Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
/rcon unbanuser "Name"
Elvileg ennek is mûködnie kell...

Boron Power
Jah és ha voltak olyan banok, amiket meg akarsz tartani, akkor ha a pbbans.dat-ot javítottad, akkor vissza kell tölteni.

/rcon pb_sv_banload

Boron Power
Van olyan fax, akinek több mint 100. Legszívessebben kitiltanám a listából. (meg lehet csinálni)

Boron Power
/rcon pb_sv_banempty

Nem tudom, pontosan milyen bant kapott, de ha nem ideiglenest, akkor ftp-rõl a pbbans.dat-ból is töröld, mert szerver restartkor újra betölti.

KL

Attila8805
Az szép😄
Egyik srácnak több mint 50 neve van😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

G.I.JOE
Sajna a COD topicba kevesen járnak, de itt is jó lesz:
Srácok véletlenül kibannoltam az egyik tagunkat a szerverrõl a miniadminnal. Vissza lehet valahogy csinálni? Gondolom igen, de hogyan?

Kösz!

Dick Riddick
Már nem üres, gyere bátran! <#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

zaki
#24934-re senki?

Dick Riddick
My fault, nem rendeltem játékmódot az újra beállított mapokhoz. Sry.

csuszi
ricsi bazzeg szarakodik a cfg...mapvaltasnal ffa

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Persze, Ricsié a piszkos munka, aztán game közben meg 15x lõ le!
Hát hol itt az igazság, hol itt a törvény?? <#beka2>

Dick Riddick
Meg is van.

csuszi
ne
ott voltál bari meg profi adatlapján. béna

csuszi
majd ricsi😊 én hülye vagyok hozzá. nemtom hogy van a search. nézd végig minden kritérium alapján a 100-as listát, hátha ott vagy valahogy...

mNzJean
Surakik elindultak ,viszont a hc-visszaállt alap beállításokra ,azt majd állítgassátok be.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Hogy tudok rákeresni egy playerre? pl magamra?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hogy csinaljak azt mar egyre tobben hogy mikor ujratoltik a fegyvert, akkor ra tudnak kozeliteni az emberre? meg az hogy valakinek a sniper egyaltalan nem mozog meg akkor sem ha nem vesz levegot, az hogy van?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

csuszi
nekem olyan hogy aka nincs is.
de azért az sokat elárul, hogy annyit dumálok a serveren, hogy a top 10-ben olyan mondataim vannak, amit egyszer írtam le😄 igaz az osztás egy tini fasznak😄😄😄😄

csuszi
suraki fagyva. játszani akarok...dzsén bazzeg

meg is érdemelné az egész faj XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Solten
Szegény arab csókát befalazták...

<#hehe>

Saor Alba

Zomil
áhá, és ott van az aka rész is 😄

anyám azért az laza dolog, hogy szinte mindenki, rajtad és kfa-n kivül kb. 20külnbözö névvel játszik 😄

amugy mikor lesz nullázva? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Boron Power
Na megszereztük a tárhelyet a statisztikának:

http://www.webstats.obinet.hu/

A statisztikát lenullázzuk és elõrõl kezdjük, ha eredetire váltottuk a szervert(1 hónapon belül). Aki esetleg nem látszik rajta egyik sorbarendezés szerint sem, ne keseredjen el 😊

Javaslom, hogy onnantól mindenki a saját nevével jöjjön fel elõször, mert ugyan át lehet állítani, de nem biztos, hogy lesz annyi idõm, hogy egyesével végig böngésszem.

A statot amíg tört hetente frissítem, ha eredeti lesz sûrûbben.

Üdv!

KL

(Észrevételeket a tcfc-clan.hu fórumára várunk.)

Morfi
RESTRICTION Service Communication Failure

You need to configure your Firewall and Router. CoD4 needs access to the Internet.

Zomil
elmenni a boltba és megvenni az eredeti dvd-t

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hali mindenkinek!

Végre tudtam tölteni a játékot és fel is van telepitve de kéri az eredeti dvd-t mit kell még bemésolnom ahhoz,hogy elinduljon a játék???/a crack is be van másolva/
A segitséget elöre is köszi<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

zaki
Ez most üres... Tudtok még mondani jó hc-s HQ szervert?

Sadist
Options - Enable console?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sziasztok!
Eddig ha elindítottam a multit majd a nullát benyomva nyílott egy ablak és tudtam szerverre csatlakozni,de most hiába csapkodom a nullát nem történik semmi.

Légyszi segítsen valaki!
Nekem volt már ilyen, kapcsold ki a Depth of Fieldet, hátha jó lesz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Attila8805
El kell indítani a punkbusterb.exe-t.
Ha ujraíndítás után nem indul akkor neked kell vhogy elindítani.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Indítsd újra a gépet, elvileg jó lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
ezt most miért?minden szerver folyton kivág.legfrisebb pb (pbsetup-al),semmi chest,vagy egyéni cfg...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HD JOHNNIE
Szia Tesó! 😊 Ajánlom figyelmedbe: 193.224.143.17:28962 HC HQ, jó banda! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hassel606
Hát igen, az 5.1-es füles sok meglepetést tud okozni az enemynek.😊

Hassel606
Ez nem korfüggõ. Ez kikapcsolódás, szórakozás. (már ha olyan szervert találsz, ahol ilyet lehet)

MeoH
Nekem is volt ilyesmi problamam regebben. A vidoe beallitasoknal van vmi optimalizalt video beallitas opcio. Katy arra, nekem megoldotta a problemat.

fuck mmo's..i.,

bigapó
majdnem teljesen laikusként azt mondom, hogy PB kívül a szerver origire való állítása a legjobb ellenszer csalók ellen. Aki annyira szereti ezt a játékot, mint itt a Többség, az elmegy a boltba és megveszi, ezek után már csak a legnagyobb marhák fogják kockáztatni az eredeti játékukat egy csalás miatt.
Az érem másik oldala, hogy biztos vannak olyan fanatikusak akik még ettõl sem riadnak vissza és inkább megkockáztatja. Valszeg azért mert nagy marha és apuci számolatlanul adja neki a zsét...

ez saját vélemény, nem tükrözi a fórumot látogatók álláspontját.

ui: a csalás legális oldalát használók 5.1-es fülest és sokéves tapasztalot vetnek be a játékok során...

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Igen. a srácnak is azt hiszem pont ilyen kártyája volt. Megtett mindent, nem ment. Elvitték és közölték, h a ram-al volt a baj. Meglepõdtünk.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

1. OP rendszer reinstall IF nem javúl GOTO 2.
2. kipróba másik gépben a videókari ezzel a játékkal IF hiba fentáll GOTO 3.
3. csere videókari, videókari memóriája hibás.

Fatboyz4ever!

Senki ? =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jhonnie: RAM-ra gondolsz?
osan: GF8600GT, és csak ennél a játéknál
Milyen a videókarid? bírja a játékot? bár ilyet akkor sem csinálhat. Csak ennél a játéknál csinálja?

Fatboyz4ever!

HD JOHNNIE
Szia! Egyik barátomnak teljesen ugyanez volt a baja, elvitték, h megnézzék, kiderült, h a számítógép memóriája okozta a hibát. Próbáld azt.

Hy. Lenne 1 kis problémám a játékkal..

mindig így "villog" a kép <#shakehead>
már 1x újratettem a játékot de nem segített, video kari driver legfisebb,DX9 is fenn van
Dave00
Sikerült újjítanom 51-es killstreak😄<#violent><#gonosz2><#duhos2>

Dick Riddick
Kösz, megtesszük amit lehet. <#eljen>

Dick Riddick
Majd éjszaka kihámozom az ólmot az oldalamból amit belelõttél. <#bee1>

Dick Riddick
Észrevetted hogy a kutyát sem érdekli az a fél képernyõnyi bazi piros szöveg? Majd stroboszkópot csinálunk belõle, fél másodpercenként bevillan. <#nyes> Ráadásul a kis b*zik még kekeckednek is hogy kapjuk be ha nem tetszik. Senkinek nem fognak hiányozni, az biztos! <#schmoll2>