Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat nem ugy hogy mikor odadobjak melled akkor megnyomod a g-t? bar mondjuk meg nekem se sikerult 😄.

amugy van olyan oldal ahol meg lehet nezni klanokat, mondjuk kulfoldieket is?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Boron Power
TCFC szerver ORIGI-ra állítva. (már 1,5 órája és fullon van)

Ha van kedvetek gyertek.

ip az aláírásban

zaki
Granyót hogy a pötsbe kell visszadobni? Nekem még egyet sem sikerült, pedig már majdnem az összes Challange kész van... És 15 kéne, hogy kész legyen... 😄

zaki
:o

Dick Riddick
98%. <#hehe>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Én is olvastam,h páratlan konzol, páros pc.De az 5-re azt írták, h mind2 platformra jön õsszel. Ami azért az általad írt üzletpolitikai szempontból kicsit meglepõ volna.De én nem bánnám ha jönne. 1 hete COD2-es mappokon nyomom a COD4-et,tetszik nagyon.

Sadist
Kb. 92%. A többi 8 rendesen kiírja, hogy Hentes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ja igen 😊

Zomil
közben meg szépen irkálja, h a szerver bannolva van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dave00
😄 nem nekem kéne havernak😊azért akk már segíthetnél is😊

nah szépen lassan 😊
PB-t modernrcon általl nem nagyon tudsz telepiteni... tanácsosabb a szerverszolgáltatod admin felületén bekapcsolni... utána az evenbalance oldalárol letöltöd a pbsvnew.so -t amirõl leveszed a new nevet és felmásolod a szervered cod4/pb mappájába (nem feltétlenül kell leszedni a new nevet, csak igy a biztos)

Nyugat Európai szervereket kezdik lebannolni valoban, voltam énis olyan szerveren, és 3o mp után 150 fpsbõl lett 8. és 999 ping. aztán ledobott... senkit ne oktass arra hogy ne tegyen fel pb-t

Patch: ebben a honapban fog jönni, vagy juni elején...

zaki
Hát nem tudom mekkora az esélye annak, hogy valaki véletlenül pont ugyanígy találja ki a hentes név karaktereit (H3nT3$)... 😄

1.6 mikorra várható?

Sadist
Lagoltatni fogja a játékosokat, tizedére veszi az FPSüket, és 10-es killstreak felett megfõzi az illetõ prociját, ne kapcsold be -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dick Riddick
Azon sem csodálkoznék ha PC-re egyáltalán ki sem adnák.<#shakehead>

hol olvastál ilyet 😊?
plusz az a cod4 dlc, azaz a pályacsomag... nemlesz kiegészitõ...
de nekem legyen igazam :Ö)

Dick Riddick
Félre ne érts, nem tudom melyikõtök neve volt ez elõször. Csak azt mondom ne vedd biztosra hogy lopták a nevedet /persze azért elõfordulhat/, nem biztos hogy plágium történt. <#integet2>

Zomil
nos nemtudom mennyire vagy tájékozott, de terjengett egy kamuhir, h az infinity ward megvette a cod jogait, vagyis ezután csak ök fejleszthetnek, miután a konzolos fejlesztök befejezték az utolsot

de utána kiderült elég egyértelmüen, h ez csak kamuhir, és minden marad ahogy eddig volt, vagyis minden páratlan konzolra, minden páros meg pc-re

amugy meg activision nem olyan balfasz, h egy jól hozó játék után 1 évre kiadják az újat, mikor nagy valószinüséggel lesz a cod4-nek egy kiegje is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zaki
ha 4k lesz, akkor én is megveszem... 😊

Attol hogy még a cod4 elött, közben azt beszélték, hogy páratlan részek trey, konzol, páros rész iw pc... azota sok minden változott pl... tray-arch utolso cod része. és kijön minden platformra...

tommyg
jól tudja -.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zaki
Ez most komoly? Már akkor ez volt a nevem, mikor a sima cod 1-el játszottam a megjelenés után pár hónappal... Ez a szerver meg kb 2 éve van... 😄

rosszul tudod 😊

Zomil
csak konzolra fog kijönni -.-

Dave00
Hali mindenki😊 nem tudja valaki hogy hol kell a modernrcon-ban bekapcsolni a pb-t?😊 vagy szerverre hogy kell tenni pb-t?oda is külön kell feltelepíteni?😊 a segítséget elõre is köszönöm

az fasza 😊nah most felcsigáztál kiváncsi leszek rá!!
hirezõ vagyok a cod2.hu-nál, nem beszélve arrol, hogy a 2008 as pénzügyi évbe az activisi felsorolta miket szeretne kiadatni, és közte volt a cod4 dlc fejlesztés, és a cod5 amit utoljára a treychare vagy ki csinál. és megjelenteti PC-re is...

Snexi
Ezt hol olvastad?

jön pc-re és novemberben jelenik COD5 néven... 2. vhb-s lesz és az oceáni harcokra koncentráll rá

Snexi
1-2 éven belül jön az 5 de még semmi hír nincs róla csak annyi hogy nem az Infinity Ward fogja csinálni.Valószínüleg ez sem jön pc-re,csak a 6 fog.

Nem tudjátok nem lesz új cod mostanában?Azt tudom, hogy kidobták a 3 mat de nem pc re:S
Snexi
Nekem 3 nap múlva hozzák ki<#gonosz1>

Pacal17
vedd meg, megéri hidd el!

Nem eredeti a játék , netröl szedtem le a kódot.De idáig ment rendesen , mit jelent ez?bebirok lépni csak egy idö után kickel a szero:S
Snexi
Eredeti?Mert ha nem akkor az a gond

sziasztok!nekem egy olyan gondom van hogy idáig tudtam játszani pbs szerokon,de most mindig kidob a pb,hogy losig key paketsra hivatkozva ez mit jelent?mit csináljak köszi a segítséget.
Pacal17
<#idiota><#idiota><#taps>

davidka003
Eredeti szervereken nem tudsz játszani másolt játékkal.
Jó játék megéri megvenni. Meg azt olvastam, hogy nem sokára 4k lesz az ára.
Megérdemlik a készítõk, hogy megvedd, mert a single is nagyon jó lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Evil
Ezt nem véletlen írják rá a játék dobozára, de ha megvennéd rájönnél, hogy még jó 6-8év mire ezel a játékkal játszhatnál.

<#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

A szoba közepére szarsz?😊
Mert ezzel az erõvel budira se menj,a szoba közepén is kicsusszan..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ennyi erõvel minek veszed meg az ételt ha el is lehet lopni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommyg
erre inkább nem mondok semmit

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Minek eredeti olyan játékból amit anélkül is lehet rendesen játszani😛
De rohadt rég COD4-eztem már. Rohadt HSF is bedöglött(kiürült), azt azóta nem is jáccottam. Jövõhét kicsit húzós lesz, de utána ráveszem már magamat , hogy jáccak egy kicsit. Remélem ti volt haverok jöttök majd velem valahova. Egyébként jópárszáz hsz kimaradt, van valami szeró ahova jártok együtt jáccani, vagy szétszóródva jártok mindenfelé?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Dick Riddick
Nem tudhatod hogy õk választották-e elõbb a nevet, én sem változtatnám meg mert valaki jelentkezik hogy ez a név az övé /különben pedig úgyis nekem volt elõször <#nevetes1>/.

zaki
mentsd el az egész players könyvárat, majd ha újrarakod a játékot, akkor ugyanazt a cdkulcsot kell majd beírnod, ami most van. Azt ne veszítsd el, mert akkor cumi, kezdheted elõlrõl.

zaki
Mini-Uzira nem rossz sztem.

zaki
nem voltam a tagja soha, nem is akartam az lenni, sõt... mondtam nekik, hgoy változtassanak nevet, leszartak.

DJ Skyline
heló
egy olyan kérdésem van, hogy a rankom kimenthetõ-e valahogyan? ugyanis a gépet néha napján leszoktam ghostolni (Norton Ghost), és ugye akkor minden elveszik. a játékot nem kell újratelepítenem, elindul annak ellenére hogy nincs benne a registry-ben, de a rank meg a beállítások elvesznek. és nem szeretném majd megint elkezdeni magam feltornázni a ranglétrán egy esetleges ghostolás után.

valami info hogy mikor jön a pályacsomag pc-re??