Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mert én nem igazán találtam!
Köszi!
De mondjuk ha pubon használod elõbb utóbb azt mondják h jumpos kocsog, waron pedig csak annyi h jump off, vagy pedig még egy kis kisérõ szöveg. =)
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/iw3mp+2008_05_01+11_18_36_51.jpg
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Rákattintok az exe-re elkezd villogni és aztán kivág aztalra a hibaüzivel:-(
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mi a probléma?
Próbáltam feltenni a lemezrõl a dx-et de nem lett jobb.
A válaszokat elõre is köszi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PAM-os szerveren nincs is értelme, ahol van UAV ott pedig választható.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ilyen UAV jammer és társai... no és a kedvencem a double tap p90 martyrdommal. =)
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
Illetve az aláírásomban szereplõ szeróra megyek, ha van hely.
Szia pöcs! 😊
És merre játszol mostanában? Hassel mester merre garázdálkodik?😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A VGA remekül mükszik, mondom csak néhány szerón csinálja...mindegy rejtély marad😊
Viszont lenne még egy kérdésem: játék könyvtárában HOL kell beállítani a max fps -t?? 125 rõl gondoltam feljebb rakom ... Mennyire engedett ez szervereken? mennyire állítsam mi a "sportszerû" ???
Köszi
Remélem nem esnek majd túlzásokba.
Viszont csalók ellen tenni kell valamit.
erre várok már miota, végre az evenbalance lépett valamit!
Le a tört szerókkal!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bandolier, stopping, deep impact, más nem is kell 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak natúr használd, de ez az én álláspontom. <#eljen>#eljen>
Nálam az elsõ a Bandolier, ami ugye hozzáad a lõszermennyiséghez, de ezt csak M16ossal használom, mert az RPDhez muszáj a Grid, az elég jól használható Red Dot nélkül is!
Második a Stopping Power, mert egy gyorsan rohangáló ellenfelet is le lehet teríteni vele viszonylag gyorsan, nem kell bele annyi!
Ill. harmadik a Deep Impact, ha valakinek csak a fegyvercsöve ficeg ki a vaslemez/fal/faburkolat mögül, akkor az már be is szopta!
De nem vagyok még annyira pro, szívesen veszek tippeket.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintem a vidkarival lesz ott vmi. Nem állítottál el vmit, vagy cseréltél drivert vagy ilyesmi?
Mondom: szerintem... 😊
Kérdés: Eredeti játék, a játék szerverkeresõjét használom, mégis néhány szerveren 7 - 10 FPS em van. Miért? Ez valami PB s fa...ság már megint?
Köszi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de tényleg, komolyan... elég lesz nekem 3-5 évig aztán meg baszok a gépre😄
Egy kérdésem és egy kérésem volna!
Játszott már valaki a Zombi moddal? Szerintem nagyon jó és borzasztóan hangulatos!
Kérés! Mindenki jöjjön a benabanda zombiszervereire
62.112.194.111:29067
195.56.77.22:28961
195.56.77.22:28964
195.56.77.22:28966
195.56.77.22:28965
Gyertek!! Felfalunk mindenkit!!!