Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Nem lehetne GUIDon kívül névvel? Nem akarom hogy a láma öcsém lehúzza a statomat 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boron Power
Nem az. És nem online, a game_mp.log-ot dolgozom fel idõközönként.

Kösz aki kirakta a bannert!!!

KL

Zomil
amugy melyik progi az?

Ultrastat?

és ugye nem ingyenes tárhelyre töltitek fel? mert ott nem müküdnek az szerverfigyelö progik 😊

ui.: ha látják hogy van fenn admin akkor nincs beszólogatás, bár ez föleg a te jelenlétedben van, kfa-nál jobban el vannak engedve az emberek 😊

de ha akarod majd csinálok délutáni shotokat, hogy milyen "okos" emberek járnak oda és rombolják a szerótok szinvonalát

amugy a kedvencem, ha vki red dot-al megy egyböl megy a lowozás 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
De kben nem tom mirõl beszélte, most itt tolom 2 órája a szerveren és full nyugalom és intelligencia van 😊

Sztem ha du. játszatok itt semmi gáz nincs.

Boron Power
Az nem igen sülhet el fordítva. Ott guid alapján gyûjti a pontokat a progi, pistike nem kerül még az elsõ 100-ba sem. (többet pedig nem iratok ki). Abból nem lesz vita az tuti.

Zomil
naja ez meg a másik 😄

bár engem még mindig legjobban az "ASD:ASD:ASD:ASD" irritál :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Az a baj hogy a legtöbbnek fogalma sincs arról hogy mit jelentenek a kifejezések. "Láma", "Kemper", "Low" csak úgy repkednek, mindenhol és mindenkire. Divat a WH-és Aim-ezés, mindegy ki az.

\"Heroes never die. They just reload.\"

aky93
Tényleg fordítva sülhet el...pl: te nekem mit ugatsz lowge*i mikor te csak a 222.ik vagy a statisztikán, én pedig a 221. Szal neked kuss loww :ASD:ASDSDA:_ASD:AS

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Zomil
csuszi ez egyértelmü mindenki tudja, csak mi nem hangoztatjuk 😄DDDD

KL: remélem beválik amit ajánlottam 😊

viszont a webstatisztika megint egy kinos téma😄

sztem annyira ne reklámozzátok a szervren hanem csak pár ismerösnek adjátok meg a cimet, mert forditva is elsülhet a dolog, ujabb dolog amire a pistikék verhetik 😄

amugy én is inkább este 11körül zuzok fel akkor még kibirható a csapat 😄
bár néha kfa elég ronda dolgokat enged meg magának, pl. én adminként csak ugy nem lowoznék...(és nem smájlival irta, szoval tuti nem poénnak szánta)

csak most épp volt pár szabad órám a délutáni órám elött, igy gondoltam felnézek, de ugy néz ki marad az esti gyilkolászás 😄

Snexi
Na kihozták<#eljen> És még adtak hozzá egy posztert is (jó nagyot)

Most voltam fenn,hu de szokatlan volt hirtelen a HC,tetszett nagyon,csak hát az 1 perces respawn elis vette 1bõl a kedvem.

Dick Riddick
Helyes!

HD JOHNNIE
Én most félrevonulok egy du-ni szunyára, de este 7-8 fele, ha tudok felnézek! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

mNzJean
Ez a webstat minket is érdekelne, a suraki tdm-en jól jönne.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Valahogy mindig is sejtettem...
Igaz alig játszottunk egy szerveren, de én már akkor is éreztem.
Én úgy láttam nem is AK 47 hanem egyenesen 74 volt a kezedben. Megyek és gyorsan össze is dobok egy Global bant! Nem kell megkérdezni, fönt ki van írva mi a hibaüzenet amit majd kapni fogsz. <#eplus2><#eplus2>

Boron Power
Hát ez attól lehet, hogy pistike csúcsidõben ráértek játszani. 😊

Ha akkor mennétek fel, mint a rendes dolgozó emberek (pl KL. 😄), akkor biztos, hogy a pofázók le lennének állítva és még azt is megmondom neked, hogy ki volt(amennyiben cb-n regelt).

Egyébként amikor a szervert eredetire állítottuk 2-3 órákra, a morál a várt javulás helyett zuhant. Néhány eredetivel rendelkezõ példány úgy érezte, hogy már ennyitõl pro gamer és oltott mindenkit. Persze ha van admin, a dolog megoldódik, ha nincs, akkor védjétek magatokat. 😊 Úgy gondolom egy 20 slotos szerón alap, hogy van pár hülye, kezelni tudni kell õket.

Megnézem azt a progit, ha beválik a csúnya beszéd ki lesz szórva.

Ezen kívül kipróbáltam a webstatisztikát, nemsokára az is lesz hozzá. Látod mivel mennyit lõttél, hova, kedvenc fegyvered, legnagyobb ellenfeleid, áldozataid, kitûntetéseket oszt ki kategóriánként, szóval FASZA.

Pistikéék miatt nem érdemes letenni a szeróról.

Üdv!

KL

csuszi
mer wh-zok meg aim-ozok, megmondták a többiek😉 csak tudnám mé nem basztál ki?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Szerintem osztogassuk pénzért, a befolyt összeggel pedig támogatjuk a www.vegyunkricsardnakferrarit.hu oldalt!
<#vigyor3>

Snexi
Ma kelett volna megjönnie a Cod4-nek,5-ig még egy óráig hozhatják de nem hiszem hogy kihozzák...

Dick Riddick
Örömmel látunk!
Addig reszelgesd a töltényeket, este ne kelljen már vacakolni vele. <#eljen><#eljen>

Dick Riddick
Azért egész jót lövöldöztünk így délután.
Befordulok a sarkon, Csuszi fejbelõ!
Kinézek a sarkon, Csuszi mellbelõ!
Kidugom a fegyver csövét az ablakon, Csuszi lábonlõ!
Befutok az ajtón, Csuszi ugrásból fejbelõ!
Hát nem is tudom, lehet hogy kár volt neked is rekláûmozni a szervert. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

HD JOHNNIE
Én is szeretnék egyet Jean <#zavart1>

Ui.: Csuszi majd meg akar akadályozni abban, h rcont adj nekem, de ne higyj neki! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
ezért nem járok oda. de kl ne vedd sértésnek.
jean rcont akarok hc-reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.adjál de mán vagy irgum-burgum

newszepiking
éjszaka jövök közremûködni a népszerûsítésben.
😊

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Zomil
nah ismét sikerült felbaszni az agyam tcfc-n 😄

eszméletlen, hogy mennyi a sok kis nagyszájú pöcs...

vki kérdezte h akarunk-e cb-zni, mi mondtuk h nem köszi...erre ismeretlen kis senkik elkezdtek oltogatni, akik arra verik h cb-n játszanak és le merem fogadni azt se tudják a LAN szó mit jelent...

ráadásul a legszánalmasabb, h még beazonositani se tudod meg nyomorék 1honapja alakult klánból való, mert az olyan "menö" ha álnéven rohangálnak...egyszerüen szánalmas hogy a sok kis 15-16éves kis senki azt hiszi, ha kicsit is jól játszik akkor már Ö valaki...
hát a nagy szart

Pacal17
Tudtok nekem mondani (ha lehet nem tört) Old School szervet IP-t?

mNzJean
Na én meg megyek egy kicsit dolgozni ,majd este harcászkodunk.

csuszi
na a dezertõr😉😊
suraki tdm le van szarva mi?
na majd a hadbíróság elõtt magyarázkodj...

HD JOHNNIE
Na mentem a "new" surakira aki akar csatlakozzon😊

csuszi
hc jó lenne, ha nem kempelne a sok láma. de kempel. így maradok a jól bevált normálnál ricsi😉

HD JOHNNIE
Szia Csuszi! 😊

csuszi
😄 a srác kb. 1 map alatt 25-30 snipert élt túl. és én voltam a low szerinte. ésmég így is kb 10 "találkából" 7-8-at én nyertem. rohangálok fel-alá, és én vagyok a zsidó kemper😊 igen, egy kicsit feszültté tett😄

Boron Power
Mintha kicsit feszült lennél. 😊

Dick Riddick
HC-ben nem sok elõnyük van... <#ravasz1>

csuszi
én csak annyit mondhatok, minden faszláma juggeres bekaphatja a faszom.
köszi

Dick Riddick
Hát igen, mostmár HC, be is van állítva.
Most jön a nehezebb része, népszerûvé kéne tenni.
Ebben számítunk szíves közremûködésetekre. <#eljen><#eljen>

HD JOHNNIE
No akkor a mai nap folyamán tiszteletemet teszem rajta 😊

mNzJean
Már átállítottam, HC-re.
vazz lejárt a vip-m

HD JOHNNIE
Thx! <#worship>

Dick Riddick
HC HQ szerver, egyellõre public.
De még nincs átállítva HC-re.
SURAKI 193.224.143.17:28962

HD JOHNNIE
Meik szerver lesz HC-s? A surakis?

trogerzsiger
tele van :-(

Boron Power
Csak emlékeztetõnek. 😊

Üdv!

KL

Dick Riddick
Thx. <#integet2>

aky93
De komoly...😄. Én Tahiban lakok ovoda mellett szal valahol itt van õ is.😄

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Running
Ne bassz fel, tahisi vagy? Menendez is tahisi, a híd után lakik nemsokkal a domb felé. Én meg leányfalusi vagyok.😊)

Legend Killer
ölni 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mNzJean
<#fejvakaras>ee öö ,bodottá? <#wilting>

mNzJean
okés, orvsolom a problémát:d

aky93
Mi a bajod Tahitótfaluval? =)
Én is itt lakom de mondjuk ilyen emberrel még nem találkoztam. =)=D=P