Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
1. ugye nem állítjátok vissza krekire? sokkal jobb a légkör, és még mindig vannak ügyes srácok fenn. de parasztkodás nem megy.
2. mindig cbperks on marad? minidg hülyének érzem magam, hogy iron lungsot betolom az ak mellé, de nem akarok hozzá szokni a 3. classhoz.
3. webstat hogy frissül, mert ahogy látom ezek a régi kreki adatok?

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
dzsén állnak a surakik.
thx öcsipók

MJ rulz Pink Team The Only One

Snexi
Valaki tudna Custom Map szerver ip-ket adni? 😊 Elõre is köszönöm

akkor mehet a flameee 😊)))))

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

http://youtube.com/watch?v=yrrmYlDoMwY

szerintem ha ezt megnézed rájössz, hogy lehet egy fürge ujj is 😊
bár szegény joenak most darabokban a keze és most nem tud játszani, de neki pölö megy, vagyis ment. 😊 de õ is inkább abba hagyta, mert állandóan azzal kurogatták, hogy görgõzik..

itt le tudod tesztelni magad is:
http://www.urban75.com/Mag/java7.html

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Running
Tudom én, tudom csak kiakadok mindig mikor valaki jön ilyen állatságokkal, közben meg 3 mp alatt meg lehet cáfolni, valami hivatalos bejelentéssel.

HD JOHNNIE
Semmi ilyesmit nem ír. Azt írja, hogy kijön xboxra ps3-ra és pc-re valamint Wiire és ps2-re is. Valami ilyesmi. A lényeg, h jön pc-re, nyugi 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

bocs nem a tiedre válasz, ramolito-éra válaszoltam

Fatboyz4ever!

Snexi
Rohadtul nem a G3-ról beszéltünk<#idiota>

nálam ugyanez, nincs scriptem, nem a mouse scroll-lal lövök, mégis tudok sorozatban lõni G3-al és pisztolyal is. Gyakorlás, skilles ujjjjjjjjj! 😄

Fatboyz4ever!

Snexi
Láttam videón is hogy sima szerveren úgy játszanak,konzol parancsal csak elõhozható valahogy

eléggé kellemetlen de én igy lovok a barettal is és jo szorakozás foleg a véletlenek mert az a stukker áttloll 3 emberen is igaz zabája a golyokat is de mindegy ugysem élek sokáig😊

Running
Call of Duty 5:

Yesterday, on the company's call to investors, Activision publishing CEO Mike Griffith said CoD5 would be coming to Xbox 360, PlayStation 3, PC and DS, in addition to a return for the franchise to PS2 and Wii for the first time in two years.

Gondolom ezt azt jelenti h biztos nem lesz PC-re.

16gaborm
Hali
Nincs vkinek magyar Cod4 map szerkeztõ,vagy nincs vkinek lefordítva az angol segítség a Mod Tools-hoz?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Evil
Zombi szerver modolt azért lehet ott választani olyan nézetet más serveren nekeresd.

Snexi

Evil
Látom megelõztek <#idiota>

Evil
Vagy Cfg 😊

Morfi
Vagy fast fire script...

repro
mouse scroll vagy autofire egérgomb

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hali! Ma az egyik szerveren egy srác a G3-al olyan gyorsan lött mint ha gépfegyver lenne<#wow1> azt hogy lehet? Mert elég érdekes volt!
Kösz!
Driver a legfrissebb volt fent. DirectX-et felraktam a legfrissebbet (2008 március) de sajnos nem oldotta meg a gondomat.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hali!
Jó kis szeró , kis pisisek nélkül

193.221.95.212:29003

EnZsolt
Legfrisseb DirectX és driver. Talán megoldja, több ötletem nincs 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Gondoltam kipróbálom a játékot. Feltelepítettem a 1.4 és 1.5-ös javításokat is. Viszont olyat csinál a játék hogy megáll a kép aztán elsötétedik, utána elindul. egyszer kiírt egy olyat is hogy DirectX error. Mit töltsek még le hogy menjen rendesen? Amúgy a eredeti.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

EnZsolt
Én igen, nem kezdõdött olyan szarul a hét 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
Nyugi, én sem vettem észre. <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Boron Power
Tehát helyesen: kedden origin hagyjuk. 😊

(így melóhelyen kissé hétfõnek érzem 😄)

Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hassel606
De ma kedd van. 😊

Dick Riddick
Ezt mondom én is!
Igaz nagyon kevés éri el ezt a szintet, de egy-két igazán jó pályához már volt szerencsém.

bigapó
vannak olyan szerók amik tele vannak új mappokkal, igaz, hogy fanok által készített, de némelyik simán beillik az eredetiek közé, sõt.

The Matrix has you...

bigapó
Én szívesen mennék, csak nem vagyok otthon, meg nem szeretem az s&d-t, ahhoz nem vagyok elég jó😊) lehetne felváltva sab, hq és sd, akkor legalább kettõn jó lennék😊 az origi szerót viszont támogatom mindenféleképpen.

The Matrix has you...

Boron Power
Nekünk csak annyit kell tenni, hogy a szolgáltatónk webadmin felületén átpöttyintünk a kulcsellenõrzésre, vagy vissza.

A gyakorlatban úgy tudom blokkolja azt a portot, amin keresztül a kulcsellenõrzés végbemegy.

Snexi
Egyébként hogy mûködik ez a dolog? 😊 Mit állítotok be hogy tört legyen?

Boron Power
A szervert a mai nap(hétfõ) még eredetin hagyjuk. Ha lesz rajta nép, úgy marad, ha nem, 19-20.00 körül visszarakjuk törtre.

Viszont ha nem megy, a legközelebbi ilyen 2 hétnél korábban nem lesz.

Ha van kedvetek segítsetek megtölteni. 😊

Kösz!

KL

Snexi
Lesz pc-re,hivatalosan is bejelentették rá

BigReaper

www.team-gigabyte.com

BigReaper
olvass kicsit lejebb és nézd meg mit írtam COD5rõl!...

www.team-gigabyte.com

Boron Power
Igazából van elég eredetivel rendelkezõ játékos, ez már biztos(tele volt átállítás után is). Csak ugye pont így 20.00 körül a hétvége utolsó napján lelép mindenki a pubról.

Így hagyjuk, meglátjuk holnap hogy telik meg.

Sztem menni fog.

találtam 2 servert amik felvannak törve és nincs admin se pb. az a 2 seró tele van 8-10 éves kis taknyosokkal akik csak LMG fegyverrel mernek jönni közben bevan nekik kapcsolva a wh aim meg gondolom autoshot is. nemtudom mi az élvezet benne.

Rocky

Zomil
hát igen...valahogy a sok nagyszáju gyerek eltünt a szerverröl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fujiryu
Lehet több idõt kéne neki adni 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

aki tud valamit az küldene nekem privát üzenetbe linket ?? mert én sehol nem találok róla semmit pedog már a hivatalos honlapot is néztem. nagyon meg köszönném ha valaki segitene. köszi helósztok

Rocky

Csirke4
Én igen.
Nem lesz PC-re. :C
csõ mindenkinek!! kitud valamit a Call Of Duty 5 rõl???

Rocky

mNzJean
Hát szomoruan látom ,hogy üres a server, pedig felmentünk ketten két mapot voltunk de semmi ,ezek szerint az origi nem lessz hosszú életü. Nagy kár<#confused>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Snexi
Tps nézet hogyan hozható elõ?Mert zombi szeróba lehetett választani

Fujiryu
http://www.tek-9.org/cinema
túrj visszafelé.elég jó movie-k vannak fenn 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Jean, én azt mondom PAM-oljuk a szervert. Szép hogy általában vannak rajta, de ugyanolyan mint a többi public szerver. Káromkodó kis fajankók, last stand és martyr mindekinél. Arról nem is beszélve hogy double tap stady aim-el alap. Ha rosszul sül el és csak páran leszünk rajta, akkor is jobb lesz.