Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utálom az összes HC-s szervert, és utálom azt is, hogy egyre több van.
Igen, van nekem is szerverem és az nem HC-s, még mielõtt jönne a kérdés.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
azért köszi
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Köszönöm.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Fatboyz4ever!
2008. ápr. 19. 11:14 | privát | válasz erre | #23958
warez topik
kulcscsere
rangvesztésnek utánajár
játszik boldogan
csak azért copyztam, hogy lásd csak egyet kellett volna visszalapozni, ha már a banner nem elég feltûnõ..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ilyenkor mi van?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Srácok ez mi a szart jelent?
ne is gránátozz...
bazdmeg ne is késelj...
helikopter???? azt se.
csuszi, te nem érted. roJik érti.
JAMES BOND a 007
ezt csak rojik érti😊 üzenem neki ha átadná egy láma jcsr vagy heg
MJ rulz Pink Team The Only One
Már néztem a pb.com-on is ott kerestem elõször de onnan csak a legfrissebbet lehet tölteni az meg nem jó! Ezért kell a segítség!
Sajnos nem ilyen a kézenfekvõ a megoldás!
szal vki tud erre vmi megoldást?? h lehetne kikapcsolni ezt a szolgáltatást, ez olyan mint Xp-nél a WZA...csak ott egyszerûen kileeht kapcsolni itt meg nem. elõre is köszi 😛
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
pb.com
www.czekoart.hu
Egy oan problémám van, hogy nem tudok felmenni a magyar tört serverekre mert nincs punkbuster 1.0-ám. Honnan az istennyilából szerezzek már mindenhol kerestem. Légyszi valaki segítsen!
Köszi
87.229.14.60:28981
87.229.24.233:29960
87.229.102.76:28979
84.2.39.212:28967
Ezek HQ szerverek, nézd meg õket.
Esetleg ez is segíthet: HC
tudtok nekem hardcore szervereket mondani? (sd-ne legyen köztük)
vagy lehetne rájuk szûrni valahogy?
egyre kevésbé jön be a normál mód.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Kicsit bátortalanul kérdezem, hogy a HSF szerverrõl tudtok e valamit?
Már jó ideje számûzött zsoldosként német szerókon töltöm az idõmet, de hiányzik a régi banda.
Jók legyetek...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha valahol jó játék van, SD HC írjatok IP-t! köcc eee!
písz!
Fatboyz4ever!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A topicot a 4. oldalon találtam meg. ez, azt hiszem, tûrhetetlen.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Amikor beállítod a szûrõket /PB, verzió, stb.../, és elindítod a keresést, elõfordul hogy elsõ körben 10-15 szervert dob ki. Kattints még egyszer a refresh gombra /alul/, ha kell még egyszer.
ASE esetében a fenti FAQ legalján megtalálod ami kell. Kipróbáltam, mûködik. <#eljen>#eljen>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
lenne egy kérdésem all seeing eye-al kapcsolatban. beraktam hogy lássa a cod4 szervereket, de konkrétan 1 szervert sem listáz ki nekem. xfire-ben jobb a helyzet, de ott sem listáz ki túl sokat, és ami van azon sincs senki. kénytelen vagyok most game monitorban keresgélni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vietnámi fürdõscsajokat minimum elvárnék! <#eljen>#eljen>
Amúgy elég könnyû volt -.-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sok laptop-hardware egyéni rendelésre készül, eltérõ felépítéssel. Ezért kell magát a gyártó oldalt megkeresni, és ha szerencséje lesz van fent új drivercsomag. Ha nincs /amit kétlek/, akkor lehet megpróbálni egyénileg összeollózni.
Én is laptopon játszom és sokat szívtam a megfelelõ driverekkel. Javaslom az omegadriver.net oldalt ha az nvidián nem találsz laptophoz drivert.
És persze directX 2008 márc.
Sok sikert
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egy vakbelet is kivennék egy szereléksínnel /esetleg csak a betegnek lenne annyi/ <#vigyor5>#vigyor5>.
Érdemes frissíteni. Új DirectX sem árt.
#24007-re: VGA memória egy dolog, többet számít a sávszélesség és a gyártástechnológia. És az újabb lapkakészlet persze.
1.nem én írtam
2.csak hogy tudd,a ram mennyisége kurvára nem lényeges a vieókártyán(bizonyos,ésszerû határokon belül:az elsõ kari ami a 128 vs.256 megából profitál,az a 7600gt,nagyjából az elsõ ami az 512-t kihasználja,az a 8800gts-ami azért nem egészen van egy kategóriában az x2600-al...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
COD 4 FOREVER!!<#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram