Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Emberek, ezen a szerveren VANNAK!
El sem hiszem, 14-en lövik egymást.
<#eljen>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
<#eplus2>

HD JOHNNIE
Elõszõr hajlottam volna 2-3 figyelmeztetésre, de meggyõztetek ezzel a dumával 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Eddig is üres volt a szerver, legfeljebb az marad és néha összejövünk páran. Ha pedig lesznek rajta...
Mellesleg a PAM egy dolog, de azért szabadabban gondolkodom, lenne red dot is. Hogy sikeres lesz-e, hát halvány fogalmam sincs. Teszünk érte.

csuszi
na ez lenne kereszt a servernek😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
persze hogy alap, de nem az én serverem - így beszámolok arról, mit teszek és miért. az enyémen nincs/volt cod2ben figyelmeztetés. ne azért legyen normális a player mert én ott vagyok, hanem csak nornmálisak járjanak oda. aki egyszer is hibázik repült a ban, többet oda nem jött. mégis feszt tele volt. és originalon. próbáljátok ki a pamot. max nemjön be. skilled surakira se jár senki, van hogy 1 órát vagyok fenn (nem vagyok annyira fanatik, alt+tab és közben intézem a többi dolgom😉😊) és senki nem jön. itt is ez lesz.

Dick Riddick
Az UAV-ot és Jammert hagynám csak bent, ellensúlyozandó a Stoppingos nagy sebzést. HC ugye... Bandoilernek kisebb szerep jut.

Zomil
hát ha elég nagy reklámja van akkor megoldható sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Én is ettõl félek. De egy próbát megér.

Zomil
sztem csuszi ez alap dolog, amig nem váltottunk át a szervert war szerverre és gyakran jártak fel hozzánk lövöldözni, nálunk is spártai szigor volt

ha kisgyökér ugatott kick, ha viszoajött anyázni ment a term ban 😊

jól teszed ha szigóru vagy, megy az emberek hajlamosak a ló tulsó oldalára esni, igy legalább tudni fogják mit szabad és mit nem 😊

Ricsárd: én mindenképp támogatnám a pam-ot 😊
bár ha én szabnám meg a perkeket cb perkeken kivül más nem lenne😄
vagyis bandolier+stopping power és ennyi bõven elég is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Szívembõl beszéltél ember!
Nem érdekel hogy nem lesz tele egész nap a szerver, de aki feljön rá tudja hogy itt nincsenek barmok. Ha PAM-os lesz, el lehet felejteni a GL-t és társait. TK nincs, tükörsebzés van, a vétlen ne patkoljon el. Az egyszeri figyelmeztetés pedig jó ötlet, aki nem akarja megérteni vessen magára, nem vitatkozni megyünk fel.
Hogy nem akarja elfoglalni a HQ-t? Érdekes logikája lehet a srácnak, ha kinyírja az ellent 20-30 mp mire elfoglalja, utána neki megy a nagy spawn. Ilyet... <#nemtudom>

csuszi
kutya se fog járni. de természetesen az a jó. csak a sok laminak az nem pálya.

Dick Riddick
Tényleg, mi a véleményetek arról hogy PAM-os legyen a szerver?
Én egyértelmûen e felé hajlok, de egyedül ugye nehéz játszani.
Ha valakit érdekel a dolog, várom az ötleteit/tapasztalatait.
Thx. <#wave>

csuszi
teamsayben írja nekem a csávó: hagyjuk hadd szerezzék meg a hq-t, mert akkor nekik lesz szar a spawn idõ. mondom gz, akkor veszít a csapat te ütõdött.
jean: bevallom, elfogyott a türelmem (sok év cod meghozta gyümölcsét😄), ricsi lesz a gyengekezû, kedves, bájos admin. én meg a drákói hirtelen kezû rettegett csuszi: anyázás, más szidalmazása stb. 1 figyelmeztetés aztán kick. haverja pofázik, parasztkodik, 1 figyelemeztetés kick. gl: 1 figyelmeztetés aztán kick. szándékos tk: nincs figyelmeztetés: kick (mondjuk ilyen még nem volt😊)
ha így nem ok, leadom a pw-ét, de nem szarakodok ezzel a sok idiótával...
pont annyit engedek nekik, amennyit magamnak (aim wh mehet). kis csipkelõdés nem téma. de ha már valaki tuskó faszkalap...
ez van. és nem lesz harag ha így nem téma, ugyanúgy warozunk😊 egymás mellett/ellen.

Dick Riddick
40 másodpercre levettem.
Tudod ha kicsi a spawnidõ a védõk vadásszák le a támadókat a pálya másik felén. Tele van ilyen szerverekkel a háló. 5-5, 10-10 másodperc, védõk a HQ mellett, támadók a pálya másik felére születnek. Mire odaérnek a támadók a védõk pozícióba álltak. Lehetetlen elfoglalni a HQ-t. Tegnap kipróbáltuk, 30 mp is kevés volt. Tudom hogy sokakat elijeszthet a spawntime, de ez nem TDM.

newszepiking
tegnap nem jött össze, de majd ma éjjel...

viszont mi ez az 1 perces respawn?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
<#vigyor>

Dick Riddick
Akkor én értettelek félre. Azt hittem a szerveren nem tudtátok megoldani. Ha ebben még tudnál segíteni nagyon hálás lennék. Épp olyan HC szervert képzeltem ahol olyan perkek és fegyverek vannak amiket elképzeltem. Nem CB szintû, de pár dolog ki lenne szedve.

Boron Power
Igen ez másik kérdés, ez valóban így van, hogy a pam-os szerver mivel mod fut nem ad xp-t és nem ad challengeket sem. Viszont mostanra kb. ez már nem lényeg, aki akarta kitombolta már magát ranked szerókon.

JCSR PROFESZOR
De neked ezt is elnézzük<#mf1>

www.jcsr.hu

mNzJean
Szóval én fogalom zavarban szenvedtem <#fejvakaras>,azért mondtam ,hogy a Pam kizárja a publicot ,mert arra gondoltam ,hogy Public=kapod a pontokat ,challengeket stb...ha pam van akkor meg nem. Én erre gondoltam.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Nincs mit.
/Tényleg nincs /<#vigyor3>.

Attila8805
Nem baj azért köszönöm a segítséget.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dick Riddick
Több ötletem egyellõre nincs. <#nemtudom>

Attila8805
Frissítés megtörtént.
Hiba fenáll:-(
Majd holna ujratelepítem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
ÕÕÕ azt hogy kell?
Régen jáccottam már vele.
Kb fél éve.
Ujra kell kezdenem:-(

Dick Riddick
Frissítetted a PB-t?

Attila8805
MOst telepítettem fel patcheltem felmentem a szerverre és ledobott.
Elsõ játéknál teljesen tiszta.

Dick Riddick
Ez jó ötlet.
Megbeszélem velük.
Thx. <#integet2>

Boron Power
Hát ennél azért összetettebb. Sztem csusziék féle public pam configból induljatok el és elõször tegyétek hozzá ezt a sort, akár rcon-ból is jó.

Aztán utána lehet finomítani.

A pamban tudsz fegyvereket perkeket válogatni.

Dick Riddick
Valószínûleg egy mod vagy map a ludas amit letöltött.

Dick Riddick
Úgy látom PAM szerverekben otthon vagy. Tudom én is egyénileg szerkeszteni a fegyvereket/perkeket vagy csak elõre gyártott van?

Set scr_hardcore1? Mikor és hova?
Bocs de szerverüzemeltetésben igencsak kezdõ vagyok.

Attila8805
Már megint:-(

Dick Riddick
Uninstall, a mappából törölj ki mindent /ha maradt benne valami/, telepítsd, patch-eld fel és mehet is.

Attila8805
Hali mindenki.
Most ebben e percben lettem kész a cod4 telepítésével és a multi kidob Corrupted File/memory <81058> Ezzel a hibával 1 perc után.

Boron Power
Nem zárja ki.

set scr_hardcore 1

Elméletileg ezzel bekapcsolod.

Italiano
hali mindekinek😊 olyan kérdésem il bajom lenne h toltam a singlét aztán 1ik nap multizni akartam igy fel patcheltem 1.5-ig (mivel ez kelltt a szeróhoz) és azota nem megy a single:/ irja ezt h utoljára roszul léptem ki és akkor safe modban akarja inditani és rákérdez..probáltam már igennel és nemmel is de sehogy sme indul..ujra raktam már párszor..mindent letöröltem még a mappát is..de semmi..maradt ez a problémája:/ vki tudna nekem segiteni? itt v pm nekem mind1 csak szeretném még tovább tolni ott is😊

Boron Power
majd utána nézek

Boron Power
a hc public pam-al az viszont lehet, hogy kizáró 😄

Dick Riddick
Jean szerint igen.
Kipróbálták és nem jött be. Ha tudsz megoldást szívesen várom, PAM-os HC szerver lenne az igazi.

Boron Power
A pam nem zárja ki a publicot.

Dick Riddick
Sajnos miattam. <#vigyor5>
Egyéb okokból csak public szerverekre mehetek, úgyhogy ezt most nem kenhetem másra. Viszont eddig nem tudtam hogy a PAM kizárja a publicot. Naívan azt képzeltem hogy szabadon szerkeszthetem a fegyvereket és perkeket. Ez van.

De miért nem akarjátok pamosra?

nem

Evil
Pontosan.

Evil
Ha valaki megszeretné nézni mien is egy server stat egy külföldi Cod4 esét ITTmegnézheti. Szerintem jópofa még aztis kijelzi hogy hova lõsz általában és hogy téged hol lõnek meg legtöbször.

norbi56
ha kicserélem a kódot akkor elveszik a rank?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Dick Riddick
Tõlem "balett"-et is begépelhet, csak ne káromkodjon.
Bár ez olyan "Pro"-s, asd:asd:asd. Ha lelövöm azért mosolygok egyet. Aztán kiderül azért ezt írja be mert csak ennek ismeri a helyesírását.
<#eplus2>

Dick Riddick
Úgy látom a SURAKI HC szerveren normális arcok vannak fent, remélem így is marad. Igaz egyet ki kellett dobni, elszaladtak vele a lovak, de legalább kipróbáltam a kicket <#ravasz1>. Majd csak nem lesz rá többet szükség.
Még egyszer kösz Jean, ha jól mennek a dolgok egy kellemes szerver lehet belõle. A Modern Rcon jó kis program, egyszerû, érthetõ.
A szerver nevét lenne jó még megváltoztatni, szerepelne benne a HC-HQ, No GL, MD, LS, C4 /esetleg a Claymore/.

Zomil
igen cod2-nél én is ilyen gépröl feldolgozós modszerrel csináltam a statisztikát 😊
Serverstat volt a neve azt hiszem