Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja vki, h hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni?
(elindítom a servert, belép, és amikor csapatot lehetne választani, egyszer csak kiírja, h) GLOBAL PunkBaster GUID BAN 50a150a, tényleg el kell menni és meg kell venni az eredetit?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Szerintem kezdd elõlrõl, kis skillesedés sosem árthat.
És persze ments alkalomadtán. <#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Tényleg a modell-el volt baj.LOW-on volt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
xp alatt nem indult el! Mert nálam nem akar!
Csak annyit ír ki, hogy nem lépett ki elsõ indításkor
és futtassam safe módba! De úgy se csinál semmit!
Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj?
Patch segítene?
vagy elkezded elõrõl vagy progival megcsinálod fél perc alatt az 55 rangodat.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
www.team-gigabyte.com
beirod:
/r_lodscaleskinned 1 aztán nyomsz egy entert
/r_lodscalerigid 1 aztán megint enter
Vagypedig Grafika beállitásokban a Model deltailt átálítod Normal ra bár nemértem mértvan lowon ien felbontás melett 😄😄😄
Olyan problémám lenne, hogy csatlakozok a Gyõri Felderítõk serveréhez, el is indúl de miután kiválasztom a csapatot és a fegyvert alúl kiírja a PB ,hogy Warning (Lásd a képen)
Eddig sokszor játszottam ott és most csak 1 hétig nem mentem fel oda.
Nem értem, hogy miért csinálja ezt.A PB frissítettem és be van másolva az Activision mappába.
Mit kéne tennem hogy nem dobjon ki a PB ezzel a hibával?Kérlek titeket pár tanácsot ha lehet küldjetek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
leszedtem a cod 4-et, telepítettem, crackeltem, aztán nem indult,(safemodan akart menni, de nem csinált semmit)
állítólag ha 1.5-ig felnyomom, akkor ott mûködne, de 1.5 patch után nem megy( ismerõsömnek ment patch után crack nélkül) 1.5 crack-et meg nem találok. Lehet hogy elkurtam vmit, de azért egy kis tanács jóljönne<#bee1>#bee1><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
van vmi mód arra h a régi acc fájlokbol kiszedjem a régi kulcsomat??? fontos lenne nagyon, nincs kedvem megint felküzdeni 55re 😞
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
de én lenni rambo 2008 xD
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy viszont jól sikerült szerver lett, még a HC-t sem hiányolnám ha ilyen szerverek lennének az általánosak. <#eljen>#eljen>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
N0 TXT TLK PLZ!4!
pls help!!!
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
mert suraki is onnantól kezdve lett játszható miután 9v9 lett a max, viszont ha már teli van a szerver az SD játszhatatlan 😞
igy sajnos biztos nem fogok feljárni :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
kéne segítség kellene COD4 serial de gyorsan köszi elöre is :::...!!!!!!!