Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

newszepiking
aha. nagyon vicces.
megyek bindelni<#guluszem1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

EnZsolt
Szegény FPS_Doug 😄 nem tud majd felmenni és mondani, hogy Búm heccsát! 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
Szólj ha lesz majd idõd szerverbeállításra, fel kellene rakni egy PAM-ot.
<#wave>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Max. délután, elhavazódás esete forog fenn.

csuszi
mondjuk ricsike beállíthatnád a hc servert...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
éjjel.😊 és tele a server. csak kurva nehéz 3.class nélkül érvényesülni.
amúgy mennek a surakik...

Boron Power
Mondjuk azt nem is várom el, hogy délben legyen vki a szerón. 😊 Ráadásul munkanap. Neked is szép idõbeosztásod lehet. 😄

Mikor dolgozol?

Dick Riddick
Akkor nincs más hátra, fel kell csatolni az M16-ost a hátadra és irány Nicaragua... <#ravasz1>

csuszi
mondjuk most suraki hijján (te hibád dzsén) itt figyelek tcfc én és elmentek az ellenek😞

Zomil
jaja sokan probálkoznak vele mindig látom, h valaki probálkozik ilyen névvel, de öszintén szolva én beleraknám azt is, ha az fps vagy a "beadja" szó szerepel a nevében akkor is kivágja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Én úgy bírom elképzelni, hogy ilyenkor már a nyála folyik az illetõnek, és kidülledt szemekkel bámul a monitorra. Kb így: <#idiota>

A szerón a használható nevek közül már kitiltottuk az asd kombinációkat, a pb kivágja ilyenért.

NEOreg3
_😄A:_SD:_:_SD-.sd_:_SD:_:SD_

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Valaki kitalálhatná már az elektromos billentyûzetet.
Baromságot gépel be és kap egy gyenge 7000V-os helyi áramütést.
Aztán mehet is a defibrillátor.

Zomil
ez elvileg az, h valamikor egy nyomorék a 😄 smájli helyett "asdasd:dsadas:dasdas:dassd"-it irt, mert hogy ennyire vicces volt valami....
és most ezt mindenki hü de menönek gondolja hogy minden 2. lövés után be kell irni hogy: ASD:ASD:AS😄AS😄AS😄:ASDASD:

mert ez olyan trendi és menö....
egyszerüen szánalmas
annyira nehéz beirni egy 😄 ilyen smájlit, esküszöm ennél még az is jobb ha valaki folyton xD-zik :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

newszepiking
tudom hogy múltkor volt róla szó, de akkor nem nagyon olvastam el.
mia tök ez az adasdasd?

majd beajanlom Zinajnak a szervert...

garantaltan tele lesz firkalva a fel kepernyo.. <#ravasz1>

a haboru es beket bepotyogi egy rovidebb mapon <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zomil
azok a "fanatikusok" voltak azok akik ált. beszologattak és hudepronak érezték magukat...

tegnap kb. 3orát nyomtam egyhuzamban és az RDS klán kivételével(bár abbol is valami Black nevü "überpro" egyén) mindenki teljesen normális volt admin nélkül is, nem igazán volt beszologatás

egyedül ez az: asdasdasdasdasdas

tud idegesiteni, mert ritkán elmegy, de hogy minden 3. chatszövegben ez legyen az már nekem sok 😄

csuszi
bakker😄 csak poénkodtam, 3 mapot voltam fenn. csak érdekelt hogy megy a stat frissülés.
szerintem ha original, akkor kialakulhat egy új fanatikus kör. ami nem ugyanaz lenne, mint a krekkelt. és aki eddig nem vette meg kl, ezután se nagyon fogja. nem drága, és már kinn van a polcokon egy ideje. szal annak nem sok értelme van, hogy havonta átrakjátok egy hétre. szerintem próbáljátok több ideig, és kialakul az a réteg, aki meg is vette a játékot. amúgy nem értem. tegnap tele volt mindig amikor néztem. és hidd el, akik éjfélig meg tovább tolják, az a réteg inkább aki megvette (az idõsebbek), nem a pistike aki feszt anyázik és holnap iskola, meg nulladik óra és csucsu 10kor😊😉

newszepiking
remélem rendben lesz minden.
tegnap kétségbeesetten kerestem õket.<#gonosz3>

Dick Riddick
Nem hangzik jól.
Azért reméljük a legjobbakat. <#eljen>

Boron Power
Igen, de az origira állással eltûntek azok a fanatikusok, akik már reggel képesek megtölteni a szervert, illetve este is fent száradnak éjfélig.

Most még jellemzõen azok vették meg a játékot, akik komolyan gondolják és klánoznak, vagy klánozni fognak. Õk kb. 19.00 körül eltûnnek warozni, utána meg pihi, vagy tv. A másik pedig, hogy nincs türelmük megtölteni egy szervert, tehát ha üres nem megy fel rá.

A szeró törtön reggeltõl estig tele volt, ahhoz képest ez most nem túl fényes.

Na mindegy, meglátjuk, ha nagyon nem megy, maximum visszarakjuk törtre, és majd 1 hónap múlva újra próbálkozunk.

Attila8805
De ez most origi😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Zomil
ahhoz képest délutáni csucsidöben kb. 14-19-ig teli volt 😊

Boron Power
Boron Power
Csuszi kedvéért frissítettem a staton.

A szerdai nap viszont elég gyenge volt. Rezeg a léc az origi alatt. 😞

mNzJean
TCFC -84.2.39.200:28960 sd

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Úgy kifagytak ,hogy nem tudom õket újraindítani, holnap beszélek a server tulajjal ,hogy manuálisan restartolja õket, ilyen még nem volt ,remélhetõleg nem végleg szálltak el.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Attila8805
Vannak olyan magyar szerverek ahol szerver statisztikát vezetnek?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dick Riddick
Hát hallod én sem néztelek százasnak /illetve az jutott még eszembe hogy tán két fegyver van nálad/ <#vigyor5>

Amúgy a Surakik csak befagytak vagy vége a gyereknapnak?
Remélem az elõbbi. <#buck>

Köszönöm<#worship>

Get a life!

Snexi
1.5-höz csak az 1.4 kell (a Winter Crash pálya miatt),a korábbiak nem(1.2,1.3)

A pacheket eggyesével kell feltelepiteni vagy elég h az 1.0-ra felteszem az 1.5öt ?

Get a life!

DeathMatch (FFA - Free For All): Mindenki mindenki ellen, aki elõbb éri el a fraglimitet, vagy a köridõ lejártakor a legtöbb pontja van, gyõz.
Team DeathMatch (TDM): DeathMatch-hez hasonló, csak két csapat játszik egymás ellen. Amelyik csapat több pontot gyûjt, az gyõz.
Search and Destroy (SD): Támadó és védõ csapat játszik egymás ellen. A támadó csapat feladata, hogy felrobbantsa az ellenséges objektumot (HUD mutatja a helyzetét), a védõ csapaté pedig ebben megakadályozni a támadókat. A támadó csapat akkor gyõz, ha sikerül felrobbantani a célpontot, vagy megölik az összes védõ játékost. A védõ csapat akkor gyõz, ha megölik az összes támadó játékost, lejár a köridõ, vagy pedig hatástalanítják a lerakott bombát. Néhány kör után térfélcsere van, így mindkét csapat játszik támadóként és védõként is.
HeadQuarters (HQ): Két csapat játszik egymás ellen. A pályán véletlenszerû helyen megjelenik egy laptop (HUD mutatja), amit a csapatoknak el kell foglalniuk. Amelyik csapat elõbb megszerzi, azok lesznek a védõk. A védõk folyamatosan pontot kapnak a laptop (HQ) megtartásáért, amíg a támadók meg nem semmisítik. A védõk sokkal ritkábban (általában 1 perc), vagy egyáltalán nem spawnolnak. Ha a laptopot a támadók elfoglalják, akkor megsemmisül, és minden kezdõdik elölrõl. Az a csapat gyõz, amelyik elõször éri el a megadott ponthatárt.
Sabotage (SA😎: Két csapat játszik egymás ellen, a cél hasonló, mint a Search and Destroyban, de nincs külön támadó és védõ csapat. Csak egy bomba van, amit meg kell szerezniük, és fel kell robbantaniuk az ellenséges célpontot.
Domination (DOM): Két csapat játszik egymás ellen, a cél pedig a pályán lévõ zászlók közül minél többet elfoglani és megtartani. Minél több zászló van a csapat birtokában, annál több pontot kapnak. Az a csapat gyõz, aki elõbb éri el a megadott ponthatárt, vagy a köridõ leteltekor több pontja van.

Köszönöm repro

Get a life!

repro
Van. FAQ 2!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ahhoz nem nyúltam, a windows kezeli.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

itt is van s&d capture the flag és egyéb pályamódok vayg csak tdm ?

Get a life!

Evil
Véletlen nem kevés a virtuális memoria? Átlag az szokta jelezni sárga háromszögel a windows.

Igen be van kapcsolva. Most játszottam vagy 20 percet és nem csinálta. Megpróbálom felrakni a javításokat.
Egyébként single-be próbálkoztam, és nem írt ki semmilyen hibaüzenetet.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hassel606
Be van kapcsolva a windows update értesítõ? <#vigyor>

Telepítsd újra az oprendszer hátha segít, csak multiba próbáltad, vagy single-ben is? a hiba ott is meg van? milyen hibát ír pontosan?

Fatboyz4ever!

Fujiryu
Extrém kondival az a baj hogy az ember átfut a pályán és egybõl belõ két embert, mert megszokták, hogy addig ott még biztonságban vannak waron csak rusholnak gránátozni/pozícióba.Szóval akik szoktak warozni és fõleg azok járnak oda fel azokat nagyon be lehet vele szivatni 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Felraktam újra a játékot javítások nélkül, de sajnos ugyanaz a helyzet. Viszont megjelenik az óra mellett egy kis sárga háromszög, amiben egy felkiáltójel van. Tud valaki segíteni?

Boron Power
Nekem is az cseszi az agyam. De igazából vagy egyben vesszük ki, vagy bentmaradnak. Sztem igazodni kell a cb-s lehetõségekhez, legyen normális a szeró.

Zomil
olyanról sajnos nem tudok mindenhol ez a B3 bot-ot ajánlották pedig 3 forumban is megkérdeztem

amugy nekem nicns gond a perkekkel csak extreme kondi ne legyen nagyon zavaró 😄

Boron Power
Hát ugye ilyenkor az adminjaink általában még elfoglaltak.

Amikor fent vagyunk, meg olyanok mint a kisangyalok.

(A progi amit ajánlottál, meg egy másik is amit néztem sajnos nem modként üzemel, valamilyen géprõl futtatni kellene. A megoldás vmilyen iwd-be épített cenzor lenne.)

Zomil
noh kéretik ránézni a két nagypofáju RDS klántagra -.-

Zomil
nah most meglodultam tcfc-re belépek erre mi az elsö amit meglátok?

"anyad" hát lol 😄DDD

Zomil
off:
hihi, Elte infopraknál 2. vh-s bombát találtak igy elmarad a mai zh-m 😄DD

ekkora mákot 😛

csuszi
bazzeg. ennyit a mai 2.5 ratiomról😄😄😄😄 és a 2 map win-emrõl...😊 én meg úgy játszottam, hogy ez már az új világrend😊
én szeretem a cb perkset, csak mivel a kutya se tolja cb-én, kénytelen vagyok off osan tolni. nálatok is. mindenhol.
na gl. amúgy fullon van az, marad origi.
hfbb

Boron Power
1. Most megy a próbaüzem. Eredetileg csak keddet akartuk, de elég jó volt. Ma még elõbb elkezdett telni, ezért ha este megint a tegnapihoz hasonló teltház van, akkor megint egy napig marad. Ha ezt hétvégéig tartja, akkor origi is marad.

2. Én utálom a cbperks-et, de kfa és danken egyelõre mellette van. kfa azt mondta, ha origi lesz, akkor kivehetjük, tehát ebben is az origivá válás a döntõ.

3. A statisztikára szintén ezt tudom mondani. Frissíthetném, de egyelõre feleslegesnek érzem, mert ha origi marad, akkor lenullázom. Ha prímán megy a szerver, akkor ez hétvége. Onnantól mindenki tiszta lappal kezdheti, és kb. 3-4 naponta rendszeresen fogom frissíteni.
(ha nagyon ráérek, ma a másik gépemen azért elindítom, de ebben még benne lesznek a tört szeró adatok is)

Próbáljuk reklámozni mindenfelé, ha bejövõs a cucc, akkor légyszi segítsetek ti is.

(bár már ez a banner is nagy segítség a fórumon, még mindig nem tudom kinek köszönhetem)

Thx.

KL