Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
neked itt nincs jövõd, én spec leszarom mit csináltál, de a többiek ezért a fejedet vennék a való életben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Azért használtad kiskomám, mert HASZNÁLNI AKARTAD!
És jössz utána ebbe a topicba a cimboráiddal kioktatni mindenkit.
Tisztelem aki nem csal, játtszon akárhogy!
Ilyenek miatt sz*pnak normális fazonok.<#falbav><#falbav><#falbav>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Snexi
Roflol kipróbáltam kb 1 perc után kibaszott a pb és mivel eredetim van ahol csak pb-s szerverek vannak nem tudom használni.Ennyi.Az alatt az 1 perc alatt kb 2 emert tudtam megölni

Dick Riddick
Én már egy ideje nem nevetek ilyen dolgokon.
A tiszta játék szép lassan háttérbe szorul, már most is a programozóké az elõny. Megvan a véleményem a "csak egyszer" emberkékrõl. Tudni akarod milyen? Menj a youtube-ra, találsz videót garmadával. Úgyhogy senki ne jöjjön a "tudni akartam milyen" sz*r szöveggel!!

HTS s3rg1nh00
kipróbáltad?és?szabályt szegtél,innentõl nincs mirõl beszélni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
akkor te is egy csiter kis senki vagy...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Azt mondom, EZT ne próbáld ki.
Ha igen hiteltelen vagy.

NEOreg3
csak nevetni tudok az oylanokon, akik így felkapják a vizet ha valaki bevallja, hogy kipróbált már ezt-azt:_AS_😄S_:AS_😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
Igen, probléma. Ilyen, hogy "csak kipróbáltam" nincs. Csalt, vagy nem csalt, ez a két lehetõség van. Elõbbi esetben takarodjon el örökre az internetrõl.
Az meg, hogy SZERINTED igazad van, hadd ne mondjam mennyit nyom a latba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

syasztok a fiamnak akarok örök életet csinálni!!hogykell?mert ezt a paraméteres inditást nem értem!!!lécci segítsetek
Sadist
Akkor tehát miért vagy még mindig itt?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

😄

1 JÁTÉKon ne vesszünk már össze 😄

de lehet kiugrok a tizedikrõl, kipróbálom.

(nem ilyen dolgokra értettem a kipróbálást persze)

Evil
Ez megint csak a mennyé lopni ugorj le egy épület tetejérõl stb.. Esetleg embert nemakarsz ölni? Nemszabad de azért mértne mi?

és most lehet szidni 😄
de igazam van szerintem

háh LOL
akkor gyerekek ti SE PRÓBÁLJATOK KI SEMMIT SE az életben se!

istenem azért mert 1x kipróbálta valaki a csalást attól az már fujj csíter lol én is kipróbáltam és? + wh + aim + no recoil minden van . és? probléma?

csak mindíg minden embernek az jön le belõle hogy ezeket használják PB-s szervereken is, megsúgom; kivág a PB mint a szar. + admin ugyis utána tud járni mindennek szóval....

igen tudom hogy gerinctelen dolog csalni NA DE KÉRLEK AKKOR MIÉRT CSINÁLNAK PB NÉLKÜLI szervereket? a PB semmibe se gátolja a játékot/játékélményt.

Evil
Ironikus dolog az ilyenekkel hogy kiprobáltam valami cheatet, aztán meg mennek sirni ha bannolják a Cd keyt... Ami meg még viccesem hogy egyik másikba kémprogramot raknak azt megintcsak sirnak hogy valaki ellopta a cd kulcsát..

davidka003
Egyszer te is voltál ilyen "takony szarzsák". <#vigyor0>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dick Riddick
<#vigyor0>

Hassel606
Életkor: 14 alatt...Vártál mást? Az ilyen takony szarzsákok basszák el a dolgozó pórnép szórakozását.

Snexi
Hol?Itt?Az mit érdekel engem?Ugyse veletek játszom

Sadist
Hát jól elbasztad. Mostantól örökre csíter leszel. Így jártál.

Snexi
Kipróbáltam,letöröltem ennyi.Már csak azért sem cheatelek mert elveszítem a sikerélményt...

mNzJean
Én sem tudom milyen érzés boltban lopni ,mégsem akarom kipróbálni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

JCSR PROFESZOR
VALLKI SURAKI??<#violent><#violent>

www.jcsr.hu

Snexi
Komolyan mondtam.

Dick Riddick
Ha komolyan írtad akkor azt hiszem nincs is tovább mirõl beszélnünk. <#fejvakaras>

Dick Riddick
Én mindig is mondtam hogy az idegenek közöttünk élnek!
Van egy alien család a szomszédban, és úgy látom már a CoD-ot is megfertõzték. Sehol sem lehet már nyugta a humánoknak?? <#hehe>

Dick Riddick
Hát én is produkálok olyan statokat néha hogy lesül a bõr az arcomról. <#vigyor5>

Forolto
huhhh akkor segits,milyen perket válasszak,mielõtt beloggolnék.
Hmmm ha pedig cb war akkor nem HC,ez jó,valahogy nem esik jól a karcolásos halál.

A fegyvert látom,hogy nincs P90,Dragunov (ááá a kedvencem),M21
Gondolom GL sincs és martyr.

Boron Power
Itt meg fogsz lepõdni, mert nincs mindenlófasz fegyver, se airstrike, se heli. Az perkeket, fegyvert szabadon választod az elején, de csak olyant, ami engedélyezve van. Minden mintha egy cb war lenne, csak pub.

newszepiking
szerintem meg egyszer sem kellett volna.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Forolto
Kezdõn feküdni nagyon egyszerû,ha pont kezdésnél hívunk egy légi támogatást.😊

Kiváncsi leszek,ma bejutok-e a szerverre.😊

Snexi
Kipróbáltam az aimot.Hát komolyan mondom nehezebb cheat-el játszani mert összevissza ugrál az egész azt nem tudok ölni...Természetesen nem fogok többet használni

Boron Power
Más nem is használ nagyon MP5-öt. De téged utállak vele 😄

Nekem meg lett egy 8-as killstreak-om tegnap. 10 enemy-bõl nem gyenge 😄

(Tegnap este jóféle game ment.)

csuszi
én olyan 16-ot tartanék ideálisnak. de persze a 20-al is megbarátkozom.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
20 slot még sok is.
régen igen, már nem...

Boron Power
Hát ha te nem bántod õket, és mondjuk nem a kezdõn fekszel, akkor valószínûleg békén hagynak 😊

A 20 slot SD az bõven elég. Csusziék 14-nél többet nem is akartak annak idején a sajátjukon.

Ez nagyon más mint Tdm, Hq, vagy Sab. Sztem ez a mód a játék csúcsa. 😄

KL

csuszi
azoknak üzenem, akik állandóan red dot lámáznak😊
red dot lém😊
fránya strike bazzeg nagyon lerontja a statom, tudnám miért bazzeg, amikor waron meg vágom...

Forolto
Tényleg egy kérdés:a 20 slot nem pici egy ilyen szervernek?

Másik kérdés,ha bejutok és lámáskodom,vannak beszólások?mi a tapasztalatod ilyen téren? 😊

Boron Power
Frissült a TCFC szeró statisztikája: http://www.webstats.obinet.hu/

KL

HD JOHNNIE
Ez van, nem vagyunk egyformák 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Forolto
Én ilyen statot simán produkálok,mindenfajta hátráltató tényezõ nélkül. 😊

Forolto
Nem fog megszünni,mert mindig jön egy új ember,aki lecsíterez lekempel.

HD JOHNNIE
A demóra én is kíváncsi vagyok 😊
Írtad korábban, hogy a 2/45-ös stattal rendelkezõ emberekkel nem kell foglalkozni 😊 Háááátt amikor nincs meg a megfelelõ kávéadagom akkor bizony produkálok ilyesmit 😄 Általában meg 5/30 <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

newszepiking
meghát nem csak az, hanem hogy ha engem nem zavar hogy valaki rusholva nyomja, akkor õt se zavarja már, ha én meg mondjuk egy nagyobb területet "védve", megfontoltabban nyomom.

bár lehet hogy ez a "kemper" ugatás is megszûnik 75-ös IQ, és-vagy 12 éves kor fölött.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
Végülis nem voltál ott, az lenne csak a durva ha látta volna hogy játszol, és csak annyit mond: -Mint a régi szép idõkben... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Sarapetike
// Master servers
set sv_master1 "cod2master.activision.com"
set sv_master2 "cod2authorize.activision.com"
set sv_master3 "cod2master.infinityward.com"
set sv_master3 "cod2update.activision.com"
set sv_master4 "master.gamespy.com:28960"
set sv_master5 "master0.gamespy.com"
set sv_master6 "master1.gamespy.com"
set sv_master7 "clanservers.net"
set sv_gamespy "1"
ha kikapcsolom a pamot akkor látja de a beállitások elvesznek 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

hát persze, hogy aki nem elég felkészült egy rusholos játékhoz és elég hülye, hogy többször belefusson ugyan abba...az teljes mértékben megérdemli és hiába sír. Mert egyszer benézheti az ember, másodjára elnézheti, de harmadjára már csak nem olyan hülye/béna hogy s*pja..

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Forolto
Teljes mértékben egyetértek veled.

Forolto
Lehet,kipróbálom,de valahogy ez a rush stílus nem jön be,fõleg ez a bakkecske ugrálós taktikának vagy skillnek nevezett valami. 😊
Nagyokat röhögök azon,ha a nagyapám a második világháborúban igy ölte volna az oroszokat...

De én a fejlõdés irányát nem akadályozom,ugráljon,max leszedem. 😊A hasalós technikát szeretem,néha én jövök ki gyõztesen.😊