Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ilyen nyúlfark mapokon sniper

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hali! Nem tudtok sznájper szervereket van-e egyáltalán mint cod2-ben?
Mert én nem igazán találtam!
Köszi!
Dave00
a villanyoszlopról is lehet!és onnan könnyebb meg kevesebben ugranak onnan😊

aky93
Arra a tetõre a másik oldalról kell felugrani. Egyszerûen a légkondi dobozra kell ugrani a létrának a kapaszkodójáról, sprintelve. =)
De mondjuk ha pubon használod elõbb utóbb azt mondják h jumpos kocsog, waron pedig csak annyi h jump off, vagy pedig még egy kis kisérõ szöveg. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

16gaborm
Léccci vki segítsen,sajna a gyáró honlapjára nem tudok írni😞(nyelvtudás)Probléma forrása COD4 Mod Tools indításánál ez a hiba üzi😞 :<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Dave00
nahh akkor jössz xfirére?😊

16gaborm
Miért csikoz meg apró szines pontok téglalap alakban jelennek meg a menüben?DirectX?

Snexi
Megtörtént 😊 De félek hogy Global bann fog jönni a pofmba ahogy bemegyek arra a szeróra amire te (4-böl 1 szerver szokott nekem jó lenni)

Dave00
ha felveszel xfirén akkor megtudom mutatni kb fél óra 1óra múlva😊

Snexi
Erre a tetõre hogy tudok fölmenni Crash-en?Ha ráugrom a csövekre akkor egyszerûen átesek rajtuk...
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/iw3mp+2008_05_01+11_18_36_51.jpg

HD JOHNNIE
Mentem aludni! bb😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Él az barátom 😊 Ahogy Hassel is mondta, uo szeró. Szal uo fel GFM le a webdownloadról és gyere lõni 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Snexi
Ha ugyanazzal a cd-key-el telepited föl akkor nem

Pacal17
Windows újratelepítés után, ha a mentést visszamásolom az újra feltelepített játékba akkor elveszik a multis szintem? (Eredeti a game)

Hassel606
Ez cod uo gfm szerver ám. 😊

Dick Riddick
Johnnie, az elsõ szerveretek nem is él.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Mi a baj az UAV Jammer-rel?

Dick Riddick
Játékújratelepítés.

Attila8805
2008 márciusi találtam de ugyan az.
Rákattintok az exe-re elkezd villogni és aztán kivág aztalra a hibaüzivel:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dick Riddick
Ne a lemezrõl, töltsd le a legújabbat, azt tedd fel.

Attila8805
Hali all mikor indítanám a játékot ezt a hibát írja ki: "directx encountered an unrecoverable error. please read the help for solutions."
Mi a probléma?
Próbáltam feltenni a lemezrõl a dx-et de nem lett jobb.
A válaszokat elõre is köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dick Riddick
Azért a Jammert és az MD-t egy lapon említeni... Merész!
PAM-os szerveren nincs is értelme, ahol van UAV ott pedig választható.

aky93
Hát szerintem a bandolier, stopping power, deep impacton kívül minden más csak marhaság.=) De cb perks offal még perk 3 sincs és csak stopping.=)
Ilyen UAV jammer és társai... no és a kedvencem a double tap p90 martyrdommal. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Evil
84.244.177.31:28960 Menjetek fel erre az IP cimre bekapcsolt punkbusterel nekem kb 2-3 perc után ugy átment akadásba hogy majd behalt a gép alig birtam beirni consolba a /disconnect et <#idiota>

Snexi
Nekem 250-en van de még sehonnan nem dobtak ki (emiatt legalábbis)

HD JOHNNIE
Itt szoktam TDMkedni: 78.111.224.193:28960
Illetve az aláírásomban szereplõ szeróra megyek, ha van hely.
Szia pöcs! 😊

Hassel606
Egyébként a konzolba: /com_maxfps "érték". Nem igen játszok mostanában.😊

Ok....köszi akkor nem piszkálom.

És merre játszol mostanában? Hassel mester merre garázdálkodik?😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HD JOHNNIE
Szerintem azt jobb ha békénhagyod, a PB miatt is, meg lehet szeróoldali beállítás is ami kirak, ha nem az alapértelmezett.

Snexi
300 fölött kikur a PB

Sziasztok, Szia Johnnie,

A VGA remekül mükszik, mondom csak néhány szerón csinálja...mindegy rejtély marad😊
Viszont lenne még egy kérdésem: játék könyvtárában HOL kell beállítani a max fps -t?? 125 rõl gondoltam feljebb rakom ... Mennyire engedett ez szervereken? mennyire állítsam mi a "sportszerû" ???

Köszi

Dick Riddick
Ezzel kapcsolatban vegyesek az érzelmeim.
Remélem nem esnek majd túlzásokba.
Viszont csalók ellen tenni kell valamit.

Zomil
Végre!!!!

erre várok már miota, végre az evenbalance lépett valamit!

Le a tört szerókkal!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
teljesen jól állitottad össze😊
bandolier, stopping, deep impact, más nem is kell 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
És még egy dolog, a grip-el /nem grid, az más/ könyebb csípõbõl tüzelni, viszont hajlamos lesz az ember szinte csak célzás nélkül használni. Rálövöd a fél tárat 10 méterrõl, ha célzol öt lövéssel elintézted volna.
Csak natúr használd, de ez az én álláspontom. <#eljen>

Dick Riddick
Jó is a Stopping, de ha van UAV akkor a Jammer jobb lehet.

Riddick21
Milyen Perk összeállítást használtok?
Nálam az elsõ a Bandolier, ami ugye hozzáad a lõszermennyiséghez, de ezt csak M16ossal használom, mert az RPDhez muszáj a Grid, az elég jól használható Red Dot nélkül is!
Második a Stopping Power, mert egy gyorsan rohangáló ellenfelet is le lehet teríteni vele viszonylag gyorsan, nem kell bele annyi!
Ill. harmadik a Deep Impact, ha valakinek csak a fegyvercsöve ficeg ki a vaslemez/fal/faburkolat mögül, akkor az már be is szopta!

De nem vagyok még annyira pro, szívesen veszek tippeket.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

csuszi
ja. de én errõl beszéltem😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Ez és az online játszot játékok természetesen megérik, de egy offline játék semmiképpen nem ér meg 10k-t

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

csuszi
nagyon helyes. remélem az összes szutyok kreki server megszûnik. aki meg nem szereti a játékot annyira, hogy szaros 10 ropit kiadjon egy játékra (bazdmeg, ma a boltban szaros kajára meg egy két baromságra elbasztam reggel 6-7 ropit a nagy büdös semmire, 2008ban egy kurva játék nem ér meg 10 rugót????), az ij. majd fejlezst magának saját játékot.

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
HD JOHNNIE
Szia!

Szerintem a vidkarival lesz ott vmi. Nem állítottál el vmit, vagy cseréltél drivert vagy ilyesmi?
Mondom: szerintem... 😊

Boron Power
Ha ez igaz, a szerónkat átdobom eredetire. Úgyis sokan kérték már.

KL

Sziasztok,

Kérdés: Eredeti játék, a játék szerverkeresõjét használom, mégis néhány szerveren 7 - 10 FPS em van. Miért? Ez valami PB s fa...ság már megint?

Köszi

16gaborm
#24322 PLS!! FONTOS!!!

Dick Riddick
Az ATI-NVidia és az Intel-AMD verseny mindig is hasonlított egymásra, de az utóbbi idõben az ATI-AMD bajban van. Ez nem jelenti azt hogy a termékeik rosszabbak lennének /bár néha igen/, inkább idõbeli késésben vannak jelenleg. A nagyobb verseny nekünk lenne jó, csak bízni tudok benne hogy lesz is.

Sadist
Majd nekem is meséld el, hogy mik azok a "rendkívül bonyolult" dolgok, csak hogy tudjak róla 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nos igencsak zömmel.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince23
Nyárára kartam vga updatet... de akkor mosmá kivárom a szeptembert, és akkor VÉGLEG befejezem az újításokat😄DDDD
de tényleg, komolyan... elég lesz nekem 3-5 évig aztán meg baszok a gépre😄

Sziasztok!

Egy kérdésem és egy kérésem volna!
Játszott már valaki a Zombi moddal? Szerintem nagyon jó és borzasztóan hangulatos!

Kérés! Mindenki jöjjön a benabanda zombiszervereire
62.112.194.111:29067
195.56.77.22:28961
195.56.77.22:28964
195.56.77.22:28966
195.56.77.22:28965

Gyertek!! Felfalunk mindenkit!!!