Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El sem hiszem, 14-en lövik egymást.
<#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mellesleg a PAM egy dolog, de azért szabadabban gondolkodom, lenne red dot is. Hogy sikeres lesz-e, hát halvány fogalmam sincs. Teszünk érte.
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha kisgyökér ugatott kick, ha viszoajött anyázni ment a term ban 😊
jól teszed ha szigóru vagy, megy az emberek hajlamosak a ló tulsó oldalára esni, igy legalább tudni fogják mit szabad és mit nem 😊
Ricsárd: én mindenképp támogatnám a pam-ot 😊
bár ha én szabnám meg a perkeket cb perkeken kivül más nem lenne😄
vagyis bandolier+stopping power és ennyi bõven elég is 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem érdekel hogy nem lesz tele egész nap a szerver, de aki feljön rá tudja hogy itt nincsenek barmok. Ha PAM-os lesz, el lehet felejteni a GL-t és társait. TK nincs, tükörsebzés van, a vétlen ne patkoljon el. Az egyszeri figyelmeztetés pedig jó ötlet, aki nem akarja megérteni vessen magára, nem vitatkozni megyünk fel.
Hogy nem akarja elfoglalni a HQ-t? Érdekes logikája lehet a srácnak, ha kinyírja az ellent 20-30 mp mire elfoglalja, utána neki megy a nagy spawn. Ilyet... <#nemtudom>#nemtudom>
Én egyértelmûen e felé hajlok, de egyedül ugye nehéz játszani.
Ha valakit érdekel a dolog, várom az ötleteit/tapasztalatait.
Thx. <#wave>#wave>
jean: bevallom, elfogyott a türelmem (sok év cod meghozta gyümölcsét😄), ricsi lesz a gyengekezû, kedves, bájos admin. én meg a drákói hirtelen kezû rettegett csuszi: anyázás, más szidalmazása stb. 1 figyelmeztetés aztán kick. haverja pofázik, parasztkodik, 1 figyelemeztetés kick. gl: 1 figyelmeztetés aztán kick. szándékos tk: nincs figyelmeztetés: kick (mondjuk ilyen még nem volt😊)
ha így nem ok, leadom a pw-ét, de nem szarakodok ezzel a sok idiótával...
pont annyit engedek nekik, amennyit magamnak (aim wh mehet). kis csipkelõdés nem téma. de ha már valaki tuskó faszkalap...
ez van. és nem lesz harag ha így nem téma, ugyanúgy warozunk😊 egymás mellett/ellen.
Tudod ha kicsi a spawnidõ a védõk vadásszák le a támadókat a pálya másik felén. Tele van ilyen szerverekkel a háló. 5-5, 10-10 másodperc, védõk a HQ mellett, támadók a pálya másik felére születnek. Mire odaérnek a támadók a védõk pozícióba álltak. Lehetetlen elfoglalni a HQ-t. Tegnap kipróbáltuk, 30 mp is kevés volt. Tudom hogy sokakat elijeszthet a spawntime, de ez nem TDM.
viszont mi ez az 1 perces respawn?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hiba fenáll:-(
Majd holna ujratelepítem.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Régen jáccottam már vele.
Kb fél éve.
Ujra kell kezdenem:-(
Elsõ játéknál teljesen tiszta.
Megbeszélem velük.
Thx. <#integet2>#integet2>
Aztán utána lehet finomítani.
A pamban tudsz fegyvereket perkeket válogatni.
Set scr_hardcore1? Mikor és hova?
Bocs de szerverüzemeltetésben igencsak kezdõ vagyok.
Most ebben e percben lettem kész a cod4 telepítésével és a multi kidob Corrupted File/memory <81058>81058> Ezzel a hibával 1 perc után.
Kipróbálták és nem jött be. Ha tudsz megoldást szívesen várom, PAM-os HC szerver lenne az igazi.
Egyéb okokból csak public szerverekre mehetek, úgyhogy ezt most nem kenhetem másra. Viszont eddig nem tudtam hogy a PAM kizárja a publicot. Naívan azt képzeltem hogy szabadon szerkeszthetem a fegyvereket és perkeket. Ez van.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Bár ez olyan "Pro"-s, asd:asd:asd. Ha lelövöm azért mosolygok egyet. Aztán kiderül azért ezt írja be mert csak ennek ismeri a helyesírását.
<#eplus2>#eplus2>
Még egyszer kösz Jean, ha jól mennek a dolgok egy kellemes szerver lehet belõle. A Modern Rcon jó kis program, egyszerû, érthetõ.
A szerver nevét lenne jó még megváltoztatni, szerepelne benne a HC-HQ, No GL, MD, LS, C4 /esetleg a Claymore/.