Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
pl: /bind h say ^1he^7ll^2oo
Miután beírtad, nyomsz egy entert és ezután ha megnyomod a h betût ( ebben az esetben ) akkor kiirja ,hogy hello. =)
Ha pedig már nem akarod h rajta legyen azon a gombon a bind, akkor csak egyszerûen beírod h /bind "betû" say ---> a say után semmit sem írsz. =)
De nem csak szövegeket lehet bindelni, hanem pl : /bind j kill =)
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem tudjatok hogy mivel csinálják az automatikus üzeneteket? pL: mikor head shoot ot lõnek akkor kiírják hogy ezt a head soot-ot vki támogatta
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Olyan problémám lenne hogy én és tesóm nemtudunk a cod4-ben egyszerre ugyanazon a szerveren játszani, amikor én fellépek akkor neki kilép és forditva.Bár tegnap sikerült elérni hogy egyszerre ugyan ott játszunk, de sztem az is csak véletlen volt. Mi lehet a gond? meg lehet valahogy csinálni? Amúgy egy routerrõl kapjuk a netet.
Elõre is köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Általában futok a cél után, sokat nem tudok gyûjteni. <#nemtudom>#nemtudom>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
www.team-gigabyte.com
HÁ bazze, miért vagyok 2-es szintû? azért, mert fél éve nyomom, vagy 5 perce?
remélem magára ismer a 12 éves géntörmelék, és iszik egy pohár hypo-t.
MadWolf#11626
\"Heroes never die. They just reload.\"
Van egy óriási problémám.....megvettem a game t felraktam mindent tiszta szûz az egész game felmentem egy szeróra és a pb ledobott hogy incorrect file (81....) :S Mi lehet a probléma?
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
_:AS😄_AS:_D.-aSd.-aS:_d-.saD_:AS_😄A_:SD_:
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mert felmegyek valahova, lekésel vki valakit vagy mellé lõ 1 tárat és akkor következik h " :ASD:SDG:_AF:SFAG:ASD " . =)
Biztosan találkoztatok már ti is ezzel. =)
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
Teendõk:
0. nem hasznalt mappok, felesleges modok törlese.
1. PB frissítes.
2. PB reinstall.
3. feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4. Spyware, viruskeresõ es registry cleaner futtatása.
5. patch reinstall
6. játek uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése. De szerintem is lassan felesleges, ha csak nem eredeti 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert ahányszor játszani akarok, mindig kiírja, hogy a kulcsom használatban van, próbáljam késõbb, vagy mit! thx
Részeg Állatok Bandája 84.2.39.208:28968, pam 401-es.
hc-ben ugyebár nincs ikon,szóval ott "kicsit" nehezebb.nem hc-ben pedig átvált a gránátjelzõ ikon egy olyanra,amiben egy kéz tartja azt.na akkor nyomd a gombot.10-bõl 8-szor persze a kezedben robban 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.