Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/rcon pb_sv_banload
Nem tudom, pontosan milyen bant kapott, de ha nem ideiglenest, akkor ftp-rõl a pbbans.dat-ból is töröld, mert szerver restartkor újra betölti.
KL
Egyik srácnak több mint 50 neve van😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Srácok véletlenül kibannoltam az egyik tagunkat a szerverrõl a miniadminnal. Vissza lehet valahogy csinálni? Gondolom igen, de hogyan?
Kösz!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Hát hol itt az igazság, hol itt a törvény?? <#beka2>#beka2>
ott voltál bari meg profi adatlapján. béna
MJ rulz Pink Team The Only One
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
de azért az sokat elárul, hogy annyit dumálok a serveren, hogy a top 10-ben olyan mondataim vannak, amit egyszer írtam le😄 igaz az osztás egy tini fasznak😄😄😄😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
anyám azért az laza dolog, hogy szinte mindenki, rajtad és kfa-n kivül kb. 20külnbözö névvel játszik 😄
amugy mikor lesz nullázva? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.webstats.obinet.hu/
A statisztikát lenullázzuk és elõrõl kezdjük, ha eredetire váltottuk a szervert(1 hónapon belül). Aki esetleg nem látszik rajta egyik sorbarendezés szerint sem, ne keseredjen el 😊
Javaslom, hogy onnantól mindenki a saját nevével jöjjön fel elõször, mert ugyan át lehet állítani, de nem biztos, hogy lesz annyi idõm, hogy egyesével végig böngésszem.
A statot amíg tört hetente frissítem, ha eredeti lesz sûrûbben.
Üdv!
KL
(Észrevételeket a tcfc-clan.hu fórumára várunk.)
You need to configure your Firewall and Router. CoD4 needs access to the Internet.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Végre tudtam tölteni a játékot és fel is van telepitve de kéri az eredeti dvd-t mit kell még bemésolnom ahhoz,hogy elinduljon a játék???/a crack is be van másolva/
A segitséget elöre is köszi<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Eddig ha elindítottam a multit majd a nullát benyomva nyílott egy ablak és tudtam szerverre csatlakozni,de most hiába csapkodom a nullát nem történik semmi.
Légyszi segítsen valaki!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha ujraíndítás után nem indul akkor neked kell vhogy elindítani.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
fuck mmo's..i.,
Az érem másik oldala, hogy biztos vannak olyan fanatikusak akik még ettõl sem riadnak vissza és inkább megkockáztatja. Valszeg azért mert nagy marha és apuci számolatlanul adja neki a zsét...
ez saját vélemény, nem tükrözi a fórumot látogatók álláspontját.
ui: a csalás legális oldalát használók 5.1-es fülest és sokéves tapasztalot vetnek be a játékok során...
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
2. kipróba másik gépben a videókari ezzel a játékkal IF hiba fentáll GOTO 3.
3. csere videókari, videókari memóriája hibás.
Fatboyz4ever!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
osan: GF8600GT, és csak ennél a játéknál
Fatboyz4ever!
mindig így "villog" a kép <#shakehead>#shakehead>
már 1x újratettem a játékot de nem segített, video kari driver legfisebb,DX9 is fenn van