Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nyugodtan ringatózz a kis álomvilágodban, ahol az AA, AF, DOF, Blur, meg minden eyecandy "ingyen" van 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Heroes never die. They just reload.\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
MJ rulz Pink Team The Only One
dx10.1-ben ingyen lenne élsimítás, tehát bekapcsolásával alig csökken az FPS.
dx10-ben pedig élsimítással kb a felére csökken a sebesség.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az üzleti versenyben nincs pardon, és ha egy támogató logója felvillan, biztos lehetsz benne hogy nem lesz fairplay. Ha nem is veszed észre, de lesz negatív hatás, fõleg ha a konkurenciáról van szó.
A benchmarkok területén párszor már borult a bili, nem egy nagy botrányról szerintem már te is olvastál.
Dollármilliós üzletekrõl van szó, nem kispályás fociról.
Ráadásul az ATI régóta nagy lemaradásban van játéktámogatottság terén, remélem tudnak fordítani, a nagyobb verseny nekünk lenne jó.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav> NVIDIA <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ami azt illeti éppen ideje volt már, h kiadják a patchet ugyanis tavaszra ígérte az IW, amibõl, mint látszik nem lett semmi.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
" OFF-nak vége, nézz utána.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Nemrég pl bejött az egyik figura a pipeline map-ra bakker és az egyik ház tetejérõl leugrott a szemben lévõ furgonra, majd feldobta õt a másik tetõre!!!!!!!!!
Ha valaki tudja, hogy hogy lehet ezt kivitelezni az kérem jelezzen.
Elõre THX.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ATI-AMD kártyán több bug, kevesebb fps.
Variety Map Pack sponsored by NVIDIA hits PC June 5th
The Variety Map Pack includes four new maps for Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer including Broadcast, Chinatown, Killhouse, and Creek.
In addition to the map pack hitting, PC Players will be receiving the 1.6 Patch for the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare that will add support for the new maps, fix a server crash exploit recently reported by the community, and a few additional features / bug fixes. I will post a full patch notes list next week.
forrás
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na megvettem én is az 1.6 patch elõtt a játékot...eddig az öcsém eredetijét nyúztam a laptopon.
kérdés: a telepítéskor felrakott PB -t ajánlott frissíteni?
Ha igen hogyan? Adnátok egy linket?
Hatalmas köszi...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
promateee nevu player statjat be tudnad linkelni? lehet nem ez az elsodleges neve.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
A sabotage játékmódban bizony ez is benne van. Nincs szabály hogy az ellen kezdõjén nem lehet senki, végülis az ellenfél szabotálása a cél. Egyedül a kis pályákat lehet maximum okolni.
Tegnapelõtt viszont egy Kamikaze nevû kölök wh-zott gusztustalan módon. Bog-on középsõ épület mögött voltam, ez meg a saját ládájuknál lévõ épületbõl követett falon keresztül, igaz kb. 1 méterrel lemaradva. Amikor meg bebújtam a sarokban lévõ szemeteskonténer mögé, akkor egybõl rámeresztett egy sorozatot.
És még utána volt pofája hazudozni, hogy õ csak lövöldözött össze-vissza. Ja persze, elõtte 10 másodpercig csak követ falon keresztül, mikor megállok akkor meg egybõl rámlõ.
Meg játszotta a hülyét, hogy õ még csak kezdõ, nem is tudja hogy kell csalni, azt se tudja hova kell beírni, meg különben is nem olyan a statja, mint egy csalónak. Még wh-val is csak kb. 80/150-et sikerült összeszednie.
Mp44 de sz@r vót istenem 😄
Eredetim van 1.5 patch + pb frissitve tesztelve minden ok!
Ha pure szerverekre megyek fel persze pb-re akkor a pálya betöltés után
lefagy a gép ha pb-nélküli szervere megyek akkor simán tudok játszani!!
Valakinek valami ötlet?
Még 1 hülye kérdés a originál cd kulcsomat megtudják valahogy szerezni pl:XFIRE szervereken???
2008. 06. 07. (szombat)
Nyíregyháza, Nyírplaza-nagyszínpad
Free for all
és
Search And Destroy
FÕDÍJ: GEFORCE 9800 GTX videókártya, további 200000,- összdíjazás.
Nevezés elõvételben: 1000 Ft a Camelotban!
Csapatoknak: 10,000 Ft ( ebben benne van az egyéni indulási lehetõség is)
Érdeklõdni: [email protected]
Tel.: 0642/451-379
A lényeg hogy ismét aktív vagyok mindenütt.<#vigyor>#vigyor>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mostantól a feladatod egyszemélyes csapatot alkotni és 64-es szerverekhez csatlakozva hirdetni az igét, majd harci rózsapatronokkal téríteni jobb belátásra õket! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Vagy csak hanyagság? Ejnye-bejnye! <#ravasz1>#ravasz1>
Konzolban fps -t mivel varázsolom elõ??
köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
DE
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ müüköööödiiiiiiik mondaná URI GELLER is-.. .nemgiaz wá csak annyit csináltam hogy igen mindig vissza kell olvasni meg is tettem... és mit találtam... egy külföldi oldal linkjét.. mi állt ott 1 verzió dugj be valami a mikrofon csatalkozójába és láss csodát.... és b*** **** ***sa* müüködik 😄 ilyen nincs.. bocsánat az elõzõ sokkoló üzenetekért de :😊))))))))) nagyon jó 😊