Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

newszepiking
na ez a mai már jobb volt. köszi a játékot.<#vigyor4>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Hát igen, azt elfelejtettem leírni, hogy rá is szólt az admin! (köszi)

Fatboyz4ever!

HD JOHNNIE
Igyexünk Ricsi kollégával rendet tartani 😊 Volt egy kettõ akit kénytelen voltam kirakni. Ricsi még mindig "garázdálkodik" 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

asdfffff: bazd, köszi, pont ezt kerestem 😞
Remélem törlik amit írtál te......

Fatboyz4ever!

http://www.warez18.uw.hu <<-- haver oldala ha reg után sok letöltéssel

http://www.warez18.uw.hu

Ma azt mondták nekem, hogy csalok, hát õk biztos tudják. 😄

Más:
Fasza a Suraki HC serója mag a TCFC is. Betettem kedvencek közé! (Bár ott is beszólt egy gyerek, nyalja ki!)

Fatboyz4ever!

Szerintem mindenki csal! ennyi!
Aki nem csal, az hazudik!
Aki nem hazudik, az csal!

<#vigyor2><#bohoc>

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
Én is találkoztam már csalókkal, vannak egyértelmû esetek is. Le is léptem végleg a szerverrõl.

Davidka003: Nem jelent semmit, úgy meglövöldözöm az ismert helyeket hogy abban hiba nincs! Csuszit naponta 10x csalózzák a szerveren, már csak röhögünk rajta.

\"Heroes never die. They just reload.\"

newszepiking
<#mf1>

Klántársaim 30 %-a 30-40 év felett van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Snexi
37 évesen kockulsz.Az szép! 😄

davidka003
PB-s szerveren lehet csalni?
Mert az elõbb játszottam és volt egy gyerek aki 3-szor is falon keresztül úgy lõtt lett, hogy nem is látta, hogy van ott valaki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

newszepiking
de miért is tudnának játsdzani?

newszepiking
37 éves vagyok, kb.10 éve játszom hobbiszinten hasonló játékokkal.
SOHA a büdös életben nem ordítottam még csalót trágár módon - nagyon kevés esetben voltam csak biztos benne hogy valóban csal az illetõ -, mindig csak megjegyeztem ha valami nem tetszett.

de az, hogy spectacorból látom, ahogy kispisztolyt rángat 1 percen keresztül a szemben lévõ épületben felbukkanó, alig látható ellenfelekre méteres amplitúdóval, két-két lövéssel killeket osztogatva, az tegnap este kiverte a biztosítékot.

tényleg trágár voltam, de az is tény hogy a kis suttyó olyan méltatlankodó dühvel ugatott vissza, hogy az hihetetlen.

azon hogy kivágtak, nem csodálkozom, megérdemeltem, de meg is érte<#mf1>

az viszont tuti, hogy ti nem fogtok trágárkodni hallani.<#eljen>

Boron Power
Nálunk az fut.

Dick Riddick
Arról nem is beszélve hogy SOHA életemben nem próbáltam ki csalást, még a gondolata sem merült fel bennem. Youtube-on láttam pár ilyen videót, azért tudom hogy is néz ki.
Sokkal többre becsülöm azt a fazont aki 12/65 stattal nyomja, nem mindenki überpro. És mindenki kezdõ volt az elején. Csak sokan ezt gyorsan elfelejtik. Nem õ a láma hanem aki még az Aim autoüzeneteit sem kapcsolja ki.

Dick Riddick
Megvallom nem tudom hogy áll ez a szerveren, majd utánaérdeklõdök. Érdemes lennebevezetni.

Dick Riddick
Én nem voltam ilyen, az biztos!
CoD2-ben haverral belátogattunk csaló szerverre is néha, és az a tapasztalatom hogy nem tudnak játszani. A barma követett végig a falon keresztül, még leplezni sem tudta, lõni meg pláne. Aztán mikor kar98 lövedéket kapott, meg se tudott mukkanni. De szép idõk is voltak...

Zomil
és a modositott pb configot is érdemes leszedni az oldalról, mert elég sok dolgot leellenöriz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Törtet is lehet streamelni, lást a miénk.

A stream annyit tesz, hogy aki csal nálad, megy a game-violations.org -ra, ahol beépítik a banlistába, aminek elméletileg minden war szerveren fent kellene lennie.

Na ezt a banlistát te is letöltheted a szerveretekhez (pbbans.dat) és felrakod ftp-n a pb könyvtárba.

Ebbõl persz az lesz, hogy a látogatóitok nagy részét kivágja, mert sok a monyákolt kulcsos, amivel már csaltak legalább egyszer.

Mi ezt meg fogjuk lépni egy hónapon belül, párhuzamosan azzal, hogy origi lesz a szeró.

KL

Map =)
CoD 2 ben is van és elvileg van cod4 re is csak szerót nem találok.

Snexi
Az meg mi a búbánat?

Sziasztok!
Tudna valaki adni egy (v több) ip-t ahol gob_rats van ?

Zomil
kérj csak...nekem már egy ideje fizet 😄

amugy kb. 95%-osan lehet a csitereket szürni ha streameled a szervert a http://www.game-violations.org -on
de ehhez origi szerver kell

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
bemegyek hc serverre ma, üres. alt +tab szokásos, majd hallom ha lõnek😉
3 1v1-et fogyasztottam el, ami nemlenne gáz, csak ebbõl kettõ azzal lépet le, hogy anyázott és csalsz te csicska stb stb. nem az a baj hogy kezdõ. én is voltam ûberláma. de én nem mondtam lépten nyomon hogy csaló. és ráadásul nem skillel lehet õket szopatni, hanem hgy hülyék a játékhoz. kéne egy pár év sc elõtte, lehet fejlõdnének taktikailag😉
zsarolás megoldható. ha nem köpsz be, adom neked is a haxot😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Hát igen, te csak tudod, igaz? <#kacsint>
Elárulom tegnap ketten kérdezték meg tõlem hogy ismerlek-e, mert szerintük csalsz. Most már pénzt fogok kérni érte hogy ne dobjalak fel. Nem zsarolás, mondjuk inkább... hmmmm... de, mégiscsak zsarolás. <#nevetes1>

csuszi
persze persze, meg whzott is.

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Biztos vagy benne hogy Aim volt? Nem biztos hogy csalt /persze nem voltam ott/.
Szerintem nem éri meg anyázni a szervereken, mi sem szeretjük. Ha gyanús játékosokkal találkozok vagy nem látnak szívesen a szerveren, inkább lelépek. Jobb ilyenkor a szervernek/játékosnak negatív reklámot csinálni egy-két fórumon.

Apropó, csalások szûrésére a PB-n kívül milyen lehetõségek vannak?

newszepiking
ja, tegnap esti nagy flusztráltságomban elindultam hc tdm-es szervert keresni.

felmentem egyre, amit az xfire úgy ír ki, miszerint "elindult új szerverünk.......".
na, nem bírtam befogni a pofám, 1,5 perc múlva úgy vágtak ki a szerverrõl hogy csak úgy nyekkentem.
ahogy felléptem, ugyanis spectacorba bedobott egy taghoz, valami "easy"-hez, aki épp kispisztollyal aim-ozott, de olyan szemérmetlen vadsággal, hogy az nem igaz.
bevallom ki kellett mosnom a számat azok után, amik hirtelen kijöttek belõlem.
ki is vágtak.

fasza.

Evil
Szóval lehet szinezni de semmi értelme 😄

aky93
Lehet de csak az xfireben látják az emberek ---> a játékban mindenkinek ugyanolyan szinû a neve. Illetve csak annyit érsz el, hogy az amugyis kevés rendelkezésre álló karakter amit felhasználhatsz a nevedhez még kevesebbre csökken.

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

RuSYNet TDM FREE Server
82.141.159.81:28960
norbi56
Itt is lehet így szinezni a neveket mint a cod2-ben? ha igen valaki tud nekem egy listát küldeni a színkódokról???

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

aky93
Az oldallal kapcsolatos dolog lesz.

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

newszepiking
"elõzõ két rész képe is."

newszepiking
akkor máshol is lehetne hallani róla, ráadásul az oldalon a képnél nem csak a cod4 látszik, hanem az elõzõ két kép is.
szerintem.

Sziasztok,

Mire számolnak vissza a callofduty.hu -n?? Tudja vki? Megkapjuk az 1.6 ot vagy a map pack -ot????

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dick Riddick
Ez kegyetlen volt.
Már azt vártam a végén hogy mikor kerül a mozikba. Fain!

aky93
Emberek nézzétek meg Cod-Online -on a CoD4 filmet.
Nagyon jó.=) szerintem =)

Dick Riddick
SURAKI HC-HQ szerver: 193.224.143.17:28962
Csak bátran gyere te is. <#eljen>

Dick Riddick
Kikérem magamnak, én is üres vizipisztollyal szaladgáltam!
Egy meccs alatt négyszer léptem ki fegyvert állítani /úgysem lett jobb/.
<#vigyor3>

newszepiking
na, a tegnap esti rövid közös játék nagy tanulsága:
soha többet nem ülök le hóttfáradtan játszani, és soha nem megyek úgy hq szerverre, hogy tdm-en be ne melegítettem volna.

olyan volt, mintha üres vizipisztollyal rohangáltam volna közöttetek.<#idiota>

A szokásos hiba: Az iw3sp.exe hibát észlel, ezért leáll... Ennyi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ez melyik seró? -lemaradtam.

Fatboyz4ever!

aky93
Tegnap elég jó kis csapat jött össze 1 kis lövöldözésre a serveren. =)
Mondjuk voltak páran akik megvádoltak h mikor gondoltam kikapcsolni, dehát hol nincsenek ilyen emberek ugyebár.=)
De amugy maga a játékosok színvonala, viselkedése teljesen normális volt.
Kb 1.5 órát játszottunk ott Zommal és ezalatt az idõ alatt nem is volt talán káromkodás, anyázás és társai. Vagy talán 1x.=)
Szóval eddig elég jól mûködik.

Ja próbáld meg frissíteni a drivert, meg a directX-et.

Fatboyz4ever!

Evil
Mien hibával lép ki? Annak az ablakját esetleg szövegét nemtudnád beirni?

Én most telepítettem fel a játékot, és az elsõ küldi töltõképernyõje végigmegy, majd lemegy ablakba a játék, és hibával kilép.

A videókártyám ATI Radeon 9600 Pro, ami elméletileg a minimum elvárásoknak megfelel. Mégis csak erre tudok gondolni, esetleg még a provira, ami AMD 2400+. Frissítsek esetleg videókari drivert?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Snexi
Olyan jó német szerveren szidni magyarul a népet xD Õk meg csak írnak hogy kussoljak

Ma tök jót játszottam a DS klán szerverén (bár majd elaludtam).
Csak sajna ott is túl sok a pro, és ha lelövöm 2x 3x, akkor sikít, hogy csít meg anyázik!
Azért, hogy az ilyen nyomikat kiszûrjük, kéne egy szégyenfal.
Elsõ versenyzõ: Jattos (a PRO) 😄.

písz

Fatboyz4ever!