Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belõlem meg AK b*zi lett, fene se gondolta volna, nem is szerettem ezt a fegyvert.
Csak gyere bátran a szerverre, én is gyakrabban járok majd fel.
A kemperkedéssel kapcsolatban, az a baj hogy nem is tudják általában mi is az. Kemper az a fazon aki egy autó alatt meg sem mozdul 10 percig, csak lõ. A legtöbb ember akit ismerek lõ és már pucol is el. Az nem kemperkedés.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Találtam ma egy egész hangulatos és fasza HC TDM servert.
Még nem sikerült játszanom rajta (max 5 percet)
Új pályák!Nagyon hangulatosak!
Sztem érdemes megnézni.Igaz hogy külföldi de legaláb nem ugatnak be neked.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Azaz igazság, hogy ahová eddig mentem (HQ TDM DM)elsõ voltam a ranglétrán (Stat).
Szóval úgy döntöttem már nem azért fogok játszani mert ÉN akarok lenni a legjobb.
Fogom a Dragunovomat és az USP.45 silenced-et és azzal szórakozok.
Lehet hogy csak én vagyok ilyen Sniper buzi de nekem nagyon bejön.
Pölö fedezed a HQ serveren a társaidat.
Jó jó most elõjön az, hogy kemperkedés.Csipával alapból baromság a csata hevében ügyetlenkedni.Inkább távolról lesem az eseményeket és ha akcióvan akkor nagylevegõ és................<#violent>#violent>
Mindig is izgalmasabb volt úgy nézni az ellent hogy nem tud rólad.TE döntesz a sorsától (feltéve ha ügyesen bánsz a Mesterlövészpuskával).
Ott szedi a HQ-t nem is selyti hogy figyelik.Lassan ráemeled a célkeresztet jön a levegõvisszafolytás és a feszült pillanat.Dobog a szíved és lassan megáll a célkereszt a fején.Vársz...........vársz......Bang.
A fejébõl kifröccsen a vér a falra és elégedetten látod hogy ez egy tökéletes precíz Fejlövés volt.
Utána elöveszed az USP-t és mehetsz Rambózni. <#buck>#buck>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Téged érdekelne PAM-os HC szerver?
Ha komolyan gondolod én benne vagyok. Átgondolom mi is kellene, de akit érdekel a dolog hozhat ötleteket.
<#integet2>#integet2>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ekkor a axis-be lesznek a spec-ek most probálom ki egy szeron...
ha defualotn van akkor alapbol spec-ek...
u dont have to listen anybody else but me
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
míg youtube-on ott szaladgnál mindenkinél :S
deh. a default_server.cfg-be kéne ezeket beirni, vagyha beirod a szerverre lépj be rconként és /rcon bla bla... aztán egy /rcon fast_restart-al ugymond élesited a beálitásokat....
patch-ek is fenntvannak :|
readme alapján így van
/set svr_pezbots "number"
hát nekem erre is rohattmód beírja a csetbe hogy
set svr_pezbots 11 pl. :S
de más parancs, fps kiírás stb. semmi sem megy .
valamit gondolom hogy én cseszerintek el.
vagy ha szerverparancs akkor /rcon valami
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
leszedtem a pezbot-ot. beraktam ahogy kell, stb. indítom tcm-bõl a readme-ben olvasott command line-al.
de az összes bot csak a spekiben tengeti a lábát, fogalmam sincs hogyan kéne beléptetni õket :S
további kérdés meg hogy akármit is írok be consolba, átrakja mintha csak a csetre írnám, így hatása nulla :S
Kellene egy jó PAM-os HC szerver, de úgy látszik túl nagy kívánság.
Csomó üres szerver csak pang, nem értem miért kell mindenhol ugyanolyan hulladék beállításokat használni.
Esküszöm ha egyszer találok egy ilyen szervert nem megyek máshova játszani.
Ámen.
<#integet2>#integet2>
Ad egy, nem vagyok spawnkiller, kikérem magamnak.
Ad kettõ, nem tehetek róla hogy sz*r a játék spawnrendszere.
Ad három, ha a védõk spawnidejét ugyanannyira állítják mint a támadókét mi a francra számítanak?
Na mindegy. <#falbav>#falbav>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
nem tudom már melyik benüben van, asszem multiplayer options-ben, de néz végig mindet
hm, nem frissitettem 😄
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
meg meg egy gondom van hogy beleptem egy serverre es mikor elo akartam hozni a console-t nem jott elo hiaba nyomogattam a 0-t. a controls-ba melyiket kell beallitani, mert en nem jottem ra?
Olyan problémám lenne, hogy elindítom a multit, de indítás után a töltõképernyõ egy fél percig látszik, feladatkezelõbe pedig a nem válaszol felirat fogad. Aztán egyszercsak elindul. Nem tudjátok miért gondolkozik? Teljesen új a windows, minden, és ugyanezen a konfigon már indult el 1 tized mp alatt is, csak mivel nem az enyém, és nem tudom mit csináltakvele azóta, nem tudom mi okozhatja. Kösz elõre!