Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
olyan kérdésem il bajom lenne h toltam a singlét aztán 1ik nap multizni akartam igy fel patcheltem 1.5-ig (mivel ez kelltt a szeróhoz) és azota nem megy a single:/
irja ezt h utoljára roszul léptem ki és akkor safe modban akarja inditani és rákérdez..probáltam már igennel és nemmel is de sehogy sem indul..ujra raktam már párszor..mindent letöröltem még a mappát is..de semmi..maradt ez a problémája:/
vki tudna nekem segiteni? itt v pm nekem mind1 csak szeretném még tovább tolni ott is😊
Újratelepítettem a játékot mostmár müxik.
a kérdésem az lenne hogy ha az xfire-be rákattintok egy szerverre akkor csak a multiplayer fõmenü jön be de a szerver nenm,csak akkor ha /connect ip-vel lépek fel.
Ez miért van?
Válaszokat elõre is köszi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Megkaptad a pm-et?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Én is ilyesmin gondolkozom, nem szeretném hogy kihaljon a szeró. De azért nem mondunk le róla persze.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem az én szerverem, csak egy ötlet volt arra nézve, h ne haljon ki idejekorán 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
betölti a mapot aztán kidécézik😄😄 de akármejik szerverre megyek😄😄 jah és a pb is bevan kapcsolva, nemtom mibaja lehet:/
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Engedélyezd a vírusírtóban/tûzfal progiban, ha ez az ok.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
anniyt kérdeznék h xfirét használom...
katt szerver ugye elindul meg minden, De!
Awaiting connection nál 11 ig megy és azt irja utána h idõtúllépés és nemenged be de mindegyik szerver ezt csinálja a net meg normális nemtom mibaja
lécci segiccsetekmá😄
Hogy innen hányszor szavaztak ki, meg írták át a nevüket, hogy én csiter vagyok, az valami elképesztõ.
82.141.159.81:28960
Újra üzemel a szeró, lehet jönni ölni!
Perkek közül: LS, MD, Sonic Boom, 3frag, 3special, Stady Aim, RPG, Evesdrop, C4, Double Tap, Dead Silence.
Angol fórumokon is már panaszkodtak erre a hibára de megoldást nem tudtak.
Minden driver a legújabb. Természetesen a többi játékkal semmi gond, csak ezzel. Már eléggé zavaró. Volt már Win reinstall is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindenki feszülten figyel... és Alt-Tab, katt a gombra, és valakinek vége van! <#vigyor1>#vigyor1>
mai termés 3 anyázás kick. 2 gl kick. 😉 van itt fegyelem. bár ricsit vagy johnniet kaphatnám el egyszer gl-el. adminháború kinek gyorsabb a keze😉
MJ rulz Pink Team The Only One
má' ez is baj?<#vigyor4>#vigyor4>
Ami engem leginkább bosszant az az hogy a készítõk nem tudtak három nyomoronc kapcsolót beletenni a menübe. UAV, Airstrike és Helicopter. Nem igaz hogy 2008-ban ezt nem lehet megoldani, legalább egy patch formájában.
Pedig sarkallatos része a CoD4-nek. <#falbav>#falbav>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Az RPC csúfos kudarca után jó lenne valami mûködõt látni. Sokat pampogtam eddig hogy milyennek kellene lenni egy jó szervernek, hát most majd meglátom hogy is megy ez a valóságban. Eszembe sem jutott szervergazdiskodni, de ha már felajánlották... miért is ne? Csak egyellõre ismerkedem a dologgal, ismeretlen területre tévedtem.
való igaz, eddig én zömében tdm-eztem.
hátha jó társasággal átszokom...
<#wink>#wink>