Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tdm akkor M60E4 double tappal és steady aimmel 😊 Durvább mint a helikopter 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nincs értelme.
Irgalmatlanul kicsit sebez, ráadásul úgy lelassul a golyó hogy sprintelve meg tudom elõzni. Távolról meg szinte esélytelen lesz a kill. Lehet azért ölni velük, persze, de a natúr fegyvernél nincs jobb.
Igazuk volt azoknak akik ezt állították. /Viszont nem nevettek ki az AK-val/.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
PLs segítsetek.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
DHC carentan,Toujane,Burgundy_bull és mp_aim_hugo van fönt a szerveren
join all😄
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
nos, nyilván van valami okuk rá hogy külföldön játszanak, ugye <#nezze>#nezze>
A vicc inkább az hogy rendszeresen találkozom kinti szervereken magyarokkal, nyilván eredetijük van és feltételezhetõ hogy szívesebben játszanának/játszottak volna inkább magyar szerveren de mégsem teszik ezt, nem ártott volna még a játék megjelenésekor rögtön egy-két orig szervert indítani ami önmagában kizárta volna a 10 éves agytrösztök 99%-át, persze jobb késõn mint soha, sok sikert a szerverhez 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
én ugy gondolom, h aki nem vállalja a klánja nevét az nem is érdemli meg...
az is nevetséges mikor nem megy neki kilép másik névvel visszajön, ha meg jólmegy visszairja a nevét...
Ha szólsz neki átírja egy másik fasz névre, véletlenül se a sajátjára. Ha kickeled vissza tud jönni ugyanazon a néven, ha banolod, kiüríted a szeródat, mert a 70 százalék nem meri vállani a nevét(ettõl még nem mind gyökér).
Tehát amit írsz kb. megvalósíthatatlan, még egy origi szerón is, ahol kulcs alapján be tudok mindenkit azonosítani, de nem fogom tudni rávenni a saját nevére, ha nem akarja. (Tapasztalat: cod2 Hitandrun origi pub)
KL
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
Ezt a hibaüzit kapom a játék indításakor nem tudja valameikõtök ,hogy mi erre az orvosság.
Új a rendszer és a játék telepítése is.
Köszönöm a segítséget nektek elõre is.
By Endru
olvasd el fennt a Bannerban lévõ FAQ 2 -t. A végén lesznek leírva mely fegyver és eszköz mikor válik elérhetõvé.
De igazából csak ölnöd kell és szépen adja majd.......😄
Jó játékot
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nem a jó játékosokkal van gond azon a szereveren, hanem az átlagéletkor nem üti meg a 16-ot és még sajnos nagyon sok a kis vérpistike akit ha lelösz jön, h "uuu mekkora makk", vagy ö lö le és akkor jön azzal, h "jujj pedig csak 20fps-el játszok" stb....
a másik meg, h állandóan megy a low-ozás, ez engem meg eléggé idegesit, cod2-ben még nem volt divat
a másik kedvencem, meg ha egy kicsit kezdöbb emberke feltalál és red dot-os m4-el lö akkor az már láma meg nobb, stb...
a szerverrel nincs gond, mert én nagyon élvezném, inkább az ott tartózkodók szinvonala rontja le a szervert
és spec figylemeztetés után tuti kickelném az olyan pöcsöket mint: "manemmegy", "low", "20fps" és hasónló király fantáziadus nevek
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha közben meghalsz, de a heli még fent van, akkor újra számolja, de ez beállítás függõ is, ha jól tapasztaltam, mert van amikor hiába gyilkol a heli, nem adja még az uavot sem (hc ben persze)
Tehát belemegy. Csak az a fontos, hogy AGP vagy PCI-E.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
3Gb Ram (4Gb de a windows csak 3-at támogat)
geforce 8600Gt 512Mb-os videókarim van.
Max 85Hz-s monitorom van.
És a Cod 4 Teljesen Max grafikán csak 10-30 Fpsel jön.
ÉS az ajánlott Rendszerkövetelményt tudtom szerint Túl is haladja a gépem.
ENNEK ellenére Mégis csak 10-30 Fps Jön!!!!!!
Valaki tudja, hogy mi lehet a baj?????
Vagy, hogy úgy általában mi lehet mert a Battlefront 2 is elég lassú.
És a Medal of Honor Airborne is.
És a Stranglehold is Csak ennyivel jeön 10-30 FPS!!!!!
Léccives írjatok vissza
Egyébként a vidkariddal van a gond. Frissítsd a drivert.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
már egy jó ideje tolom a multit, és ma amikor akartam játszani akkor
kiírta hogy notice, és egy rövid szöveget
megpróbáltam még 1x mert néha kiszokta írni, de aztán megint és megint kiírta: NOTICE-NOTICE!!!
már kiírt hoszabb szöveget is, már ír minden szart
mi lehet a baj?
cd kulcsal van a baj?
válaszotokat elõre megköszönöm <#worship>#worship>
<#integet2>#integet2><#falbav>#falbav>