Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Sztem ak74 és 47, mp5, m16 és az a M40A3.
Ha tdm akkor M60E4 double tappal és steady aimmel 😊 Durvább mint a helikopter 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Írtam korábban hogy elkezdtem hangtompítóval használni a fegyvereket, az AK 47-et is.
Nincs értelme.
Irgalmatlanul kicsit sebez, ráadásul úgy lelassul a golyó hogy sprintelve meg tudom elõzni. Távolról meg szinte esélytelen lesz a kill. Lehet azért ölni velük, persze, de a natúr fegyvernél nincs jobb.
Igazuk volt azoknak akik ezt állították. /Viszont nem nevettek ki az AK-val/.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Részemrõl MP5, AK 74U, M4, AK 47, G 36C /ezek natúr/, M16+silencer.

Legend Killer
szólj, ha sikerült... mer nekem se megy.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Attila8805
Na felraktam a Catalystet 8.4 és elindul de amint beérek a menübe Hibát észlel ezért leáll.
PLs segítsetek.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Snexi
mod-al igen

zico87
aki kicsit nosztalgiázni akar az jöjjön ide:87.229.102.76:28968

DHC carentan,Toujane,Burgundy_bull és mp_aim_hugo van fönt a szerveren

join all😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

V43 1105
Nem ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lehet a fegyverekre több kiegészitõt is tenni? pl: m4-re hangtompítót, távcsövet egyszerre rátenni. (mint singelbe)
Pacal17
AK47, AK74-u, G36C. Meg ha unlockolom akkor Deagle

HD JOHNNIE
Nekem AK, M14, MP5, meg az alap csipa.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Pacal17
Mi a kedvenc fegyótok?

Snexi
Biztos elfelejtette hogy tagja volt egy klánnak xD

Nemhogy volt egy olyan klán, hogy H3nT3$, és te annak a tagja voltál? És az a klánszeró?<#idiota><#mf2>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

zaki
Én már azóta Codozom, mióta megjelent PC-re (H3nT3$ B!ll néven). Kb 2-2,5 év game után elkezdtem only csipázni. Egy ideig nem volt netem (pár hónap). Aztán mikor újra lett, és mentem vissza codozni, akkor vettem észre, hogy van egy szerver, ami teljesen az én nevemre épül (H3nT3$, ugyanúgy írják, ahogy én, még a szín is). No comment kategória. A szerver még ma is él. Persze írtam az adminnak, hogy változtassák meg a nevet, de lesz@rnak. Mondjuk már nem érdekel.

Majd ha végre eredetire állítjátok akkor lehet hogy a top klánokon túl azoknak is jó lesz a szerver akik most inkább külföldön nyomulnak mert...
nos, nyilván van valami okuk rá hogy külföldön játszanak, ugye <#nezze>

A vicc inkább az hogy rendszeresen találkozom kinti szervereken magyarokkal, nyilván eredetijük van és feltételezhetõ hogy szívesebben játszanának/játszottak volna inkább magyar szerveren de mégsem teszik ezt, nem ártott volna még a játék megjelenésekor rögtön egy-két orig szervert indítani ami önmagában kizárta volna a 10 éves agytrösztök 99%-át, persze jobb késõn mint soha, sok sikert a szerverhez 😊

Snexi
Ha csak átírom a cd-key-emet a beállításokba az origra akkor az is elég vagy rakjam újra a játékot az eredetivel?

Legend Killer
😞... thanks. Amúgy a razor van meg, nemtom jó-e ez, v sem... nézegettem a warez topikot, ott mondtak errõl a verzióról hideget, meleget 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Dick Riddick
Próbálkozz DirectX és Driver-telepítéssel, a legújabbakkal, videókarihoz, ha nem javul esetleg alaplaphoz is. Telepítés, elõbb játék, ha még semmi akkor rendszer.

mNzJean
Szerintem szélmalomharcot vívunk ha azt hisszük ,hogy a tizenéves játékosok mentalitását meg tudjuk változtatni ,de ahogy észrevettem ezek a srácok akármilyen hülyék is felnéznek a nagyobb ,klánokra ,játékosokra ,ezért õnekik kéne jó példával járni,de amíg a jelenlegi "vezetõ" klánok is többnyire állnéven ,prefix nélkül tolják addíg nem várhatunk jelentõs változást.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
ezt keresem most 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Esetleg vki tudja a nevét?

Zomil
ha jól tudom, cod4-re is van ilyen mód és tényleg jó 5let lenne felrakni egy ilyet, tuti még többet lennék azon a szerveren 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

aky93
Szerintem pedig éppen ott kezõdik az egész h elbújik egy kitalált név mögé. Én és gondolom h a jelenlévõk közül sokan mások cod1 óta nézem / nézzük az emberek játékmodorát, stílusát. Azt kell h mondjam h cod1 óta csak hanyatlott a becsületesség. Nem tudom ismered / ismeritek e azt a progit ( igaz én nem értek hozzá ) amikor felmegy vki a serverre és az console üzenet szerûen kiirja h milyen néven volt fent eddig ezen a serveren. PL : manemmegy aka : tegnapsemment, lowvagyok, (és netán 1 igazi név is csak éppen akkor nem ment és átirta) csipet csapat | Pisti. A mi serverünkön anno cod1ben ment a program és nagyon jól mûködött, persze voltak olyanok akiknél aka: 200 név de voltak sokan akiknél aka után semmi sem következett. Szeretném elmondani h ezért titeket nem lehet hibáztatni, hiszen egy népszerû, színvonalas servert akartatok létrehozni. Népszerû lett, esti órákban mikor lövik a pizsit sok embernél akkor pedig a hangulat is megmarad vagy egyáltalán kialakul. Visszatérve erre a programra Zomil tudja szerintem h mirl beszélek hiszen talán õ volt az egyik ember aki beállította stb. Szóval ha ez a program cod4 ben üzemel és elérhetõ akkor én amiben tudok és szerintem Zom is ( =) ) segíteni fog hiszen mindannyian egy tisztességes, a társaságot jól összehozó, összekovácsoló servert szeretnénk. Vagy kettõt. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Zomil
hát sajnos tényleg kicsi az esély a megvalositásra, de akkor is zavaró 😊

én ugy gondolom, h aki nem vállalja a klánja nevét az nem is érdemli meg...
az is nevetséges mikor nem megy neki kilép másik névvel visszajön, ha meg jólmegy visszairja a nevét...

Boron Power
Egyszer adminként próbáld ki, hogy ez kivitelezhetõ-e.

Ha szólsz neki átírja egy másik fasz névre, véletlenül se a sajátjára. Ha kickeled vissza tud jönni ugyanazon a néven, ha banolod, kiüríted a szeródat, mert a 70 százalék nem meri vállani a nevét(ettõl még nem mind gyökér).

Tehát amit írsz kb. megvalósíthatatlan, még egy origi szerón is, ahol kulcs alapján be tudok mindenkit azonosítani, de nem fogom tudni rávenni a saját nevére, ha nem akarja. (Tapasztalat: cod2 Hitandrun origi pub)

KL

Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
Ezt a hibaüzit kapom a játék indításakor nem tudja valameikõtök ,hogy mi erre az orvosság.
Új a rendszer és a játék telepítése is.

Köszönöm a segítséget nektek elõre is.
By Endru
Hassel606
Ettõl a kártyától ne várj többet.Fõleg full grafon! <#hehe>

Szia,

olvasd el fennt a Bannerban lévõ FAQ 2 -t. A végén lesznek leírva mely fegyver és eszköz mikor válik elérhetõvé.
De igazából csak ölnöd kell és szépen adja majd.......😄

Jó játékot

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Zomil
megfogalmaztad az én érzéseimet is 😄D

nem a jó játékosokkal van gond azon a szereveren, hanem az átlagéletkor nem üti meg a 16-ot és még sajnos nagyon sok a kis vérpistike akit ha lelösz jön, h "uuu mekkora makk", vagy ö lö le és akkor jön azzal, h "jujj pedig csak 20fps-el játszok" stb....
a másik meg, h állandóan megy a low-ozás, ez engem meg eléggé idegesit, cod2-ben még nem volt divat

a másik kedvencem, meg ha egy kicsit kezdöbb emberke feltalál és red dot-os m4-el lö akkor az már láma meg nobb, stb...

a szerverrel nincs gond, mert én nagyon élvezném, inkább az ott tartózkodók szinvonala rontja le a szervert

és spec figylemeztetés után tuti kickelném az olyan pöcsöket mint: "manemmegy", "low", "20fps" és hasónló király fantáziadus nevek

a fegyverhez tartozó challengeket kell teljesíteni hozzá

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az lenne a kérdésem hogy most éppen lvl 10 vagyok és hgy a pl: az m16-hoz hogy lehet távcsöveket kapni vagy hogy mikor fogja unlockolni mert nincs kiirva a szint hogy mikor lesz unlock.Vagy mit kell csinálni a többit tom csak ezt ez egyet nem. Mert még mindig unlock az összes m16 a távcsõ az infra távcsõ...
Lacee86
Hát tudod én vagyok az, aki szeret cod multizni, de nem nagyon megy. Pedig már 39. szintig eljutottam, de eddig 34 kill a rekordom fél óra alatt, tudom, "kemény"... Ez van. Na, amúgy kösz a tanácsot.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Snexi
Elég kezdõ lehetsz ha még csak 1x sikerült helit hívnod 😊 7 streaknál lehet ugyebár helit hívni.14 straknál nem...tehát megkell hallni közbe hogy megint lehessen (remélem érted mire gondolok).Amúgy nem szeretem a helit,jobban szeretem az airstriket.A heli csak néha öl sokat,általában csak megy összeivissza.Örülök ha 5 embert megöl.Viszont van hogy nagyon sokat megöl,nem tudom mi alapján dönt hogy lelõje-e vayg sem az ellent

asszem nem. ha tdm et játszol, összejön a heli, hiába öl még hetet, nem kapsz újabbat.

Ha közben meghalsz, de a heli még fent van, akkor újra számolja, de ez beállítás függõ is, ha jól tapasztaltam, mert van amikor hiába gyilkol a heli, nem adja még az uavot sem (hc ben persze)

Lacee86
Köszi. Hát kár, pedig örültem a fejemnek h végre 1x sikerült. De majd legközelebb. Gondolom akik ilyen õrült sok pontot elérnek, az nagyban a heliknek köszönhetõ nem? Mert ha sikerül azzal hetet ledarálni, újabb helit hívhat, nem?

davidka003
A videókártya lehet DDR3-as. Semmi köze a gépben lévõ memóriához.
Tehát belemegy. Csak az a fontos, hogy AGP vagy PCI-E.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nem. másmilyen a csatlakozó.

az Alaplapom Ddr2 es memóriát támogat, vagy mi. Beletudok rakni egy ddr3-as kárytát?
szal peched volt <#hehe>

inteligens emberek voltak az ellenfél csapatában -nem úgy mint szokott lenni, hogy hagyják a tetves helit darálni- és lelõtték a kopteredet..

Lacee86
Hi! Multiban ha elérem a helikoptert, azt csak úgy lehet hogy program irányítja? Ma elõször elértem, megnyomtam a 6-ost, elõjött a heli, kinyírt 1 embert, aztán lezuhant. :-( Máskor a helikopterek meg lezúznak mindenkit egy csomó ideig. Én csesztem el vmit, vagy pechem volt?

aky93
Hát teljesen max grafikához azért kell gép bõven. És a 8600 GT már nem éppen a legújabb VGA. És ha minden texture option maxon van akkor azért tényleg kell a gép + depth of field is elég lehúzós. És azok a játékok amiket említettél még azok se annyira csúnyák szóval szerintem a VGA nem lesz a legjobb ebben a gépben.

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

davidka003
Mit csodálkozol? Az a kártya egy hulladék. Fõleg mert DDR2-es.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nekem core 2 duo 2.66Ghz 2 magos procim
3Gb Ram (4Gb de a windows csak 3-at támogat)
geforce 8600Gt 512Mb-os videókarim van.
Max 85Hz-s monitorom van.

És a Cod 4 Teljesen Max grafikán csak 10-30 Fpsel jön.
ÉS az ajánlott Rendszerkövetelményt tudtom szerint Túl is haladja a gépem.
ENNEK ellenére Mégis csak 10-30 Fps Jön!!!!!!
Valaki tudja, hogy mi lehet a baj?????
Vagy, hogy úgy általában mi lehet mert a Battlefront 2 is elég lassú.
És a Medal of Honor Airborne is.
És a Stranglehold is Csak ennyivel jeön 10-30 FPS!!!!!
Léccives írjatok vissza
Kulee
hát jah 😄
kicsit pihent volt az alkotója 😛

Snexi
Láttam már 😊 Am elég sok idõ lehetett megcsinálni

Kulee
http://www.youtube.com/watch?v=9-4IFUak_U0
ezt ajánlom a figyelmetekbe 😄

HD JOHNNIE
Rózsaszín falak? Leszedted a Hello Kitty mod-ot? 😊
Egyébként a vidkariddal van a gond. Frissítsd a drivert.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Kulee
Hy all!<#integet2>
már egy jó ideje tolom a multit, és ma amikor akartam játszani akkor
kiírta hogy notice, és egy rövid szöveget
megpróbáltam még 1x mert néha kiszokta írni, de aztán megint és megint kiírta: NOTICE-NOTICE!!!
már kiírt hoszabb szöveget is, már ír minden szart
mi lehet a baj?
cd kulcsal van a baj?
válaszotokat elõre megköszönöm <#worship>
<#integet2><#falbav>