Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Az idõ sokmindent megold <#idiota>(nemlehet hogy winrestart kellett neki?)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Snexi
JJaj,móstt mí a bajóttók velle?<#idiota>

davidka003
"Város: Tahitótfalu"

Biztos ott így szokás írni. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Te komolyan így írsz, vagy csak poén? Mert ha így írsz, több idõt kéne a suliban töltened a játék helyett! Kód kéréssel meg húz a wrz-be!

Fatboyz4ever!

macskássy
hi ,túdtok, kódót amitöl nemfagykí.<#violent><#whatever>?
Amit, móntdak atól ki fagy. Aszerrverbe<#hawaii> punbkp Kidób.

Dick Riddick
Minden szép és jó, csak egy dolgot felejtettünk el: áttenni HC-be. <#vigyor5>
Egy gond még azon kívül is van, az alap spawnidõ még mindig 0.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Benne vagyok.
Csak szólj.
ricsard001 /XFire/.

VRSDM
ma már ment a pezbot, meg minden egyéb console command, :] pedig ma sem csináltam másképp mint tegnap 😛 lényeg hogy jómár.

u dont have to listen anybody else but me

HD JOHNNIE
állítsd át 85-re barátom 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szia Johnnie, hello Ricsárd...

Ha olvassátok, kidobott a szeró max fps 125 üzivel....majd legközelebb újra próbálkozom.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mNzJean
x-firéd van ? ha van vegyél fel : jeanhungary
most van egy kis dolgom ha visszajöttem ,megcsinálhatjuk a servert.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zotya10002
Bocs!!!!Ne hari!!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Snexi
Ebben a topicban nem

HUNMemphis
<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Tényleg hangulatos ez a SMART szerver.

Fujiryu
Jaja orvosira járok 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hazaértem nagynehezzen,jössz?

Dick Riddick
Valaki javítsa már ki azt az "el mész"-t a warez résznél, ránézni is borzasztó.

Hassel606
Hova?

Dick Riddick
Esetleg két vietnámi fürdõskur... akarom mondani masszõrlány nem kellene mellé? <#nyes>

Hassel606
csak rcon használat melett<#ravasz1>Amúgy igen.

Legend Killer
cod4, na.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
sirály, megy a cod!!!!!!!!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Snexi
Ja ez idézet akart lenni...

Snexi
GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4...El mész a boltba és megveszed!

McHaals
na mindjár jön Ferro, és elmagyarázza, hogy enyveskezû kis pöcs vagy 😊

MadWolf#11626

HUNMemphis
Természetesen eredetim van.
De sosem szóltam le azokat akik nem akarták megvenni.Sõt a CoD2 warez volt nekem is.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Irònia miatt raktàl smileyt, vagy tènyleg eredetivel tolod? Mert nem egyèrtelmû szàmomra. Nekem nincs eredetim.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HD JOHNNIE
Csuripi: Én nem vagyok olyan jó, h lecsalózzanak <#zavart1>

Fuji: 5000? <#vigyor> OFF: Orvosin tanulsz? Mert ha igen, lehet lesz egy kérdésem ON:

Gyere Ricsi! 😊 Sajnos a mienk továbbra is üres, szóval menni fog a sülyesztõbe sztem... 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HUNMemphis
Hát persze hogy eredetivel játszok.<#papakacsint>
Az érettségihez meg sok sikert és persze szívesen játszanék én is a"régiekkel".<#nyes>

Dick Riddick
Annyi kérdésem lenne hogy a PAM fix, vagy szabadon meghatározhatjuk hogy melyik fegyver/perk maradhat?
És public szerver legyen ha nem gond. Thank You.

Dick Riddick
A sok stressz után meg nekünk okoznál stresszt, mi? <#nyes>
Csak bátran, de azért pár RedBull-os palacsintát vágj ám be elõtte! <#integet2>

Heló. Eredetivel tolod? Ha vége ennek a nyomorult érettséginek, azthiszem megint elkezdek cod4-ezni, és szeretnék jáccani a régi ismerõsökkel.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HUNMemphis
Szóval nagyon jó ez a server.Tetszik mert.:Új pályák,sok ember,no lagg,no spawn time,jó zene.
Hát az ötleteim.Én még nem játszottam PAM HC-n.PAM-ot ismerem.
Szóval biztos vannak magyar Map modderek.Én örûlnék neki ha lennének Custom Mappok.Spawn Time max 3 másodperc.A Suraki servereken régen járkáltam és sok slot volt.Esetleg itt is lehetne.
A fegyverekhez nem kéne nyúlni.Perkek:LS GL MD kilõve.A többi maradhatna.
Szerintem TDM vagy HQ legyen.
Azt nem tudom, hogy ha PAM HC=>célkereszt van-e?

mNzJean
Komolyan mondtam ,nekem nem nagy megerõltetés átállítani a servert ,most úgy is kihasználatlan ,délután meg is csinálom aztán majd mondjátok ,hogy mit finomítsunk rajt.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

davidka003
Oké, kösz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dick Riddick
Igen.

davidka003
A profilom kimentettem. Akkor több dolgom nincs?
Ha megadom majd a serialt és bemásolom a profilt akkor megmarad majd minden?

davidka003
Újrarakom a Windowst. Mit kell csinálni, hogy megmaradjon a profilom?

Dick Riddick
Benne vagyok! <#eljen>

Dick Riddick
Magamra. Nem a nagy killstreak-rõl vagyok híres. <#nemtudom>

Dick Riddick
Akkor szedegesd össze az ötleteidet, ha Jean komolyan gondolta bele kellene vágni.

Ha minden összejön, du 4-tõl fél hatig feltudok menni,ha tudsz gyere, ugyis rég lõttük már 1mást.

HUNMemphis
Nah végeztem Pavlov házában.xD ez ez úhh Sniperesek álma.Szembe betettek egy másik házat ahová bemenekültek a Rockerek.
Tudniillik itt az ellenfél a Discos és a Rocker.
Most jön Tujane.Ha érdekel valakit lövök pár Map képet.
A PAM HC meg igen érdekelne.<#nyes>

Riddick21
A Tiéd nem sok, vagy az enyémre mondod? Mert ha az utóbbi, akkor tényleg nem sok, de szeretek mozgalmasan játszani, még az is elõfordulhat, hogy ebben a 28ban nincs se airstrike, se heli... Utóbbi szinte biztos, mert egy mozgalmas pályán a f@szom figyelgeti, hogy mikor lehet bekérni.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Dick Riddick
Nem sok. <#whatever>

Dick Riddick
Mégis ki a franc gondolja hogy mesterlövésszel assaultot játszik valaki? A legtöbben csak pampognak mert lelõtték õket.
A CoD4 mapjai nem jöttek be annyira mint a 2-é. Pont ezért szeretem ha valahol custom mapok is vannak. Igazi gyöngyszemeket lehet találni. Ja és ha itt tartunk, érdekelne PAM-os HC szerver?

Riddick21
Kinek mennyi a Kill Streak-je?
Nálam az új profillal még csak 28, az elõzõn volt több is...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

HUNMemphis
Te hallod ez kurva jó server!xD én a Discosokhoz állok ha tehetem és akkor Basshunter szól 2 percig xD Oltári hangulatos!Rengeteg srác rohangál sok a lehetõség!CoD 2-es mappok átdolgozva kicsit kiegészítve.
Hát jah akkor mégsem kemperkedek.Azaz igazság hogy max 3 4 embert lövök le ugyanonnan.Utána már pucolás van mert jönnek megbosszúlni magukat.
Szóval amikor pucolás van akkor elõ a Pisztolyt és hajrá.Sokszor csak pisztollyal rohangálok.
Az AK pedig komoly fegyver.Sokszor jó és megbízható.Ha kitanulod a használatát akkor komoly ellenfél lehetsz bárkinek.Ez is egy One-Shot One-Kill fegyver.HC-n láttam már olyat hogy 3 golyó kellett de ez nem az AK-val volt.
Nah mind1 most megyek mert Pavlov Háza jön.<#crazya>

Dick Riddick
Teszek rá, mindenhol divat lett a csalózás. Lelõtt--->CSALÓ, lekéselt--->CSALÓ, két embernél többet ölt--->CSALÓ, fejbelõtt--->CSALÓ. És még nekem kell magyarázkodni meg kibeszélni magam. Inkább még párszor lelövöm, hagy örüljön.