Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
\"Heroes never die. They just reload.\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
tuti hogy csaló nincs ott. de takony kis szarházi az van elég (70%). öreg vagyok én már ehhez. de ez nem a te hibád.
MJ rulz Pink Team The Only One
Úgy átlagosan mondtam a TÖRT serverekre ,hogy rengetek anyázás meg cheat megy...sajnos.
Egyébként a szever streamelt, egybõl megy a kulcs a game-violations.org banlistájába, azzal a kulccsal wart nem fog játszani senki.
Cfg az biztos van, de kicsit túl nagy jelentõséget tulajdonítatok neki. A teljesen alap, hozzányúlás nélküli cfg-mmel viszonylag jól elboldogulok.(egyébként akikkel játszani szoktál, közülük viszont sokan configolnak, jobb fps elérése céljából)
Aki gyanús mindig ránézek pb screenshot-al még egy sem volt csiter.
Na most ha ennél jobban ellenõrzött szerót találsz, fõleg ha eredetivé válik, akkor csodálkozni fogok, de akkor játssz azon.
KL
Talán a német gyereket tudod kötni személyhez? Cod2-ben sajnos ez elterjedt volt, hogy nem mindenki használja a saját nevét. De ez külföldön ugyanígy van, sõt ott még azt sem ismered aki fix néven játszik.
Ezen a szerón az ugatás a minimálisra van véve persze fõleg ha admin van. Ezt tovább szûri majd amikor eredetire állítjuk.
Fura, hogy a TCFC jó a magyar top klánoknak (d2t, Revolution, ancients, stb.), de nektek nem.
Ez persze nem baj, mert ti dolgotok, de problémáitokra vicces, hogy a külföldi szervere a megoldás.
Ott sem tudod kivel játszol, maximum ha beszól nem érted...
Üdv!
KL
Mert az mûkszik rendesen.
Felrakod image-be és kész.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
195.56.77.22:28965
És ezennel rád ruházom a tudást, jól élj vele, bölcsen, a világegyetem pozitív energiái járjanak át. <#integet2>#integet2>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A callofduty.hu -n mi az ami 7 nap múlva történni fog?? Mihez számol vissza? Tudja vki???
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
amugy egyenesen SZÁNALOM ami a TCFC szerveren megy...rohatt jó szerver lenne, de felszabadul a sok nagyszáju kis 15éves pöcs "most nem adja be", "lolos", "low+" csak hogy a ma esti felhozatalt megemlitsem
aztán ezeken a eveken oltogatnak, meg jópofiznak, TELJESEN noname emberek, egyszerüen idegesit h nem képesek felvállalni a nevüket
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
És ennél már csak rosszabb lesz.
A hülyék száma a világon exponenciálisan nõ. <#szomoru2>#szomoru2>
1. ki kíváncsi a lelki állapotára, illetve h milyen géprõl játszik?
2. merje felvállalni a nevét
3. vanna ujabban ezek a tek9 utánzatok és társai... a LEGnagyobb erkölcstelenség lemásolni 1 klán nevét, és mikor még a player nevét is lemásolja, az a legdurvább. És ha véletlen feltalál valamilyen dignitas serverre vagy ilyesmire és szét anyáz mindenkit akkor milyen híre lesz a klánnak?
Kérdem én normális ez, hogy Magyarországon itt tartunk?
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
The Matrix has you...
Ilyen az ha elõbb írsz mint gondolkodsz. <#lama>#lama><#vigyor3>#vigyor3>