Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És jössz utána ebbe a topicba a cimboráiddal kioktatni mindenkit.
Tisztelem aki nem csal, játtszon akárhogy!
Ilyenek miatt sz*pnak normális fazonok.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"Heroes never die. They just reload.\"
A tiszta játék szép lassan háttérbe szorul, már most is a programozóké az elõny. Megvan a véleményem a "csak egyszer" emberkékrõl. Tudni akarod milyen? Menj a youtube-ra, találsz videót garmadával. Úgyhogy senki ne jöjjön a "tudni akartam milyen" sz*r szöveggel!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha igen hiteltelen vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az meg, hogy SZERINTED igazad van, hadd ne mondjam mennyit nyom a latba.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1 JÁTÉKon ne vesszünk már össze 😄
de lehet kiugrok a tizedikrõl, kipróbálom.
(nem ilyen dolgokra értettem a kipróbálást persze)
de igazam van szerintem
akkor gyerekek ti SE PRÓBÁLJATOK KI SEMMIT SE az életben se!
istenem azért mert 1x kipróbálta valaki a csalást attól az már fujj csíter lol én is kipróbáltam és? + wh + aim + no recoil minden van . és? probléma?
csak mindíg minden embernek az jön le belõle hogy ezeket használják PB-s szervereken is, megsúgom; kivág a PB mint a szar. + admin ugyis utána tud járni mindennek szóval....
igen tudom hogy gerinctelen dolog csalni NA DE KÉRLEK AKKOR MIÉRT CSINÁLNAK PB NÉLKÜLI szervereket? a PB semmibe se gátolja a játékot/játékélményt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Van egy alien család a szomszédban, és úgy látom már a CoD-ot is megfertõzték. Sehol sem lehet már nyugta a humánoknak?? <#hehe>#hehe>
Hmmm ha pedig cb war akkor nem HC,ez jó,valahogy nem esik jól a karcolásos halál.
A fegyvert látom,hogy nincs P90,Dragunov (ááá a kedvencem),M21
Gondolom GL sincs és martyr.
Kiváncsi leszek,ma bejutok-e a szerverre.😊
Nekem meg lett egy 8-as killstreak-om tegnap. 10 enemy-bõl nem gyenge 😄
(Tegnap este jóféle game ment.)
MJ rulz Pink Team The Only One
A 20 slot SD az bõven elég. Csusziék 14-nél többet nem is akartak annak idején a sajátjukon.
Ez nagyon más mint Tdm, Hq, vagy Sab. Sztem ez a mód a játék csúcsa. 😄
KL
red dot lém😊
fránya strike bazzeg nagyon lerontja a statom, tudnám miért bazzeg, amikor waron meg vágom...
MJ rulz Pink Team The Only One
Másik kérdés,ha bejutok és lámáskodom,vannak beszólások?mi a tapasztalatod ilyen téren? 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Írtad korábban, hogy a 2/45-ös stattal rendelkezõ emberekkel nem kell foglalkozni 😊 Háááátt amikor nincs meg a megfelelõ kávéadagom akkor bizony produkálok ilyesmit 😄 Általában meg 5/30 <#vigyor>#vigyor>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
bár lehet hogy ez a "kemper" ugatás is megszûnik 75-ös IQ, és-vagy 12 éves kor fölött.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
set sv_master1 "cod2master.activision.com"
set sv_master2 "cod2authorize.activision.com"
set sv_master3 "cod2master.infinityward.com"
set sv_master3 "cod2update.activision.com"
set sv_master4 "master.gamespy.com:28960"
set sv_master5 "master0.gamespy.com"
set sv_master6 "master1.gamespy.com"
set sv_master7 "clanservers.net"
set sv_gamespy "1"
ha kikapcsolom a pamot akkor látja de a beállitások elvesznek 😞
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Nagyokat röhögök azon,ha a nagyapám a második világháborúban igy ölte volna az oroszokat...
De én a fejlõdés irányát nem akadályozom,ugráljon,max leszedem. 😊A hasalós technikát szeretem,néha én jövök ki gyõztesen.😊