! De most ,hogy felraktam mert muszály volt az 1.5-ös patch-t mindig kidob mindenhonnan!
ilyenkor mi van?
davidka003
El mész a boltba és megveszed!

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

GlobalPunkbuster GUIDBAN 50a15a0a
Srácok ez mi a szart jelent?
Dick Riddick
<#wave>

newszepiking
köszi!

Kovács legény
amikor telepíted a játékot a pb-t is, feltéve ha eredeti a játékod

www.czekoart.hu

csuszi
roJik. középen találkozunk, de ne lõjj!!!
ne is gránátozz...
bazdmeg ne is késelj...
helikopter???? azt se.
csuszi, te nem érted. roJik érti.
JAMES BOND a 007
ezt csak rojik érti😊 üzenem neki ha átadná egy láma jcsr vagy heg

MJ rulz Pink Team The Only One

Szia!
Már néztem a pb.com-on is ott kerestem elõször de onnan csak a legfrissebbet lehet tölteni az meg nem jó! Ezért kell a segítség!
Sajnos nem ilyen a kézenfekvõ a megoldás!
Kovács legény
tuti kilehet kapcsolni😉

www.czekoart.hu

Morphin
Hi...mostmár tudom miért van folyton connection interrupt porblémám...a Vista minden 60sec-ben keresi uj wifi kapcsolatot (nekemis wifi van) és ez bezavar netes játékoknál (érdekes Silkroad-ban ez nem volt még gond)...
szal vki tud erre vmi megoldást?? h lehetne kikapcsolni ezt a szolgáltatást, ez olyan mint Xp-nél a WZA...csak ott egyszerûen kileeht kapcsolni itt meg nem. elõre is köszi 😛

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Kovács legény
azért annyira mindenhol nem kereshetted...
pb.com

www.czekoart.hu

Es nemlehet valahogy kitrukkozni?

Sziasztok Srácok!
Egy oan problémám van, hogy nem tudok felmenni a magyar tört serverekre mert nincs punkbuster 1.0-ám. Honnan az istennyilából szerezzek már mindenhol kerestem. Légyszi valaki segítsen!
Köszi
Hassel606
1 IP cím. Szerintem...

Mitol van az,hogy 1 halozat 2 gep 2 xfire account, es az egyik mindig kidobja a masikat xfirebol es jatekbol is?

Dick Riddick
Külön HC-re szûrni nem lehet, a szerver neve utalhat rá, illetve marad a próba szerencse dolog.
87.229.14.60:28981
87.229.24.233:29960
87.229.102.76:28979
84.2.39.212:28967
Ezek HQ szerverek, nézd meg õket.
Esetleg ez is segíthet: HC

newszepiking
Uraim!

tudtok nekem hardcore szervereket mondani? (sd-ne legyen köztük)
vagy lehetne rájuk szûrni valahogy?
egyre kevésbé jön be a normál mód.

Szép jó reggelt,

Kicsit bátortalanul kérdezem, hogy a HSF szerverrõl tudtok e valamit?
Már jó ideje számûzött zsoldosként német szerókon töltöm az idõmet, de hiányzik a régi banda.

Jók legyetek...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

BigReaper
alszotok skacok? 😄😄😄😄D:😄😄 lowwwwwok😄

www.team-gigabyte.com

Ma jó kis játék volt a DS klán szerverén! yee haa!
Ha valahol jó játék van, SD HC írjatok IP-t! köcc eee!

písz!

Fatboyz4ever!

ha már ugyis elolvastad irhatnál megoldást akko warez topicba
a fanatikusok viszont berakják kedvencnek....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csuszi
igaza van, flém on

MJ rulz Pink Team The Only One

Kovács legény
<#nezze><#mf1>

www.czekoart.hu

newszepiking
Uraim!

A topicot a 4. oldalon találtam meg. ez, azt hiszem, tûrhetetlen.

Dick Riddick
Xfire néha trükkös.
Amikor beállítod a szûrõket /PB, verzió, stb.../, és elindítod a keresést, elõfordul hogy elsõ körben 10-15 szervert dob ki. Kattints még egyszer a refresh gombra /alul/, ha kell még egyszer.
ASE esetében a fenti FAQ legalján megtalálod ami kell. Kipróbáltam, mûködik. <#eljen>

tommyg
lássa? mé nem láti?<#idiota>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DJ Skyline
hali
lenne egy kérdésem all seeing eye-al kapcsolatban. beraktam hogy lássa a cod4 szervereket, de konkrétan 1 szervert sem listáz ki nekem. xfire-ben jobb a helyzet, de ott sem listáz ki túl sokat, és ami van azon sincs senki. kénytelen vagyok most game monitorban keresgélni

NEOreg3
model detailt állítsd normalra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

PB allandoan kidob ezzel az uzenettel : cvar r_lodscalerigid 2. ez mi?

berlinboy6329
A demopkat amiket letöltöttem hova másoljam?beletettem a main/demos mappába amt csináltam,de mikor le akarom játszani,azt irja h nem találja a fájlt,pedig benne van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Dick Riddick
Én is ezt kérdeztem!
Vietnámi fürdõscsajokat minimum elvárnék! <#eljen>

Sadist
Ha hibátlanul kitöltöttem mit kapok?
Amúgy elég könnyû volt -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dick Riddick
Vigyázni kell a laptopok drivereivel, ha két külön gyártótól származó gépben azonos VGA van is, nem biztos hogy ugyanaz a driver jó lesz hozzá.
Sok laptop-hardware egyéni rendelésre készül, eltérõ felépítéssel. Ezért kell magát a gyártó oldalt megkeresni, és ha szerencséje lesz van fent új drivercsomag. Ha nincs /amit kétlek/, akkor lehet megpróbálni egyénileg összeollózni.

Szia,

Én is laptopon játszom és sokat szívtam a megfelelõ driverekkel. Javaslom az omegadriver.net oldalt ha az nvidián nem találsz laptophoz drivert.
És persze directX 2008 márc.

Sok sikert

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dick Riddick
Egy vészhelyzeten és Dr. House-on edzett veteránnak meg sem kottyan egy ilyen teszt! <#nevetes1>
Egy vakbelet is kivennék egy szereléksínnel /esetleg csak a betegnek lenne annyi/ <#vigyor5>.

Dick Riddick
A géped bõven elég hozzá, véleményem szerint irány a gyártó oldala, nézd meg hogy van-e újabb drivercsomag a laptopodhoz. Sokszor a gyári csomagok hibásak és/vagy rosszul vannak összeállítva. Vagy csak egyszerûen régiek.
Érdemes frissíteni. Új DirectX sem árt.

#24007-re: VGA memória egy dolog, többet számít a sávszélesség és a gyártástechnológia. És az újabb lapkakészlet persze.

örülök hogy megértitek, de akkor valaki tudna segíteni?😊
HTS s3rg1nh00
ember.
1.nem én írtam
2.csak hogy tudd,a ram mennyisége kurvára nem lényeges a vieókártyán(bizonyos,ésszerû határokon belül:az elsõ kari ami a 128 vs.256 megából profitál,az a 7600gt,nagyjából az elsõ ami az 512-t kihasználja,az a 8800gts-ami azért nem egészen van egy kategóriában az x2600-al...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

16gaborm
Miért mikor te irtad hogy laptop-od van meg 256Megás VGA-val,nem?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

HTS s3rg1nh00
hát szövegértésbõl mind2en megbuktatok azt már látom...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

16gaborm
Jah,hát meg laptop-on amúgy is necces a játék,meg még a 256MB RAM fõleg ha csak sima DDR:S:S:S Én Sapphire Radeon HD 2600XT 512MB RAM DDR3-egy percis se szaggat,csak amikor a net baszakosik multiba:@

COD 4 FOREVER!!<#gun><#gun><#violent>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

A jó életbe elnéztem vedd ugy hogy nem mondtam semmitXDD

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram