Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Vadul néz ki. <#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Vársz..... vársz..... Bang. Hoppá, a fenébe... Bang! Azt a..... Bang-Bang!! Mi a fészkes..... Bang-Bang-Bang-Bang!!! Hát ilyen nincs..... Bang-Bang-Bang-Bang-Bang-Bang!!!!! <#nevetes1><#nevetes1>
Belõlem meg AK b*zi lett, fene se gondolta volna, nem is szerettem ezt a fegyvert.
Csak gyere bátran a szerverre, én is gyakrabban járok majd fel.
A kemperkedéssel kapcsolatban, az a baj hogy nem is tudják általában mi is az. Kemper az a fazon aki egy autó alatt meg sem mozdul 10 percig, csak lõ. A legtöbb ember akit ismerek lõ és már pucol is el. Az nem kemperkedés.

HUNMemphis
!!LLOOLL!!
Találtam ma egy egész hangulatos és fasza HC TDM servert.
Még nem sikerült játszanom rajta (max 5 percet)
Új pályák!Nagyon hangulatosak!
Sztem érdemes megnézni.Igaz hogy külföldi de legaláb nem ugatnak be neked.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Örülök,h tetszett, a csalózást majd megszokod, az elsõ 3 nap nekem is nyomták a szöveget,majd abba hagyták.

HUNMemphis
Felnéznék oda én is szívesen.Mostanság sokan haragudhatnak rám mert ismét visszatért belém a mesterlövész lélek.<#hehe>
Azaz igazság, hogy ahová eddig mentem (HQ TDM DM)elsõ voltam a ranglétrán (Stat).
Szóval úgy döntöttem már nem azért fogok játszani mert ÉN akarok lenni a legjobb.
Fogom a Dragunovomat és az USP.45 silenced-et és azzal szórakozok.
Lehet hogy csak én vagyok ilyen Sniper buzi de nekem nagyon bejön.
Pölö fedezed a HQ serveren a társaidat.
Jó jó most elõjön az, hogy kemperkedés.Csipával alapból baromság a csata hevében ügyetlenkedni.Inkább távolról lesem az eseményeket és ha akcióvan akkor nagylevegõ és................<#violent>
Mindig is izgalmasabb volt úgy nézni az ellent hogy nem tud rólad.TE döntesz a sorsától (feltéve ha ügyesen bánsz a Mesterlövészpuskával).
Ott szedi a HQ-t nem is selyti hogy figyelik.Lassan ráemeled a célkeresztet jön a levegõvisszafolytás és a feszült pillanat.Dobog a szíved és lassan megáll a célkereszt a fején.Vársz...........vársz......Bang.
A fejébõl kifröccsen a vér a falra és elégedetten látod hogy ez egy tökéletes precíz Fejlövés volt.
Utána elöveszed az USP-t és mehetsz Rambózni. <#buck>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dick Riddick
Valahogy túl könnyen le tudtam lõni az embereket, de azért nem egy lövéssel. Sok ezt-azt leszedett kapcsolódás közben, ezért gyanítottam hogy állítottak valamit.
Téged érdekelne PAM-os HC szerver?

Hassel606
Nekem is furcsa a sebzésrendszer ott. Nem hc, de nem is az "eredeti".

Dick Riddick
Hallod, felmentem a szerverre, pont Dust2 ment. Az utóbbi két hét legjobb statját hoztam le, fülig ért a szám. Igaz kétszer is lecsalóztak, de lebeszéltem velük a dolgot. Nagyon bejött! A sebzés fura volt, nem HC, de úgy éreztem nem is a sima. Bár lehet hogy tévedek. A CS pályái különben is gyöngyszemek, de nem gondoltam hogy ennyire illenek a CoD-hoz. Mennyei fél óra volt! <#eljen><#eljen>

Dick Riddick
Ilyen nagylelkû ajánlatot sem kaptam mostanában! <#hawaii>
Ha komolyan gondolod én benne vagyok. Átgondolom mi is kellene, de akit érdekel a dolog hozhat ötleteket.
<#integet2>

mNzJean
Perpill van egy kihasználatlan suraki szerverünk , áttehetem nektek hc-ra , írd meg milyen játékmód kell ,milyen mapok ,pam kell e, stb ha van rá igény megcsinálom ,de sztm a pam nélkül többen lesznek.Ha lessz rajt élet adok neked hozzá rcon passt .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

svr_pezbots_team "axis"

Ekkor a axis-be lesznek a spec-ek most probálom ki egy szeron...

svr_pezbots_team

ha defualotn van akkor alapbol spec-ek...

VRSDM
megyek aludni, ha valaki rájönni a nyitjára megköszönném!

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM

VRSDM
igen :]

Zomil
ugye a 0-val hozod le a konzolt és abba irsz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elküldenéd amit te használsz bot-ként?

VRSDM
odáig okés hogy benntvannak a botok, de csak spektátoroznak :S
míg youtube-on ott szaladgnál mindenkinél :S

VRSDM
külön betöltöm mint mod, ilnyekor a consol-ban elérhetõek a parancsai csak nem mûködnek :C

Nem használtam még bot modot...
deh. a default_server.cfg-be kéne ezeket beirni, vagyha beirod a szerverre lépj be rconként és /rcon bla bla... aztán egy /rcon fast_restart-al ugymond élesited a beálitásokat....

Gondoltam,h nem vagy láma, csak csodálkoztam, h az fps parancs se megy.

VRSDM
tudom 😄 nemvagyok láma, ezért nem is értem hogy miért nem megy :C
patch-ek is fenntvannak :|

Pedig ha a nullát kitõrlöd,beírod rendesen,nyomsz 1 entert,annak mûködnie kéne.

VRSDM
1óra alatt mindent próbáltam már 😄

readme alapján így van
/set svr_pezbots "number"

hát nekem erre is rohattmód beírja a csetbe hogy
set svr_pezbots 11 pl. :S

de más parancs, fps kiírás stb. semmi sem megy .

valamit gondolom hogy én cseszerintek el.

0-át kitörölni,meg szerintem /set_......,legalábbis a cg,com után kell az alsóvonal.

Evil
szerintem a set nemkell csak /srv_pezbot..

Evil
Amit consolba irsz az elé rakjál / jelet 😊 pl: /com_maxfps 1

Én most találtam 1 kedvemre valót,RAB klán 84.2.39.208:28968, pam 401-es. MD,GL nincs, air van,heli nincs, van 1-2 LS-t használó emberke,nagyritkán rpg-s is akad.Ez 1 14 slotos TDM, és azthiszem nem HC, max fps 85,COD2 mappok.Tegnap fenn volt Johhnie, és Hassel is, Johhnie-t ma is láttam fenn.Nézd meg hátha neked is bejön.

VRSDM
úgy írom ahogy a readme-ben van
/set srv pezbot ...

Zomil
mivel kell elé mindig egy / jel ...

vagy ha szerverparancs akkor /rcon valami

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

VRSDM
kérem segítség 1órája próbálom és kezdek beleroppanni 😊

leszedtem a pezbot-ot. beraktam ahogy kell, stb. indítom tcm-bõl a readme-ben olvasott command line-al.

de az összes bot csak a spekiben tengeti a lábát, fogalmam sincs hogyan kéne beléptetni õket :S

további kérdés meg hogy akármit is írok be consolba, átrakja mintha csak a csetre írnám, így hatása nulla :S

Dick Riddick
Tengek-lengek, itt is, ott is.
Kellene egy jó PAM-os HC szerver, de úgy látszik túl nagy kívánság.
Csomó üres szerver csak pang, nem értem miért kell mindenhol ugyanolyan hulladék beállításokat használni.
Esküszöm ha egyszer találok egy ilyen szervert nem megyek máshova játszani.
Ámen.
<#integet2>

Snexi
Blackloton a középsõ ház tetejérõl amikor ráugrom a villanyoszlopra onnan hogy lehet ráugrani a pálmafára?Mert nem tudok odáig elgóugrani pedig onnan már szabad a pálya az összes tetõre,sõt még ki is lehet menni a mapról

Ez van barátom, nen tudsz tenni ellene, "spawnkiller" vagy és kész.Admin IQ-ja 3 számjegyû, elõtte 1 vizszintes vonal?Amúgy merre nyomod mostanába?Rég láttalak.

Dick Riddick
HQ szerveren pampog az admin hogy álljak le a spawnkillerkedéssel mert kick lesz. ???. Mondom nem azt csinálom, kerülõúton megyek foglalni a HQ-t /két útvonal van, bevédték az egyiket/. De de, én spawnkiller vagyok, álljak le vagy kidob. Mindig spawnkillerkedek. ????????.
Ad egy, nem vagyok spawnkiller, kikérem magamnak.
Ad kettõ, nem tehetek róla hogy sz*r a játék spawnrendszere.
Ad három, ha a védõk spawnidejét ugyanannyira állítják mint a támadókét mi a francra számítanak?
Na mindegy. <#falbav>

Fujiryu
Persze lehet cod4ben más a dolog de ott mûködött.WSzóval én a cd kulcsra teszem a pénzem

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Nekem öcsémmel mûködött a bf2 egy routerrõl 2 cd kulccsal amikor itt lakott nálam egy darabig és tudtunk egyszerre játszani ugyanazon a szerveren.Volt rajta pb meg origis volt 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Snexi
Am valahogy lelehet törölni a patcheket újrarakás nélkül?Mert kiakarok vmit próbálni de csak 1.0-val lehet. (ilyen extra ugrás,meg extra sprint stb amit a konzol parancsokkal lehet elöhozni)

Snexi
A konzollal hogy lehet bármit is elfogadtatni?Enter-t kell nyomni?Csak azért mert arra nem reagál hogy elfogadni

Zomil
options-ban keress olyat, h enable console

nem tudom már melyik benüben van, asszem multiplayer options-ben, de néz végig mindet

hm, nem frissitettem 😄

csabush
Aha, kösz, ezek eszembe se jutottak. Te olyan okos vagy. Amúgy igen, origi, és igen, felvan patchelve, és igen újra is raktam. Szóval ezeken kívül van valami használható ötleted? Szerintem valami külsõ progi, vagy vmi vinyóval kapcsolatos baja lesz, ezért kérdeztem itt, hátha volt valakinek hasonló gondja.

Dick Riddick
ezt én is benyaltam az elején. <#vigyor3>

waaa nagyon kossz, mar tiszta ideg voltam hogy miert nem mukodik 😄.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Options-Game options-Enable console yes

azzal se akar mukodni. vegigprobaltam most az osszes gombot, de egyikre se reagalt, mintha be se lenne allitva.

Snexi
Probáld meg az Ö-vel

thx, elkerulte a figyelmem.
meg meg egy gondom van hogy beleptem egy serverre es mikor elo akartam hozni a console-t nem jott elo hiaba nyomogattam a 0-t. a controls-ba melyiket kell beallitani, mert en nem jottem ra?

Pacal17
ha eredeti akkor patchelgesd, telepítgesd újra, ha nem akkor vedd meg.

csabush
Szevasztok!

Olyan problémám lenne, hogy elindítom a multit, de indítás után a töltõképernyõ egy fél percig látszik, feladatkezelõbe pedig a nem válaszol felirat fogad. Aztán egyszercsak elindul. Nem tudjátok miért gondolkozik? Teljesen új a windows, minden, és ugyanezen a konfigon már indult el 1 tized mp alatt is, csak mivel nem az enyém, és nem tudom mit csináltakvele azóta, nem tudom mi okozhatja. Kösz elõre!

lemike
oh köszi erre gondoltam😊