Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italiano
szal ennyire vagyok amatõr😄 köszi szépen^^ jó lett😊

Attila8805
ha 1.5 öt raksz fel akkor akkor 1.5-ös crack kell ha nem eredetid van.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Italiano
hali mindekinek😊
olyan kérdésem il bajom lenne h toltam a singlét aztán 1ik nap multizni akartam igy fel patcheltem 1.5-ig (mivel ez kelltt a szeróhoz) és azota nem megy a single:/
irja ezt h utoljára roszul léptem ki és akkor safe modban akarja inditani és rákérdez..probáltam már igennel és nemmel is de sehogy sem indul..ujra raktam már párszor..mindent letöröltem még a mappát is..de semmi..maradt ez a problémája:/
vki tudna nekem segiteni? itt v pm nekem mind1 csak szeretném még tovább tolni ott is😊

Attila8805
Hi skacok.
Újratelepítettem a játékot mostmár müxik.
a kérdésem az lenne hogy ha az xfire-be rákattintok egy szerverre akkor csak a multiplayer fõmenü jön be de a szerver nenm,csak akkor ha /connect ip-vel lépek fel.
Ez miért van?
Válaszokat elõre is köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Snexi
<#worship>

Hassel606
/com_maxfps 250

Snexi
Mit kell beírni a konzolba hogy ne 90fps hanem 250 legyen a limit?Régebben benn volkt de ujra raktam a gémet és már elfelejtettem...

HD JOHNNIE
Persze, nem is kell 😊
Megkaptad a pm-et?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Nem is az enyém, de hát akkor kié?? <#nyes>
Én is ilyesmin gondolkozom, nem szeretném hogy kihaljon a szeró. De azért nem mondunk le róla persze.

\"Heroes never die. They just reload.\"

HD JOHNNIE
Te Ricsi! Eszembe jutott egy ötlet. Ha át akarod állítani a szervert pam-ra, akkor várjunk még vele sztem. Alakuljon ki elõbb egy normális közeg, ami sztem 2-3 hét alatt kialakulhat és aztán, a közeggel egyetértésben kellene átformázni a szervert.
Nem az én szerverem, csak egy ötlet volt arra nézve, h ne haljon ki idejekorán 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boron Power
Igen trágyalé nép van azon a szerón.

AZA mukideális szerver.Szaráá lõttem õket 5-6 pályán erre benyögi A Patrik nevû hogy csíter vagyok na és erre csatlakozott nforce kuki (eza neve ne röhögj)és kibasztak.Már anyáztak stb....

dugesz1112
Ha valakit érdekel van egy eladó cod4em pcre. Alig használt minden megvan hozzá és hibátlan.

Jani Hun
köszi müködött😄😄de most másik baja van má megint😄😄
betölti a mapot aztán kidécézik😄😄 de akármejik szerverre megyek😄😄 jah és a pb is bevan kapcsolva, nemtom mibaja lehet:/

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Dick Riddick
A férõhelyek száma 16. Viszont 14-et enged be. 2 hely adminoknak van fenntartva?

Boron Power
Esélyes, hogy a tûzfalad fogja meg, az iw3mp.exe -t.

Engedélyezd a vírusírtóban/tûzfal progiban, ha ez az ok.

ez az a szerver ahonnét azonnal kirúgnak ha kicsit jobb vagy mint a többiek..? <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

newszepiking
igen, kellemes, és milyen jó érzés leugatni a törtrõl kérdezõeket....<#hawaii>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

newszepiking
meggymag?

Jani Hun
jah meg ezen ami ittvan a fejléxcen TCFC sd szerveren is ugyanez a hiba szal nemtom lécci segiccsetek😊😄

Jani Hun
de ha olyanra megyek amivel éppen haver jáccik akkor is ijen😄

Snexi
Nem él már a szerver.

Jani Hun

lécci vki

Snexi
Na megvan eredetiben.Hogy így mennyivel kényelmesebb játszani..<#eljen>

HD JOHNNIE
Ja! Bocs elfelejtettem 😄

Dick Riddick
A telepített gépfegyverekkel. <#whatever>

HD JOHNNIE
Lõni mivel fogunk te? 😄

Jani Hun
csõõ all
anniyt kérdeznék h xfirét használom...
katt szerver ugye elindul meg minden, De!
Awaiting connection nál 11 ig megy és azt irja utána h idõtúllépés és nemenged be de mindegyik szerver ezt csinálja a net meg normális nemtom mibaja
lécci segiccsetekmá😄

Boron Power
Te vagy az admin ezen a szerón?

Hogy innen hányszor szavaztak ki, meg írták át a nevüket, hogy én csiter vagyok, az valami elképesztõ.

RuSYNet TDM FREE Server
82.141.159.81:28960

Újra üzemel a szeró, lehet jönni ölni!
Dick Riddick
Fegyverek közül a P90, M60, Barret, ACOG, Grip, GL nem hiányozna.
Perkek közül: LS, MD, Sonic Boom, 3frag, 3special, Stady Aim, RPG, Evesdrop, C4, Double Tap, Dead Silence.

Legyen PAM-os 1értelmû,de nekem köll a díp impakt.Amúgy mik a terveid perkekkel,fegyverekkel kapcsolatban?

davidka003
Az miért van, hogyha be van kapcsolva a PB akkor 10-20 perc után kékhalálozik a gép? Ha kikapcsolom és PB nélküli szerveren játszok, akkor semmi gond nincs több óra játék után se.
Angol fórumokon is már panaszkodtak erre a hibára de megoldást nem tudtak.
Minden driver a legújabb. Természetesen a többi játékkal semmi gond, csak ezzel. Már eléggé zavaró. Volt már Win reinstall is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dick Riddick
Olyan lesz mint a vadnyugaton.
Mindenki feszülten figyel... és Alt-Tab, katt a gombra, és valakinek vége van! <#vigyor1>

csuszi
cupp cunci.
mai termés 3 anyázás kick. 2 gl kick. 😉 van itt fegyelem. bár ricsit vagy johnniet kaphatnám el egyszer gl-el. adminháború kinek gyorsabb a keze😉

MJ rulz Pink Team The Only One

newszepiking
nevezzük😊, de most már megyek vissza dolgozni.<#boxer>

Dick Riddick
Ebben az esetben nevezzük humanitárius szolgáltatásnak.

newszepiking
kicsit abbahagytam az adósok ...szogatását.
má' ez is baj?<#vigyor4>

Dick Riddick
Hát igen, kár érte.
Ami engem leginkább bosszant az az hogy a készítõk nem tudtak három nyomoronc kapcsolót beletenni a menübe. UAV, Airstrike és Helicopter. Nem igaz hogy 2008-ban ezt nem lehet megoldani, legalább egy patch formájában.
Pedig sarkallatos része a CoD4-nek. <#falbav>

mNzJean
Csuszikám tudod ,hogy szeretlek<#puszis>,kickelgess csak nyugodtan ,bár annak örülnék ha KL-ék szerverén is néha tiszteletedet tennéd mint véreskezü admin <#violent>,na jó ez csak vicc volt KL nehogy magadra vedd .Mostanában elég jó a TCFC-n is a morál.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

EnZsolt
Drága jó kis szerverünk 😞 Elnéptelenedett. Aztán persze, hogy nem fizet be többször az ember. Pedig milyen jól indult...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

mNzJean
Na örömmel olvasom ,hogy vannak még lelkes emberek ,én is ilyen lelkes voltam ,megcsináltuk a pamos tdm-et ,komolyan egy heti kérdzõsködés ,telefonálgatás,server tulaj zaklatás után elkészült ,és ment kb 3 napig utánna a kutyát sem érdekelte a pamos tdm, még azok is inkább a public tdm et tolják akik ,nem szeretik azt mert ott mindíg vannak ,szóval a tömeg vonza a tömeget ,én hagynám sima public módban .Ellenben a suraki public tdm-en mindíg vannak ,ezért gondolkodom egy két custom mapon ,hátha bejön az embereknek.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Azért nem lehet ott olyan borzalmasan nagy hajtás, ennyi üzenet után... <#nyes><#nyes>

Dick Riddick
Nem, az egy kis piros pötty, a low hátára nyerget kell tenni meg zablát a szájába, és irány a préri...

newszepiking
'csába, én meg itt rohadok a melóban.<#gonosz3>

Dick Riddick
A fene sem gondolta volna hogy érdekelni fog valakit is.
Az RPC csúfos kudarca után jó lenne valami mûködõt látni. Sokat pampogtam eddig hogy milyennek kellene lenni egy jó szervernek, hát most majd meglátom hogy is megy ez a valóságban. Eszembe sem jutott szervergazdiskodni, de ha már felajánlották... miért is ne? Csak egyellõre ismerkedem a dologgal, ismeretlen területre tévedtem.

newszepiking
de hát a red dot az "low"<#mf1>

zaki
Javítva az "el mész" a bannerben. Ha már senki nem javította hónapokig.... :c

newszepiking
értem.
való igaz, eddig én zömében tdm-eztem.
hátha jó társasággal átszokom...
<#wink>