Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Biztos ott így szokás írni. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fatboyz4ever!
Amit, móntdak atól ki fagy. Aszerrverbe<#hawaii>#hawaii> punbkp Kidób.
Egy gond még azon kívül is van, az alap spawnidõ még mindig 0.
\"Heroes never die. They just reload.\"
u dont have to listen anybody else but me
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ha olvassátok, kidobott a szeró max fps 125 üzivel....majd legközelebb újra próbálkozom.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
most van egy kis dolgom ha visszajöttem ,megcsinálhatjuk a servert.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De sosem szóltam le azokat akik nem akarták megvenni.Sõt a CoD2 warez volt nekem is.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Fuji: 5000? <#vigyor>#vigyor> OFF: Orvosin tanulsz? Mert ha igen, lehet lesz egy kérdésem ON:
Gyere Ricsi! 😊 Sajnos a mienk továbbra is üres, szóval menni fog a sülyesztõbe sztem... 😞
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Az érettségihez meg sok sikert és persze szívesen játszanék én is a"régiekkel".<#nyes>#nyes>
És public szerver legyen ha nem gond. Thank You.
Csak bátran, de azért pár RedBull-os palacsintát vágj ám be elõtte! <#integet2>#integet2>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Hát az ötleteim.Én még nem játszottam PAM HC-n.PAM-ot ismerem.
Szóval biztos vannak magyar Map modderek.Én örûlnék neki ha lennének Custom Mappok.Spawn Time max 3 másodperc.A Suraki servereken régen járkáltam és sok slot volt.Esetleg itt is lehetne.
A fegyverekhez nem kéne nyúlni.Perkek:LS GL MD kilõve.A többi maradhatna.
Szerintem TDM vagy HQ legyen.
Azt nem tudom, hogy ha PAM HC=>célkereszt van-e?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha megadom majd a serialt és bemásolom a profilt akkor megmarad majd minden?
Tudniillik itt az ellenfél a Discos és a Rocker.
Most jön Tujane.Ha érdekel valakit lövök pár Map képet.
A PAM HC meg igen érdekelne.<#nyes>#nyes>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A CoD4 mapjai nem jöttek be annyira mint a 2-é. Pont ezért szeretem ha valahol custom mapok is vannak. Igazi gyöngyszemeket lehet találni. Ja és ha itt tartunk, érdekelne PAM-os HC szerver?
Nálam az új profillal még csak 28, az elõzõn volt több is...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hát jah akkor mégsem kemperkedek.Azaz igazság hogy max 3 4 embert lövök le ugyanonnan.Utána már pucolás van mert jönnek megbosszúlni magukat.
Szóval amikor pucolás van akkor elõ a Pisztolyt és hajrá.Sokszor csak pisztollyal rohangálok.
Az AK pedig komoly fegyver.Sokszor jó és megbízható.Ha kitanulod a használatát akkor komoly ellenfél lehetsz bárkinek.Ez is egy One-Shot One-Kill fegyver.HC-n láttam már olyat hogy 3 golyó kellett de ez nem az AK-val volt.
Nah mind1 most megyek mert Pavlov Háza jön.<#crazya>#crazya>