Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16gaborm
Lécci vki mondja meg nekem hogy miért cserélgeti a játék a texturákat?Villiog össze vissza a töltés modulja,meg a pályán a falak rózsaszinen meg minde3nhogyan villognak,nem csak COD 4 nél,de a Pro Street-nél is ezt csinálja ez a szar!!próbáltam már több crack-el de nem jó így se:@:@:@

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Dick Riddick
Inkább 90%, ennek 99%-a tényleg kis takony. És a legrosszabb hogy arc is van mellé. Nem is kicsi. Bakker, az életben a legtöbbjük tényleg csókolommal köszönne...

\"Heroes never die. They just reload.\"

SpeedXHUN
Te nagyon szeretsz razziázni😄 bárcsak minden server üzemeltetõ ezt tenné.....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

csuszi
akkor addig várok😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Takony az van, de akik túllépik a határt szintén banolva vannak(ilyen is van már 3). Le fog ez tisztulni, fõleg ha origi lesz, akkor senki sem tud elbújni a kamu név mögé, bármelyiket be tudom azonosítani clanbasen(az eredeti kulcsosakat most is már, de akkor csak olyan lesz).

csuszi
kl
tuti hogy csaló nincs ott. de takony kis szarházi az van elég (70%). öreg vagyok én már ehhez. de ez nem a te hibád.

MJ rulz Pink Team The Only One

SpeedXHUN
Jó,én most nem a TCFC servert szidtam,mert még nem is jártam rajta,de most,hogy így mondod lehet kipróbálom😄
Úgy átlagosan mondtam a TÖRT serverekre ,hogy rengetek anyázás meg cheat megy...sajnos.

16gaborm
A gamecopyworld-ön csak az 1.4patch hez van crack,nekem meg az 1.5 patch-hez kéne😞

Boron Power
Szerintem tcfc-n még csaló nem fordult meg, illetve azt kivágta pb és banoltam(ilyenbõl van 3-4).

Egyébként a szever streamelt, egybõl megy a kulcs a game-violations.org banlistájába, azzal a kulccsal wart nem fog játszani senki.

Cfg az biztos van, de kicsit túl nagy jelentõséget tulajdonítatok neki. A teljesen alap, hozzányúlás nélküli cfg-mmel viszonylag jól elboldogulok.(egyébként akikkel játszani szoktál, közülük viszont sokan configolnak, jobb fps elérése céljából)

Aki gyanús mindig ránézek pb screenshot-al még egy sem volt csiter.

Na most ha ennél jobban ellenõrzött szerót találsz, fõleg ha eredetivé válik, akkor csodálkozni fogok, de akkor játssz azon.

KL

SpeedXHUN
Engem nem az izgat,hogy mi a neve(leszarom) csak ne flameljen annyit és tudjon csalás meg cfg-k nélkül játszani.

Boron Power
Hm.

Talán a német gyereket tudod kötni személyhez? Cod2-ben sajnos ez elterjedt volt, hogy nem mindenki használja a saját nevét. De ez külföldön ugyanígy van, sõt ott még azt sem ismered aki fix néven játszik.

Ezen a szerón az ugatás a minimálisra van véve persze fõleg ha admin van. Ezt tovább szûri majd amikor eredetire állítjuk.

Fura, hogy a TCFC jó a magyar top klánoknak (d2t, Revolution, ancients, stb.), de nektek nem.

Ez persze nem baj, mert ti dolgotok, de problémáitokra vicces, hogy a külföldi szervere a megoldás.
Ott sem tudod kivel játszol, maximum ha beszól nem érted...

Üdv!

KL

A gamecopyworld-ról szedted le a crack-et?
Mert az mûkszik rendesen.
hibás a crack.

Snexi
Tényleg,már rég raktam föl 😄

SpeedXHUN
multihoz nem kell crack és a dvd-t se kéri.

Dick Riddick
Cserélj kulcsot. De ha megrendelted az a legjobb.<#eljen><#eljen><#eljen>

Dick Riddick
A multit nem kell crack-elni.
Felrakod image-be és kész.

Snexi
Úgyértettem hogy nem az alapján dob ki a pb mert crackolva van és azt hiszi h nem eredeti?

NEOreg3
a crack nem zavar be, de az eredeti exe-t tartsd meg, ha kijönne hozzá még pár patch

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Snexi
Ugye az nem zavarna be ha crack-elve lenne az eredeti verzióm?Mert rohadt hangos a dvd olvasóm és nincs kedvem megvárni azt az idõt mire beolvassa a dvd-t és elinditja.Azzal hogy megvettem az eredetiben az orig cd-key volt a lényeg.

SpeedXHUN
engem eredetivel mindenhova beenged..de németekkel tolom

SpeedXHUN
Helyes!😄

Snexi
Meg is rendeltem,elvileg szerdán jön 😊

Snexi
Global ban mindkettõnél<#shakehead>Ideje megrendelni a gémet...Vagy valaki találkozott már eredetivel is a Global bannal?Tört szerverekre beenged eredetivel?

repro
Mi a bajod a Molnár Józseffel?<#integet2>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
Annyit tennék még hozzá hogy a kedvenceim között vannak a kiolvashatatlan nevû emberek, -=4³$/)(=/!/+%"+%*4=- és társaik, öt perc alatt sem lehet kibogarászni hogy mi a f*szt akart begépelni a szerencsétlen.<#nemtudom>

Dick Riddick
195.56.77.22:28964
195.56.77.22:28965

És ezennel rád ruházom a tudást, jól élj vele, bölcsen, a világegyetem pozitív energiái járjanak át. <#integet2>

Snexi
Valaki tudna benyomni pár tört zombi szervert?Kiváncsi lennék milyen,egyetlen tört zombi szervert ismerek,abba se enged be a pb..

SpeedXHUN
Nem kell magyar serveren tolni sajna😞(

16gaborm
Kiért keverheti össze a játék a texturákat?A menübe is össze visza csikik,a játékba meg berak a pályára aztán pár textura elkezd villogni sárga rószaszin meg kül.szineken😞

mNzJean
Tévedsz mert én mindíg kiírom a klánnevemet ,egyszer vagy 2x voltam prefix nélkül amikor esl rõl jöttem ,de akkor is átírtam .De lényegtelen mert itt a szándék a lényeg , nem az egyszeri alkalmak.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ez lagelább egyedi ilyet biztos senki nem fog választani de még lekoppintani sem 😊 csak egy megjegyzés ruhellem a P90+silencer bandolier stopingpower stedi aim combot😞 az a legnagyobb ellenségem aki ezzel megy ha nem találom elsore el esélyem sincs és sniperrel ha a képembetolja a silencert akkor kampec😞

Snexi
Fantáziadúsabb nevet nem tudtál volna kitalálni? <#idiota>

MolnarJozsef ez volnák én ha véletlenul osszefut velem valaki legalább tudja ki lotte hátba sniperrel😊

Sziasztok, jó reggelt,

A callofduty.hu -n mi az ami 7 nap múlva történni fog?? Mihez számol vissza? Tudja vki???

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Zomil
öhm nem akarlak megbántani, de te sem szoktad kiirni a klánneved sokszor 😊

amugy egyenesen SZÁNALOM ami a TCFC szerveren megy...rohatt jó szerver lenne, de felszabadul a sok nagyszáju kis 15éves pöcs "most nem adja be", "lolos", "low+" csak hogy a ma esti felhozatalt megemlitsem
aztán ezeken a eveken oltogatnak, meg jópofiznak, TELJESEN noname emberek, egyszerüen idegesit h nem képesek felvállalni a nevüket

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
ott a pont<#eljen><#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mNzJean
Sajnos ez nagyon el van cseszve ebben a játékban ,én is utálom az álneves játékosokat akárki is legyen. Egyszerüen szánalom amikor feljönnek egy szerverre "ma nem megy " meg "asd,asd" stb néven de amikor van egy jó köre egybõl átírja hogy xy klán... , ezek a névtelen emberek teszik személytelenné ezt a játékot , bf2 ben legalább személyhez lehetett kötni minden játékost ,valószínü a mostani játékosoknak erre nincs igénye.Minden tiszteletem azoké a játékosoké akik ugyanazon a néven tolják és vállalják önmagukat.Egy másik uj trend et is megfigyeltem ,hogy nem írja ki mostanában senki ,hogy melyik klánhoz tartozik ,ez megint mire jó? Na mindegy lehet ,hogy más generáció ez már , csak a logikát nem látom benn.<#fejvakaras>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Nem csak Magyarországon.
És ennél már csak rosszabb lesz.
A hülyék száma a világon exponenciálisan nõ. <#szomoru2>

aky93
Emberek ilyen néven, h nem adja baz meg lolos, meg 20 fps... elszomorító h emberek így játszanak.
1. ki kíváncsi a lelki állapotára, illetve h milyen géprõl játszik?
2. merje felvállalni a nevét
3. vanna ujabban ezek a tek9 utánzatok és társai... a LEGnagyobb erkölcstelenség lemásolni 1 klán nevét, és mikor még a player nevét is lemásolja, az a legdurvább. És ha véletlen feltalál valamilyen dignitas serverre vagy ilyesmire és szét anyáz mindenkit akkor milyen híre lesz a klánnak?
Kérdem én normális ez, hogy Magyarországon itt tartunk?

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Nem tudom mit vannak oda az emberek a sniperektol én az alap sniper fegyvert szoktam agog scopeval használni +stopping power bandolier meg a hooszutávfutás vagy mi aztán ennyi csak akkor szívom meg általában ha egy p90esselfutok ossze mert azoknak mondig gorcsberándul az ujjuk😊

Dick Riddick
És a P90-el is csak szimplákat lõ, mi?

Hassel606
Magyar only sniper szerver: 84.2.39.223:28960

Snexi
Ha kevesen vagyunk akkor átszoktunk menni Crossfire-ra és megbeszéljük hogy only sniper.Azt van olyan aki meg neki áll ACOG-os M4,hogy ez majdnen sniper...

HD JOHNNIE
van ip? <#vigyor3>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Hogy tetszett különben?

bigapó
van, én már találtam, persze ehhez eredeti szoftver kell, mert csak a játék belsõ keresõjében bukkantam rá ilyenre.

The Matrix has you...

Dick Riddick
Engem biztosan érdekelne, csak puska, no pisztoly. <#eljen>

Dick Riddick
Ezt nem kicsit néztem be...
Ilyen az ha elõbb írsz mint gondolkodsz. <#lama><#vigyor3>

16gaborm
A Cod 4 Mod Tools hoz nincs magyarítás?Vagy várható?